Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Cadvenc #2471 üzenetére
Szuper. Nah azt a nyomtatót felejtsd el, ha jót akarsz magadnak.
Mellesleg próbáltam én is, de franc se tudja hova rakja a file-t ha abba mentek...Próbáld ki inkább a következőt:
(ne egy table.pnt-d legyen, hanem egy komplett nyomtatód, és ilyenből meg anyit tudsz csinálni amennyi jol esik, különböző table.pnt-ékkel.)1. hozd létre a tiff.pcf file-t és tedd bele ezeket:
plotter TIFF
button_name TIFF
button_help Print to any printer that supports TIFF format.
plot_drawing_format YES default
plot_segmented NO default
plot_roll_media NO default
plot_label NO default
plotter_handshake software default
create_separate_files NO default
plot_with_panzoom YES default
rotate_plotting NO default
allow_file_naming YES
plot_names YES
interface_quality 3 default
plot_destination file default
plot_file_dir d:\
pen_table_file d:\proe_settings\table.pnt
plot_sheets current default
paper_outline NO default
plot_clip NO default
plot_area NO defaultha kész, tedd a d:\plotconfigs könyvtárba
2. config.pro-ba tedd be ezeket:
pro_plot_config_dir d:\plotconfigs
plotter_handshake SOFTWARE
plot_names YEStiff_type MONO
tiff_compression G4
raster_plot_dpi 4003. próbáld ki a nyomtatást ezzel a virtuális nyomtatóval. Egy tif file-t fogsz kapni kellően jo felbontásban, amit bármilyen nyomtatóra kiküldhetsz. Ha ezen is szines marad, akkor vmi marha nagy gebasz van a gépeden, vagy nem az történik amit irtam.
Elvileg igy müködnie kell, részleteket per pill ne kérdezd, ezekkel a részletes beállitgatásokkal szöszölni még nekem se volt időm eddig, kiindulási alapnak jo lesz ez is.
(viszont tény hogy most ha már igy belemerültünk, beállitgatom magamnak szépen, rendezetten... illetve majd...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest