-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
válasz d3lete #28310 üzenetére
Krisztianon meg rajtam kivul itt mindenki utalja
De mi elhisszuk, ektomorfok vagyunkma vall volt+lepcso nagyon atta
mell temara: amiota voros zoli aztmondta csak alapgyakorlatok, azota en elhagytam a negativpadot es a pullovert is. lett is nemi valtozas.
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
-
Shadowbull
addikt
válasz d3lete #28295 üzenetére
"Én sztárolom bevallom mert amit elért alig pár év alatt érte el."
Es emiatt sztarolni kell? Nem tudom, hogy en sztaroljak valakit ahhoz egy picit tobb kellene, de nyilvan nem vagyunk egyformak.
Nekem nem szimpatikus a narcisztikus szemelyisege, ami minden fotojarol sugarzik. Nem szeretem amikor valaki ennyire szerelmes sajat magaba, nem egeszseges.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Ijk
nagyúr
válasz d3lete #28300 üzenetére
Ez kb. a naturál maximum, persze lehet ennél jobb is, 5-6 év alatt és krva sok beleölt energiával étkezés és edzés terén.
Az a baj hogy hatványozottan többet kell belerakni egy idő után minimális javulásért is.shteer: Van ott elég komoly mell és hasizom, legalábbis ezek látszódnak.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Mikuland
tag
válasz d3lete #28300 üzenetére
Fasza forma volt! Ez a szecska öltözője?
Az "szárazság" hosszabb távon tarthatatlan és életveszélyes!
A combod meg lehet sokat kap-ott, meg kell lepni pihenővel és változatos terheléssel.
Bazz! A "tavaj" nem esett be, akkor davaj![ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
God Vazzeg
veterán
válasz d3lete #28295 üzenetére
Te is elérheted, ha van kitartásod, és rengeteg lóvéd. Persze a genetika a végeredménybe beleszól, de alapból nem lehetetlen úgy kinézni 2-3 év alatt. Belehalni se kötelező, de ő sajnos a pörgetőket összekombózta a veleszületett szívproblémával, ez meg ugye nem egy életbiztosítás. Érdemes elmenni kardiológiára mielőtt valaki komolyabb cuccokat szed, efit, clent, vagy ilyesmit. Szerintem..
-
Balupapa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest