- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Windows 11
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autodesk - Revit
- DIGI kábel TV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz vlesi69 #115800 üzenetére
Egészen biztosan van hűségidőd. Ha lejár, készülj a 10 340Ft-ra. Most, ahogy nézem, teljesen felesleges átíratni, magad is tudsz új szerződést kötni. De 1 év hűség annyit tesz, hogy 3 hónapig 5 170Ft, a maradék 9 hónapban 10 340Ft+a várható emelés, így 12 hónapra vetítve, átlag 9 048Ft+az inflációkövetés jön ki, a jelenlegi 7 ezer helyett...
Tehát pont itt az ideje körülnézni, hátha lesz máshol jobb...[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Dragon3000
veterán
válasz VGYke #115799 üzenetére
A mobilnetes megoldásokat ne hasonlítsuk össze a kábeles megoldásokkal. Tv nem érdekel évek óta nincs is rá előfizetésem, telefon se. Sokat játszom multi fps játékokkal, így a yettel féle vackok szóba sem jöhetnek. Ránéztem az itteni lefedettségre, ezt a részt elkerüli az 5g, így a sebesség is kérdéses, ami a mai nagy méretű játékok és frissítések mellett megint felejtős.
-
Borisz76
veterán
-
adika4444
addikt
válasz Dragon3000 #115809 üzenetére
Érdemes benézni a telekom topikba, lassan az optikai netjük mellé kell VPN, hogy működjön a külföldi peering...
üdv, adika4444
-
G y u r C i
csendes tag
Én emailt írtam nekik.
Válaszoltak rá, köszönték és megküldték a számlákat.
Egy kicsit eltolva időben a fizetési határidőt.
Egy tv-s kedvezményt, saccra 4500 FT -ot jóvá írtak.Szóval a probléma, megoldódott, köszönöm az információt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Dragon3000 #115809 üzenetére
Vagy a Yettel otthoni net, tv, és oda viszem ahová akarom, bár az drágább. / Miért jó a kerekes kút? Mert oda viszem ahová akarom. /
-
VGYke
addikt
válasz vlesi69 #115808 üzenetére
Én is utánanéztem a saját szerződésemnek, bár ne tettem volna, mert csak felidegesítettem magam. Az 1 év hűségem 2025.02.19-én jár le.
Eddig fizettem 7 110Ft-ot, minden hónapban rendszeresen megjelent az ügyfélkapuban a számla és természetesen minden hónapban ki is lett fizetve.Most 2 számla jött egymás után, egyik szerint fizessek 7 110 helyett 10 340Ft-ot (itt a különbség: 3 230Ft) , a másik számla szerint fizessek vissza 3 230 hűségkedvezményt így összesen: 13 570 Ft a követelésük.
Mi a túró van itt???
-
őstag
válasz VGYke #115813 üzenetére
Akkor majd lehet váltok. A páromnál Voda van kértem xxl szimet és így a kettőre van húsz százalék kedvezmény így a Voda + net 10000 ft, de ha kérek még eggyet hozzám is, lehet az már megint egy ársáv ugrás és azt hiszem arra már talán harminc százalék a kedvezmény. Van még hat mobil előfizetés a nevemen a családba mindenki benne van de a flotta előfizetés nem adható hozzá a kedvezményhez mert akkor már lenne negyven százalék az összesre.
-
Lackooo84
nagyúr
Van itt olyan, akinek nincs hűsége, nem kap papír alapú számlákat ergo mindig online fizet, és levonják neki havonta az E-pack kedvezményt?
The Truth is out there...
-
fLeSs
nagyúr
A mai napon a netem eléggé bekakkant (Inviteltől kerültem át DIGI-hez, 60/5-ös netem van), a letöltésem 3-30 Mbps, a feltöltésem 1-3 Mbps között változik.
Másnak is van ilyen gondja?[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Dragon3000
veterán
válasz VGYke #115813 üzenetére
Nem olyan csomagban voltál, hogy fél évig kedvezményes és utána már nem? Ha igen, akkor az eddigi információk szerint szeptember végéig járt az a hűség kedvezmény, amit ezek szerint októberben is megkaptál és azért kérik vissza. De sokkal könnyebb lenne, ha a digit kérdeznéd, elvégre erre ők tudnak válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
válasz Lackooo84 #115818 üzenetére
Kb. egy éve lett lemondva a kábeltv itt, de előtte is vonták. Mondjuk érdemes megnézni a végösszeget amit befizetsz Mert évekre visszamenőleg van egy tippem, hogy szélmalom harc fog kezdődni, ha be akarod vasalni, de ne legyen igazam.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
VGYke
addikt
válasz Dragon3000 #115823 üzenetére
De, be fogok menni az ügyfélszolgálatra, csak most körülményes. Lehetséges hogy fél évig járt valami, ami lejárt. Azért nem tudom, mert a sokoldalas szerződésben árakat nem találok, ha benne is van, nagyon el van dugva.
-
Dragon3000
veterán
válasz VGYke #115826 üzenetére
Nekem a szerződés módosításnál ott vannak a személyes adataim és alatta kisebb betűmérettel részletezve a csomag és tartalma, ott szerepel, hogy fél évig felébe kerül a net és a 7. hónaptól teljes árat kell fizetnem, összegekkel együtt, az is szerepel, hogy mennyi az előfizetés tartalma alatti kedvezmény...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Horgász topik
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Ingatlanos topic!
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest