- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz fehér_ember #27 üzenetére
Ne emlegesd , de igen, gondoltam, úgy sem lesz hiteles, de mivel a lényeg az volt hogy magam előtt kideruljon a tényállás, ezért én sikeresnek ítéltem a tesztet.
De valóban a szembekotosdi elmaradt"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
zsoika
addikt
Én csípem őt is, ezzel a méricskélős szemléletével . Nem baj ha másképpen látja a dolgokat ....kicsit a feleségemre hasonlít, csak őt meg lehet győzni.
ELACi: Ma nagyon elfáradtam azt kellett kipihennem....megnéztem 3filmet.
Én sem hittem nagyon a tápkábelben de mivel olyanok mondták akiknek csont nélkül hiszek, így kerültem ide. Aztán most hogy 1/2év után visszatettem a gyári kábelt csak pislogtam[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz fehér_ember #32 üzenetére
Engem az nem zavar...hallok amit hallok, nem tud érdekelni a mérése (lehet abban van a hiba).
Inkább az olyanok "idegesítenek" akik nem mérnek és még ki sem próbálták soha ,akár egy DIY kábelt sem, csak osztják az észt....sőt még csak nem is hajlandóak rá. Pedig sokszor lett posta árban kábel felajánlva tesztelésre.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
A szinergiának nevezett dolog valójában csupán a tökéletlen készülékek olyan összeválogatása, hogy azok minél jobban elfedjék egymás hibáit.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #65 üzenetére
Igen mindkét végét ledaraboltam és viborgoztam, mert a gyári csati nagyon gagyi volt, az iec része semmivel se volt jobb mint a gyári pc-kábel csak aranyozva, a dugvillája meg mint kb egy bals sárgaréz vezetővel, az árnyékolást nem tudom hova kötni, mert azt a föld vezetékbe szokták bekötni ezért azzal nem foglalkoztam, közbe eszembe jutott, hogy a gyári csatlakozóba is úgy volt, tehát a védőföld és árnyékolás egybe volt kötve mindkét végén, a sequel szerintem pont azt az idegességet szünteti meg amit tapasztalsz, de van premier vs sequel magyar teszt, amit ott leírnak azt én is meg tudom erősíteni, egyébként nemrég volt akcióba 20.000Ft/m áron az nagyon jó ár volt érte😉
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #70 üzenetére
Nálam is jobban hallható a dac/lejátszóba a hatása, de az erősítőnél is lendít csak nem akkorát, lehet mások ezért nem hallják akkorának a hatást , mert mindenki csak erősítőbe gondolkodik😁
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #75 üzenetére
-
törölt tag
válasz fehér_ember #122 üzenetére
Parancsolj:
Hangfalnak még lehetőség a KEF Muon is.
Médialejátszó: Naim Audio Uniti Nova vagy Naim NDS Reference
Tápszűrő: Ansuz Mainz 8 DTC
Tápkábel: Ansuz Mainz A2
Hangprocesszor: McIntosh MEN220 Room Correction (ezt lehet használni egyáltalán hozzá?)
XLR kábelt még nem néztem, meg gondolom még sok minden hiányzik.
(Sajnos High-end audió technikához nem sokat konyítok még).
-
fehér_ember
addikt
Annyi helyesbítés még hozzátartozik hogy a fejhallgatós rendszert nem vettem bele. Ott végülis adtam ki többet, a GT40ɑ-ért.
A következtetésem meg ilyenekből vontam le, mint:
Harmonic Technology Precision Link vagy Furutech CA22pa készülék összekötő a Harmonic Technology Pro Silway II, illetve Furukawa tápkábel az Isotek EVO3 Premier ellenében. -
migabi24
nagyúr
Nálam pont monokristályos váltotta az ezüstözött rezet, szóval ez is mint minden rendszerfüggő😉
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #132 üzenetére
Elnézést mindig elfelejtem, hogy te figyelsz minden apró részletre😁 természetesen a tápkábel az isotek, pedig de az Airblue 4-ről (ezüstözött réz nem a gagyi fajtából) váltottam 5-re (HPOCC vezetővel) és bár nem sokkal de az utóbbi nyert nálam, ic az Oehlbach XXL Series 2 szintén HPOCC vezetővel rendelkezik
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #136 üzenetére
Pont az énekhang lett szebb nálam a monokristályossal😁 mondom kár általánosítani, a vezető anyaga csak egy dolog, elemi szálak vastagsága, geometriája, szigetelés anyaga mind befolyásolhatják az öszképet
-
migabi24
nagyúr
Nem, de azt nem biztos, hogy figyelembe vetted az Air blue 5 meg az XXL ic is az Oehlbach csúcskábelei voltak, nem olcsó madzagok😉
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #164 üzenetére
Így van ez egy drága kábel volt csak már kifutott, megkockáztatom, hogy a premiertől is jobb lehet
-
Dorian
félisten
válasz fehér_ember #168 üzenetére
Milyen az a nyílt nap? Aznap -de csak aznap!- a vevőaspiránsok bemehetnek a boltba?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
adamsfamily
tag
válasz fehér_ember #170 üzenetére
Szerintem elég nekik szombaton bemenni grátisz.
Régebben kint voltak ők is,aztán megunták.
Nem csodálom.[ Szerkesztve ]
-
zsoika
addikt
válasz fehér_ember #175 üzenetére
-
törölt tag
válasz fehér_ember #177 üzenetére
Pedig különösen ajánlott az ilyen hosszú tápkábel használata, mert akkor közvetlenül a Paksi Atomerőműbe tudnád csatlakoztatni a rendszered.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz fehér_ember #182 üzenetére
Szuper, potom 2000 dollár 2-3 méter kábelért Most már el fogok menni egy audió "árushoz" és meghallhatok pár verziót mind erősítőben, mint kábelben
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz fehér_ember #230 üzenetére
nah jó, ez lehet hogy igaz
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #235 üzenetére
Ne viccelj már, hogy a premier szintjét hozza, attól egyértelműen jobb, nem véletlen kerül a duplájába, a fázis dulázását mindenképpen ajánlom, még olyan áron is ha a földelésre szükséged van akkor azt egy + vezetékkel oldod meg, nálam szárnyrakapott a rendszer ettől a tuningtol😉
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Most hogy mondod, igazad van...
Ettől és mindig örömmel olvasom soraid.
Értelmesebbek a soraid, mint más 'fotelszakertonek'[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nemir Ombe
addikt
"(irigylem is az olyanokat mint Nemír; akiknek adott a lehetőség, rengeteg cucc meghallgatására; bár tény hogy kedv is kell hozzá)"
Én lennék a legboldogabb, ha csak "kedv" kellene a meghallgatásokhoz....
De a lényeg, hogy mindenki csak a saját fülének higgyen, ne pedig a tesztoldalaknak és fórumoknak, akkor elégedett lesz ....
Hmm ....
-
BBéci
legenda
válasz fehér_ember #244 üzenetére
Roppant durva igazságtalanság, ami azt a jóembert sújtotta.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nebulo5
senior tag
válasz fehér_ember #201 üzenetére
Ugyan, nem most értem haza a "melóból", de csak most sikerült időt szakítani rá, hogy megnézzem a napokkal ezelőtt általam említett WalhallA tápkábel típusát! Egy Valhalla CuAgII 1,2 m-esröl van szó! Elnézést a "kényelmes" hozzáállásomért!
Üdv: nebulo
-
Snoop-y
veterán
válasz fehér_ember #264 üzenetére
Tipus ajanlast vartam csak a csatlakozot majd kivalasztom
USB ---> B kabelre vadaszom egyebkent.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz fehér_ember #266 üzenetére
De ertettem azt is.
High res teljesen jol megy USB2-nNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz fehér_ember #268 üzenetére
Hjam azt nem irtam ,hogy keret az 100 EUR max
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #281 üzenetére
Mivel én használtan kaptam, nem tudom milyen a nyers kábel hangja, de szerintem nem fogsz csalódni ha bejáródik😉
-
fehér_ember
addikt
Furcsa, de már így tizenvalahány órai járatás után is javult az isotek sequel kábel. Ezért tegnap késő délután kicsit már fülelgettem a rendszerem hangját. A premier is be van még kötve, az még maradt a dac-nál, a sequel meg az erősítőbe került (mert az több szuflát igényel, talán ott hamarabb bejáratódik).
Hát érdekes dolgot tapasztaltam, úgyhogy ezen ezüstözött tápkábelek miatt a múltkori készülék összekötős kijelentésem, már át is húzandó; mivel sajnos (vagy nem sajnos) de nagyon úgy tűnik, hogy mostmár a drága monokristályos réz+ezüst hibrid interkonnektem magasba húzóvá viszi a hangzást. Eddig, amíg réz tápkábelek voltak, addig azzal szólt jobban a rendszer. Most hogy ezüstözöttek lettek a tápkábelek, így meg már nagyon úgy néz ki, hogy inkább az ezüst nélküli készülék összekötő a megfelelőbb.
Hát ezek szerint akkor mégsem kell mindenhová az ezüst is , hisz nálam tápkábel és készülék összekötő vonatkozásában már "ütik" egymást. A hangfalkábel az réz volt, mindkét esetben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fehér_ember #307 üzenetére
Végig olvasva a topikot. Szerintem szopatjátok magatokat, a sok kábellel. Főleg az aki 100-200k beletesz, mondjuk a táp vonalba. Aztán meg szárnyakat kap a rendszer , de sok mindent lehetne erre mondani.
De legyek konstruktív is. Vegyétek pl [ezt]. És mindjárt nem kell tápkábelekre, csatikra, konnektorokra, elosztóra, meg sok egyébre költeni.Csak, ha szeretnél.
Szárnyakat lehet nem kap a rendszered, de lényegesen többet lépsz előre, mint a kábel mizériával.
Nem személyeskedésnek szántam, próbálom szerkeszteni, hogy ne a szemáélyednek szóljon, csak nem megy.sorry
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz fehér_ember #307 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, csak nem tudtam, hogy a tápkábelnek köszönhető, hogy a monokristályos rézzel jobb a rendszer mint az ezüstözött kábelekkel, ha bejáratódik a sequel azonnal dugd át a dac-ba ott mutatja meg igazán mit tud😉
-
BBéci
legenda
válasz fehér_ember #309 üzenetére
Jelentős javulást lehet elérni táp kondicionálókkal, akár a linkelt típussal is, de ahhoz szintén kötelezően kellenek minőségi tápkábelek, különben a készülék hatásának jelentős része elvész.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
No, gondoltam, hogy ez lesz. Általánosságban írtam a táp, táp ösvényre gondoltam, amit írtam. Az összekötők és a hf kábel más tészta. Ott aláírom az combos hatást, tényleg tök mások lehetnek, ráadást az összképbe is erősen beleszólhat. Ellenben, nem gondolok ekkora hatást tápösvény vonalon, nem is tapasztaltam, nem is mondta számomra szavahihető zeneszerető. Ha ösvényt építesz, komoly(abb) kábelekkel, hozzá illő biztosítékkal, konnektorokkal, ezeknek a hatása legtöbb esetben jóval kisebb, mint mondjuk egy hf kábel csere. Ez a legtöbb esetben, csak minimum tuning, költséget nézve pedig, nem, pláne ha a házhoz is nyúlni kell a tápösvény kivitelezése során. Erre szerettem volna felhívni a figyelmet.
A tápösvény akkor ad „szárnyakat” egy rendszernek, ha pl. vastag drótokból csinálod, és ne adj isten azt még duplázod is. Én ezüsttel sem nyúlnék az áram útjába, jó példa erre a tiéd. Most megint nyúlkálhatsz valami másba, míg nem leszel elégedett.
Ettől függetlenül az ösvény építés részemről is ajánlott dolog, long oldalán elég jól le is van írva. Aki gondolja, használja az ott tapasztaltakat. link
A jel kondicionálóról. Meglepő tanulságon vagyok túl. Lessloss és Siltech tápábel tulajokat ismerek. Ha a méregdrága kábeljeiket csatlakoztatták egy jobb jelkondihoz, majd egy olcsóbbat, nem hallottak, eltérést. Nem vak teszten. Tehát 1000eu-s táp be, látva. majd a 100 eus táp be, látva, és bőven placebo a hatás. Ilyen is van.
Az én rendszerem. Két ösvény 1 méter hosszban 4 szál 2.5 mm mcu búl fonva, kismegszakítóig. Jól elvagyok vele. Jövőre jön a házamra napelem. Ha szarabb lesz, kap majd valami jelkondit. Remélem nem lesz az és nem kell vennem.
Meg egyszer utoljára. A tápösvény tuning, kis hatású tuning, ha drágán csinálod, akkor is, pl. egy rendes ampban végzett táp tuninghoz képest. Pláne egy HF tuninhoz képest.
-
fehér_ember
addikt
ezt meg elítrtam :
"Nem azt akartam sugallni, hogy amit régebben a monokristályos réz + ezüst hibrid tápkábelemmel előreléptem"
Nem azt akartam sugallni, hogy amit régebben a monokristályos réz + ezüst hibrid készülék összekötőmmel előreléptem ...[ Szerkesztve ]
-
nebulo5
senior tag
válasz fehér_ember #316 üzenetére
" másfeles tömör aluvezetékek; vagy egyáltalán nincs védőföld, vagy ha van is, akkor szerintem a nullára vannak kötve. Szóval ekkora a káosz."
Már 5. éve igen hasonló körülmények közé "kényszerültem delejforrás szempontjából. A beköltözésünk után szinte elsődleges prioritást élvezett az audio-video rendszerem összerakása/szerelése. Noha a helyiség alapterülete és lég köbmétere is változott, mégis sejteni véltem a kb. várható hangügyi eredményeket.
Hááát... igen kellemetlenül csalódtam! A vártnál silányabb eredményt kaptam! Eléggé el voltam keseredve, az akusztikai körülményeket is próbáltam javítani, de sehogyan sem sikerült megközelíteni a korábbi (másik lakásban elért) zenei hangminőséget. Már-már kezdtem belenyugodni (jó sok kompromisszummal elfogadni) a körülmények diktálta eredményekbe, amikor is felkeltette figyelmemet néhány fórumon olvasva a "virtuális földről" és a téma családjába integrálható egyéb ketyerékről. Mivel a hobbym-ra szánható/fordítható anyagi forrásom (ami sosem volt sej de jó) maradt a korábbi színvonalon, így a neves gyártók által készített Vf termékek számításba sem jöhettek. Hazai garázsműhelyekben gyártott, a Vf. csoportba beerőszakolt termékek után kezdtem érdeklődni. Egy fórumtársam (akit személyesen is sok éve ismerek) által gyártott és mások által is méltányolt Vf. terméknévre keresztelt kütyüre esett a választásom, ami némi levelezés után elkerült hozzám "kipróbálás" címszó alatt. Bevallom, amíg a kütyüre vártam, még olyasmi is eszembe jutott, hogy mi lesz abban az esetben, ha mondjuk a VF. okoz egy féle (valamilyen) változást, amit kellően megfűszerezve a gyártó általi marketing szöveggel, pozitívumként társítok az esetleges placebó hatásommal, és megveszem? Kell énekem néhány tizest ismét áldozni a "jó hang" reményében?... Meglepetésem a "termék" tesztelése során többszörös volt! Egyrészt, elmaradt a várt marketing szöveg, másrészt a fórumtárs eleve úgy pakolta ki a cuccát, hogy bármi történjen is a próba során hangügyileg, nem kell azonnal döntenem. Marad nálam a Vf, és majd egy - két hét után visszaviszem, vagy odaadom az árát. De a legjobb meglepi az egészben, a Vf. által kifejtett változás volt! Olyannyira tetszett, hogy a beszélgetéssel és az általam unalomig ismert "teszt anyagaim" meghallgatása után, máris felrúgtam a spórolási projektemet, kifizettem a Vf. kütyü árát!
Azóta is használom a rendszerembe iktatva, egy percre sem bántam meg a termékre kicsengetett vételárat!
Ezzel a (ismét) bő lére eresztett irománnyal szeretném figyelmedbe ajánlani a "virtuális földnek" keresztelt terméket, aminek gyártóját egy másik audióval (is) foglalkozó fórumon megtalálhatsz. Tudtommal, a "kütyü" kipróbálhatósága saját rendszerben, továbbra sem jelent vételi szándékot a gyártójának. (aki mellesleg egy igen tapasztalt fülű, zeneszerető emberke is egyben)Üdv: nebulo
-
jaszy76
aktív tag
válasz fehér_ember #365 üzenetére
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő.
Nyilván azokat tudom összehasonlítani, amikkel rendelkeztem ill. rendelkezek.
A fejlesztésnél a számomra elérhető legnagyobb ugrás a célom, ezért előfordul, hogy egymástól elég távol elhelyezkedő cuccok követik egymást. Így van ez ennél a kábelnél is.
Egyébként a surroundok és az atmosok maradnak van damme-n.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #440 üzenetére
Isotek sequel méterre + hozzá pl. fapacitól viborg dugók
(#441) BBéci
Igen, előfordulnak elég baráti árak, ha valaki nem a használtpiacról tervezett vásárolni, akkor most érdemes lépnie.
Én vasárnap rendeltem egy fejest, úgyhogy már csak nézelődök[ Szerkesztve ]
-
Bence01
tag
válasz fehér_ember #442 üzenetére
Ki is akadtam rájuk! Így inkább a sequelt veszem szerintem én is vagy végülis a Fapaci saját kábele is ennyibe kerül amit szintén sokan dícsérnek. Elég nagy dilemma inkább még pihenek rá egyet.
Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
fehér_ember
addikt
Úgy gondoltam hogy mostmár valószínűleg eléggé bejáratódott a nem gyári szerelésű isotek evo3 sequel tápkáblem (amit egyébként dupla "fázissal" kötöttem be, mivel nincs szükségem védőföldre), ezért itt az ideje "összehallgatni" a premierrel.
Azt már tudtam/megtapasztaltam hogy úgy van ahogy mondjátok, mármint a forrás-nál mégtöbbet tud hozni a tápkábel mint az erősítőnél.
Nálam amikor önmagában csak az erősítőnél használtam a gyári szerelésű premiert, csempészett egy kis "idegességet/nyugtalanságot is a hangképbe", annak ellenére hogy a hangszerek hangja definiáltabb lett. Ezt a "definiáltabb lett"-et úgy tessék elképzelni, mintha pl. a tv-nél az objektumok/személyek körvonalai nem kontúrosak lennének, hanem összemosódnának; és ezt az összemosódást szüntetnénk meg. Szóval előtte is megvan minden a képen, meg utána is, de mégis jobbá tesszük. Namármost ettől javult rendesen a térhatás/színpadkép is. Szerencsére amikor a dac-omnak a gyári külső 12v-os tápegységénél vettem használatba (aminél azt gondoltam, hogy úgysem lesz hatása) , akkor a nyugtalanság dolog szinte teljesen el is tűnt és a definiáltság fokozottabban jelentkezett. Volt is boldogság.
Az sequelt az erősítőnél vettem használatba, annál kezdtem járatni. Egyből feltűnt hogy a sequel-lel nem tapasztalom azt az enyhe "idegességet" a hangképben. Az idő múlásával az is feltűnt hogy így mégjobb lett a színpadkép.
Mostmár viszont hogy javarészt bejáratódott, ki kellett próbálnom a dac-nál is.
Hát itt viszont nálam/számomra egyértelműen a premier a jobb, a sequellel minden inkább középre koncentrálódik, a középen történt események vannak előtérben, a többi kicsit el is tűnik. A premierrel viszont szép nagy tágas színpadképem van, és a széleken történt események se hagyódnak figyelmen kívül.
Nem tudom ez nálam miért van így. Nem vitatkozni szeretnék másokkal, én ezt tapasztaltam, lehet hogy másoknál másképp vannak a dolgok, de nálam a dac-nál a premier marad, mivel elveri a sequelt.
Nem tudom, lehet hogy esetleg másmilyen csatlakozó bekötéssel is ki kellene próbálnom
Persze a sequel is marad, mert az erősítőben helye van a furukawa-val szemben.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz fehér_ember #465 üzenetére
Tapasztalatom szerint és ugyanezt mondja szinte mindegyik ismerősöm, erősítőben, végfokban van a legnagyobb hatása egy tápkábelnek, viszont tesztelni mással kell, lejátszóval, DAC-kal.
Ettől függetlenül a saját rendszerben történő kipróbálás dönt, mint a Te esetedben is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fehér_ember
addikt
kiegészítés : "Ezt a "definiáltabb lett"-et úgy tessék elképzelni, mintha pl. a tv-nél az objektumok/személyek körvonalai nem kontúrosak lennének, hanem összemosódnának" a környezetükkel
-
fehér_ember
addikt
válasz fehér_ember #467 üzenetére
És hogy mit ér a beszámoló, ha másnál nem 100% hogy így lenne?
Hát csak annyit, hogyha esetleg valaki 1db. isotek evo3-as tápkábel beszerzésén gondolkodik, és szintén egy olyan külső dac-ot használ aminek egy külön kapcsolóüzemű tápegysége van (aminél józan ésszel azt gondolná, hogy nincs is értelme tápkábelezni, hisz ott a szabályzás és ráadást úgyis a tápegységnek a saját mezei vezetékén folyik tovább az egyenáram) akkor bátrabban belevághat; ráadást az "olcsóbb" premierrel jobban is járhat.
Persze nem minden felállást próbáltam ki az 1db. premier és 1db. sequel tápkábelemmel; kimaradt többek közt:
- magában a sequel, az erősítőben (ilyenkor természetesen a másik egységben is van tápkábel , csak nem isotek)
- premier az erősítőben és a sequel a dac-ban
Lehet ezeket még megejtem valamikor.Ami megvolt:
- magában a premier, az erősítőben (jó definiált hangzás, tágas színpadkép de kis "idegesség a hangképben")
- magában a premier, a dac tápegységében (jó definiált hangzás, tágas színpadkép)
- magában a sequel, a dac tápegységében (középre orientált hangzás, keskeny színpad)
- sequel az erősítőben és a premier a dac tápegységében (legdefiniáltabb hangzás, tágas színpadkép, így maradt)[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Érdekes amit írsz, hogy nálad a premier jobb volt a dac-ba, nálam egyértelműen elverte a Sequel, mondjuk nálam toroidos a dac is, lehet ez az oka
-
tomyka74
senior tag
válasz fehér_ember #470 üzenetére
én tegnap rendeltem premiert a sub-hoz extreme audiótól blekfrájdéba . már nagyon várom!
az avr-hez optimum van,az valami csoda nem hittem a fülemnek amikor összedugtam. remélem a premier is ilyen lesz a sub-al. -
xXxian
senior tag
válasz fehér_ember #514 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Utánanézek a megjelölt forrásoknak.
Denon-nál egyébként leltem WIlson-t, kb. 15k 2*3m, készre szerelve. Ez nem tudom milyen lehet.
Csak vezeték esetében azt nem tudom én otthon össze tudom-e rakni megfelelően. Ill. azt nem tudom, mi a megfelelő összeszerlés.
Van műszaki érzékem, régebben barkácsoltam is elektronikai kütyüket. De itt a vezeték maga oxigénmentes...nem tudom mennyire kell erre spéci dugót tenni spéci eljárással.
Ha nem kell semmi extra, csak összecsavarozom, akkor nem parázok.
Itt is a kábel gyári, az eladó mókolja rá a dugót: [link]
A szorítós csavargatós eljárás nem a szivem csücske. Béna, ha nem sodrom jól össze kilóg, extrém esetben össze is érhet a 2 szál...ezért szeretnék banándugósat.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
xXxian
senior tag
-
Victorio
aktív tag
válasz fehér_ember #517 üzenetére
Préselhető banánból milyet és hol ajánlott venni?
Bi-kábelezném a hangfalat, ezért az erősítő felőli végén 2 db 6 mm²-es kábelnek kellene belemenni a banánba.
Sima ónozott szemes saruból a 10 mm²-es pont passzol a kettőre egyszerre.A préselt kötésben valahogy jobban megbízok mint a csavarosban vagy a forrasztottban.
Présszerszámom van hozzá, az nem gond.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
válasz fehér_ember #521 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez kicsi.
Max 5,5 mm²-es kábelt fogad.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
moti07
tag
válasz fehér_ember #530 üzenetére
Köszi, akkor még járatom egy ideig mert valahogy a mélyek nem olyanok amilyet szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest