Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborn1
tag
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #149995 üzenetére
Ilyenek mindenhol vannak. Én már lesz@rom ezt is.
Rendkívül életbevágó fontos kérdés azokhoz akik jobban művelik nálam az instát:
Az lehet, hogy ha valakit nem követek vissza akkor a program leszedi automatikusan a követést rólam?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
mike1334
veterán
Na amíg nem jönnek a jobbnál jobb ötletek a vitaminokra, addig a bé kérdés:
Milyen alternatíva van a csoki/süti kiváltására? Nem eszek sokat, de néha rámjön, és ugye ülő munka, van, hogy meglátszik. A fehérjeporok/készítmények nem játszanak, kipattogok a laktózmentes verziótól is.
Étcsokit szoktam (60%+) legkisebb rossz megoldásként, és abból is csak egy kockát, de van, hogy többet kíván az ember
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz Woodslave #149987 üzenetére
Üzemorvos küldött hozzá egyéb problémával és teljes vérképet csináltatott (vagy 3-4 üvegcsével vettek le, volt, amit azonnal továbbítani kellett a laborba, azzal el is rohant a fickó).
Háziorvos amúgy tudtommal nem tud d vitamin szintet nézettetni, csak belgyógyász....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #149993 üzenetére
Az jobb volt amikor épp a nitrohigítót kavargatták mellettem...
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #149991 üzenetére
Guggoltam én már amikor épp Celine Dion vonyított a hangfalakból
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz tibcsi0407 #149989 üzenetére
budget version
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mike1334
veterán
válasz Woodslave #149983 üzenetére
Pár éve igen. A belgyógyász gratulált, pályafutása alatt csak egy embernek volt alacsonyabb a d vitamin szintje, gyakorlatilag, ha egy picit is kevesebb lett volna, akkor már nem mérhető. Kapásból felírt 200 szem 3000 ne-s d vitamint, még nyár végén is szedtem, ennek olyan 3 éve, azóta telente szedek d vitamint 2000-3000 ne-st.
-
Angel2014
addikt
Ma a terembe a recepciósnak meglehetett a mensese olyan zenéket rakott be megfájdult a fejem is és hazajöttem inkább.szóltam tegyen be mást betesz felmegyek a terembe és visszakapcsolja ilyen nyávogó homokos zenére. Inkább hazajöttem edzőruhába.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mike1334
veterán
válasz brownus #149980 üzenetére
Köszi!
Igazából hazai forrásra pályáznék, meg c és d vitaminból kicsit többet is szednék ennél. Nem dohányzom, de Budapesten élek, így a plusz c vitamin nem árt, a d vitamin szintem meg minden éven botrányosan alacsony télen, 2000, de inkább 3000 ne kellene belőle....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
brownus
veterán
válasz mike1334 #149978 üzenetére
én innen rendelek, ezeket legutóbb: (plusz aszkorbinsav)
/sajnos már kicsit drágább mert szar a huf... de még így is megéri, nekem... tesoméknak is rendelek és felezzük a postát/c vitamin
5-htp
Cal Mag Zinc + D3
e-400
Ashwagandha
Omega-3
Vitamin D-3 & K-2, 1,000 IU / 45 mcg
Daily Vits, 250 Tabletskb ennyi... de nyáron én se nagyon szedegettem, mert rengeteg idény gyümölcsöt/zöldséget ettünk.
amúgy ha pesten élsz, és még dohányzol is, akkor kell a plusz vitamin. szmog, füst, pia, drogok, stb...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Nem találtam más topikot (ahol van élet), úgyhogy ide, hátha.
Itt az ősz, ideje elkezdeni a vitamin szedését. C és D vitaminból melyiket ajánljátok? Fizikai aktivitás "elenyésző", irodai munka, laza séták, szóval különleges vitaminigény nincs.
Köszi!
-
aelod
veterán
válasz Mukucs #149975 üzenetére
Szoktam. Este edzés után (tudom a tojás lassú inkább tejsavó turmix bla bla bla) amikor már hányok mindentől akkor 4-5 tojást felverek és amikor sül beledobom a kész rizst. Összetutymákolom és kész. Nem egy mester séfbe való műremek de a célnak megfelel.
-
Mukucs
senior tag
Szoktatok enni tojásos rizst?
-
Angel2014
addikt
válasz Ļantos #149971 üzenetére
Egyáltalán nem vicc ..
Felhasználási javaslat: Keverjen el 2 kanál terméket (kb. 40 g) 250ml vízben, vagy zsírszegény langyos tejben, használjon kézi shakert. Fogyassza 3-szor naponta! A különleges táplálkozási célú élelmiszer nem helyettesíti a vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget túllépni nem szabad!
Szóval ha betartod ezt viszed be naponta, hanem többet.
TÁPÉRTÉK 100g
Energia 1 578 kj / 376 kcal
zsír 4,18 g
— telített zsírsavak 1,6 g
szénhidrát 10,8 g
— cukrok 9 g
fehérje 74 g
só 0,8 g
AMINOSAV PROFIL Fehérje / Aminosav %
Tryptophan 2,2
Phenylalanine 4,2
Leucine 12,9
Isoleucine 5,9
Threonine 5,7
Methionine 2,3
Lysine 10,8
Valine 5,2
Histidine 2,3
Arginine 3,1
Cysteine 3,0
Proline 6,1
Alanine 5,0
Aspargic acid 11,5
Serine 4,8
Glutamin 18,7
Glycine 1,9
Tyrosine 4,0kicsiogre : Oda is van írva langyos tej vagy vízben jobban oldódik. Ez a titok...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
patex1983
őstag
A Jean-viccek megvoltak régen?
- Jean, maga izmos?
- Nem uram, sokkal inkább inas.X
-
-
Woodslave
félisten
válasz AsakuraDave #149958 üzenetére
leírtuk páran nem lehetetlen. Myprotein akció, stillmass. Igaz szállítással kicsit többre jön ki de a stillmas whey 2967Ft /kiló a 4 kg-s kiszerelés, szállítás rájön mert sajnos elég magasra tették az ingyen házhoz szállítás limitjét és nem is nagyon akcióznak ezzel
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
válasz Jim-X #149951 üzenetére
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy ezért hülyeség a pizzás, hamburgeres diéta is. Lehet IIFYM-ként értelmezni, de azért az általános ajánlás az IIFYM-re is az, hogy 80% azért normális kaja legyen és 20% csak az egyéb, ami IIFYM.
(#149952) brownus
Szóval desztillálják az ásványvizet, hogy aztán újra sókat adjanak hozzá.
Ez kb. olyan, mint amikor a szelektíven gyűjtött szemetet összeöntik, majd embereket vesznek fel, akik szétválogatják. Mindfuck[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
-
válasz tibcsi0407 #149944 üzenetére
Akkor egyél ch-nak csak kristálycukrot, zsírnak csak dobozos disznózsírt, fehérjeként csak turmixot. Akkor így már jónak kell lennie, nem?
(#149950) Woodslave
Csak rávilágítok, hogy nem csak makrókról van szó, még ha csak azokat is számoljuk. Mert csak azzal a feltétellel igaz, hogy ha a makrókat olyan kajákból viszed be nagyobbrészt, amik... leginkább kevésbé feldolgozott élelmiszerek.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
Pizzán csirkemellet nem akarok látni
-
Woodslave
félisten
válasz sutyesz96 #149937 üzenetére
nincsen amúgy semmilyen olyan hatóanyag ami teljes mértékben bizonyítottan jelentene valamit. Ja de koffein. A beta alanin se edzés előtti, a citruline meg szintén nem bizonyított... Érdekes dolgok ezek..
ettől függetlenül nem fogsz olyan edzés előttit találni amiben ne ezek lennének.[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
válasz tibcsi0407 #149940 üzenetére
Azért nem egészen. Vagy ha szted igen, akkor a napi kalóriabeviteled fedezd tisztán kristálycukorból
-
Apollyon
Korrektor
válasz tibcsi0407 #149936 üzenetére
Szerintem az még fiatalnak számít.p Meg nem néz ki a srác 34-nek, szóval jól is tartja magát. Mondjuk ha pizzán él, annyira mégsem
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
sutyesz96
őstag
Milyen Pre-Workout formulát ajánlanátok? Béta-Alanin és Citrulin-malát kizárva, képtelen vagyok elviselni azt a bizsergést.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Guy Loses Almost 13st While Still Eating Pizzas, McDonald's And Crisps
Ja, szemét kaját eszik, csak amilyen kalória limiteket leírt, megehet kb 2 szelet pizzát egész nap. Biztos sokkal jobb, mint a csirkerizs meg a zab.
Már látom, hogy a sok hülye erre hivatkozva fog pizzát meg hamburgert zabálni két pofára, aztán meg sír, hogy nem fogy -
-
Radnix
senior tag
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #149921 üzenetére
Akkor te nem jó fúvatóport vettél
-
AMD Power
titán
Rendelt már innen valaki? Vélemény, tapasztalat?
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #149909 üzenetére
már a gyártók se a régiek
nem bassz@'k tele a 3e/kg forintos fehérjét 8e/kg forintos bcaaval meg kokszval[ Szerkesztve ]
-
Most 100% WPP-re a scitecnél is -20% van október közepéig. Így azért már egész jó. Be is fogok tárazni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest