- Windows 10
- Mikrotik routerek
- TP-LINK routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A német hatóság szerint visszaélt erőfölényével az Apple
- Mesterséges intelligencia topik
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
+1 a sequelnek, kicsit megtoldod a keretet és mindjárt lesz egy 80-90 ezres tápkábeled 30 körül, hidd el megéri, ne kisérletezz ismeretlen kábelekkel mert az isotekkel olyat fogsz otthon hallani ami biztos meglep majd, elég komoly vasad van, abba még van tartalék, ja és elég 1m is a csodához ha közel a konektor😉
[ Szerkesztve ]
-
TuTa86
tag
válasz
fehér_ember #798 üzenetére
Nagyon koszonom, hogy ilyen szepen osszeszedted nekem. Megnezegetem oket. Eddig csak szerelt kabeleket neztem.
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
fehér_ember
addikt
Nem tudom a kinézetteid milyenek, de pl. ez az Isotek EVO3 Sequel elég jó. Igaz, hogy én 1,5-2 métert szoktam tápkábelnek használni, de van fórumtárs, aki az 1m-es darabjaival is nagyon elégedett. Veszel hozzá Fapacitól viborg dugókat és meg is vagy.
Használtan Isotek EVO3 Premier belefér a keretbe.
Erősítőhöz ilyen Furukawa is elfogadható szerintem. Persze nem tud olyan "definiáltságot" mint az előbbiek, de amúgy szép tiszta hangzást ad .
Ha esetleg Kínából rendelnél, akkor persze vannak ott is dugók is, nekem ilyenek is beváltak; igaz én mástól és nagyjából darabját szoktam ennyiért venni, mint amennyiért most itt ezeket észrevettem.
USB-ből elég jó pl. a Supra.[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
gonoszkodhatsz nem veszem magamra.
volt nekem full egyedi építésű, kétutas frontokkal és egyedi mélyládával szerelt 4.1 hangrendszerem is, külön erősítővel, optikai portról adva neki a hangot. Onnan maradt az összes kábel, mert anno az kutyának se kellett, amikor fél év után adtam el 150 ezerért az egészet darabokban. Se hangerőben, se minőségben nem közelítette meg a z906-ot, de még előtte az Edifier HCS2330-amat sem, közben az meg harmad helyet foglalt. full csalódás volt az egész, pedig bizonygatták nekem anno a fórumon, mennyire királyak lesznek a hangfalak, és gyönyörűen fognak szólni.nyilván nem egy 1 milliós Bose rendszer a cucc, de 74 ezer forintért az ember ne is várjon csodát. Egy 33nm-es lakás 20 nm-es nappaliját ez is bőven beszólja negyed hangerőn, úgy hogy alulról és felülről is jönnek a szomszédok anyázni a hangerő miatt. egyelőre ez a legjobb cuccom, ár/érték arányban szerintem verhetetlen. nyilván, ha rám szakad a nemzeti bank, valami komolyabbra váltok, egyelőre ez is megteszi.
-
TuTa86
tag
Sziasztok!
El vagyok veszve a tapkabelek rengetegeben. Kerlek adjatok tanacsot!
Egy ONKYO TX-NR3007-hez keresek tapkabelt. Jo szivvel maximum 30.000Ft-ot szannek ra. Nezegettem az Octogonaudio sajat tapkabelet:
[link] , errol van valakinek valami tapasztalata, velemenye?
Hasznaltan is szivesen vasarolnek de nem tudom merre induljak.Masik kabel kerdesem: Van nekem egy Cambridge Audio Azur DAC-om, amit a fent emlitett erosito ele es a laptopom koze kotok, ehhez egy Audioquest Cinnamon USB jo valasztas? A DAC-bol az erositobe Audioquest Red River rca megy, ez mar meg van.
Jótündér, a kívánság az kívánság! Hajolj csak szépen előre!
-
BBéci
legenda
válasz
deathtania #794 üzenetére
Mármint a hangdobozkák.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz
deathtania #787 üzenetére
Logitech szett esetén abból semmiféle hátrány nem lehet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zigi
senior tag
válasz
beszizoli2 #786 üzenetére
Az erősítő sub kimenetét (fehér kockában)kell összekötni egy Y rca kábellel a sub line in bemenetével.
-
migabi24
nagyúr
válasz
beszizoli2 #786 üzenetére
Oda van írva a kimenethez, hogy subwoofer😂
-
beszizoli2
tag
Sziasztok!
Van egy Pioneer vsx 519v erősítőm és szeretném rákötni a Canton as 10 mélyládát!Mivel nincs rajt
Subwoofer pre out ezért nem bírom meg szólaltatni!Illetve bármely kimenetre kötöm akkor is csak nagyon halkan szól!Kérésem az lenne hogy ha valaki le tudná írni mit hova dugjak annak nagyon meg köszönöm!Zoli
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
fehér_ember #773 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Quetz: Szintén kösz.
-
BBéci
legenda
válasz
deathtania #782 üzenetére
A vastagabb sosem árt, inkább előnyös.
(#783) Csabi1984
Nem ennek a topiknak a témája, de válaszolok: alá tedd![ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok a Center hangszórót a Tv fölé vagy alá érdemes tenni? A mellékelt útmutatóban azt mutatja,hogy kb 50cm-re a front sugárzók felett középre.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
Van egy Logitech z906-al kapcsolatban merült fel, hogy átpakolnám a lakáson belül, viszont ahhoz a kapott kábelek nem elég hosszúak ahhoz, hogy körbe tudjam vinni a kanapé mögé a hátsó hangszórókat. Felmerült bennem, hogy van elrakva még régebbről (kb. 5-6 éve használtam utoljára) kb 15-20 m fekete-piros hangfalkábel, ami nyilván vastagabb, mint a Logitech gyári kábele. Szerintetek tudom azt használni a hátsó hangszórók áthelyezéséhez (az elsők és a center maradnának a gyári, vékonyabb) kábelen, vagy inkább a Logitech féle vékonyabbhoz hasonlót kellene szerválnom?
köszi a választ előre is!
-
BBéci
legenda
válasz
Ace Ventura #780 üzenetére
Lényegesen jobb, de csúcsminőségűnek nevezni durva túlzás. Edifierhez nem kell jobb.
-
Ace Ventura
addikt
Ilyet adtak az Edifierhez is gyárilag.
ezt találtam mégÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
BBéci
legenda
válasz
Ace Ventura #778 üzenetére
Minőségben viszont ultrafos. 10 méteren annyi zajt szedhet össze, hogy értékelhetetlenné teszi az eredeti jelet.
Van olyan kábelem 1,5 méteresben, tehát nem találgatok, hanem saját tapasztalatból beszélek.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ace Ventura
addikt
Náluk 5M kábelhosszig van.
Találtam egy ilyet
Árban hibátlanÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
BBéci
legenda
válasz
Ace Ventura #775 üzenetére
Ha nincs a Kácsa Audió kínálatában, akkor talán számítástechnikai boltokban találsz. Hifiben és házimoziban nem szokás olyan hosszú analóg kábelt használni.
-
Quetz
őstag
válasz
kaposznyak #772 üzenetére
Elfogadható, a kábelek esetén a tépkedés, rángatás nem rendeltetésszerű használat.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Xonar D1 hangkártyához, és egy Edifier R2730DB hangfalhoz szeretnék egy RCA.jack kábelt, ami 10M.
Nem értek hozzá, de ahogy elnéztem az Edifier gyári kábele nem egy nagy eresztés.
Árban nem szállnék el, 5K-ig elmennék.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
fehér_ember
addikt
válasz
kaposznyak #772 üzenetére
Roland RCC-10-352R
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Eddig ilyen kábellel kötöttem össze a lapopot és az erősítőt.
2,5 év alatt adta meg magát. Gyerekek egyszer kétszer belebotlottak, meg ugye a laptop is egy mozgó végpont.
Szóval kérdés: Elfogadható az élettartam?
Ha nem, ajánlanátok valami robosztusabb, strapabíróbb 3m-es kábelt?
Kösz!
