-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz sixer66 #13909 üzenetére
vát kájnd of ötleteket várnál?
én pl szeretnék naturálban 200at nyomni fekve de nem megy, ötlet?
még adatot is küldtem R2nek de baxott segíteni
kérdeztem Godot, de azt mondta nem tud tanácsot adni. pedig ő a nagy fekvenyomó bajnok
edzett már katapulttal, nem tudom végül ez mennyit segített rajta
valamennyire gondolom segíti az izületeket a súlyhoz, mivel többet tudsz nyomni 30-40 kilóval talán.majd jön aztán mond valamit, vagy nem
addig meg hallgassuk deszar, melodi és dragonfx szakmai vitájátyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Sotho
őstag
válasz sixer66 #10921 üzenetére
Ha nincs rendbe a kajád akkor ér a legtöbbet a plusz bevitt fehérje lehetőleg tejsavó ami jó helyről szerezve 3500Ft/kg környékén mozog a 78-82%-os
Nem megy a gugolás? Irány a lábtológép, hiperhajlítás felhúzás hasedzés, ezekbe beleerősödve könnyebb lesz belekezdeni, és/vagy elölguggolás az biztonságosabb és jól hozza combra a tömeget.
Rövid (50perc) intenzív edzésekre törekedj és érezd a fájdalmat és a durranást az izmaidban, het 3 edzés esetleg minden 2. héten 4 (h,sz,p,v//k,cs,szo például)
Kreatin kihagyásakor jó lehet a glutamin az is beszívja a vizet az izmokba bár egy kicsit másként mint a kreatin.
Mivel a kreatin közvetlen hatással van a vízháztartásra, ami kihatással lehet a fejfájásra fokozatosan hagyd el.
Kardióedzés az egésznapi futkosás mellett is szükséges (bár most én sem csinálom) heti 3 X 20 perc jó kis szívfelpörgetés nem attól fog leesni az izmod.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz sixer66 #10913 üzenetére
ne idegeld fel a topiclakókat azt javaslom.
nem fogod elveszteni a felszedett izmot, megnyugodhatsz. (amennyiben a kaját és az edzést továbbra is tartod)
Mennyi edzésmúlttal rendelkezel? magasságod, testtömeged, testzsírszázalékod? felhúzás, guggolás, fekvenyomás mennyivel megy? nincs több kérdésem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!