Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
macilacipaci #2436 üzenetére
Teljesen mindegy melyiket veszed.
-
migabi24
nagyúr
válasz
macilacipaci #2434 üzenetére
Persze hogy jó, nem is értem hogy merült fel benned, hogy nem
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #2089 üzenetére
A fapaci féle az jó minőség, a villásdugó sárgaréz az iec az meg vörösréz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
bajnokpityu #1949 üzenetére
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1898 üzenetére
Én eleve nagyobbat kértem, mert az nagyobb javulást eredményez.
-
migabi24
nagyúr
válasz
bajnokpityu #1895 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor egy 2cm-es biztosíték, hogy tud akkorát javítani a hangon mint egy jó tápkábel?
-
migabi24
nagyúr
válasz
Capt.Obvius #1887 üzenetére
Szerintem bárhol lényegtelen, én többször vágtam már kábelt és soha nem változtak a jellemzői, szerintem minél hosszabb egy kábel annál nagyobb ellenállás a jel útjába, jelenleg 30cm-es a tápkábelem és az rca is 😆
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamsfamily #1850 üzenetére
De legalább mérni tud
igaz attól nem lesz boldogabb, nem kéne ezt a témát egyébként ilyen véresen komolyan venni, el kéne fogadni, hogy ez egy hobbi, ha nekem örömet okoz a kábeles fejlesztés, mégha be is csapom magam, akkor is örömet okoz és itt ez a lényeg
-
migabi24
nagyúr
válasz
Capt.Obvius #1792 üzenetére
Hidd el csak spórolni akarok neked, ha nagyon ki szeretnéd próbálni és van egy kis kéz ügyességed, veszel csatlakozókat és kísérletezhetsz tömör villanyvezetékkel, vagy ha tudsz esetleg kérj kölcsön tápkábelt.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Capt.Obvius #1790 üzenetére
Nem kell hozzá feltétlen ösvény, hogy hozzon a konyhára egy jó tápkábel, de kell hozzá olyan rendszer, amibe van még tartalék, és képes megmutatni a kábelek közti különbséget, az más kérdés, hogy a boltba kapható tápkábelek 100 ezerig nem csinálnak csodát, lehet nem is hallasz semmit, és a te rendszered árát figyelembe véve, nem biztos, hogy belefognák ilyenbe
-
migabi24
nagyúr
válasz
#18663680 #1623 üzenetére
Maradj a Tmp vonalon az végállomás lesz neked hidd el, Ear a legtapasztaltabb fórumtárs köztünk, itt mindenki mást fog mondani mert a legtöbben közülünk csak néhány fajta kábelt hallott, próbált. És ne haragudj a beszólásért, pár éve én is pont ezt csináltam mint te
tudom milyen az erdőbe bolyongani
-
migabi24
nagyúr
válasz
boroskarcsi #1574 üzenetére
Azért hallgattunk el mert Béci is tudja meg én is, hogy ennyi pénzből nem kapsz a rendszeredhez méltó kábelt, de még a duplájáért se sajnos, használt piacon érdemes nézelődni és lecsapni valami komoly darabra, persze csak meghallgatás után avx-en szinte mindenki biztosít próba lehetőséget a drága kábelekhez.
-
migabi24
nagyúr
válasz
boroskarcsi #1571 üzenetére
Ne nüansznyi különbségekre gondolj, a saját rendszeremen szerzett tapasztalat alapján mondom, hogy egy szar kábelezéssel hallgathatatlan is tud lenni, jó kábelezéssel meg libabőr van.
-
migabi24
nagyúr
válasz
boroskarcsi #1569 üzenetére
Azta nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly rendszered van, hát ide valami nagyon jó kábel kellene, mert azt gondolom te se szeretnéd ha a rendszered tudásának 70%-át hallanád
-
migabi24
nagyúr
válasz
boroskarcsi #1567 üzenetére
Előbb a rendszered írd le.
-
migabi24
nagyúr
Nem költenék erre egy forintot se, ha nagyon zavar a hossza vágd el 5m-nél a kábeled és tegyél rá egy rca csatit, ha nem tudsz forrasztani, kapható csavaros kivitelű is
-
migabi24
nagyúr
válasz
Real_Necro #1521 üzenetére
Az nem változtat a lényegen
-
migabi24
nagyúr
válasz
Real_Necro #1519 üzenetére
Miért kérsz véleményt egy 2000Ft-os kábelről?
amit kell azt biztos tudja
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lézerparaszt #1438 üzenetére
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1320 üzenetére
Lehet a dinamika gyengeségét a kábel vékonysága okozza
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1308 üzenetére
Nehogy összevesszen a 2 legjobb hifis/házimozis barátom
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz
Krilehor #1278 üzenetére
Sejtettem, ezért is kérdeztem, az erősítődnek nincs is föld pólusa mert kettős szigetelésű, tehát neked csak fázis és nulla kell, én pl. Szétszedtem a Sequelt mert kicsit drága mulatság, hogy kihasználatlanul ott legyen egy vezeték, ha jól értettem 2 kábeled van, abból tudsz egy harmadikat csinálni ha élelmes vagy
-
migabi24
nagyúr
Nem érted ezek szerint, na mégegyszer akkor megpróbálom, tehát a gyárilag bi-wire hangfalnál nálam a váltobol 2 pár kábel csatlakozik a 2 pár terminálra egy anyával van rögzítve, annyit csináltam, hogy lecsavaroztam az eggyik terminálról a pár kábelt és átcsavaroztam a másikra, így az egy pár terminál megszünt a másik meg működtet mindent, remélem érthető
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1253 üzenetére
Köszönöm, igen nálam dobozon belül lett közös terminálra kötve, junior meg rakhatna ide 1 képet a terminál másik oldaláról akkor könnyebb lenne segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #1190 üzenetére
Csináltasd meg nyugodtan, biztos jobb lesz mint a pc vezeték
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1176 üzenetére
Én az akciós ár alatt kaptam
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1171 üzenetére
Nekem meg 4m Sequel kábel
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1157 üzenetére
Ha ki akarnák veled basz.i
elárulnám, hogy ha sequelt párba duplázod akkor a hatása is duplázódik, én most készülök triplázni, de ha az is hallható lesz akkor tovább növelem.
-
migabi24
nagyúr
válasz
fehér_ember #1155 üzenetére
Nem biztos, hogy rossz ötlet, de elég drága kísérlet lesz az biztos😁