Hirdetés
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Linux kezdőknek
- Citromail topic
- Mikrotik routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Videó stream letöltése
- Spotify
- Aliexpress tapasztalatok
- A Meta szerint nem az ő pénzük a megoldás az EU-s telekomgondokra
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
nagyúr
válasz
Löncsi #10982 üzenetére
Magyar nyelvű ForceWare-ben az Adaptive VSync a következőnek felelne meg: Függőleges szinkronizálás --> Automatikus (2. intervallum)? Mert összevetettem a gyári oldal képeivel is és másra már nem tudok gondolni...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Löncsi
őstag
válasz
Vigneau #11001 üzenetére
Nekem angol a forceware, emiatt sajnos nem tudom milyen szerencsétlen magyarítást kapott eme funkció... nálam az opciók között a legalsó, sztem magyarban is ott van.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
Elvileg a HD7850 2 GB ellen fog menni árban (~210 dollár), szóval izgalmas lesz a téma. A megjelenés amúgy az iPhone 5 premierjén lesz, érdekes lesz 12.-e.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Löncsi
őstag
válasz
fatallerror #11004 üzenetére
Hát, kinek mi... amiket eddig látam ifonról elég viccesek, ezzel a "megnyújtott" dizájnal úgy néz ki mint egy fagyis nyalóka.
-
fatallerror
addikt
válasz
Löncsi #11005 üzenetére
az apple-ről van szó biztos h lesz olyan szolgáltatása ami ütni fog, nem hardveres v formai nagydobás lesz ez egész biztos.
ez meg csak 1 vgatulajdonképpen tudjuk h mit fog tudni, a gtx 650esről tudni kevesebbet ami elméletileg szintén jövőhéten jön
don't tell me what i can't do!
-
Löncsi
őstag
válasz
fatallerror #11006 üzenetére
Tény, bár ezt a telót nem SJ fogja már bemutatni, no meg a nagyobb kijelzőn kívül mást nagyon nem láttam a feature-ök között... de majd kiderül, nagyon ott van már a Samu/droid az Apple nyakán.
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
4 mid-range VGA-t kapunk...bár ezeket lehet csak OEM gépek kapják.
-
Löncsi
őstag
Ezt vinni fogják az AMD féle IGP-k (főleg Surround-ban/3D-ben)..? :p
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
fatallerror #11010 üzenetére
Egyelőre a megjelenítőkkel van a bibi, mert derogál kicsengetni 32 ezer dollárt egy monitorért...
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
fatallerror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #11011 üzenetére
nem olyan drága az csak kamuára van, ha a köv konzolok 4k-sak lesznek akkor rohamosan eléri a megfizethető árat na meg h most mennyi nem számít, 1-2 év mire jönnek a konzolok. amint megjelennek már szerintem 5-10 ezerből meglesz
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
fatallerror #11012 üzenetére
h most mennyi nem számít
Sztem meg k*vára számít, ha most akar venni az ember.
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
fatallerror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #11013 üzenetére
most nem akarsz venni
#11015) TESCO-Zsömle : tehát nem akarsz venni mert drága
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
fatallerror #11014 üzenetére
De.
Csak ne mennyiért.
-
tombar
senior tag
hú én meg égek itt a 17es samu crtvel
ez csak 1,6K-t visz
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
fatallerror #11017 üzenetére
Lehet nincs félmillája egy ahhoz hasonló képminőségű LCD-re?
-
tombar
senior tag
válasz
fatallerror #11017 üzenetére
haggyámá, inkább ülök a pézemen
amúgy olyan idiótán kényes a szemem h a 85 hertzet napokig folyamatosan tudom nézni, semmi szem+fejfájás, tesóm gané hp laptopján sok scrollozással, gyors mozgókép nézéssel kb fél óra alatt megfájdul a szemem. fingom sincs, de 50 kilát nem nyomok ki egy elfogadható lapos monitorért. egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve, sztem van már vagy 8 éves a szentem, de semmi baja (eddig), éssanyám lg flatronja is zorallul megy. úgy vagyok vele h amíg nem rohad le jó lesz. utána nézek egy jó 21es crt-t
amúgy simán bevállalnám ha az is legalább 7-8 évig bírná. meg ugye a 4.3 nagy előny, legalábbis nekem. lehet h azért mert ezt szoktam meg, de nem kedvelem a 16.9et. na jó, egy eizo mellett megszoknám
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
tombar #11019 üzenetére
Vegyél EIZO CRT-t.
2048*1536-os falbontás, 80Ház-on...
Nesze neked fülHD...
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #11020 üzenetére
fenét, videotonra fáj a fogam
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
tombar #11021 üzenetére
Nekem meg egy Barco 909-es megfelelő méretű szobával...
-
tombar
senior tag
válasz
fatallerror #11023 üzenetére
azám. most szíjaztatom újra nagyapám cirka 60 éves óráját. faternak meg még van ilyen felhúzós karórája is. lehet h inkább azt einstandolom el
de h lássátok feleim beilleszkedésem a társadalomba, szívesen veszek 4g iphone-t 10 ezerértannál többért nem kell
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
tombar #11024 üzenetére
szívesen veszek 4g iphone-t 10 ezerért
Áll az alku.
Remélem nem szegi kedved, hogy már csak a tokja van meg...
-
tombar
senior tag
válasz
fatallerror #11026 üzenetére
nyomja az 1600x1200at is. asszem guru is szokott vele mérni, elég közel van az 1080p-hez
annyira gondolkodtam a gépcserén h megvárom a haswellt meg a maxwellt
vagy hogyishivják 700as sorozatot
(#11025) TESCO-Zsömle: aha, úgy terveztem h a tokot grátiszként elfogadom
-
fatallerror
addikt
válasz
tombar #11027 üzenetére
lol örökké várni mindig lehet, látom te ezt is teszed jópár éve
haswell semmi extra nem lesz cpu erőbenszóval az "olcsó" ivy bridge-eket kell elvinni majd, elég modern platform az is
a gtx 700as csak abban az esetben lehet várakozásra érdemes ha 384bit+ 3gb vram teljesül+ compute ill legalább 20%-al gyorsabb lesz
-
fatallerror
addikt
válasz
KillerKollar #11029 üzenetére
nem a haswell az az intel kreálmánya
a maxwell lesz a kepler után ami nv cucc
-
tombar
senior tag
válasz
KillerKollar #11029 üzenetére
ohh fuck, kepler újratöltve. mindegy, flexet felejtsék el, meg a compute hatékonyságon javítsanak nem kicsit.
(#11028) fatallerror: én is így voltam, de mikor megtudtam h evásoknál nem lehet nettózni, akkor úgy voltam vele h annyiért már nem kell 660 ti
bízok benne h a 700assal nem csúsznak ennyit, haswell meg elvileg áprilisban jön. csiszolnak kicsit igpn, foltoznak egy kicsit a cpun, már jobb, mint az ivy
az zorall lenne nagyon ha gk 110et kicsit átdolgoznák h ne egyen sokat, a gk 104et meg levinnék középkatba, szintén átdolgozvaEverybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
KillerKollar
senior tag
válasz
fatallerror #11030 üzenetére
Elnézést
Mindig keverem ezt a 2-őt mivel csak 1 betű a különbség
-
tombar
senior tag
válasz
KillerKollar #11032 üzenetére
2
-
Löncsi
őstag
válasz
tombar #11024 üzenetére
Csak, hogy én is beilleszkedjek...
Mégis mit képzelsz ? 2k-ért már veszek hamisítványt ami majdnem olyan mint az iphone 4, szóval 3-nál többet nem ér.
-
Löncsi
őstag
Csúcskategóriában az nV továbbra is el van szállva (GTX670+), de az alatt lesznek jó árú kártyái.
-
fatallerror
addikt
aki nem bírja ki 2 napig h lássa a gtx 650est annak tessék itt az msi
-
fatallerror
addikt
lejárt az időm elnézést...
kárpótlásul evga gtx 660 és 650szerk: a 650es nagyon cuki
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
Lehet robbani fog ez a VR téma... [link]
Kérdés az, hogy milyen terhet fog ez róni a hardverre, elvileg jóval nagyobb lesz így a látótér... vajon mekkora felbontásban fut majd ?
[ Szerkesztve ]
-
Löncsi
őstag
válasz
Crytek #11043 üzenetére
Érdekes, bár az gond, hogy matt üres kellene legyen a fal... majd kiderül, bár engem a sima sisaknézet jobban izgat
Ma végre pedig kis Kepler + iPhone 5 kombó lesz, úgyhogy érdekes napnak nézünk elébe.
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
-
korcsi
veterán
-
Oliverda
félisten
válasz
fatallerror #11046 üzenetére
Gondolom nem akarnak megosztott figyelmet az új iPhone miatt.
REVOLUT reg. 10 000 Ft bónsszal! CURVE reg. 5 fonttal. WISE váltás 150 000 forintig ingyen: kód privátban! "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
fatallerror
addikt
értem, köszi srácok
este nézem ill követem az iPhone keynote-ot az izgibb lesz :]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- E-roller topik
- Formula-1
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marvel Snap
- Elhunyt Gordon Moore, a Moore-törvény megfogalmazója
- További aktív témák...
Állásajánlatok