-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok, az unokatestverem nagy atalakulason ment vegbe, az elmult masfel evben tobb, mint negyven kilotol szabadult meg. Ugymond kezd lassan revbe erni, de aggodik, hogy a hasan tulzottan logni fog a bor. Tisztaban vagyunk, hogy rengeteg mulik a genetikan, eletkoron, a fogyas idotartaman, es sok mindenen meg, de szeretnek erdeklodni, hogy tudtok-e/hasznaltatok-e barmilyen keszitmenyt, ami akar picit is, de segitett vagy megelozott nemileg ezen a probleman? Csodak nincsenek, de egy pici rasegites is jol jonne. A valaszaitokat elore is koszonom!
-
rolkaDb
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #96853 üzenetére
Először próbálnám valami olyan mondom megoldani ahol nem kell feltétlen magamba nyomni a gyógyszert. Sajnos olyan mód nincs, a sportorvos jó ötlet, köszönöm!
Figyelek én erre de 1,5 év alatt feljött az a pár kiló felesleg. Muszáj figyelnem a kajára, mert Gilbert-szindrómám van, tízen pár évesen fedezték fel.(a zsír a belszervekre rakódik le, stbstb..)
Sajnos ez idő alatt volt pár olyan alkalom mikor édesség terén jobban elengedtem magam és ugye nem volt utána egy jó edzés amivel valamelyest kompenzálni tudjak...Gyogytornának utána nézek, nem tudom egészében, h mit takar.
Hidd el ilyenekkel próbáltam, két kezes bicepsz inkább 5-6kg, mégis, huzodzkodni 1x próbáltam de felejtős volt. Guggolni meg főleg nem.
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok! Nagyon reg irtam ide. Tanacsot vagy tapasztalatot varnek.
Szoval, adott volt olyan 1,5 eve, hogy ugy elkopott a bal konyokben es a jonn terdemben a porc, hogy mar egy rendes kar nyujtas(nem a teremben) fajt, az az mintha ezer meg ezer tu szurkalna egyszerre. Erre elmentem egy orvoshoz aki irt fel gyogyszert, valamit a porcban visszaepit( keso este ezeket a szakszavakat nem tudom, ne haragudjatok). Szedtem 3 honapig, jonak ereztem de ugy mentem el edzeni, hogy vettem egy procerositot, patikabol. Azzal egyutt edzettem, azt mondtam h kb jo, de ereztem ha nem szedtem akkor megsem annyira. Eme remek inditatasbol nem is mertem tovabb edzeni. Most, a jelenben ujra elkedztem lejarni 1 honapja, porcerosito, vitaminok mennek. Megis a 2. Het utan megint fajni kezdett a konyokom de nem annyira csak ereztem h faj.
Ezzel a kerdessel fordulnek hozzatok!Mit tehetnek?
Ennyi ido alatt sikerult felszednem vagy 7kg-ot, persze mindet kb a belemre, ossze is estem. En igy nem birom.
Ha nincs jobb kiut, akkor persze nem tudok mast tenni. Nagyon szeretek gyurni, de azt sem akarom h par ev mulva minden reggel azzal ebredjek h szetszakad mindenem a fajdalomtol, mert ahhoz meg fiatalok vagyok es sokat kell meg dolgozni, mire pihenhetek, ertitek. -
rolkaDb
aktív tag
Köszönöm a segítséget, úgy látszik régen sem akartam annyira akkor és most pedig felvilágosítottatok!
Diéta rám nem nagyon jellemző, nem nagyon szoktam. Étrend általában rendben van.Zola007: Ha ezeket komolyan szántad. Akko' hol szerezhető be a fehérjelé?
Csirkemellet fogyasztok leginkább, zöldségekkel, rizzsel párosítva.
Túrót pedig mindig nyögvenyelősen eszem, de tudom muszáj rászoknom. -
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Mivel elég rég edzettem, szeretnék kérdezni ezekről a termékekről?
Vélemény, pozitívum, negatívum, stbstb.. Ezek együttes használata(bár azt kétlem), Esetleg l-glut és bcaa. Nem tudom, hogy lenne a megfelelő. esetleg egy fehérjével megspékelve mondjuk a glutamin?
bcaa
amino
l-glutamin
Nem feltétlen akarok scitecet, csak hirtelen ezekből találtam meg ezeket. Márkából már nem is tudom mi lenne a megfelelő és elfogadható. Inkább legyen minőségibb, mintsem a legolcsóbb. -
rolkaDb
aktív tag
-
rolkaDb
aktív tag
válasz #11527168 #30091 üzenetére
Azért kell, mert elkoptak a porcaim a könyökömben és elég sok idő volt rendbe szedni de ennek elhanyagolását ezentúl sem szeretném, nehogy megint előjöjjön.
Nagyon sok mellékes problémám van ami miatt nagyon jól jönnek a vitaminok a szervezetemnek.(#30094) prot-ko : Szóval kreatinból tökéletes lenne egy myprotein. Köszönöm a jó tanácsokat! L-glutamin csak gondolat szintjén van egyenlőre, ha be is szerzek belőle később fogok természetesen.
(#30100) Coccolino_O: A leírtak alapján vagy peak vagy myprotein lesz a végső döntésem de semmiképpen sem szeretnék valami szart venni. Köszönöm, akkor lehet kifogom próbálni ezt a JutaVit ízület védőt. Lényegében azért is kérdeztem meg, mert ez lenne mind közül a legfontosabb és ebben vagyok a leginkább tanácstalan. A halolajjal akkor biztos jó páros lesz. DE a az nem szív/érrendszer védelme érdekében kell bevinni a szervezetbe?
Tulajdon kép rengeteget olvastam már az évek során ezzel kapcsolatban, 4 év relatív hosszú idő. Kajálás terén volt mit megtapasztalnom. -
rolkaDb
aktív tag
válasz baluka6 #30063 üzenetére
De már maga ez sem egy drága kreatin. bár ahogy mondtad monohirdrátok közül "elvileg" mindegy. Szét nézek még ezek között akkor.
Fehérjében valahogy szeretek mindig jobb minőség venni, mert nagyon sok embert láttam akik beszedték az 5 kilós power proteint és 3 hét kényszer pihenő után össze estek, mint a nagy csizma(szó szerint). Nekem pedig mindig is minőségibb fehérjék álltak rendelkezésemre. Kényszer pihenő után sem volt ennyire drasztikus az izomveszteségem, de lehet csak talán az én szervezetem más. Ezt nem tudom már én sem. HA tévedek kérlek világosítsatok fel.
Viszont a halolaj és l-glutamin terén még mindig tanácstalan vagyok, hogy megérné-e még azokat beszerezni. -
rolkaDb
aktív tag
Mit gondoltok erről "csomagról" ? saját magam összeválogatásai, szimplán véleményeitekre volnék kíváncsi.
-PEAK fehérje
-Optimum kreatin
-ízületvédő
-Vitamin pakkE-mellé beférhetne még egy adag halolaj és L-glutamin ?
[ Szerkesztve ]
-
rolkaDb
aktív tag
válasz Spam123 #29293 üzenetére
mivel ugy is itt jarok reggeli kozbeb valaszolok roviden!
anno azert kezdtem el gyurni, mert volt rajtam par kilo felesleg es az orvos mondta h kezdjek bele valamibe. ekkor jott az otlet hogy kondi. amugy is nagyon tetszett elotte is mar. a legnagyobb kitartast es elszantsagot szamomra nem az adja hogy masoknak felejek meg hanem sajat magamnak. ez a legnagyobb motivaciom. ez tartja bennrm a lelket kozel 4ev utan is. jelenleg is a sajat magamnak megfelelese vegett jarok minden hetkoznap.
persze nem mondom azert jol esik ha egy csinos csaj megnez vagy akar leszolit. -
rolkaDb
aktív tag
válasz God Vazzeg #28942 üzenetére
Valóbban nem! Viszont 91kilóban már kezdett látszani a tömeg. Ezt pedig újra el kell érnem. Lehet túl optimista vagyok de másképp nem lehet hozzá állni a dolgokhoz.
kisbrekes100: SEmmi gond! Persze ezt én is tudom, szerencse, hogy nem kell újra felépíteni ezt a 4 évnyi izzadságot, mert igen falnak mennék. De amit elérsz az életed során, az a tiéd marad. Az izomtömeg nem is, de a tudás amit megszereztél ezzel a sportággal kapcsolatosan, az egy életre szóló élmény. számomra
[ Szerkesztve ]
-
rolkaDb
aktív tag
válasz kisbrekes100 #28936 üzenetére
Elég komoly betegség miatt kellet, sajnálom nagyon de az élet ilyen téren nem válogat! Ha ez nincs már a 98-at súrolnám. De egyszer fent, egyszer lent!
God Vazzeg: 183cm vagyok. Szerintem nálam azért bőven vannak magasabbak is, sőt nem is mondanám magam magasnak. De talán számomra a legtökéletesebb magasságot örököltem, az alkatomhoz mérten természetesen.
Ijk: 1,5 hónapja kezdtem újra. Még nem igazán szabad azokat a bizonyos határokat feszegetni de mihelyst teljes erőbedobással csinálhatom, nem akarok a gátak mögött ragadniés nem is fogok .
Persze, az embernek szüksége van a mindennapokban is némi testmozgásra csak ezt sokan elfelejtik, sajnos...[ Szerkesztve ]
-
rolkaDb
aktív tag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de 8 hónap kihagyás után valami rémes visszamenni és újra csinálni, csinálni.
Sajnálatos módon visszatérve 82 kg-ban(bocsi a képminőségért de edzés után nehéz nem remegő kézzel fotózni).
Ez pedig egy , amit akkor sikerült elérnem.
Az egyéni "csúcs"-om 91,40kg nem sikerült megörökíteni, mert sohasem adódott rá idő míg végül késő nem lett...
Miután abba hagytam az edzést(8 hónapra), azután sikerült rádöbeni, hogy mégis mennyit jelentett ez a közel +10kiló. Számomra ez a sport lassan 4 év alatt a mindenemmé vált. E nélkül nem is igazán nap, a napom. Remélem közületek sokan vagytok így vele, mint én, hogy egy kihagyott edzés, nem is teljes értékű. -
rolkaDb
aktív tag
Kalcium, cink, magnezium, c-vitaminbol scitecet megeri venni? Valami tapasztalat ezzel kapcsolatosan?
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudnám feldobni az edzést, mert 3 évig csináltam aktívan a súlyzós edzést. Tavaly novemberben viszont betegség és porc kopás miatt abba kellett hagynom. 1 hónapja kezdtem újra de nem olyan mint régen talán csak vissza kell jönnöm? heti 4x edzek max 5x. mikor abba hagytam 91kilógramm voltam viszont fogytam azóta 10kg-ot. Jelenelg 82.50 vagyok. Tudom nem várhatom el, hogy ugyan úgy dolgozzak, mint a kihagyás előtt, mert azért az szerintem is elég nagy időintervallumot fed le.
Tehát a kérdés adott csak vissza kell rázódnom vagy valami új edzés stílust beiktatni? Ebben a hónapban kis ismétlés szám 4x ismételve, a lehető legnagyobb súllyal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Drón topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest