- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #1195 üzenetére
Leginkább ezek mindegyike.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz migabi24 #1193 üzenetére
Trollkodni jár ebbe a topikba, még semmi érdemlegeset nem szólt a témához, ami saját tapasztalat híján nem meglepő.
(#1190) ctrlaltdel13
Azon sem szabad spórolni, ha már kábelezel![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
migabi24
nagyúr
válasz ctrlaltdel13 #1190 üzenetére
Csináltasd meg nyugodtan, biztos jobb lesz mint a pc vezeték
-
BBéci
legenda
válasz ctrlaltdel13 #1188 üzenetére
Kell egy bizonyos hosszúság, hogy kifejtse azt a hatását, amitől jobb lesz a hangzás. Nem én találtam ki.
Bajnokpityu is említett "másfél méteres szabályt", biztosan nem az ujjából szopta.
Fordítva kell nézni, a készülék szemszögéből az első 1,5-1,8 méterről van szó, nem az utolsóról. Ha már kábelezel, akkor tedd úgy, ahogy sok százezer rendszerben bevált.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz bajnokpityu #1184 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy döntő többségében, tehát nem minden esetben. Az tuti, hogy 10 centisnek semmi értelme, ad a kakinak egy pofont.
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
válasz bajnokpityu #1184 üzenetére
Ha már csatikról esett szó... Egy Isotek Sequel kategóriájú kábelnél mennyire számít szerinted a kapott hang a csatik minőségétől? Gondolok itt a Viborg, klón Oyade stb. VS. eredeti Oyade, Furutech stb. minőségi csatikra
-
bajnokpityu
félisten
vannak tápkábelek, amikre igaz a másfél méteres szabály, és van, ahol nem.
pl siltech kábelek mindig rövidebbek voltak, mint a szokásos.
volt pl SPX800ból 1m 1.5m és 2m is nekem. maximum 10%al szólt jobban az eggyel hosszabb, árban meg lineárisak az ugrások.persze náluk a régi analóg összekötők is megmutatták 40-45centiben is a tudásuk 90%át.
dugózni meg csak tapasztalattal, sztem. spx800 és ruby hillel jót játszottam oyaide és furu csatikkal, és nem a legdrágább lett a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz ctrlaltdel13 #1180 üzenetére
Sokak tapasztalata szerint a tápkábelek döntő többsége nem véletlenül legalább másfél méteres. Az Alcesé is azért akkora, amekkora. Ahhoz, hogy kifejtsék pozitív hatásukat, kell egy bizonyos hosszúság.
Lehet kapni kiváló dugókat, pl. Oyaide, Furutech, többen írtak róluk, nekem nem volt velük dolgom.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz ctrlaltdel13 #1180 üzenetére
Szerintem BALS dugókkal nem tudsz mellélőni
-
ctrlaltdel13
őstag
Táp kábelt van értelme csinálni?
Adott egy Alces elosztó amit csináltattam.
2m-es kábellel van szerelve.
Most hogy kész lett a hifi rack-em, meg pár aljzatot átrakok a falon is, elég lenne sokkal rövidebb is.
Azt gondoltam,a megmaradó anyagból csináltatok az avr és végfok részére pont megfelelő méretűt.
Lenne értelme, vagy csak meghallgatás után derülne ki.
Esetleg van olyan villás dugó, és eic csati amivel nem lehet mellé lőni? -
lanszelot
addikt
Hello,
Van 6 eszközöm és 2 tv-m.
A pc állandóra van dugva az egyik tv bemenetére.
A többinek van egy 5 - 1 es HDMI elosztó. 5be, 1 kimenet, távirányítós valtás.
A gondom az hogy még így is dugdosmi kell a HDMI kábelt.
Olyat szeretnék hogy az 5 eszköz között tudjam bármelyiket váltogatni a tv -ken.Pl a párom jatszik a konzolon, akkor a másik tv-n ne csak a pc-t tudjam használni, anélkül hogy ki kelljen húzni és átdugni.
Meg lehet ezt valahogy oldani?
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #1176 üzenetére
Én az akciós ár alatt kaptam
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #1171 üzenetére
Nekem meg 4m Sequel kábel
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Mennyezeti passzív hangfalakhoz milyen kábelt ajánlotok? Olvasgattam szakoldalakat, elvileg a 2x2.5essel max 5-20m hosszig nem nagyon nő meg az ellenállás és talán nem lesz moslék a zene. A kérdés az, hogy ha esetleg az álmennyezetben normálisan szigetelt 220as kábelek mellett vezetem el, kell-e valamilyen extra borításra törekedni, vagy jó a standard 2x2.5? esetleg elég a 1.5es? vagy 0.75ös?A setup a következő lenne:
Ezek között vacilálok, még nem döntöttem, meghallgatás / tapasztalatok nélkül nehéz csak paraméterek alapján választani. Előtte ha lenne lehetőség elmennék 1-2 bemutató terembe meghallgatni őket.
https://www.extremeaudio.hu/jamo-io-852-dvca2-kulteri-belteri-hangszoro
https://www.extremeaudio.hu/jamo-65cs-t-beepitheto-hangszoro
https://octogonaudio.hu/termekek/bowers-wilkins-ccm-362-beepitheto-hangfal
https://homemovie.hu/termek/taga-harmony-tcw-280r-beepitheto-hangsugarzo-par/
https://homemovie.hu/termek/taga-harmony-tcw-500r-v-4-beepitheto-hangsugarzo-par/
https://homemovie.hu/termek/artsound-fl550-mennyezetbe-epitheto-hangsugarzo-par/
Ezek párja lenne rákötve 1-1-1-1-1 db RPI3B+-ra amin Hifiberry AMP2 erősítő van.
https://www.hifiberry.com/shop/boards/hifiberry-amp2/30-50W RMS teljesítményű 8ohmos hangszórókhoz kéne ami raspberry amp2 erősítővel van meghajtva. Páronként 1 erősítő, ami 60W RMS-t tud.
A fő kérdés, hogy 5-15 méretes közökre kell a kábel. Elég a 0.75/1.5 vagy kell a 2.5es jóval drágábban? Ha nem muszáj kb 150m kábelre nem költenék 60-70zret.
“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”
-
BBéci
legenda
válasz lizapapa #1170 üzenetére
A hangkábel megnevezést nem szoktuk alkalmazni, nem lehet pontosan tudni, mit takar.
De mivel szubládáról van szó, feltételezhetően szubkábelt akarsz venni. Figyelembe véve a Klipsch képességeit és az árkategóriáját, kipróbálásra ajánlom az Oehlbach NF214 és a QED Performance kábeleket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fehér_ember
addikt
Megjött az IsoTek Premieres kérdésemre a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
lizapapa
csendes tag
Hali, Klipsch R-120SW-hez milyen hangkabelt ajanlanatok?
-
BBéci
legenda
válasz vieri2000 #1167 üzenetére
Helyesbítek, DVD-t nem, mert az maga az adathordozó, ellenben DVD-játszót igen.
Az erősítőnek tök mindegy, hogy mit csatlakoztatsz hozzá, a bemenetek elnevezése a könnyebb megtalálás, forrásválasztás miatt került oda.
Akkor van értelme, ha azzal valóban jobb hangminőséget kapsz. Az a Denon nem fog megtáltosodni, kategóriát ugrani egy csúcskategóriás phono fokozattól sem. Vinylhez kicsit kevéske, persze rengeteget számít a lejátszó minősége, a futómű, hangkar, kábel, hangszedő, srb. Mindnek egymással arányban kell lennie, egy alkotóelem cseréje nem okoz csodát.[ Szerkesztve ]
-
vieri2000
tag
Az cbl/sat optikai csatlakozoba belehet dvd -t kötni optikai kábelen?
-
Zsubi
őstag
válasz fehér_ember #1157 üzenetére
A teszt után féláron vevő vagyok a Premierekre
-
fehér_ember
addikt
Mert nekem az említett IsoTek-ek kivételével rossz tapasztalataim voltak a "csak ezüstözött" hangfal vagy készülék összekötő kábelekkel; igaz azok a kimondottan olcsó kategóriából valók voltak (qed, vandamme). Így elment a kedvem az olyasmikkel kisérletezéstől.
Amúgy teljesen meg vagyok elégedve a monokristályos réz hangfalkábelemmel; szóval ez a gondolat kivételesen csakis kizárólag emiatt a két említett IsoTek miatt fészkelte be magát a fejembe.
Esélyes hogy a premiert fogom kipróbálni hangfalkábelnek, pont az árnyékolás hiánya miatt. Mivel fémháló hangfalkábeleken azért nem annyira szokás. Persze mivel tökéletesen egyenletesen van rajta, lehet nem számít hogy befolyásolja a mágneses terét, mivel azonosan teszi az egész hosszon.Mondjuk, hogy említette "migabi24" ezt a triplázást; amit dupla kábellel simán meg is lehetne valósítani (mert amúgy sem használom a zöld szálat). Így már a fölös sequelnek is meglehetne a szerepe/helye, ha mégsem volna elég jó hangfalkábelnek.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz fehér_ember #1160 üzenetére
A qed-nek van ezüstözött hangfal kábele jóval olcsóbban. Miért nem azt próbálod ki?
Én most vettem qed xt40 (tiszta réz) kábelt mert ez illik jobban a hangfalamhoz és rá kellett döbbennem hogy eszméletlen jó kábel. Hatalmasat javult a térérzet. Egy Chord Epic Twint váltott ami kb 5 szöröse árban és megverte a Qed.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
BBéci
legenda
válasz fehér_ember #1160 üzenetére
Inkább kérj kölcsön különféle hangszórókábeleket, azokkal kísérletezz!
-
fehér_ember
addikt
Valóban, most is igazad van.
De nincs kikötve hogy csak tanult emberek fórumozhatnak. Én amúgy nem bánom ha rámszólsz, eleinte fura volt hogy helyesírás miatt szól valaki, de mostmár tudom hogy hasznomra lehet.
Amúgy ha vannak ellenérveid, véleményed, tipped ... szívesen veszem.
Mármint arról hogy te melyikkel próbálkoznál inkább, a kettő közül.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Muszály?
-
migabi24
nagyúr
Ha ki akarnák veled basz.i elárulnám, hogy ha sequelt párba duplázod akkor a hatása is duplázódik, én most készülök triplázni, de ha az is hallható lesz akkor tovább növelem.
-
fehér_ember
addikt
válasz migabi24 #1156 üzenetére
Muszály vagyok ; soha nem gondoltam volna hogy egy monokristályos réznél valaha is jobb lehet egy "nem egykristályos" ezüstözött . Márpedig tápkábelként lenyomta a furukawát.
Mivel úgyse lenne pénzem monokristályos réz + monokristályos ezüst hangfalkábelre (nemhogy színezüstre), ezért ezt most ki kell próbálnom, hangfalkábelként is.
Ha nem válna be, a felesleget valamennyiért biztos el lehet majd adni (akár fapacis viborgokkal feldugózva).[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #1155 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz ötlet, de elég drága kísérlet lesz az biztos😁
-
fehér_ember
addikt
Nem titok, fejembe vettem hogy kipróbálom valamelyik IsoTek EVO3-as tápkábelt hogy milyen lenne hangfalkábelnek.
Nem tudom ez mennyire elhibázott ötlet ;
Viszont érdekelne a véleményetek arról, hogy szerintetek Premierrel vagy inkább Sequellel kellene próbálkoznom.
Annyit tudok csak mondani róluk hogy nálam a Premier egy kicsit jobban bevált a DAC elé, a Sequel meg az erősítőnél. A Sequel rendelkezik fém külső árnyékoló-harisnyával a premier (szerintem nem). Szóval csupán ennyi infó alapján kellene döntenem hogy melyiket is vegyem.
Árban nincs nagy különbség hiszen az egyik BF akciósan ~66k/~2x1,5m a másik pedig 72k/2x1,5m.
Melyik legyen[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #1145 üzenetére
Mivel nem hagy nyugodni a dolog ezért írtam az Audiocentrumnak.
Mivel ők a hivatalos hazai forgalmazó hátha tudnak infóval szolgálni arról hogy a premier tápkábel miért van kétféle borítással forgalomban.Majd ha válaszolnak a mai napon elküldött levelemre; közlöm veletek is.
[ Szerkesztve ]
-
vieri2000
tag
válasz fehér_ember #1152 üzenetére
Köszi. Előfordul hogy nem a megfelelő ajtón kopogtatunk.
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #1149 üzenetére
És még annyi, hogy a felirat elcsavarodása ne tévesszen meg senkit, azt én követtem el.
-
fehér_ember
addikt
Csakhát, ahogy említettem, az Audiocentrumban folyóméterre árult Sequel meg pont ugyanolyan mint a fényesebb (aprószemcsés) merevebb műanyag borítású, csak szürkében.
Remélem mindkét premier eredeti. Az utolsó szerzeményem ez a matt gumiszerű borítású, ezt még nem is próbáltam, de amúgy annyira nincs kedvem cserélgetni meg hasonlítgatni majd a másikkal. Különben is már felkötegelőztem őket a polcok élére . Az egyiket a dac-hoz a másikat meg a cd lejátszóhoz. A fenéért nem tudnak egyformákat gyártani/gyártatni.
Most a két sequel + 1 premier fényes (és nagyon is meg vagyok velülk elégedve); illetve van ez a matt, amit még nem is próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
Nekem hamisnak tűnik a kékesebb, fényesebb kábel.
Amikor először találkoztam vele, akkor a matt lila szín megmaradt az emlékeimben.Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
fehér_ember
addikt
Ha valaki tud valamit az említett "IsoTek EVO3 Premier tápkábel" eltérésekről, ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
Érdekes hogy van "kétféle" isotek evo 3 premier: [link]
Amíg csak a "bolti" fotókon véltem felfedezni az eltérést, addig azt hittem csak azok csalnak. De nem.
Az egyiken merevebb, fényesebb, műanyagszerű a borítás; a másikon meg sötétebb, mattabb, rugalmasabb, gumiszerű.
Persze látszik hogy az utóbbin sárgásabb az embléma is + a "CE" felirat is nagyobbb.
Remélem nem azért van, mert az egyik hamis.Amúgy a folyóméterben kapható sequel is műanyagszerű, fényes, merev köpennyel rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Rengeteg a hamisított kábel, amiknek a képességei köszönő viszonyban sincsenek az eredetivel. Megveszi valaki, aztán elkezdi mindenfelé fikázni, de azt nem teszi hozzá, hogy bizonytalan eredetű.
-
BBéci
legenda
Ott kezdődnek a valamirevaló Inakustikok. Az a kérdés, milyen készülékek közé szánod, mert alsó-közép- és középkategóriában alighanem megfelelő lenne.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Sziasztok.
Van/volt e valakinek dolga Inakustik Exzellenz kábel típussal első sorban analóg kábelben? Milyen a hangot produkál, merre húzza el? Ezüstözött ugyhogy érdekelne hogy mennyire megy el magasba. Én XLR-t vennék de a minőség kijön más típusú kábeleken is..
Elore is köszönöm.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Zigi
senior tag
Minek vakteszt? Miért nem mutattok méréseket, vízesésábrát, ahol látszik ezen és ezen a frekvencián ennyi változott. Nem az nincs csak a hallottam. Az analóg kábeleknél értem a logikát, de azért a digitálisnál ez már nem elég, hogy hallottam, mert minden számokban mérhető, kimutatható. Pont azért mert adat közlekedik rajta.
-
Zigi
senior tag
Nem hülyék, csak el akarják adni a terméküket. PL.: az ethernet controllerjüket ami a leírás alapján igen alacsony interferenciát bocsájt ki. Szuper. A kábelmodememben nem ilyen van, a routerben nem ilyen van, a hálózatilejátszóban és a pcmben sem, de a cat kábelem legyen csilli villi, hogy minél kevesebb EMI-t szedjen össze a már meglévőhöz? Mi van ha a mostani kábelem is tökéletes, mert 100m-en kell tudnia a stabil adatátvitelt nem pedig 2-3 méteren. Mi van ha a fogadó egységet ez egyáltalán nem érdekli, csak az hogy a feladott csomag és a megérkezett egyezzen.
Egy brosúrán ez tök jól néz ki, de a hétköznapi használatban kevésbé. -
Formaster
addikt
Ez mind szép és hangzatos, akár egy könyvet is el lehet vele adni, de a jelszint csupán a bitfolyam mértékét határozza meg. Egy zajosabb kábelen kevesebb csomag képes átmenni, de a csomagban 1 és 0 van, amit az egyik készülék becsomagol, a másik ki. Ha az elmélet igaz lenne, akkor megírt flac már letöltés után sérülne, mert a világhálón annyi mértékű és minőségű kábelen megy keresztül, hogy az elmélet szerint már hallgathatatlan kellene legyen.
-
Ear001
addikt
válasz Formaster #1124 üzenetére
Tényleg? Idézhetek egy tök kutyaütő cégtől, ahol nem így gondolják?
"A Cirrus Logic, aki egy nagy és jól ismert digitális chip gyártó, A/D és D/A konverterekkel és mindenféle egyéb ipari alkalmazásokhoz gyártott számos egyéb digitális termékkel. Vagyis nem egy átlag barkácsoló hifista. Mégis az egyik Appnote-jában a CS18101 CobraNet (professzionális IP-alapú sok csatornás audio interfész, sok éve használják hangosításban) chiphez igen érdekes dolgokat ír.
Pár idézet az elektromágneses interferencia (EMI) kapcsán (az én fordításomban, aki kiváncsi az eredeti angol szövegre, annak szívesen elküldöm).
"...Akárcsak a hő okozta problémák esetében, az EMI elmélete is jól ismert, ám a gyakorlat sokszor teljesen mást mutat, mint ami az elméletből következne. Olyan sok tényező van, ami az EMI hatását befolyásolja, hogy az ezzel foglakozás a fekete mágia körébe is tartozhatna. Olyannyira, hogy egy a témában megjelent könyv címe is ez:
High Speed Digital Design: A Handbook of Black Magic
Howard W. Johnson & Martin Graham
Prentice-Hall, Inc.
ISBN: 0-13-395724-1
... a helyes csatlakozások, jel terhelés, elcsatolás, stb, mind drámai befolyással lehet az EMI hatására.
Az Rj45 csatlakozók kiváló elektromos csatlakozást kell, hogy biztosítsanak a készülékházzal. Tesztek során részszalaggal is biztosítani lehet a csatlakozást. A rossz csatlakozás megnövelheti a sugárzott emissziót akár 6 dB-lel is!
Amennyiben lehetséges, ne használjunk ribbon kábeleket a modulok csatlakoztatására a hoszt rendszerhez. A közvetlen csatlakozás sokkal jobban működik, mind a jelkezelés integritása, mind az EMI szempontjából.
Amikor az EMI tesztelést végzi, használjon többféle Ethernet switchet is. A gyakorlati tapasztalatok szerint a különböző switchek akár 12 dB különbséget is okozhatnak közös módú emisszióban. Vagyis próbáljunk ki többféle switchet, amíg meg nem találjuk az igazit.
A megfelelő tápegység kiválasztása is befolyásolhatja az EMI hatásokat és a közös módú emissziót, ezért válasszuk ki a jót!" -
-
Formaster
addikt
válasz migabi24 #1120 üzenetére
Az optikai kábelek nem ethernet alapon működnek, nem csomagokat szállítanak, a S/PDIF teljesen más elvű. Ott kihallhatsz minőségromlást, de internet alapon semmit.
Érdemes szétnézni komolyabb fórumokon, vannak audiophilek, akik aranyárú kábeleket is teszteltek.
Ha számítana, akkor meg minek vegyél drága kábelt, már letöltésnél romlik a minőség, ha a panelban a szolgáltató nem audiophile ethernet kábelt húzott be
[ Szerkesztve ]
-
Zigi
senior tag
válasz migabi24 #1122 üzenetére
Amikor elfogynak az észérvek......
Tudod az "elektromos műveknek" nem nagyon számít 230 vagy 190 V érkezik e éppen és az sem hogy milyen "minőségben". Ezért a szűrő stabilizáló eszközöknek van jelentősége még ha ez nem is mindenhol észrevehető. A nagyfeszültségű eszközök elég nagy tűréssel dolgoznak. A digitális hálózatok nem. Azt állítani, hogy ha én feltöltök az anyósomról egy képet neked, te pedig egy kiváló minőségű kábellel letöltöd nálad szebb lesz....szimplán badarság, vagy szerelem -
-
Zigi
senior tag
Az oké hogy elektromosságot vezetnek, de adatot szállítanak. Vagy megérkezik az adat és minden oké, vagy ha csomagvesztés van akkor hiba van. Nincs olyan hogy szebb jobb adat, csak jó adat van. A digitális világ ilyen, vagy működik, vagy nem. Ez olyan, mint a szebb lesz a kép a minőségi hdmi-től. Hiszel benne 1-es, nem hiszel benne nulla. A végén ki kell jönni az ellenörző összegnek, amennyiben nem jön ki, az a kábel szar, de szebb/jobb összeg nem tud kijönni.
-
Zigi
senior tag
válasz malagutif122 #1117 üzenetére
Sejtettem....
Az a barna csatlakozó egy adapterbe menne bele, ha meglenne. Semmiféleképpen ne kösd direkt a 220-ra!!! Utána kell járni hány volt kell a lemezjátszónak és beszerezni egy megfelelő adaptert. -
BBéci
legenda
válasz Formaster #1115 üzenetére
Te is kipróbálhatnád, mielőtt véleményt nyilvánítasz.
A legbosszantóbb duma ez az "egyesek és nullák", mert nem igaz. Elektromosságot vezetnek a kábelek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zsubi
őstag
Sziasztok!
A hálózati lejátszó(ami egyben a DAC is) és a router közötti LAN kábelnek van köze a hangminőséghez?
Elnézést a buta kérdésért de nem vagyok vele tisztában -
zsoika
addikt
válasz malagutif122 #1107 üzenetére
Én azt hittem hogy a kék,barna vezetékes és sárga csatis az eredeti tápkábel és a barna,barna/fehér a hekkelt.
Tehát pont fordítva a barna, kék vezetéket szeretnéd tápnak...ugye?
Ha igen akkor szerintem mehet, az ránézésre vastagabbnak és jobban szigeteltnek tűnik, de ha a barna, barna/fehér a gyári megoldás akkor minek akarod cserélni?
Ha a hang tuningolása a cél akkor oda árnyékolt vezetéket szoktak rakni.[ Szerkesztve ]
-
Zigi
senior tag
válasz malagutif122 #1105 üzenetére
Mielőtt agyonvág a cucc...... A barna barna/fehér vezeték egyáltalán nem 220v os bekötésnek néz ki. Tehát ha az a terved hogy a nullát meg a fázist odakötöd megrázó élményben részed. A 25V kondit elnézve trafós az a Fisher. Mit akarsz mivel összekötni az sem tiszta, tehát jobb ha nem nyúlsz hozzá
[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz malagutif122 #1105 üzenetére
Szia. Én az ilyen speciális sarus dolgokat sorkapoccsal szoktam megoldani.
(2db fekete kábel 2db szürke csoki)[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz komlodijoci #1103 üzenetére
Nem
-
komlodijoci
friss újonc
Sziasztok!
Van egy Edifier R1280T aktív sztereo hangfalpárom, amely (árkategóriájából kifolyólag) nem rendelkezik sub kimenettel. A kérdésem az lenne, hogy ezek ellenére össze lehetne-e kötni valahogy egy aktív mélysugárzóval?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest