Hirdetés
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
-
spammer
veterán
Ma egész nap rágóztam, a bevitt kajákat gyorsabban emésztettem. 1 órája ettem, és már éhes vagyok Tömegelők tehetnek vele 1 próbát, ha sokat kell enni
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tipo16V
aktív tag
Boxer a jövőhéten el fog fogyni a jack
és elkezdődik egy kilós monohidrát betáplálása a szervezetbe
off. tyuningsóra jön valaki?"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Dexar007
veterán
Na majd én is beszúrom a sajátjaimat... Azoktól még hallgatás közben is izmosodni fogtok.
Give me your cum,bull!
-
meroly
veterán
válasz Coccolino_O #12591 üzenetére
Úgy, hogy az edzésre koncentrálok, a zene meg csak szól mellettem. Ezeket inkább futás közben hallgatom úgy odafigyelve.
Jó, látom senkinek nem jött be, na ez van, nem kell egyeznie az ízlésünknek.
Impossible is nothing
-
adam_
senior tag
válasz wertigo1984 #12587 üzenetére
Köszi! Tanulok, készülök az államvizsgára, meg mellette edzem. Van program dögivel.
-
meroly
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz Shadowbull #12581 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
headhunter
addikt
-
meroly
veterán
Szerintem ez nagyon jó forma 2 év alatt meg főleg, bár lehetett volna egy before kép is.
Hasonlóak a céljaink, én is fel akarok tömegelni kb 80-ig (178cm vagyok, 62->72kg most), utána leszálkásítani.(#12556) Shadowbull: pedig Britney-t direkt nem raktam
Amúgy kaptyátok be, nekem ez a zene tetszik és pörget.
Impossible is nothing
-
Shadowbull
addikt
válasz God Vazzeg #12580 üzenetére
nem felsz hogy belepiszkal a sajat hormontermelesedbe?
vagy mar neked olyan nincs?
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
God Vazzeg
veterán
1 hét szünet lesz a dhea-val, most fogyott el az első doboz. 96kg vagyok, forma olyan amilyen (középfos ) de tömegelésbe belefér, kockák még megvannak Majd jövő héten elkezdek még egy dobozni kúrát (25 nap) és meglátjuk hogyan tovább. Tömeget már nem nagyon akarok felrakni, inkább a definició javulhatna, de diétát még nem kezdem el, szóval itt tartok most. Csak hogy írjak valami ON-t is néha
-
Eagl3
veterán
Az a probléma ezzel, hogy nem biztos, hogy megéri az áldozatot nagyon lecsökkenteni a TZS-t, nagyon rövid távon tartható csak fenn a kockás has annak aki genetikailag nem túl szerencsés ilyen szempontból.
Persze ez csak az én véleményem, de mondom a képekből ítélve inkább tömegelnék. -
adam_
senior tag
Még a hasamon van egy kis zsír, hogy definiáltabbak legyen a kockák, csökkentenem kell a testzsírt, az ugye meg némi tömegveszteséggel is járhat, nehéz ezt kikalkulálni, szerencsére izomveszteség a szálkásítás alatt minimális volt, hála a fehérjedús táplálkozásomnak, és a kemény súlyzós edzéseknek. Némi, nagyon minimál zsír / víz maradt még rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Jelenleg szálkásítok, 69 kg vagyok (75-76 kg-ról kezdtem), 172 cm-es magasságomhoz, testzsírom kb. 15% körül van, de le szeretném vinni 10% körülire.
A képminőségért elnézést, csak egy webkamera volt elérhető jelenleg, amivel letudtam magam kapni, próbáltam így is egy picit felnagyítani, hogy normálisan látszódjon.
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Tegnap kiugrott kézilabdázás közbe a vállam szerintem vissza is ugrott de rohadtul fáj szinte minden mozdulatnál orvoshoz kellene menni vele ? Vagy esetleg valakinek volt valami hasonló sérülése ?
-
Dani82
senior tag
omega3-t aki szed az mikor szokta betolni? Valahol mintha olvastam volna hogy erdemesebb akkor amikor nincs ch a kajaban.
ezert en ha kardio nap van reggel veszem be az elso turmixal vagy pedig este az utolso turmixal, csak nem tudom este mennyire szerencses zsirt eszegetni -
shteer
titán
-
TommyNagz
senior tag
válasz Shadowbull #12561 üzenetére
Ha 4 heten belul nem megy lefele a suly, lemegyek 1,5-ig. Az elozoben ugyanezzel az etrenddel, es a brutal blade-et hasznalva ment le a zsir szepen, majdnem heti 1kg (az talan mar sok is volt...) Persze a blade mellett az alvas felejtos volt...
encapsulation dot1q
-
bsafran
csendes tag
edzés után érdemes alkalmazni a csirke-rizs kombót plusz fehérje, majd lefekvés előtt utolsó étkezésnek tonhalkonzerv plusz zöldség?
-
válasz wertigo1984 #12554 üzenetére
a tojásmentes rántottában csak rántás van
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
TommyNagz
senior tag
-
Shadowbull
addikt
válasz meroly #12548 üzenetére
ha most azt mondom hogy ez ratyi zene, akkor megsertodsz?
Nekem alapproblema a fekvenyomasnal hogy erosen bedolgozik a vallam. A vallizom elso fejet en nem is edzem kulon. Mondjuk nekem a vallam mar attol is no, ha megmutatom neki az edzotermet a terkepen
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Woodslave
félisten
válasz Fred23 #12536 üzenetére
sztem amit nem csinálsz, abban gyengülni fogsz, tök mindegy hogy a HSPU is vállra megy. (már csak a technikától való elszokás miatt is.) Legalábbis magamon azt tapasztalom, hiába erősödök mondjuk ferdepadon, ha nem nyomok simán, akkor abban visszaesek.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
wertigo1984
őstag
Köszi.
Meroly: hááát.... ha éhes az ember, akkor mindennek isteni íze van, de amúgy érezhetően nem olyan mint az igazi.
Shteer: tojásmentes rántotta? Csak a fehérjét vagy csak a sárgáját használta fel?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Fred23
nagyúr
válasz spammer #12546 üzenetére
Jó, de milyen súlyaim vannak?! Azokat szerelni nem nagy öröm, ráadásul ha leveszek a súlyokból military-hoz, akkor is a minimum, amire lemehetek, az 70 kiló, mert van a rúd, meg van az egyik oldalon akkor egy 30 kilós satu. Ha rakok 30 kiló súlyt a másik oldalra is, lesz 70 kilóm, ami viszont sztem nekem sok lenne katonai nyomásban még. Nem tudom, nem próbáltam, de tippre 65-nél nem tudnék többet úgy kinyomni. Nem emlékszem már, de mintha egykezes 32 kilóig eljutottam volna már egyszer régen vállból nyomással, de akkor sem hiszem, h kimenne a 70. Tegnap volt fekvenyomás, szóval ma nem próbálnám ki, de talán legközelebb teszek 1 kísérletet vele.
ps: lehet, h kimenne, mert a HSPU meg iszonyat jól megy. El vagyok bizonytalanodva.
[ Szerkesztve ]
-
-
meroly
veterán
válasz wertigo1984 #12541 üzenetére
Na majd meglesem. A tojásléből készült rántottának tojás íze volt?
(#12545) Eagl3: elég derék gyilkosnak tűnik
(#12539) Shadowbull: rosszul vagy?
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
válasz Fred23 #12544 üzenetére
Olyan súlyokat használj, amivel tudsz mellre koncentráltan edzeni fekve nyomáskor, hogy minél kevésbé használd a tric-vállt. Persze csak ha testépítő jellegű (mell)edzést végzel. Ha neked az erő a fontos és a nagy súly, akkor az más. De militaryzni akkor is tudsz, hiszen van súlyzód, válledzés szempontjából jobban jársz.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz wertigo1984 #12541 üzenetére
-
Jim-X
őstag
válasz TommyNagz #12522 üzenetére
Ha ki van számolva a CH akkor persze mehet az edzés utáni turmixba a carb-f. Nekem viszont az vált be, hogy ha edzés előttig beviszem a szénhidrátot és edzés után már csak a protein és zöldség megy, plusz zsír. Edzés előtt nyomok BCAA-t, meg egy kis glutamint, edzés után meg a protein+glutamin. De mondom: nekem ez vált be
(#12527) Bibby: Rendszeresen járok fogorvoshoz, mivel az ismerősöm (protekció rulez ) És csak arra tudtuk visszavezetni amikor sok szőlőcukrot is ettem (edzés utáni turmix, tömegnövelő...) Sokkal több volt a fogkő pl. az első fogaimon
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
spammer
veterán
"A military press, mint a HSPU gyúrós megfelelője, mennyire fontos gyakszi, illetve a fekvenyomás helyettesítheti -e legalább annyira, hogy amit addig elértél, megmarad?"
Tekintve, hogy a military váll, a fekve nyomás meg mell gyakorlat. Neked mindegy De nem is értem, ha van súlyzó, miért nem tudsz militaryzni?
-
wertigo1984
őstag
válasz meroly #12534 üzenetére
Én az utóbbi két hétben epic battle film music-ra tolom, youtube-on rengeteg ilyet találni és nagyon jó.
(#12533) spammer: köszi a tippet.
(#12540) Eagl3 : milyen az a military press?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Eagl3
veterán
Nem tőlem kérdezted ugyan, de úgy gondolom azzal a három alapgyakorlattal elég szépen karban tudod magad tartani. Viszont a military presst a fekvenyomás nem helyettesíti semmilyen szinten, de ha fekve nyomni tudsz (mármint van hozzá eszközöd) akkor a military presst is tudod csinálni, így nem érdemes elhagyni. Jó kis váll gyakorlat szerintem, átszoktam rá nem rég a sima ülő mellről nyomás helyett.
-
válasz meroly #12534 üzenetére
az edzéstől leszel izmos, CH-nak meg a mézes zserbót ajánlom, akár edzés közben is.
Tommy Da B1G@12525
ez a fullforce carb-f meg érdekes. Fő összetevője a kukorica keményítő, aminél 100gból 85g a szénhidrát, de a carb-f 100g-ból 100g szénhidrát... Persze a matek sose volt erősségem[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Fred23
nagyúr
válasz Woodslave #12532 üzenetére
Nekem edzés után a kávé a legjobb tejjel. Lehet, csak placebo, de mintha fájdalomcsillapító hatása lenne.
Arról nincs valamilyen írás ( tanulmány ), mennyi idő alatt jelentkezik érezhető erő- és méretcsökkenés egy izomban, ha nem edzel rá tovább, vagyis hogy milyen gyorsan épül le az izomzat, ha nem használják?
A military press, mint a HSPU gyúrós megfelelője, mennyire fontos gyakszi, illetve a fekvenyomás helyettesítheti -e legalább annyira, hogy amit addig elértél, megmarad? Mert arra gondoltam, az áprilistól következő diéta alatt kizárólag fekvenyomás, húzódzkodás és felhúzás menne. Vajon utána nem tudnék súlyokkal a lábamon HSPU-zni úgy, mint korábban? Vagy a fekvenyomás adna annyit, hogy legalább nem gyengülnék el ebben, hanem szinten maradnék?ps: zene. Erre edzettem tegnap, és ATTA.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Szerintem meg rohadtul felesleges az edzés utáni fehérjébe CH... egy időben én is raktam bele, aztán szép lassan elhagytam. Semmi jelentősége. Annyi a lényeg, hogy a következő étkezésnél azért vigyen be az ember némi jó minőségű CH-t.