-
Snoop-y
veterán
En erre a reszre reagaltam:
"de kicsit aggaszt a kisebb átmérő"
Ha barmit is hallasz jot vagy rosszabbat azt nem az AQ kabelnek az atmeroje okozza majd.
mod: Amugy en egy Oehlback 6mm -es kabelt csereltem Rocket 33-ra. Semmi negativ valtozast nem tapasztaltam bar nincs abszolut hallasom de meg most is kb denever kategoria vagyok egy atlagemberhez kepest.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Bence01
tag
Sziasztok,
Egy Rotel RSX-1056 és KEF IQ3 hangfal közé keresek valami elfogadható kábelt.
Újjonan amit sok helyen olvastam van Real Cable TDC300F vagy esetleg használtam találtam AQ Type 4-et ami valószínűleg jobb minőség, de kicsit aggaszt a kisebb átmérő. Szerintetek ebből mit érdemes választani?
Amit várok tőle, hogy jobb színpadkép lesz és kicsit pontosabb határozottabb mély, jelenleg egy noname van csak, jó esetben rezet is tartalmazSolo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
BBéci
legenda
válasz
Csabi1984 #765 üzenetére
22 négyzetméteres a napalim, ott lepkefing egy HKTS 9, de még a nagyobbak is. A Triangle Signature Delta cseppet sem tűnt túl nagynak, soknak. Az ELAC FS 249 BE sem.
Azért van az erősítőkön hangerő szabályozó, hogy használd. A filmek hangja sem azonos erősségű.
-
Csabi1984
addikt
Talán egyszer lesz egy nagyobb szobám akkor majd beszerzek jobb hangfalakat de 20nm szobába én beérem a harman kardon hkts9 szettel.
Ami viszont igazán idegesít és nem csak egyedi gond,hogy ha ARC-n keresztül hallgatom a TV-t akkor halk.
Játszottam már annak a gondolatával,hogy kifejezetten a TV adáshoz veszek egy JBL soundbart és minden más forrás hangja meg a hangfalszettből fog jönni[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
Csabi1984 #759 üzenetére
Lemaradt egy nulla, vagy rossz helyre került.
Nem szabad leminősíteni azért, mert nem 2-300000 forintos.
Számunkra is fontosabb a minőség, mint a hangerő.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
válasz
fehér_ember #761 üzenetére
Félre értés nem haragszom bár én sem írtam le a környezetet de ez nem is volt kérdés
Szóval csak az lett volna a kérdés,hogy gondolom nem mindegy,hogy vékony egy huzal vagy mondjuk 2.5mm-es huzalvastagságú egy vezeték.Az én szobámba egy Harman Kardon hkts 9-es van egy Yamaha RX 383-as erősítővel. Az én szobám nem csak hülye elhelyezkedésű de 20nm alatti szóval én nálam sem válna be egy viszonylag torony hangfal
Sajnos a szobához tudok igazodni!
-
Csabi1984
addikt
válasz
fehér_ember #758 üzenetére
Köszönöm a tanácsot de anyum szobájába nem szeretnénk házi mozit.
Szerintem azért egy kisebb hangfalat sem szabad leminősíteni azért mert nem 20-30.000 Ft-os.
Egyszerűen erősítőre van rákötve a számítógép valamin az a settopbox és ezeken a hangszórókon szól a hang.Számomra a hangzás úgy mond fontosabb mint a feltekert hangerő
-
fehér_ember
addikt
válasz
Csabi1984 #757 üzenetére
Ilyen dobozokhoz nem érdemes hangfalkábelre költeni. Ha most működik, akkor nyugodtan maradhat a jelenlegi állapot. Ha javulni akarsz, akkor először jobb dobozokra gyűjts.
Pl. egy ilyen Grundig BX3 MKII (29k) nagy ugrás lenne (adatok). Amúgy ndulásnak egy Grundig Box 5500-as (15k) is simán megtenné. Persze csak ha műszakilag rendben vannak.[ Szerkesztve ]
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok tehat az adatok:
Erősítő: Kenwood 4070
Hangszóró: Sony SS V-315Bevalkom őszintén unokatestvéremtől vettem nagyon régen és mivel a gyári hangszóró kábel rövid volt és vettem toldasként 2 eres kábelt ( inkább drótnak hivnám mintsem olyan kábelnek amit látok a neten) és mai napig ez van igénybevéve.
-
Csabi1984
addikt
Késöbb jelentkezem
-
fehér_ember
addikt
válasz
Csabi1984 #747 üzenetére
És még annyi hogy természetesen nem fontos újonnan vásárolni. Sokszor érdemes a használtak közt is nézelődni: hfp; avx; ph ...stb.
Ha újat veszel, akkor ne ítéld a friss kábelt. "Tegyél bele legalább 30 órát"; változni fog a kapott hangzás.
Azzal is spórolhatsz, hogyha pl. nem futja 4mm²-esre, akkor 2,5-est veszel. Persze az eltérő vastagságúak sem teljesen egyformán "szólnak", bár rendszer/komponens-függő is, hogy ezekből a dolgokból kinek mennyi megy át.[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz
Csabi1984 #747 üzenetére
Ha pl. csak 200-300 forintot tudsz rászánni méterére, akkor hiába is ajánlanak neked drágábbakat, az anyagiak úgyis behatárolnak.
Az elfogadhatóbbak valószínűleg úgy 1000Ft/m ár környékétől kezdődnek, de ez nem jelenti azt hogy minden ilyen árú kábel jó lenne.
Ha visszaolvasol akkor találhatsz ajánlott típusokat: pl.
És még annyi hogy banándugó az egyáltalán nem szükséges, az csak kényelmi dolog és akkor tud jól jönni, ha pl. néha cserélgeted a rendszeredben a komponenseket (erősítő, hangfal). -
BBéci
legenda
válasz
Csabi1984 #750 üzenetére
Ez olyan, mintha az autód típusát nem tudnád fejből? Ezek szerint egyáltalán nem tartod fontosnak. Vedd azt a kábelt, amelyik tetszik és az ára is megfelelő!
-
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok hangszóró kábelt szeretnék venni. Nem studió minésgit keresek de nem tudom mi alapján válasszak
-
tomyka74
senior tag
köszönöm a tippeket!
-
fehér_ember
addikt
válasz
tomyka74 #737 üzenetére
Oehlbach MP3! szintén hififutár: [link]
Ezüstözött réz, magasa rendben, hosszan hallgatható, mindkét ér külön-külön árnyékolt. Igaz én fejeskábelt csináltam belőle még az előző fejesemhez (lehet majd a jelenlegihez is kipróbálom), de szerintem okés.
Persze biztos vannak jobbak is.[ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
Miről beszélsz?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
silboy
aktív tag
válasz
tomyka74 #739 üzenetére
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
silboy
aktív tag
válasz
tomyka74 #737 üzenetére
-
tomyka74
senior tag
üdv.
egy jobb minőségű jack-rca kábelt vennék 5 méteres kellene és kb olyan 10-15 ezer amit rászánnék, hangkártya és avr közé. gondoltam egy kis sztereo vonal tuning.
ajánljatok már lécci párat! megköszönném!eddig idáig jutottam: AudioQuest Tower , inAkustik Premium.
tippeket tanácsokat megköszönöm.
-
-
Dorian
félisten
"Az ezüstre" csak azok mondják, akik még nem próbáltak jó minőségű ezüst vagy akár ezüstözött kábeleket.
Az olcsó-gagyi ezüstözöttre érvényes ez a dolog, mert azoknál a magas tartomány torzítása nagy, amit sok és részletező magasnak szoktak félrehallani a kicsit tapasztalatlanabbak.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
silboy
aktív tag
Szia, igazából ez lenne a legjobb megoldás, de sajnos ilyesmire a környékünkön nem nagyon van lehetőség...
-
fehér_ember
addikt
válasz
fehér_ember #730 üzenetére
Bár ha azt nézem hogy jobb helyeken mennyiért van a kábel métere ónozott réz, akkor eléggé elgondolkodtató a gyári szerelésű 22k-s ára.
-
fehér_ember
addikt
válasz
alphamooncam #725 üzenetére
Az ára is behatárolja hogy melyik legyen. Az alap 22k , az ezüstözött rezes meg már 37,5. a; o;
Legfeljebb elállsz a vásárlástól ha nem jön be, kíváncsi lennék milyenek, meg persze a qed-ekre is.
Egy monokristályos rézben nincs sok kockázat, bár van feljebb és szokott lenni olcsóbban is.[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
Valóban siránkozok! Mióta vissza kellett, hogy adjam a dacot, azóta nem volt kedvem zenét hallgatni. Próbáltam de nem ment. Szóval nagyon várom már, h elkészüljön az enyém is valamikor 20-a után.
Tudnál ajánlan olyan bolt, ahol ezeket elhozhatom, és ha nem tetszik visszadják a lóvét, csak mert én olyan boltot nem ismerek, ahol pl.a Suprát felbontás után visszavennék.
Másrészt, ha mást nem is de pl. kábelt vennék akár használtan is, csak éppen valamiért Suprát nem igen találtam.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
alphamooncam #725 üzenetére
Ne sértődj meg, aki lamentál, az siránkozik, panaszkodik.
Próbállj ki néhány Suprát, Verterét, de a nemrég említett Van Damme is édeklőxdésre tarthat számot. Jók a QED-k is.
[ Szerkesztve ]
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, sub kábelt szeretnék vásárolni 3 méteres méretben a filléres jelenlegi helyett. Az erősítő egy Sony STR-DB840QS, a sub egy Boston Acousics ASW250. Mennyi pénzt érdemes áldozni rá? Amiket eddig néztem: Audioquest Black Lab, Norstone Arran, QED QE5101 Profile, Inakustik Premium, Oehlbach NF Sub 300. Vagy érdemes a belépő ezüst tartalmúak közt is nézelődni? Például: Norstone Jura, Oehlbach NF 214, Audioquest Greyhound. Mi a véleményetek?
-
alphamooncam
őstag
Srácok ! Segítség kéne IC kábel ügyben.
Csúszik a TMP DAC vásárlásom, mert Tompi nem kapta meg a beígért időre, decemberre a házat, úgyhogy maradt időm lamentálni, mi hogy legyen.
Tápkábelnek saját tápkebelét gondoltam, viszont IC ügyben tennék fel egy rövid körkérdést.
Supra USB-m, Supra koaxom már van, ehhez képest nincs semmi értelmes analóg drótom amivel össze tudnám kötni a DAC-ot a NAD D3020-ammal.
Suprára gondoltam, de abból is van több féle .
Mit tudnátok ajánlani ? Esetleg beszerzési forrás ?
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Bajnokpityu és asszem többen is hasonlították az AQ Sydney-t a VDC Silver Session (low cap)-hoz, és minimum egymás mellett voltak, de inkább a Silver Session nyert. Ami újonan megvehető 12.000 Ft/m/pár áron.
(Nincs ebben semmi különös, ekkora az AQ felár)Én pedig a Silver Session mellett használok még IC-nek egy másik, noname kábelt, ami az előbbihez nagyon hasonló karakterű, de összességében kicsit jobb, simább magasakkal. Ez csupán egy vastagabb befőttesgumi vastagságú, belül ezüst ér, kívül ezüstözött árnyékolással. (műholdvevőknél használják, ahol fontos a nagyon kicsi jelek zavarmentes átvitele)
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
BBéci
legenda
válasz
bendeguz76 #718 üzenetére
Annyi pénzért kötelező jobbnak lennie.
-
BBéci
legenda
válasz
bendeguz76 #715 üzenetére
Tehát szerinted a Sydney megéri a 2,5x felárat a Golden Gate-hez képest? Utóbbiból van most nálam használatban egy szál/pár, de cseppet sem vagyok tőle elájulva. Más felállásokban is próbáltam, sosem tetszett igazán. Sydney még nem volt nálam, csak a sokkal magasabb kategóriásak, Earth, Wind és Fire, amiket legfeljebb közepes ár/érték arányúnak minősítettem.
-
BBéci
legenda
Nem volt lekicsinykés, csak poén. Nem sugalltam azt, hogy szar! 20 éve figyelemmel kísérem a munkásságukat és még nem volt olyan tapasztalatom, ami által megkedveltem volna a termékeiket. Akkor vennék tőlük bármit, ha nem lenne más szereplő a házimozis piacon. Ez teljes mértékben szubjektív.
Azt, hogy milyen szereplőként látsz engem, az a magánügyed, aminek említése súrolja a személyeskedés kategóriáját.[ Szerkesztve ]
-
bendeguz76
aktív tag
Kis tapasztalat ahogy én hallottam saját rendszeren.Az ünnepekben sikerült relativ sok időt film ill zenehallgatással tölteni,bejáratottnak tekintem az Elac sub 2070-et.igértem ha lesz lehetőség kipróbálom több sub kábellel is.Oehlbach nf214,Aq Boxer,AQ Husky.Röviden Boxer-nál jobb Husky-val szemben picit alulmarad.viszont 4szeres árat biztos,hogy nem ér szerintem a Huskey.maradt nálam az nf 214.Hozzám került még egy AQ Sydney összekötő kábel is ami egy hm erősitő és egy végfok között lett kipróbálva.Egy ugyancsak AQ Golden Gate-et váltott.Sokkal tisztább ének,sztereó szinpad közelebb jött a hallgatói pozícióhoz,ill úgy tudnám leirni az összhatást mintha eddig egy vékony függöny mögött lettek volna a zenészek és az énekes,most meg mintha kijöttek volna a függöny elé.Maradt is a két készülék között.
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
kezo0
addikt
Tőled azért kicsit többet várnék, mint hogy en bloc lekicsínylően nyilatkozz egy márka teljes kínálatáról... Tudjuk jól, hogy mindenki gyárt jó és kevésbé jó eszközöket is. Szóval azt sugallni, hogy minden Onkyo szar, méltatlan valakihez, aki itt a véleményvezér szerepében tetszeleg napról napra. De te tudod.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #711 üzenetére
Azért írtam felső kategóriát, mert az utóbbi 12 év során csak olyanoknak a menüjében barangoltam. Azok között sem mindegyik rendelkezett a szóban forgó szolgáltatással. Vagy elkerülte a figyelmemet.
-
Ez gonosz volt
Tény hogy alá tudom támasztani, az összes onkyo vasam tudta, igaz, soha nem használtam.
Pedig nálam az ip tv fele olyan hangos mint az egyéb más forrás...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
kezo0
addikt
Ööö... az összes eddigi Onkyo-mon külön-külön hangerőszinteket lehetett beállítani minden egyes bemenethez. És a korábbiak vegképp nem voltak csúcsmodellek, a maguk 2-300e Ft-os új árával. Azt hittem, ez nagyjából alapfunkció minden márkánál.
(Az Onkyo-kban IntelliVolume a neve.)Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Snoop-y
veterán
Mondjuk ez ennyiert csakcsak de mar akkor elgondolkodtato egy Shunyata Venom is (akciosan lehetett rendelni most USA-bol (ha van USA shipping address) ugyanis az mar a Diamond kategoria csak nem kicsit olcsobban
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
djg
aktív tag
Hát de most legutóbb nem volt semmi, csak ez, ami még mindig tart
-
BBéci
legenda
válasz
Csabi1984 #703 üzenetére
Nincs abban semmi szokatlan, hogy egy set top box az átlagosnál alacsonyabb szintű jelet ad ki. Pláne azok, amiket a szolgáltatók adnak, azok olcsó szutykok, 4 éve megszabadultam tőle és mediacardot használok. A tévéadások azzal is halkabbak, de még soha, semmi gondot nem okozott.
Léteznek olyan házimozi erősítők, amik lehetőséget adnak a különféle bemenetek érzékenységének megváltoztatására, leginkább a legdrágábbak között fordul elő.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Csabi1984
addikt
Lényegében az a gondom,hogy alapból közel 10dB-el eltérés van a Tv digitális hangereje és bármely más jelszint között. Pl Radióról áttérve arra a bemenetre amin a Tv jön emelni kell a hangerőt, de forditva már kevésbé örömteli amikor a lakás berezonál mert elfelejtjük visszavenni a hangot
Lehet olyat, hogy egy adott bemeneti forrás pl amin a Tv adás hangja jön akkor alapból -25dB de amint áttekerjük egy másik digitális jelre ott már -35dB legyen az alap?
-
BBéci
legenda
válasz
Csabi1984 #696 üzenetére
Felejtsd el az analógot, mert a set top boxok kimenete minősíthetetlen. Miért probléma a jelszintek különbözősége? Azért van a hangerő szabályozó, hogy használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Black Myth: Wukong
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...