Új hozzászólás Aktív témák

  • LLam

    senior tag

    válasz mate317 #2903 üzenetére

    ellent mondok tomicicanak, pedig o profi en amator (se). szvsz minden tevekenysegnek ami a komfortzonadon kivulesik annak van ertelme. sot, igazabol annak van csak ertelme. a lotyoges a fitnessz a puhaknak valo.
    nem ismerlek, de takan a tested nincs felkeszulve a 10 kilora, tehat gyotorni kell. mindegy h milyen lassan, mindegy mennyit szenvedve, de le kell futni. a kovetkezo tizesre akkor mennek ha fejben mar kieheztem ra, amikor elhiszem mar h megy az jobban is.. csak az visz elore ami faj, de ezt mar irtam :)
    az mar mentalis kerdes h a "fajas" kozben eszre tudod-e venni h eppen ezert jottel: atlepni onmagad arnyekan. vagyis en azert futok, mert JOL erzem magam kozben. amikor lefutottam az elso tizesem kozben is f.szan ereztem magam utana meg kb. euforikus allapotban voltam h megcsinaltam. nem volt senki korulottem vagyis magamnak futottam, de meg most is tok feldob az erzes :)
    Csikszentmihalyit olvasok eppen ugyhogy bocs ha sok vagyok, de muszaj neha atnezni a meterek kilometerek percek masodpercek ablakan h lasd mit miert teszel :)
    persze nem mindig ilyen heppi a tortenet, van amikor szarul megy, olyankor vegig is gondolom mit sz.tam el (nem pizzazas utan kellett volna nekimenni a tavnak, vagy ma keveset ittam, etc etc)
    uff ;)

    Stay hungry!

Új hozzászólás Aktív témák