-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
stfu
/s
-
yagami01
aktív tag
Hogy ON is legyen. Itt vannak az Inno3D kártyái is, köztük egy vizes példány:
[link][ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz syberia #18982 üzenetére
De a folyamatos terhelés jobban csökkenti az élettartamot, nem csak forrasztásokból áll a videokártya.
Ezt alátámasztanád tényekkel, légyszíves? Félreértés ne essék, (már) nincs bányászkártya a birtokomban. Engem azért érdekelne mert én szívesen vennék bányászkártyát gamingre, de eddig nem találtam semmi infót arról ami azt igazolná, hogy igenis egy alulfeszelt, neadisten légkondis helyiségben 1-2 évig járatott bányászkari lassan megadja magát. Miért?
Másrészt vannak bányász ismerőseim, van aki másfél év bánya után vette ki és vígan játszik vele már hónapok óta. Tehát valami tényt csak fel kellene hozni, mert az kevés, hogy mert bányász meg mert 7/24 jártak. Mi megy tönkre bennük és az a hiba hogyan kapcsolódik az egyes bányász algók használati módjához?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
HÁZIGAZDA
válasz yagami01 #18999 üzenetére
Ja, kb ez van. Sajnos a szándékos félreértés manapság nagy divat, mert a témát túlmoralizálva lehet legkönnyebben lekaraktergyilkolni a másikat, ez pedig jól esik az egónak.
Na OFF vége.
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
Dyingsoul
veterán
Még a bejelentések előtt,. hogy legyen valami összehasonlítási alap:
RTX2000 Series buyer's handbook for dummies.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Crytek
veterán
Egyébként az nv-nek hova ez a hirtelen ray tracing örület? Ez miért kellett most? 2019-ben a Metro Exoduson kivül lesz valami amiben lehet ray tracing? Mert ha nem akkor valóban minek kellett ez most? Főleg ha 2020-ban jön a 7nm-es ami sokkal jobb lesz.
Next PC Upgrade: 2022
-
Segal
veterán
válasz Crytek #19010 üzenetére
Holnap kezdodik a gamescom ne aggodj biztos ki lesz emelve par jateknal ez a "forradalmi" ujitas
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
félisten
BF5 ben is lesz.
lekötni a felesleges/ malmozó erőforrásokat elméletileg.Gyakorlatilag meg remélhetőleg egy elég fontos lépés lesz a valós idejű effektek szimulációjához . Ezek még a kezdeti lépések. Szerintem sokan emlékszünk még , anno mi volt az élsimítás felbukkanásakor. Még a leggyorsabb kártyák is megfeküdtek tőle.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Crytek
veterán
Élsímitás o bárcsak létezne. De sokszor SSAA-t is hiába tol az ember a game-re nekem ég a pofám olyan recés minden és egy képet lopni sincs kedve az embernek mert ránéz bárki és elhányja magát.. Így lassan 2020-felé igazán megoldhatnák már ezt a dolgot.
#19015: Az se nagyon segít....
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Crytek #19014 üzenetére
Egyetértek veled. Talán a legjobb élsimítás a felbontás növelése.
NewHope880: itt azért ennél többről lesz szó, ha működni fog, hisz nem előre letárolt rendert fogsz látni, hanem valós idejű, a fényekhez- a pálya objektumaihoz-aktuális cselekedethez real time kiszámolt grafikát.
Persze majd ha elérjük hardverileg is azt a szintet.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Jack@l
veterán
NV már 10 éve erre készül tudatosan(kutatások, szakemberek, api-k, architektúra). A "hirtelen ötlet" annyit jelent, hogy most készült el egy olyan kártya amivel már folyamatos lehet fullhd-ben a megjelenítés.
PH-n lósz* nem olvashattál erről, de attól még elég masszívan rá volt állva."OptiX 1.0 was released Nov 3, 2009."
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Crytek
veterán
válasz Jack@l #19016 üzenetére
Sejthető volt ,hogy nem fél év alatt lett ez a dolog. De jó már 2 játékban lesz belőle valami... ha 1080ti-m lenne tuti nem cserélném le akkor sem főleg hogy lassan itt a 7nm ami jóval erősebb lesz.
Mondjuk a metroról sem láttam még vs videot ahol ray tracing és nélküle lévő grafikát és fpst láttunk.... Bár ha olyan lesz mint a dx 12 akkor nem sok vizet fog zavarni.
-
kentucky
őstag
válasz westlake #19000 üzenetére
Hagyd rá, már régota ezt csinálja, mond valamit aztán túlzásokkal belemagyaráz dolgokat, és hatalmas életbölcsességeket lát bele egyszerű dolgokba.
Simán megérheti lecserélni valakinek a legújabbra, már csak a dedikált ray tracing chip miatt is, és nem lesz “konzumeridióta” (?). Azt hittem, hogy a más zsebében turkálás már kikopott olyan 2014 környékén.
-
yagami01
aktív tag
válasz kentucky #19019 üzenetére
Ők is lehozták a Galaxy-s hírt:
[link]De van ami nem szerepelt videocardz-on. Pl. ez:
" The company's strategy appears to be to establish 40-100% performance gains over the previous generation, along with a handful killer features (such as RTX, VirtuaLink, etc.,) to trigger the upgrade-itch. "És a táblázat, ami szerint a 2080 és a Ti közé beékelődik egy "2080+" is. Nem tudom ilyesmiről volt-e szó korábban. ( Azt hittem, hogy a + alatt pár hete a Ti-t értitek, mivel hogy nem biztos, hogy Ti-nak fogják hívni. Lehet rosszul gondoltam. Vagy nem tudom mi van. )
( Jajj, nem válasz akart lenni, bocsi... )
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Crytek #19018 üzenetére
Hát valószínűleg RT bekapcsolt állapotában vissza kell venni a minőségéből, ahogy ezt írta is már feljebb Abu. persze ahogy fejlődnek a hardverek, egyre kevésbé.
Itt [link]egy kis videó a metró demóról, mit jelent/ mutat ebben a RT eljárás.[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz Crytek #19018 üzenetére
Nem kettőben, idén bazira fel fognak gyorsulni a dolgok. Dolgoznak évek óta game engine plugineken is, ami nem is DXR, platform független.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
BiP
nagyúr
válasz Ren Hoek #18952 üzenetére
Egyetértek.
De igazából csak magával szúr ki.
Már rég 4k-zhatna (de legalább wqhd) s, ha értelmes szintre vinné az igényeit.
Mert szerinten a fullhd-hez képest a 4k többet dob látványban, mint a gigahigh és az ultra közötti észrevehetetlen, ámde erőforrászabáló különbség. -
kwzatz
őstag
válasz westlake #18994 üzenetére
"Minden bizonnyal rasszista is vagy, hiszen ha kilenc másik etnikumú ember nem tud beilleszkedni egy másik társadalomba, akkor a tizedik sem jobb."
Egy pillanatra gondolkozzunk el ezen mélyebben és ünnepeljük mindazt az abszurditást, amit ez az egy mondat foglal magában.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Televan74
nagyúr
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
fauv
őstag
Még 20 perc, de már 50 ezer ember online Kíváncsi leszek ha elindul ez a szám mekkora lesz.
-
Segal
veterán
válasz Televan74 #19035 üzenetére
Aztaqrva...
280as radi nem sz*r"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
félisten
75 ezer néző wtf... lesz ez 1000 dolcsi
[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
Akinek nincs kedve megkeresni, de nézné a közvetítést:
[link]huskydog17:
Nézettségi rekord? Van egy Ninja nevű srác "fortnájtozik", őt szokták 200-250e nézni..[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
huskydog17
addikt
Igen, már most a legnézettebb műsor Twitch-en, pedig el sem kezdődött, biztos vagyok benne, hogy simán át fogja lépni a 100.000 nézőt is, nézettségi rekordot fog felállítani.
Ahogy ezt megírtam, már 82k és pár másodpercenként emelkedik min ezret, szóval tutira meglesz a 100k néző.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
LionW
tag
Swifty, fortnite, eddig elég cringe ez a közvetítés
-
addikt
válasz huskydog17 #19045 üzenetére
Adjatok hozzá pár ezret innen is: [link]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Callisto
őstag
Nézettségi rekordot.. Évezred vicce. Ennyire elvakult ne legyél már. Uramisten.
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
kentucky
őstag
Nekik biztos nézettségi rekordot fog, de amúgy már több millió feletti nézőszámú stream is előfordult twitchen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen