Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
Van egy doboz thermogenikus zsírégetőm. 4 szem hiányzik a 60db-ból. Adtam neki 2x is esélyt, de nem tolerálja a szerveztem, rosszul vagyok tőle, de az anyagcsere gyorsító hatása már 1 szemtől is érzékelhető volt. Ha kell valakinek , olcsón megszámítom. 2013 10. hóig jó a szavatossága.
Ilyen: [link][ Szerkesztve ]
-
Kidus
őstag
válasz Shadowbull #29393 üzenetére
En az ebredes utani 2 orat toleralom nehezen, nem tudnek edzeni menni vagy barmit csinalni.
CH eleg keves, vagy semmi, hus megy meg zoldseg, tojas, rizst nem nagyon csipem..
Cukor nulla, zsir keves, oliva olaj max, meg olajos magvak neha hogy legyen mit eszegetni uresjaratbanSzoval kaja rendben van nagyreszt, inkabb az a baj hogy nem tudok eleget enni mert nincs ido es kevesebbszer eszek tobbet.
Igen, onnan fogy eloszor sajna, de hat ez van....
Assuming Control
-
Shadowbull
addikt
a legjobb lenne minden reggel tolni egy 60 perces aerobot ehgyomorra, bar ez nyilvan attol fugg, mennyire toleralod az alacsony vercukorszintet.
Meg aztan a ch-csokkentest sem uszod meg.
Mondjuk szerintem a csajoknal erosen oda kell figyelni, mert ha csokken a testzsir, akkor bizony a cici is fogyni fog.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Yeffy
veterán
-
Kidus
őstag
En meg vegre ures teremben edzettem
Ennel mar csak az lenne jobb, ha lenne egy edzo pajtasom aki neha besegit itt-ott.... tul gyakran van hogy meg menne segitseggel 1-2 de egyedul meg nem.Napi lamer kerdes:
Miutan en nem akarok nagyon novogetni izomban, inkabb zsirt egetni meg formalodni ( legalabbis most epp ), edzes utan 20-30 perc aerob rendben van? Anelkul valahogy nem erzem ugy hogy eleg.
Plusz piheno napokon is 40-50 perc aerob. Lab napon nem, akkor orulok ha kijutok a terembol.Assuming Control
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #29387 üzenetére
Oszt, ha nem találsz oda?
-
venge
aktív tag
válasz Shadowbull #29384 üzenetére
Bazzeg! Ahhoz meg ész kell! 3
-
Fred23
nagyúr
válasz Shadowbull #29384 üzenetére
Reggelre meglett a 4 kocka, kis haladás, nagy öröm... -de elment a kedvem a képfeltöltéstől.
-
harcikoca
senior tag
van itt valaki aki követett már étrendet, és meg tudja mondani, hogy 100g rizs hány kalória? Mert pl shop builderen 100nak írja. De van ahol 340 körül
AMD+Ati powee'R
-
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
válasz norbi2010 #29374 üzenetére
Én Power Pro-t iszok, semmi bajom vele. Mondjuk a csomagolása nem így néz ki.
http://shop.builder.hu/vegyes-novenyi-allati-proteinek/biotech-usa-power-pro-4-kg-p8668
Vaníliásat tolok, mert azt nem szidta nagyon senki.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
norbi2010
őstag
Helló
Ilyen fehérjét használ/t valaki?
Eddig ilyet használtunk bátyámmal, nem volt vele semmi baj, az állaga is jó volt, meg az íze is.Viszont ez a Power Pro valami k.rva szar.Nem tudom miért ezt vette.Az íze fos, az állaga meg undorító.Vízzel próbáltam, de alig bírtam leküldeni.Az egy dolog hogy olcsóbb, de ennyivel csak nem kellene rosszabbnak lennie?Tejben jobb lehet?Vagy mit csináljak vele?Csak 4 kg, muszáj lesz meginni.
-
Janesz
őstag
holnap lesz,hogy 5 hónapja tartom a kaját..
a forma az elmúlt 2 hónapban túl sokat nem változott,vagyis ha nincs épp gecimeleg akkor szárazabb vagyok,ha meg 45fok van akkor meg vizesebb...végig az 5 hónap alatt csak a ch alacsonyan tartására figyeltem..a fehérjére annyira nem,de kb 100gr minden nap megvolt..mikor miből (tojás,túró,100%whey prot prof. ,szója izolátum,hús)de többnyire hús és tojás,vagy tojásfehérjelé..
nem kardióztam,nem hasaztam..
a guggolásra viszont rámentem..megy a 60kg-50ism 70kg-50ism 80kg-50ism 90kg-50ism 100kg-50ism 120kg-30ism sorozatból álló guggolás pl..vagy súly nélkül a 300lépés kitörésjárás
vagy a hátnál a saját súllyal 65 húzódzkodás egyszerre (igaz ez 1x sikerült eddig 54-57-nél azóta mindig elvérzek..de 1x legalább megvolt..)
szóval erőben egész jól állok.. -
őstag
Hali all!
Meguntam a kezdő edzést, ezért továbblépnék amatőr szintre.
Eddig ha edzettem egy héten 3-4 nap, akkor szinte mindent, amit szabályosan tudtam leedzettem. 1nap edzés, 1nap pihenő volt. Edzésidő volt 70-90perc.
Most két naposra szedem az edzésemet pihenőnapok nélkül.
jelenleg
1nap.: has, mell
2nap.: láb, kar
Edzésidő 60perc.Van egy másik variáció:
1nap.: has, láb
2nap.: mell, kar
Edzésidő 60percMelyik a jobb, vagy érdemes hetente váltani a kettő között hogy ne szokjam teljesen meg?
A hátat egyelőre hanyagolom, míg jobban bele nem mélyülök egy helyes megvalósításba, mert az nem a legjobb részem... lehet ki sem edzem majd igazán.
Mi erről a véleményetek?
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
headhunter
addikt
Kiváló "edzőpóló" : [link]
Akció 2013.07.31.-ig tartott, de egyes Lidl üzletekben még lehet pár db. (1.499Ft/db)
Termékleírás:
Kényelmes viseletet biztosító, gyorsan száradó anyag
Funkcionális TOPCOOL® az optimális nedvességszabályozásért
Jól látható fényvisszaverő felületek
Méret: M-XL -
wertigo1984
őstag
válasz tamacsinator #29367 üzenetére
Hepajkodas az asszonnyal a takaro alatt?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
tamacsinator
csendes tag
Sziasztok!
Van valami otthoni módszer/teszt a hormonok, legfőképp a tesztoszteron szint lemérésére?
Nem ilyen pontos mérésekre gondoltam, hanem hogy optimális-e a szint. -
jericho69
tag
Ezt sikerült végül nyárra össze hozni (bal vagyok). Jövőre talán jobb lesz
-
BÁ Nutrition
addikt
azt nézitek hogy ezek a nyomorult fax bírók hogy csalják a viziladbameccset? csodálatos
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
szasanyi
félisten
Az pech... igen, az valóban jó lehet, és az sem kétséget, hogy eltelít. Ízre a Delicious Whey finom, és a Carb-F valszeg még krémesebbé teszi. Holnap edzés után úgy is kipróbálom, illetve én a protein shaket naponta (1-2 adagot)iszom önmagában, mivel még le kéne adnom vagy 4-5 kiló hájat... de legalább már 10 lement!.
-
_NCT
addikt
válasz Dani82 #29332 üzenetére
Mekkora adagot toltál belőle? Emeld következő alkalommal picit 7g körülire, garantálom hogy pörgetni fog. Ha nem, akkor immunis vagy a stimulánsokra.
Testogen-XR 1. nap tapasztalatai: ahogy betoltam, utána hirtelen megcsapott egy adag élénkség, az arcom elkezdett vörösödni, olyan mint mikor hirtelen felmegy benned a pumpa. Lehet a vérnyomásomat tornászta meg kicsit, de legalább éreztem valamit. Igazából nem várok még semmit, majd 1 hét után fog igazán hatni. Nem értettem miért javasolják vagy reggel vagy edzés előtt 30perccel bevenni, de most már tudom, hogy a pörgető hatása miatt.
ON 600g Creatine Powder meg rohadtul megérte, mikronizált, olyan mint a porcukor, de még attól is finomabb a szemcséje. Oldódásról nem tudok beszámolni, mert én benyomom az arcomba a port és iszok rá vizet, vagy fél litert. Nem fosatott, nem volt tőle gondom.
[ Szerkesztve ]
-
harcikoca
senior tag
Valaki megtudná mondani, hogy 100g rizs hán kalória? mert akár hány oldalon nézem annyi adatot kapok...
AMD+Ati powee'R
-
d3lete
aktív tag
Tehát senkisem próbálta a vaterás cuccot 2500ft ért?
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Az iránt érdeklődnék, hogy mennyire jó az, ha edzés után kb fél órával iszom meg a fehérjémet. Hazaérek, és itt egyből. Ez lényegesen ront a hatékonyságon?
Más: Ha elfogy az esti MuscleMeds Carnivor dobozom (ne kérdezzétek, hogy miért ez van), akkor Optimum Nutrition 100% Whey Gold-ot néztem ki következőnek. Tudom, hogy ez minőségi, csak elég drága - viszont aminosavak tekintetében nem láttam hasonlóan komplex fehérjét. Tud valaki hasonló minőséget jobb áron ajánlani, vagy megéri az árát az ON?
-
MODERÁTOR
válasz szasanyi #29349 üzenetére
Vízben oldva is nagyon finom, de max 2dl-ben szabad, az enyém még nem jött meg úgy néztem a csokis pont kifogyott.
Edzés után általában 2dl tej+1 banán+zabpehely+goji bogyó, elég jó krémes állaga lesz és laktató is.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
baluka26
nagyúr
válasz wertigo1984 #29343 üzenetére
Ennek szimpatikus idegrendszer szintű okai vannak, most toltam kardiót, éjfélis meg sem próbálok csicsizni
Skacok, mit a vélemény ahhoz, hogy:
A nap: kar-hát-has
B nap: váll-mell-láb
És ez váltogatva? Ma csak mell napot tartottam, és sokkal jobb volt, mint amikor a szuperszettet csinálom. Kevés idő ez regenerációra? Sérülésveszélyes valamelyik egymás után?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
F34R
nagyúr
Hy
Mi az a kaja amiben a leheto legtobb feherje van es akarmelyik egyszeru boltban kaphato. Nem akarok tomeget novelni de igy is keves feherjet viszek be napi szinten. Ugy szamoltam 2g*80 (testsuly) 160g feherje kellene de nem is tudom miben van ennyi nagy mennyisegben.
-
szasanyi
félisten
Ma jött meg, ittam is az epresből. Nagyon jól oldódik, nem kell sok víz hozzá - ami azért sem előnyös, mert bár selymes (szinte már krémes) és finom folyadék lesz belőle, az íze nem túl intenzív. Ezért nem érdemes sok vizet tenni egy adaghoz, de ez nyilván egyéni.. A Whey Core 100-nak erőteljesebb epres íze volt, illetve a sütikrémet meg nem néztem. Te mit tapasztaltál a csokissal?
-
venge
aktív tag
Idén a kockás has részemről, érdeklődés hiányában elmarad.
Nem baj, elkezdek tömegelni, majd jövőre kicsit komolyabban tolom a diétát, kevesebb csalással.
Pont két hete voltam edzeni utoljára, múlt héten üdültünk, a héten mindig későn értem haza, pénteken Pestre megyünk, majd Balatonfenyvesre, vasárnap jövünk haza, így nem láttam értelmét kiváltani a bérletet. De hétfőtől rámozdulunk. Veszek Anadrolt, meg Creatort, oszt uccu neki.
Viszont az edzés már baromira hiányzik, így beizgattam az itthoni fekpadot, bemelegítés gyanánt. Piramisban elkezdtem pakolni felfelé, a végén az összes súly rajta volt, ebbe viszonylag könnyedén beletoltam kétszer hatot. 99 kilogramm volt. Meg vagyok magammal elégedve.Seth: szimpatikus fiatalember vagy!
-
Morris
veterán
válasz wertigo1984 #29343 üzenetére
Mert közben pörög az anyagcsere mint állat!
Én ezért szoktam csak délelőtt, végső esetben is max kora délután edzeni.
De 16 óra után már semmiképpen.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz kennystyle #29337 üzenetére
Én egész adagot szoktam tolni, és sokszor nem bírok elaludni. Nyilván én is ráállok a fél adagra, ha nem tudom kialudni magam, akkor a hajamra kenhetem az egészet.
Most csapatták a reptérnél a Szu-27-esek, gyakorolnak hétvégére. Brutális gépek ezek, kétszer akkorák mint a 29-esek, félelmetes látvány. Lehet csak miattuk kimegyek hétvégén a repnapra.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
S e t h
nagyúr
Rozsomák gyúr.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dani82
senior tag
válasz kennystyle #29337 üzenetére
hol vettétek az Assaultot, mert ahol jó áron van, az webshop és csak rendelni lehet, pedig ma akartam venni
-
kennystyle
aktív tag
Én alapból nehezen alszom el. Amikor elkezdtem tolni féltem is tőle, hogy gáz lesz, de nem volt igazából különbség. Ehhez képest tegnap meg tegnapelőtt viszont alig tudtam elaludni, szóval nem tudom, inkább az időjárásra fogom, meg idegállapotra.
Ja én bő fél adagokat nyomok csak, úgy 6 körül szoktam meginni és 7től 8-fél9ig edzek általában. -
brownus
veterán
közérdekű közlemény... aka tesztofokozó
-
Ijk
nagyúr
Akik MP Assultot használnak nincs tőle alvásproblémájuk? Már konkrétan hogy nem tudnak elaludni este.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kennystyle
aktív tag
Ez félreértés, itt nem a saját addigi maximumukhoz képest viszonyítva írják ezeket a százalékokat, hanem a placebo-t kapó kontroll csoport növekményeihez viszonyítva a terméket kapók növekménye ennyivel több.
tehát ha mindenki 1ismétléses maximuma 100kg volt eddig és 50nap után a placebosok átlagban tudtak nyomni 110kg-val akkor a terméket kapók átlagban 114,4-el
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
hat a pow3rd egy fos. semmit nem ereztem. fyi
-
paye
tag
válasz kennystyle #29330 üzenetére
...Independent clinical trials have demonstrated statistically strong improvements in bench press 1-rep max (44%), peak muscle power (600%), average muscle power (223%), and muscle endurance (250%) with 50 days of supplementation (Journal of the International Society of Sports Nutrition. (1)S1-S29, 2006)...
Ekkora parasztvakítást már rég olvastam...
-
kennystyle
aktív tag
Arachidonic Acid [link]
Ilyesmiről valakinek tapasztalat ?
Az Anabolics 2009 könyvben nagyon jókat ír róla, egy tanulmányra hivatkozva érezhető erőnövekedést tulajdonít neki, illetve elég komoly tömegnövelő potenciált. A neten böngészve meg 1-2 oldalon ugyanarra a tanulmányra hivatkozva lehúzzák, hogy nem igazán jó semmire...
A könyv elég profinak tűnik, reklám mentesnek, szóval elvben inkább annak hinnék, legalább is hinni szeretnék. -
d3lete
aktív tag
Mi a véleményetek a vaterás tejsavófehérje koncentrátumról? Lehet tudni valamit róla?
-
KoVee84
senior tag
válasz wertigo1984 #29323 üzenetére
Minek akarnál ekkora hegyomlás lenni? Falat akarsz bontani?
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #29323 üzenetére
nem csak te
hát még az erejével...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz tatabánya #29319 üzenetére
persze, h értem, miért ne érteném. nem vagyok én tökletépős fajta
meg, ha esetleg bunkón nyilvánulnál meg, sem "hatna meg", mivel ez egy fórum. azt írt mindenki, amit akar. szíve joga. ha nem tetszik, max ignorálomfigyelj, ha ő a példakép, akkor ő. kinek mi. ez ilyen, nincs is ezzel problema.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Shadowbull
addikt
válasz Dani82 #29316 üzenetére
en siman kihuztam az eloirt 10 napot a cbl-hez az elso ket nap volt kritikus, aztan mar nem volt gondom.
ilyen tesztcsikot en is akartam venni, de a patikaban csak 100as csomagolasban lehetett volna rendelni, ugyhogy inkabb nem vettem
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Yeffy
veterán
válasz tatabánya #29314 üzenetére
igen, jól tudod. azért kérdeztem, mert nem volt egyértelmű, h nekem "szánod", vagy a God nagy ismerősének.
igen, nálam erő meg egy bizonyos mértékig a nagyság ami fontos/elérendő cél. egyenlőre. aztán ki tudja, lehet X idő múlva Lazar Angelov vagy ki a tököm hívő leszekjaja, vélemények jöhetnek, bár meglepően több a pozitív, mint vártam. akinek nem az, úgy látom, nem szól hozzá. jól is teszi.
igen, tömeg akad, erő az kell még, forma meg... ilyen erőemelőszerű formát szeretnék, ( Pl. Terry Holands, Brian Shaw, Alex Moonen, Nagy Ákos, Katona Ervin, stbstb) de azért nem 5 méteres átmérőjű béllel. eddig hellyel közzel sikerült, bár emelnem kell szerintem a kardiót, tüdőkapacitásommal nem vagyok megelégedve.
barbapapa? érdekes. elsőre barbárpapának olvastam, azt még érteném isBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Dani82
senior tag
rohadtul kivantam ma az edesseget, ezert vettem egy tasakos scitec csoki mogyit, 50g meleg zabpehely, szetnyoomkodva egy banan es 80g turo.... mint a menyország 4 nap 0ch után és még 2 nap van, de már nem bírtam. Akartam venni ilyen ketophan nevű tesztcsíkot, amivel meg lehet nézni beállt e a ketózis a szervezetben, de nem volt a patikában
Viszont vettem egy ilyen pow3rd egy adagos csodát, kipróbálom ma edzés előtt, csak előbb alszom
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #29290 üzenetére
Én is így vagyok vele, per pill nem tudok jobbat mint hogy csinálom.
(#29293) Spam123:
Engem 14 éves koromban akkori osztálytársam elrángatott a helyi fitness terembe, ahol majomkodtunk valamit, de végül is tetszett a dolog, úgyhogy folytattam a gyúrogatást, már akkor az motivált hogy egyszer akkora legyek mint Arnold vagy Sly (meglepő módon én is rajtuk nőttem fel ). Természetesen a helyes kajálás fogalmáról lövésem nem volt. 16 évesen amikor ideköltöztem Fehérvárra haverom révén bekerültem a koleszos erőemelő csapatba, ahol beleszerettem az erőemelésbe és még jobban beleástam magam a gyúrás világába. Innentől csak a még nagyobb erő és a versenyek motiváltak, persze naturálként bennem nem volt annyi "motiváció" mint a csapattársaimban. Majd 1 év kihagyás után 20 évesen elkerültem a veszprémi egyetemi kollégiumba, ahol saját magamnak kellett megoldanom az étkezést, ekkor tértem át teljesen a csirkerizsezésre és a tiszta kajára és kezdtem el újra gyúrni, én innen számítom úgy, hogy edzek és nem csak gyúrogatok.
A csajok soha nem motiváltak, mindig volt barátnőm és tudom, hogy úgysem az számít hogy néz ki az ember. Az egómnak jót tesz ha valakinek megakad rajtam a szeme, de túl kevés ahhoz hogy motiváljon. Lehet mazochista vagyok de én szeretek edzeni, és szeretnék kihozni magamból egy Lazar Angelov szintű formát. -
_NCT
addikt
válasz wertigo1984 #29303 üzenetére
Bele volt b@szva a porba egy myo-blitz, asse tom miez.... Majd megiszom edzés előtt, hátha segít
-
rolkaDb
aktív tag
válasz Spam123 #29293 üzenetére
mivel ugy is itt jarok reggeli kozbeb valaszolok roviden!
anno azert kezdtem el gyurni, mert volt rajtam par kilo felesleg es az orvos mondta h kezdjek bele valamibe. ekkor jott az otlet hogy kondi. amugy is nagyon tetszett elotte is mar. a legnagyobb kitartast es elszantsagot szamomra nem az adja hogy masoknak felejek meg hanem sajat magamnak. ez a legnagyobb motivaciom. ez tartja bennrm a lelket kozel 4ev utan is. jelenleg is a sajat magamnak megfelelese vegett jarok minden hetkoznap.
persze nem mondom azert jol esik ha egy csinos csaj megnez vagy akar leszolit. -
KoVee84
senior tag
Írnék egy aktuális státuszjelentést a diétámról.
2 hete tolom, heti 5 edzés:H: crossfit
K: mell-hát-váll
SZ: crossfit
CS: kar-láb
P: crossfitSúly: 94,3 -> 92,8
Has: 105 cm -> 101 cm
Kar: 41 -> 42
Vérnyomás: 135/78 -> 125/73
Magasságom nem változottTestzsírt mértünk terembe ilyen ráállós-megfogós csodagéppel, 32%-ról indult, diéta végén kíváncsi leszek az eredményre. Egyelőre ennyi, de most megyünk nyaralni 1 hét ultra allinclusive-ba törökbe, szóval nem biztos, hogy marad a tendencia
-
whitezo88
nagyúr
itt az új "sztárdiéta" [link]
mikor fog jönni az Észak-Koreai Munkatábor Diéta? Kukoricakása, 1 csipet só, savanyúkáposzta, káposztaleves. Van ebben ásványi anyag, folyadék, ch, rost, vitamin
-
wertigo1984
őstag
Tegnap beszeltem a szallitoval, holnap reggel hoz nekem ilyet es egy ilyet. Ha bevalik, akkor minden heten rendelek toluk.
MMA87 sikert a kurahoz, majd kepet
Tatabanya neki elsosorban az ero ami fontos, nyilvan nem 5%os tzs-re hajt (bocs Yeffy ), formalni meg kesobb is tud.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
God Vazzeg
veterán
Ha jó edzés előtti cuccot akartok, akkor ezt sasoljátok majd meg, kb mint a régi jack3D
A kiszerelés ne tévesszen meg senkit, 5g-os adagok kellenek, 40 adag a 200g-os is Ja és nálunk ez ennél olcsóbb lesz
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
No megérkezett a testogen-xr +on creatine + powermaxx. Eléggé meglepődtem, tegnap du 2 körül rendeltem, ma 8:50-re már itt is van....
Ma kezdem a kúrát meg a szálkásítást, meglátjuk mire jutok 1 hónap alatt....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.