-
meroly
veterán
Nah válogattam össze pár zenét:
Avicii - Levels
Pitbull - Feel This Moment ft. Christina Aguilera
Afrojack - Rock The House
Avicii - Malo
Moby - Disco Lies
CASH CASH - Michael Jackson
If You Could Read My Mind - Stars On 54 - Club Mix
The Prodigy - Smack My Bitch Up
Move Ya Body - Nina Sky
Iggy Azalea - Work
R.I.O - SUMMER JAM
New York City Boy (The Morales Club Mix)
Guru Josh - Infinity 2012
R.I.O. feat. Nicco - Party Shaker
DJ Antoine - Bella Vita
Haddaway - What is Love
Scatman (Cash Cash Dubstep Remix)
Sandstorm Remix
Delerium - Silence ft. Sarah McLachlan (Tiesto Mix)
Techno The Test Song
Techno Trance mix 2013
Eiffel 65 - I'm Blue (Silva Hound Dubstep Remix)
Moves Like Jagger (Eos Dubstep Remix)
Maroon 5 - One More Night (OMG & ShockWave DUBSTEP Remix)
Gotye - Somebody That I Used To Know ft. Kimbra (KDrew Dubstep Remix)
LMFAO - Party Rock Anthem (Arion Dubstep Remix)
The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party RemixElég vegyes a stílus és nem kimondott motivational song-ok, de én ezekre tolom mostanában.
Majd szóljatok ha kitaláltátok milyen CH-tól leszek izmos(abb)
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
spammer
veterán
válasz wertigo1984 #12531 üzenetére
Annyival egészítenem ki, hogy egy kisebb adag rizs kb. 1 órával megy nálam edzés előtt. 2 óránál szerintem még bele fér a kisebb teljes étkezés (tehát hús is). Viszont a pufirizst én sokkal gyorsabban emésztem, gyorsabban is esik tőle a vércukrom (érzem az éhséget). A főtt rizsnél nem tapasztalok ilyesmit, tovább elvagyok vele.
(#12532) Woodslave: azért annyira szarul nem vagyok, nem halnék meg vagy ilyesmi Csak nyilván fáradtak, gyengébbek az izmaim, ha hosszú/keményebb az edzés és régebben ettem, akkor a vércukrom is lejjebb van. Na ezen kicsit segít.
Az ikreket nem követem annyira naprakészen, de akkor jó, ha már enni sem kell George Farah videót anno én is linkeltem, amiben arról volt szó, hogy NO CH edzés után, pont a GH miatt. De igazából fax se tudja, hogy melyiknek van több értelme, melyiket lehet jobban kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #12530 üzenetére
jóvan azér kérdeztem, az a fontos hogyan érzed magad, bár sztem qrvára nem természetes hogy xarul érzed magad edzés után de a te dolgot)
az ikrek semennyire, mert már eljutottak odáig hogy nem is kell enni edzés után.
Amúgy George Farah szerint qrvára nem kell ch sőt (legalábbis közvetlenül edzés után)
Nem tudom egyébként mi a legfontosabb edzés után. Olvastam olyat, hogy a glikogén visszatöltés az elsőszámú prioriátás akár még izomlebontás árán is, mert üres glikogénraktárak esetén nem tudsz megmozdulni és az nem segíti túlságosan a túlélést bizonyos manapság ritkán felmerülő szituációban (értsd: kardfogú tigris kergetett). De mivel az izom glikogénraktárai qrvára nem merülnek le egy edzés hatására, akármennyire is keményen edzel, nem tudom bekapcsol-e ez az életmentő mechanizmus (már ha létezik egyáltalán).. Én a magam részéről jobban elhiszem és tapasztalom, hogy inkább az edzés hatására fellépő hormonális hatásokat kell élvezni kicsit, mielőtt agyonvágod inzulinnal (és akkor még nem is mentünk bele, hogy az edzés hatására kialakul olyan állapot melyben az izmok inzulin nélkül vesznek fel tápanyagot, ugyanakkor a tejsavó fehére majdnem ugyanolyan inzulinkibocsátás vált ki mint a cukor) de a faxt tudja, kár volt leírni (de hátha kiprovokáltam egy didn't read mémet
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
wertigo1984
őstag
Én zabpelyhet, vagy müzlit rakok a turmixba, edzés után bekeverem és megiszom, aztán zuhany majd hazafele elcsócsálok egy csokit. Otthon még előkészítem a kaját, aztán fél órára rá eszek. Kipróbáltam amit Spammer és Macikos ajánlott hogy edzés előtt max 2 órával kevés natúr rizs vagy 2 szelet pufirizs, és bevállt nekem. Persze edzés végére éhes is vagyok mint állat.
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #12528 üzenetére
A nullánál több, nem? És igen, nekem elég, érzem a hatását. Kipróbáltam cukor nélkül is, szarabbul éreztem magam CH nélkül, amíg nem jutottam kajához (de ez teljesen természetes). Viszont a nagy kanálnyi cukor szerintem brutális mennyiség, nem csoda, hogy undorító a turmix, meg ragad. Nem egzakt számítás, tőlem mindenki agyoncukrozhatja, csak leírtam, hogy érdemes kipróbálni kisebb adaggal is, főleg, ha mondjuk 30 percen belül kajál is az ember.
szerk: Erre sincs tanulmányom, bár már az "ikrek" (twinmuscleworkout) is elmondták videóban (de nem tudom, mennyire referencia ), hogy ha simán fehérjét iszol edzés után CH nélkül, akkor nagyobb eséllyel energiaként égeti el a szervezet. Szerintem ez logikus is.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Tamoohoz hasonlóan én is kevés dextrózt szoktam tenni turmixba, nem is értem, sokan miért raknak bele nagykanálnyi cukrot. Így nem lesz édes sem, a fogam sem rohad ki. Utána meg úgyis eszek kaját. A kaját mikor rágod, azt is elkezdi bontani a nyál, kajamaradék sokkal több és nagyobb mennyiségben rakódik a fogakra, szerintem azokért inkább kell aggódni, mint egy turmix miatt, amit rágás nélkül nyelsz, aztán max kiöblíted utána a szád és bekapsz egy rágót
Amúgy nem hiszem, hogy a CarboXban vagy a Carb-F-ben vagy hasonlókban sok Vitargo lenne. Nagy részt dextróz+malto. Szerintem. Bár nem vizsgáltattam be semmit, nincs bizonyítékom
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
-
Jim-X
őstag
Az más!
Én nyomtam pár éve a szőlőcukrot edzések után... aztán tavaly voltam a fogaimmal nagygenerálon (töméscserék stb.) és elég sok meló volt vele Pedig napi 2x mindig mosok fogat és sosem voltak gyengék, nem volt lukas fogam... A doki is mondta, hogy annak simán betudható...
1800Ft pedig egy kiló gyors felszívódású szénhidrátért nem sok, ami két hónapra is elég... Mondjuk így a diétában én sem nyomok csak glutamint az edzés utániba
(#12520) meroly: Ahogy elnézem többször is...
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
meroly
veterán
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz TommyNagz #12516 üzenetére
Kíváncsi lennék ezek a szupermátrixok mennyire minőségiek. (nem a vitargo-ra, meg a drágább cuccokra gondolok). Van benne 49% malto, 49% dextróz meg mondjuk 2% vitargo, csak hogy fel lehessen rajta tüntetni.
Carb-F-nek ott a szőlőcukor, Carb-S-nek meg a darált zab aztán viszlát! szegénye ember így spórol. Én spec inkább eszek valami tésztát vagy rizst, aztán felőlem olyan sebességgel szívódik fel ahogy akar.[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Coccolino_O #12512 üzenetére
A tápkiegen kívül (fehérje meg pár tömegnövelő - múltkor összeadtam és meg is írtam) nem költöttem sokat max a kézi súlyzót kellett megvenni, a többit már régen beszereztem és olcsó lomis cuccok voltak, de erre bőven jó.
Most én is ráálltam az olcsó myproteines fehérje+szőlőcukor kombóra (vitamint mindig szedtem), meg megdobom még kreatinnal, aztán kész. De lehet csak egy kúra lesz belőle, attól függ mennyit dob rajtam. Scitek boltos csávó is mondta hogy ennél több nem kell.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz TommyNagz #12511 üzenetére
vótmá
(#12512) Coccolino_O: Ó és mennyit fog még kidobni. Nekem le van redukálva a tápkieg. fehérjére+vitaminra. Mást nem veszek. Na jó még van glutamin, de legközelebb azt se csak ha nagyon olcsóért lesz.
Kreatinkogszot, no fokozót pl. még nem is próbáltam. Nehogy rászokjak! inkább ezen "spórolok".[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
Jó reggelt
encapsulation dot1q
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest