Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz Dexar007 #31497 üzenetére
Nem bántásból írtam, de nem jött át a lényeg neked. Minél több kalória bejuttatása puffadás és teltség nélkül csak úgy érhető el, ha minél több kisebb adagokra osztod a napi kajádat. Ha próbáltál már komolyan tömegelni, szerintem nem vitatod ezt. De mindenkinek magánügye amúgy hogy hogyan étkezik, nagyon gúnyos volt a szublimálós dumád, ezért válaszoltam finomat
-
_NCT
addikt
Láttam, csodálatos volt az agymenése, meg ahogy kitalálta a sztorit a végén, hogy miért is csinálta. Csak hogy ne jöjjön ki annyira szarul belőle.
Jó volt látni, hogy a régi motorosok közül azért nem nagyon hitte el senki sem. Eszembe jut ilyenkor a munkatársam, aki váltig állítja, hogy csak fehérjeport iszik és attól hízott a bicepsze 2 hónap alatt 3-4 cm-t. Jah és a kajája szar, napi kb 3x-4x eszik ilyen lófasz adagokat. És fel van háborodva, mikor megjegyezzük, hogy pajtás, mit tolsz?
Heti 2x jár edzeni, de van hogy kihagy 1 hetet. Csak azt nem értem, miért szégyen beismerni.
-
Tulku
veterán
Lehet hogy félreérthető volt reagálásom; nem a "zsírból izmot" kérdésre adtam választ, hanem a fogyás alatti izmosodás "problémakörét" ecseteltem saját tapasztalatból...persze újra hozzá kell tennem; ez akkor látványos (és egyáltalán életszerű) ha a diéta és a súlyzós edzés egyszerre kezdődik...és persze ebben nincs semmiféle ördöngősség, és "zsírból izmot" effekt, egyszerűen az anabolikus folyamatok erősebben hatnak (látszanak) a katabolikusnál. De - mint írtam is - ez megáll, ha folyamatosan diétázunk és a katabolikus folyamatok túlsúlyba kerülnek, ekkor nálam a cél az izom megtartása, persze ez sem mindig megy zökkenő mentesen...nehéz.
-
deniro2
senior tag
válasz #65313280 #31490 üzenetére
vannak itt is jópáran, akiknél működik az átmeneti böjt, mondjuk ők utána is olvastak, hogy mit miért és hogyan...
a zsírból izmothoz meg hozzá sem szólok, mert rohadt unalmas már, hogy mindig feltünik valaki, aki azt hiszi, hogy az egész testépítő irodalom hülyeség és majd ő megmutatja hogyan lehet szembe menni a biológiával... -
törölt tag
válasz God Vazzeg #31484 üzenetére
Az a kép.
Ezért is dobtam pár hónap után ezt az egész hülyeséget, mert azon kívül hogy kibelesedtem nem vettem észre érdemibb változást. Inkább maradok annál ami működik.
-
Tulku
veterán
válasz Morris #31468 üzenetére
Létezik ilyen, főleg ha az edzés kezdete a fogyókúrával esik egybe...mint nálam, ahol decemberben 120 kiló szín segg és gyomor sertésjelmezből kellett értelmes külsőt formálnom.
Versenyzői múltam nyomán persze először az aerob ciklusra helyeztem a fő hangsúlyt de hamar rá kellett jönnöm, hogy gyors ütemben lágerlakó kinézetet öltök, ezért lecsoszogtam egy termebe és el kezdtem kínlódni...na ekkor bekövetkezhet az az effekt amiről írtál; zsír távozik, izom jön...persze én nem bíztam a véletlenre (46 vagyok) és a szerves kémia jól bevált módszereit hívtam segítségül (öreg vagyok már bohócnak).Jelenleg 98 kg két fogyási etap után (ezeknél volt 87 kg is a mélypont) és a kezdő álgyúrós szintet kezdem döngetni...persze az én mércém kicsit magasabb mint az átlag emberé, de ez érthető bizonyos múltbéli történések miatt...
Úgy hogy hajrá, fog az menni, bár egyszer csak azt veszed észre; az izmosodási fázis leáll, csak a fogyási szakasz van jelen, akkor viszont már a testzsír százalékon is látható lesz (leginkább tükörben, nem műszerrel) hogy jön az utolsó egyharmad...
-
Dexar007
veterán
válasz God Vazzeg #31484 üzenetére
Osztan mi lesz akkor ha kitagul es beviszel mondjuk egyben 400g csirket? Elszublimal a feherje vagy mi?
Give me your cum,bull!
-
God Vazzeg
veterán
válasz #65313280 #31481 üzenetére
Egyszerre nagy mennyiségű kajától kitágul a gyomrod, felejtsd el. Be lehet vinni, de minek?! El kell osztani minél több részre, úgy a tuti A komponensek variálása lehet érdekes még, egy ismerősöm úgy nyomja a tömegelést, hogy reggeltől délutánig csak rizs zöldséggel, majd este a maradék hús zöldséggel. És elég jól néz ki, lehet nála működik, ki kell próbálni, hátha nálam is
-
törölt tag
válasz kolosanyi #31479 üzenetére
Én a powerbuilderes Advanced Dietet csináltam tavaly, lényegében ugyan az lehet mint a Leangains (nem ástam bele magam mert nem érdekelt), ott is a 12 órás böjtre alapoz és én be tudtam vinni 3500 kalóriát per nap. De több értelmét nem látom mint a normális 2-3 óránkénti kajálásnak.
-
Morris
veterán
válasz philoxenia #31474 üzenetére
jól áll!
-
kolosanyi
veterán
Persze, értem a problémád, rövid az egy nap tudom. Ennek ellenére biztosan ki merem jelenteni, hogy nem megy nálam ez. Sose bírta a gyomrom, ha nagyon leterheltem. Nálam mindig is az vezetett célra ha növeltem az étkezések számát. Sok kajára van szükségem, de nem 2-3 adagban bejuttatva a szervezetbe. Akkor ilyen 3-400 g csirkéket ehetnék meg ugyanennyi rizzsel. Na és akkor ezután menjek edzeni. Tuti, hogy széthánynám magam, de nem az intenzitástól. Egyszerűen arról van szó, hogy mindjárt az elején olyan problémába ütköztem, amivel nem tudok mit kezdeni. Esetleg valami tömegnövelő turmix segíthetne ezen, de kicsit pazarlásnak érzem ha ezt a szintentartáshoz kell innom, ami meg nem fér bele az anyagiakba.
Szerk.: Egy megoldást látok csak. Ezt a fajta felosztást hanyagolni és maradni a klasszikus, 2-3 óránkénti zabánál. Úgy látom, ez nekem célravezetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz deniro2 #31472 üzenetére
lehet, hogy a többség ezért jön, de abban szerintem semmi baj nincs, ha valaki azért (is) jön, hogy: hanem vállveregetést szeretne, hogy ő milyen jól látja/csinálja...
nekem is kell néha a pozitív visszajelzés, hogy jól van, szuper vagy, csak így tovább!
akik ide beírnak azért is írhatnak ide mert IRL nincs kivel ezeket a dolgokat megbeszélni!
hálisten a haveri körömben van három-négy ember akikkel tök jól ellehet beszélgetni sport témákról, nem a fociról, hanem arról ki mit hogyan csinál, hogy fejlődik, stb... mik a további célok...[ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
-
deniro2
senior tag
válasz Rabbitf_24 #31450 üzenetére
A többség önigazolásért jön ide, hidd el. Nem azt szeretné tudni, hogy az adott dolog hogy működik valójában, hanem vállveregetést szeretne, hogy ő milyen jól látja/csinálja...
-
Morris
veterán
válasz kolosanyi #31466 üzenetére
Jó, oké én is tudom (sőt, mindenki tudja) hogy baromság, de valahogy nálam mégis működött. Annyi a tény, hogy leadtam a zsírt és sokkal izmosabb vagyok mint korábban. Valamiből mégis tudott az izom építkezni. A sima tápkieg fehérje sztem kevés volt hozzá. De lehet genetika is, nem tudom.
Mondjuk a dologhoz hozzátartozik, hogy én soha nem bontom szét az edzést izomcsoportokra. Szuperszettet nyomok minden nap ami a csövön kifér. Max 5 edzés/hét.
Ja és a protein turmix egynegyed rész víz, háromnegyed rész tej![ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Morris #31463 üzenetére
Ő... a zsírt nem tudja semmivé átalakítani a szervezet, max lebontja és energiát nyer belőle. Diétában ez a cél. Ha te egyszerre adtál le zsírt és izmosodtál, az vagy a kezdő effektus, vagy fasza testkompozíció átalakításra kihegyezett étrended van és ez a hosszú távú következménye. Az előbbi nálam nem okés, régre nyúlik vissza az edzésmúltam, utóbbi bejöhet, ezen kísérletezek épp. Egyik állomása az időszakos böjt lett volna, de inkább ezt parkolópályára teszem és nyomom a hagyományos étkezést. Az már többször is bevált.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Rabbitf_24 #31459 üzenetére
2 tálca sör: Az már igen!
Köszönöm, viszont!100 alá nem adom!
kolosanyi: Nincs más hátra mint az egészségtelen életmód. Fehérliszt, cukor, tészta. Na ha ez megvan zsírban rajtad, onnantól lesz tápanyag az izmoknak is és nem kell feszülni rajta, hogy állandóan időben meglegyen a megfelelő tápanyag bevitel. Én zsíros voltam nagyon. Most is van egy kicsi, de izomban kegyetlen nagyot fejlődtem! Pedig csak fehérjét tolok meg vitaminokat.
Nálam ez így működik. Lehet másnál nem, de érdemes megpróbálni.A zsírt nagyon frankón át tudja alakítani a szervezet izommá és energiává!
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Igen. Megállapítottam, hogy nálam nem működik. Biztos van akinek beválik, de ha figyelmesen végigolvasod, láthatod a problémám. Egyszerűen nem fér bele a 8 órába annyi kaja, hogy 0-ra jöjjek ki. Aki nem 195 centi és 115 kg, annak nyilván kevesebb kalória kell, működhet a rendszer. Elhiszem, hogy kurva jó, mert a lecsökkent inzulin szint miatt beindul a növekedési hormon termelés és ez kedvez az izomépítésnek, de ha nincs elég kaja, akkor nem lesz izom. Ezt csűrhetem, csavarhatom, variálhatom, de akkor se tudok vele mit kezdeni. Ezzel a módszerrel sajnos nem tudok elegendő tápanyagot bevinni a szervezetembe.
Ja és megkérlek, hogy ne gúnyolj ki, én se tettem. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Rabbitf_24 #31459 üzenetére
"100 alatt karácsonyfadísz egy férfi, főleg egy testépítő. "
Rohaggyon el a befőtted
-
kolosanyi
veterán
-
Morris
veterán
válasz Rabbitf_24 #31455 üzenetére
Te beszélsz!? Hozzád képest lepkefing vagyok.
Mondjuk nem hiszem, hogy ennél lejjebb megyek majd. talán 95-re, de az lesz a minimum. Szerencsére az izomtömeg szépen dagad! -
Morris
veterán
válasz philoxenia #31444 üzenetére
jól mondod koma!
102kg vagyok.
Kidus: Eddig csak kerékpározás és gyors gyaloglás volt, mert 120-ról indultam. Erőedzést combra nemigen csináltam. Vagyis de, de az csak bohóckodás volt (lábtolás 75kg-mal)
Nem tudom mennyit bírok, de ma letesztelem. Felső testre úgysem fog menni ma semmi, mert alig bírok megmozdulni a tegnap assault után![ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz Rabbitf_24 #31450 üzenetére
Agyalás on:
Szerintem azért mert mindenkinek van egy világképe, olvasol valamit, és kialakítasz egy véleményt a dolgokról, azok menetéről. Aztán ha valaki ellentmond ennek, akkor keresed a saját igazad, egyfajta védekezés ez szerintem. Okos (tapasztalt) ember elfogadja hogy a dolgok sokféleképp lehetnek, és elfogadja egy olyan ember tanácsát akinek több (lehet) a rálátása.
Agyalás off
-
Rabbitf_24
addikt
válasz God Vazzeg #31449 üzenetére
Miért kér tanácsot, ha nem akarja elfogadni?
Ez egy logikai bukfenc. -
God Vazzeg
veterán
válasz Rabbitf_24 #31447 üzenetére
Én sok éve fórumozok, és a 90% tényleg önigazolás miatt jön, nem akarja elfogadni a tanácsokat. Te akkor a 10% vagy, szerencsés vagy. Ide illik egy mondás: "A jobbtól nem szégyen tanulni"
-
Kidus
őstag
válasz philoxenia #31444 üzenetére
Es nyilvan nem is akkora laba/combjai vannak mint nekem
Assuming Control
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Coccolino_O #31415 üzenetére
Ez nem éppen igaz, tanácsért jönnek, csak önigazolásnak hiszed...
Saját példámból kiindulva. -
N.Ferry
senior tag
válasz Dicker #31425 üzenetére
Szoktam tárogatni is,csak kíváncsi voltam ti hogy szoktatok mellre edzeni.
Sajnos nagyon sokat látni,akik leragadnak a fekvenyomásnál és nincs több ötletük.
Itt jött egy új srác a terembe,neki is annyi a melledzés,hogy bemelegítés nélkül felbasz a rúdra annyi súlyt amibe épp bele tud nyomni 4-5 ismétlést,majd ezt végrehajtja 20 perces pihenőkkel,és ennyi.
De nem akarok neki szólni,hogy így ne akarjon szép nagy melleket.sajtee : Nálad miért egyenlő a tömegelés a fehérjével?
Walking Dead
-
sajtee
őstag
Na, vége a nyárnak, szóval ideje elkezdeni kicsit összeszedni magam jövő tavaszra. Szerdán megyek. Szálkás testet szeretnék, de tömegelnem kellene egy darabig, nem sok izmom van. Így kezdőként, szükségem lehet bármiféle étrendkiegészítőre (tömegeléshez gondolom, fehérje) és ha igen, főként mikre? Egyébként 184cm és 70kg vagyok, de elég zsíros.. (remélem, nem kérdeztem nagyon nagy f*szságot )
-
törölt tag
válasz Radnix #31435 üzenetére
Reggel odamész regisztrálni (1-1,5 óra sorban állás, mérlegelés; bár ez lehet idén változik mert a jelentkezés is más volt), súly alapján csoportokba osztanak és csoportonként megy a verseny. Csoporton belül követik egymást az emberek, bemelegítés és a "munkasorozat". Tehát van időd pihenni a gyakorlatok között, még sok is. Kaját vigyél, hátha sokat kell várnod, az utolsó csoportok délután 6kor mentek le az előzőkön. Tehát a szervezés igen szar, értelmesebben is le lehetne zavarni ezt az egészet. Kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Dexar007 #31438 üzenetére
Azért volt benne értelmes kaja jócskán. De nem is ez a lényeg, nem bírtam jobban telekajálni magam. Nagyon hiányzik a délelőtti kaja, kész. Azt nem lehet behozni 8 óra alatt. Ezért is fogy mindenki, aki elkezdi ez ilyesféle étrendet. Persze, hogy szálkásodni fog tőle, ha egyszer nagy a deficit. A gyomrom nem bír el ennyit egyszerre.
A te kajálásod meg... Wow, én elhánytam volna magam.
-
Dexar007
veterán
válasz kolosanyi #31437 üzenetére
,,Hiába ettem annyit, mint az állat, a délelőtti kiesést nem tudom behozni"
Hú,megettél 300g mellfilét 125g rizzsel és 200g kenyérrel,a többi csak lötty.
Én pénteken rendeltem egy csirkemelles pizzát+ magyar csirkemelles hamburgert (csaló nap..mert minden nap csaló nap ) és úgy nézett ki arra az 1 órára a kajám,hogy .: 20:00-kor .: 150g csirke - 125g rizs+zöldség, fél órára rá meghozták a pizzámat-természetesen azt nem rakjuk a hűtőbe,úgyhogy az egészet benyomtam,és mivel maradt még hely,és a hamburgert se szeretem melegíteni,ezért pizza után rögtön a hamburgert is megettem. Na,de ekkor már azért elég szépen tele voltam - egészen 3.5 órán keresztül - mert éjfélkor megint ettem egy kis csirkét zöldséggel mert megéheztem.HÁCÉ nem?
Give me your cum,bull!
-
kolosanyi
veterán
Na akkor összegeztem a tapasztalataim az első napomról az új programban. Konklúzió: az időszakos böjtölés baromság. Ok, biztos van az a típus, akinek bejön, nekem k*rvára nem. Egy nap után beláttam, hogy a legjobb módszer nekem még mindig a jól bevált, ezerszer kipróbált hagyományos. Tanulság: ami jó, azt nem kell b@szogatni. Evvan, megérdemlem a kiröhögést és a tacslit.
-
Ijk
nagyúr
válasz N.Ferry #31420 üzenetére
Én most hetente váltogatom melyikkel kezdek, ott nagyobb súlyokkal tudok dolgozni.
Régebben a ferdepados nyomást fontosabbnak tartottam, de ma már nem tenném egyiket sem a másik elé. Ferdepadnál a kulcscsont alatti rész dolgozik jobban, egyenes padon az alsó rész kap nagyobb terelést.
Négy gyakorlatot szoktam csinálni, 2 nyomást, tolódzkodást, tárogatást. Ennyi bőven elég szerintem megdolgozni a mellet./人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
válasz Radnix #31432 üzenetére
Ha már challengre készülsz, egymás után végezd azokat a gyakorlatokat amik versenyen is lesznek, teljesen más úgy. Meg a sorrendet mindig variáld, mert minden évben más sorrendben követik egymást a gyakorlatok. Pont ma magyarázta a teremben egy srác az eddigi tapasztalatait meg hogy hogyan érdemes készülni rá.
-
Radnix
senior tag
Nagyon fontos!
Most készülök a challengere, szóval van heti 2-ször egyenes padon 3-3 sorozat, illetve mindig van legalább 3 sorozat egy héten. Egyébként is talán a legjobb gyakorlat mellre, nagyon odavágós izomlázat tud okozni, illetve olyan gyakorlat amit jól esik csinálni, kevés ember nem szeret fekvenyomni.
45 fokot nem szoktam, túl meredek, csak 30 fokot szoktam használni, mostanában keretben aztán pihenő nélkül tolódzkodom, nagyon jó, olyan izomlázam volt ma is még a péntekitől, hogy holnapra kellett tennem a mai fekvenyomást
Az hogy milyen mellizmot formálsz az már eldőlt amikor megszülettél, az izomformán már csak negatív irányba tudsz változatni egy jóféle izomszakadással -
_NCT
addikt
válasz Casanova* #31430 üzenetére
Hát remélem, mert már 1 hónapos probléma legalább.... Holnap megnézem, köszi.
Régebben mikor jobban fájt, még néha olyan volt, mintha ki is akart volna ugrani, kattant egyet és újra rá tudtam állni. Térdkörzésnél meg már ropog is, eddig sohasem ropogott, csak mikor leguggoltam.
-
_NCT
addikt
válasz Dexar007 #31428 üzenetére
Urak.
Igaz h letoltam már 1 arthroxon kúrát is és kentem a térdem fekete nadálytő krémmel, segített is, de még mindig megvan a fájdalom a térdemnél edzésen. A jobb térdem belső fele és lefelé sugárzik is ha nagyon megerőltetem, illetve ha lábas edzésem van. Edzés közben akkor is előjön a fájdalom, ha a combom kihúzom, nyújtom.
Mostmár annyira megnyugodott, hogy alapjáraton ha nem edzek, nem fáj. De pl ha leguggolok és ott maradok fél percig, csak úgy tudok felállni, hogy a bal lábamra helyezem a testsúlyt.
Próbáljak ki másik ízületvédőt/regenerálót vagy valami gyógyszertári terméket? Kitöréseket sem tudom normálisan csinálni, mert fáj.
Edzésen a helytelenül végrehajtott köríves rúgás nyírta ki Azóta lábazni sem tudok teremben.
[ Szerkesztve ]
-
G.Ogre
csendes tag
Sokat nem kellett keresgélni, Bélával csoporttársak vagyunk az egyetemen, meg eleve aki nem ma kezdett edzeni annak több mint büdösek az ilyen legendás netharcosok. Engem meg valamiért irritál, ha valaki másnak adja ki magát, mint aki valójában, vagy más dolgaival vág fel...szóval nem kérek bocsánatot, ha esetleg elrontottam a szórakozást. Aki beletett már 10+ évet a vasak emelgetésébe az érti mit beszélek.
-
Dicker
őstag
A pozitív pados tárogatást is próbáld ki, változó szögekben. De egyébként jó, amit csinálsz, ha úgy érzed nem arányosan nőtt. Azok, akik meg fekvenyomnak, meg pec deck gépen lógnak össz-vissz, nem véletlen annyira alulfejlettek, mint agyilag, mivel ugyanazt a két gyakorlatot végzik... Bár ennél már csak az a jobb, amikor fekvenyom, és más nem, de azt vagy 20 sorozatban, három fehérje elfogyasztásával megspékelve.
-
Casanova*
veterán
válasz philoxenia #31422 üzenetére
én elhittem ő az,de hogy natural,azt nem..
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Yeffy
veterán
de ráérnek egyesek...
egy élmény volt láb bicózni becsípődött, vagy tudja a tököm, mitől fájó háttal... de legalább 180-ba guggoltam egyet... jeee, ennek örülök
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Casanova*
veterán
válasz philoxenia #31419 üzenetére
a fenét! nem baszok ki veletek.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
N.Ferry
senior tag
válasz Stirbi #31412 üzenetére
Az egy nagyon jó film egyébként
Nektek amúgy mennyire fontos a fekvenyomás?
Én speciel 45fokossal szoktam kezdeni,majd 45 fok kézi,és csak utána megyek fekvére.
Szerintem sokkal szebb mellizmot lehet így formálni,mint csak fekvenyomástól,meg esetleg mellpréstől(ált. ilyet látni)[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
Casanova*
veterán
válasz philoxenia #31417 üzenetére
néző voltam. ettem a pattogatott kukoricát és nevettem..
-
Stirbi
addikt
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #31396 üzenetére
Bazze itt milyen vékony voltam
-
Bibby
addikt
válasz deniro2 #31400 üzenetére
Ezen a képen felőlem 120 kiló is lehet, elhiszem, mivel nem látszik milyen magas. Persze én nem értek hozzá (meg nem érdekel ).
Ελευθερια η θανατος
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Múlt héten voltam flabéloson, és a mosolyom is visszatért:
Egyszerűen szuper, próbáljátok ki!
Egyébként a kőkemény torkosborzot, azért kaptátok, mert egy jó ideje (körülbelül két hete) nem láttam semmilyen normális témát, amik kapcsolódna komolyabban a topichoz, még a kérdezőket is néha válasz nélkül hagyjátok, ami csúnya dolog.
A sárga kapszula mellé meg illene mást is betenni, mert nem minden ember egyforma, ahogy Bunny leírta a saját elképzelése szerint, és nem ugyanazokat a szabályokat kell betartani a fejlődéshez. Ne csak ebből merítsétek a tudást, mert aki komolyan vette a körítést, az innen tanult mindent valószínű.
Az igazság pedig félig benne van a történetben. Ennyi információt magamtól nehezen szedtem volna össze.
Superbody újoncban is tele voltak nyomva a 30-35 kilóval könnyebb emberek, minden földi jóval már a kétezres évek elején, nem, hogy 130 kilónál. Amin ott voltam, amitől megutáltam a versenyzést, mert az indulókból, talán, ha kettő tovább lépett egy szintet évek múlva, a többi feleslegesen tette, amit tett magával, én is, és azok is lecsúsztak mára, mert többet mutattak a kémia miatt, amik igazából voltak, és elérték a még élhető plafont.
Ettől függetlenül maradtam a sportnál, de csak magamért, és mások útjának a segítésért.
Ecdysteron-t meg ott tudtok venni, ahol win.... depot-ot is. Minden betiltott termék csak így megy, de ahogy írták nem sokat érnek, ha nincsenek alapok, de érdekes mód páran rákaptak a fura nevű csodaszerre. Bár lehet ennek a birtoklása is már júl. 30-tól btk által tilos, bár nem gyógyszeripari termék hivatalosan.
Komoly témához, néha legyen megfelelő hozzáállás, remélem eljutott az üzenet, mert ez a sport nem olyan, mint a többi, ez tudja a legtöbb hibát előhozni a szervezetből, legyen az vese, máj, szív, ízület. Ezért sem szoktam érteni, hogy fehérjét ajánlanak a teljesen kezdőnek, aztán sok esetben anyuka reklamál, hogy ez tette a kórházi ágyba a gyereket, meg a zsírégető. Először mindig a kaja, majd a folyadék, és aztán jöhet esetleg! Jó tanács. -
baluka6
aktív tag
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy senior tag itt a Ph-n és képes ilyet megtenni... na valaki így vegyen tőle valamit.
-
Ijk
nagyúr
Látom amióta bekerült az a kép, hirtelen mindenki okos lett.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest