Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
ennyi bűncselekményt elkövetni?!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
meroly
veterán
válasz Coccolino_O #13997 üzenetére
Azért én sütiből max napi egyet, úgyhogy a purgatóriummal kiegyezem
(#13998) Dani82: sosem felejtem el mikor a 40 kilómat fogytam, húsvétkor felfüggesztettem (fél év után) és ettem mindent, még aznap ki is jött ahol bement
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Dani82
senior tag
én még tartom magam holnap délig. Utána egy durva láb edzés, majd 48h teljes diéta felfüggesztés 2 hónap után. Egy gramm csirkét és turmixot nem fogok tolni, ellenben minden mást... nagyyyon várom
-
Coccolino_O
őstag
A pokol tüzében fogtok elégni galád tetteitek miatt.
-
meroly
veterán
Két szelet húsvéti sonka, két tojás, fehér kenyér, adta
Impossible is nothing
-
tajcsi
őstag
válasz Coccolino_O #13992 üzenetére
Azt irta a kolléga, hogy ő 4-5 deci vízben oldja és olyan mint a vizezett tej. Ami köztudottan hasmenés szintű élmény. Vagy ember legyen a talpán aki attól nem krepál be. Namost erre írtam azt, hogy a tejes víz az ratyi, te meg erre hogy "én megmondom látatlanba hogy mi is a ratyi..."
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
mocsanisi
senior tag
válasz dragonfx #13989 üzenetére
nyílván az oldalemelés a váll oldalsó rostjait dolgoztatja meg, döntött törzsűvel meg nagyon jól lehet a hátsó részt izolálni. De ez aszem alap.
Powerproteinből én ittam csokisat az ritka szar akár vízzel akár tejjel. Akkor volt fahéjas is, azt mondjuk pudingállagúra csináltam és bekanalaztam, úgy végülis annyira rossz nemvolt
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
tajcsi
őstag
válasz Coccolino_O #13986 üzenetére
akkor miért veszel tejet a boltban, ha neked a vizezett tej is megfelel?
-
RexpecT
addikt
válasz Coccolino_O #13986 üzenetére
Akkor marad a banán
-
Coccolino_O
őstag
válasz mocsanisi #13981 üzenetére
Nem, az étrend nélkül nem fog menni.
Persze, hogy tökmindegy, hogy mennyi vízzel kevered, csak tajcsi láthatatlanban megmondja, hogy mi ratyi meg mi nem.
RexpecT: Mivel edzés utánra gyors szénhidrát kell, a hungarocell nem jó. Nem fog rólad leesni az izom, ha kihagyod, amúgy sem azon múlik az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz God Vazzeg #13957 üzenetére
1 000 Ft értékű Scitec Nutrition termékekre beváltható utalványt nyertél... (ma)
-
-
Jim-X
őstag
válasz Coccolino_O #13960 üzenetére
Aerob előtt szeretnék 2-2500mg-ot! Kicsit felpörgetni a zsír anyagcserét... Tudod, amire való!
Csak gondoltam valaki rendelt már tőlük, nem akarok lukra szaladni... Bár eddig a protein és a glutamin oké
A játék az nem játék!
-
RexpecT
addikt
protein shake+pufirizs mennyire jó kombó edzés után? Tényleg lassítja a pufirizs a fehérje felszívódását ha együtt nyomatom ?
-
mocsanisi
senior tag
válasz Coccolino_O #13976 üzenetére
és izmos-e vagy már?
Inkább iszok vízállagú-ízű májproteint. Aszem sok nem múlik rajta hogy 3 vagy 5 deci vízzel keverem-e be....
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Jojo5
őstag
hat+vall+~22 perc gyaloglas, atta'..
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
-
tajcsi
őstag
válasz Gabe123 #13969 üzenetére
Na ha majd valakinek pécsen van akkor guberálok tőle egy két adagot!
meroly
szerbeknél csal ALIMETA dextróza van ízesítettben, az a cég meg inkább kolbász/hamburgerfűszerkeverék gyártására specializálódott, ki tudja mit ihattam én meg[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
mocsanisi
senior tag
Én finnyás vagyok, de akik eddig ittak a májprotkómból mindenkinek ízlett, nekem se jelent különösebb megerőltetést letolni. Egy powerproteint, vagy akármilyen ízesített szója sokkal rosszabb ízre, oldódásra meg pláne. Myproteint nekem ment úgy hogy pohárba 4-5deci víz, bele 1 kanál myprotein, összekever, és tökéletesen feloldódott.... Íze meg mint a vizezett tejnek. Szerintem...
-
tajcsi
őstag
válasz Gabe123 #13962 üzenetére
Nem fogok senkinél otthagyni 300-400 eurót fehérjére, ha nem kaphatok abból a fehérjéből mintát amit venni tervezek, konkrétan a WHEY 6:3:1és a night casein érdekelne. Volt itt vki aki eladta volna a cuccot amit vett és nem kell neki de arra se vette a fülét, h visszaírjon.
Fel kell készülni normálisan a primingre is aztén ha beválik a cucc, a kúra alatt is ezt használom majd...
SCI Whey-t ittam, az nem nagy durranás, az izolátumuk az elmegy de kurwa édes, dymatize elite whey az meg nem éri meg az árát...namost, a volumass35 az tetszett, az jó termék bár az is kissé túl van árazva.
Idén készülök egy nagy durranásra de a fehérjeárak elszálltak mint a redbullos kispistike...ezért gondoltam ezeket az olcsóbb gyártókat kipróbálni, nem biztos, hogy olcsóhusnakhigaleve..
Jah,kb fél éve a teszkóban volt biotech fehérje, 1kg azt hiszem olyan 6200ft volt de akción 3200, vettem egy dobozzal hát az valami fantasztikus volt, sajnos 2 napra már mind elkapkodták...[ Szerkesztve ]
-
tajcsi
őstag
Angliában tudom,hogy mielőtt rendelsz myproteint kaphatsz próbára pár zacsival, mert nem mindenki birja a natúrt leküldeni. Itthon mi a helyzet?
Stillmasstól lehet kapni néhány próbazacsit mielőtt rendelnék?Coccolino_O
desszert helyett... szerinted miért szedne?
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
Májprotkós L-Karnitint próbálta már valaki? Érdemes-e?
A játék az nem játék!
-
válasz God Vazzeg #13953 üzenetére
segít is, se inzulin, se gyógyszer eddig, nekem már ez is eredmény. másrészt, a fokhagymás fahéjas csoki torta továbbra se fér be a diétába.
adam432
igen, erre céloztam én is.[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
adam432
tag
válasz philoxenia #13945 üzenetére
Fiatalkori diabétesz = I. típusú diabétesz
Amúgy meg [link].
„Si vis pacem, para bellum.”
-
válasz God Vazzeg #13948 üzenetére
ha nem is minden nap, de megy a fokhagyma, fahéjból meg lassan saját márkás termékem lesz, amilyen mértékben fogyasztom (fahéjas csirke inkább furcsa mint finom, de megettem)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #13914 üzenetére
+1, nem csak felétek...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Eagl3
veterán
Jééé, mit találtam [link]
-
válasz philoxenia #13943 üzenetére
a fiatal kori besorolás volt amin meglepődtem
inzulin mérés még nem volt, a házi orvosomnak a mániája, hogy majd inzulinoznom kell magam, miközben gyógyszert se írt fel.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Hát igazából nem az életkor határozza meg.... Inzulinszintet mértek? 1-es típusban nincs inzulintermelés egyáltalán.
Nekem 9.2 is volt a HbA1C-m, 14,6-os cukor mellett, mikor észrevették most meg 5,7 volt legutóbb, az idegeskedés ellenben nagyon tudja emelni, nekem 1mg Gliprex a gyógyszerem.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
válasz philoxenia #13939 üzenetére
van amelyikben van szőlőcukor, a hal steak után meg három órával is 10 fölött volt az érték, miközben csak salátát ettem hozzá... ja nem olajban sütöm, hanem mini grillsütőben, simán egy tálcán.
két éve derült ki nálam, akkor még simán beraktak fiatalkori egyes típusba (34 évesen), de diétával és sporttal levittem határértékre a HbA1c értéket (labornál 5.9-ig OK, 7.4 volt a legelső mért érték, majd diétával 6.2, amire azt mondta a doki, hogy azt a 3 tizedet már kár inzulinozni, így gyógyszert se kapok és csak éves kontrollra kell járnom, ami köv hónap. nem kicsit izgulok). Tömegelni viszont nem tudok, de ez nem kifogás hogy ne járjak kondiba, kaja meg szét van osztva 6-8 étkezésre (20-30g ch/kaja)
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Végre sikerült nyomni egy pusztító váll-hát edzést. Mostanában kicsit megindult a hátam fejlődése, mondjuk a mókusháttól még messze vagyok.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
philoxenia
MODERÁTOR
Azt értem, csak két szelet panírozott halban a tiszta szénhidrát elvileg majdnem nulla, ezek szerint valami adalékanyag lehet benne...
Sőt a panír, mint zsírban sült morzsa nem is emészthető könnyen, mondjuk a kenyérhez képest, gondolom jó kukoricás cukros lehet a gyári panír...
Magam kettes típusú vagyok, de ennyire kevés szénhidrát nem érzem, hogy számítana....Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
panír: szénhidrát testem ebből cukrot, cukorhoz inzulin. ja inzulinom nincs.[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
Nah ezt a topicot is felfedeztem, nem késtem le semmiről?
A témához is hozzászólva, a Lidl-ben van tonhalkonzerv növényi olajban (nagyon finom), nem emlékszem pontosan, de olyan 400 HUF körülvan, én azt szoktam enni.
(#13937) siti: Pont ez
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
válasz Motion_Blur #13926 üzenetére
olívás Rio Mare, ha éppen van nagyon akciós a madaras teszkóban (5-t fizetsz 7-t kapsz tálcás kiszerelés). amúgy más olcsó márkát, mert a 4500Ft/kiló ár a legolcsóbb tonhal konzervet is irreálisan drágává teszi. az hogy tonhal törzs, vagy darabok, kb mindegy nekem, de a tutit már megírták itt
ha halat eszek, akkor inkább szardínia konzerv, vagy Frosta hal szelet sima, vagy ízesített (ezen nincs panír, nekem már két szelet panírozott hal nagyon megemeli a vércukrot, jobban mint a sima házi panír) tesco, spar, kb 2500-3000Ft/Kg, csirkét nem ezzel fogod spórolni. De finom még a serpenyős változat is, de ez is 3000Ft/Kg körül szokott lenni. Nem olajban sütöm, hanem simán egy mini grillben (melegszendvics sütő is jó), így nem fog az olajban tocsogni és elkészíteni is egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Rio mare-t vagy Calvo-t, attol fugg hogy melyikbol van.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
dragonfx
veterán
válasz Coccolino_O #13929 üzenetére
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Zomb€€
őstag
Lábnap
Szerencsére az elmúlt napokban jól betöltöttem, meglássuk mit dob a gépezet.
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
BÁ Nutrition
addikt
semmilyet, és azt sem
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Tonhal konzervből Almare-n kívül mit szoktatok venni és hol?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dragonfx
veterán
válasz Coccolino_O #13924 üzenetére
hát ez no komment inkább
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz BÁ Nutrition #13911 üzenetére
én meg akarok 50es kart ne kokszon kivül milyne megoldás van?
amugy nem veszitek észre kb nincs is hiba már az írásomban de látom nagyon jolesik leragadtatok mint a rágógumi az asztallap aljára...
látom sokan nem értik a poént csak a sületlen oltáshoz értenek.
itt ki az aki értelmes tanácsot kapott?kb 1 szakmai hsz alig van....[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #13918 üzenetére
Mondom: le kellene ülni hozzá, és megnézni az edzésedet, ez így nem mond semmit csak annyit hogy tényleg nulla az egész
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz God Vazzeg #13914 üzenetére
kutyázás?
felénk ilyet egyeltalán nem is hallani. itt is csak linken láttam a gombi féle majomkutya videóból. elég szánalmas inkább, nem hogy sértene.. inkább kiröhögnémmásikra: edzésem max komolytalansággal folyik, viszonylag kevés sorozatból és gyakorlatból áll, pl mell ilyen volt a héten
fekvenyomás
bemelegítés
60x20
100x8
munkasorozat
140x6
160x3döntött padon
60x8
100x8
120x6és ennyi
egykezessel nyomtam volna még csak már zárt a terem
azzal így ment volna hogy 40-50-60-70
max 8 ismétlések és a végén ami megykaja az inkább fekvenyomókaja mostonában. csak a májprotein ami ad bele egy kis minőséget
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
python1
veterán
válasz God Vazzeg #13915 üzenetére
Én sok tanácsot kaptam innen.
Szeretem a fórum hangvitelét,kicsit kiemelkedik a híg fos tengeréből. -
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #13911 üzenetére
Rengeteg tanácsot tudnék adni, de le kellene ülni beszélgetni, hogy edzel, mit eszel, megnézni a technikát, az edzéseid összeállítását, stb.. Addig úgyis csak mondok valamit, te meg mondasz valami mást. Teljesen felesleges.
Amúgy se vagyok én senki az én teljesítményemmel, illetve sajnos nekem se lineáris az erősödés, néha platók vannak, mint most is, és nagyon kísérletezgetni kell, mire majd megindul valami.
Nemsokára diéta, szóval nem hiszem hogy maxot fogok dönteni mostanában
-
spammer
veterán
kopasz kigyurt tetovált fuxos kokszos díszmajom vagytok te mind!
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
meroly
veterán
Ebbe a témába én sem nagyon akartam beleszólni, mert általában az "oltottak" mellé állok, de most sajnos nem tudok. Le a kalappal előttetek srácok, hogy milyen türelmesen, kulturáltan szóltok érte.
dragonfx
Tényleg, ezt most ne vedd bántásnak senkitől, inkább kérdezz 10 hülyeséget, minthogy úgy írj, hogy fájdalmas legyen az elolvasása/értelmezése. Többen is mondták, ez nem a chat.hu, itt nem kell sietni, ráérsz megszerkeszteni, átolvasni mielőtt elküldöd. Nyilván nem lesz senkinek tökéletes, egy-két elütés belefér, vagy rövidítés is, de legyen a mondatnak eleje, vége, használj írásjelet, legalább ennyit tegyél meg érte, hogy ez a trágyadomb lejjebb ne süllyedjen már
Impossible is nothing
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz sixer66 #13909 üzenetére
vát kájnd of ötleteket várnál?
én pl szeretnék naturálban 200at nyomni fekve de nem megy, ötlet?
még adatot is küldtem R2nek de baxott segíteni
kérdeztem Godot, de azt mondta nem tud tanácsot adni. pedig ő a nagy fekvenyomó bajnok
edzett már katapulttal, nem tudom végül ez mennyit segített rajta
valamennyire gondolom segíti az izületeket a súlyhoz, mivel többet tudsz nyomni 30-40 kilóval talán.majd jön aztán mond valamit, vagy nem
addig meg hallgassuk deszar, melodi és dragonfx szakmai vitájátyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
sixer66
senior tag
Annyira jó, hogy akárhányszor benézek a topicba, mivel látom, hogy új hozzászólás érkezett nem látok egyebet, mint a rengeteg sületlenséget.
Igaz nem szólok hozzá a témához, mert inkább érdeklődő vagyok, nézem a hozzászólásokat, ötleteket, de itt azt várhatja az ember. Grat -
S e t h
nagyúr
-
-
-
dragonfx
veterán
válasz Blackhole13 #13900 üzenetére
kikopni max a farmerod szokott...
-
Dexar007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest