- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
height
aktív tag
válasz
szabonagyur #27593 üzenetére
Köszi szépen!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
szabonagyur #27593 üzenetére
A kétlépcsős azonosítással sokaknak volt már gondja, itt a topikban ez vissza is kereshető... Annyira nem ajánlom, mert sok bosszúságot tud okozni. Nem kell mindenféle idétlen alkalmazást felpakolni Facebookra (és persze azon kívül se), valamint rendeltetésszerűen kell használni és akkor nem lesz semmi gond.
Nekem még soha semmi gondom nem volt, pedig a sima beléptető rendszert használom. -
-
repvez
addikt
válasz
krizmo_ #27587 üzenetére
igen ez az egy megoldás van rá vagy szenvedni az egérrel.
És mivel én vezetéknélküli bill és egeret használok a tv-n kitéve a PC képét igy nem mindig van karnyujtásni közelségben a bill. a letöbb dolgot csak egérrel csinálok a gépen.
igy a régi rendszer egyszerübb volt, csak mellé kattintottam a képnek és visszaállt a kis méretre. -
height
aktív tag
Sziasztok!
A facebook bejelentkezést biztonságosabbá szeretném tenni...
Tudom, van SMS-ben kód küldés lehetőség azt inkább kihagynám, számomra szimpatikus bejelentkezés pl: az ami az otp internetes felületén van.
Az abból áll, hogy a webes felületen kérek egy QR kódot telefon kamerájával azonosítom, és a telefonon meg adom a PIN kódot és már be is léptem.
Ki milyen lehetőséget használ ?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Zizi123 #27583 üzenetére
Szívesen!
Valóban nagyon bosszantó...
Egyébként, itt tudod befolyásolni a hirdetéseket, amikkel bombáznak:
Egyéni hirdetésbeállítások -
krizmo_
Topikgazda
válasz
repvez #27582 üzenetére
"arra van valami megoldás, hogy ennél az uj felületnél, ha a képeket akarom megnyitni akkor ne csak a bal oldali X gombbal tudjak kilépni belöle és ne csak akkor amikor végigértem a képeket?"
Az Esc billentyűvel bármikor be tudod zárni.
"A másik a messenger rész.Eddig, drag and drop modon is tudtam bele képet betenni , most nem lehet .Most csak a kép beszurása gombra kattintva megkeresni a mappák között és megnyitás . csak igy lehet géprol képet betenni."
Talán visszatér a behúzós módszer is, remélhetőleg csak átmenetileg nem működik.Mostanában sok a bug... sajnos...
-
plman
tag
válasz
Dilikutya #27584 üzenetére
Nálam is katasztrófa az asztali verzió. összevissza jelzi, hogy ki mikor elérhető, valamelyik nap egy olyan ismerősömet jelezte online-nak aki tuti, hogy nem fenn. az üzenetküldés ilyen esetleges, vagy elér a címzetthez vagy nem. vagy csak órák múlva. Olyan személyek, vállkozások, csoportok megosztásairól, tevékenységéről kapok értesítést amiket/akiket sose láttam.
-
Dilikutya
félisten
Még mindig botrány lassú a böngészős asztali Facebook, és már kereső sincs a Messengerben (androidos még megy). Ezért megérte megújulni, 2 hónap alatt sem sikerült semmit se javítani rajta.
-
Zizi123
senior tag
válasz
krizmo_ #27577 üzenetére
Koszonom kiprobalom!!!
Dobbenet, hogy lassan tobb a "neked javasoltak" , mint a lenyegi tartalom.
De meg ezt is ertenem, ha tenyleg valami olyan vidokat dobna fel, ami tenyleg erdekel, es szoktam nezni. Pl a raklamokat eltalalja (ha ramerek keresni 1 konyvre, onnantol kezdve 1 hetig konyveket fog ajanlani, ezt ertem).
De pl testepitos videokat nem, arabnyelvu horgaszvideokat sem, biciklizo arabokat sem, arabnyelvu hogyan huzzuk ki a sarbol kis terepjaroval a 40t-s kamiont videokat sem nezek, akkor miert ajanlgatja ezeket???? Es miert nem lehet kikapcsolni???? -
repvez
addikt
arra van valami megoldás, hogy ennél az uj felületnél, ha a képeket akarom megnyitni akkor ne csak a bal oldali X gombbal tudjak kilépni belöle és ne csak akkor amikor végigértem a képeket?
Mert maga az X gomb is szarul müködik, ha nem akkor nyomsz rá amikor kiirja, hogy bezárás, akkor olyan mintha nem is érzékelné a kattintást és nem történik semmi.A másik a messenger rész.Eddig, drag and drop modon is tudtam bele képet betenni , most nem lehet .Most csak a kép beszurása gombra kattintva megkeresni a mappák között és megnyitás . csak igy lehet géprol képet betenni.
illetve ha valaki videot küld akkor PC-n nem nagyizja ki és nincs hangja és lerontja a minöségét kb 350p szintre akkor is ha 4k ban lett felvéve.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal lassabb mint a régebbi volt, meg rendszeresen kiirja, hogy udvözlunk a FB-ban kezd el keresni az ismerősüket. mintha most regisztráltam volna.
Vagy csak pár post után beadja a bekötött ujjas like ikont és a valami hiba történt. és a frissités se mindig oldja meg. -
Di Natale
senior tag
válasz
krizmo_ #27579 üzenetére
Még annak idején regisztráltam Facebookra amikor még csak angol nyelven volt elérhető. Kevesen voltunk és tudtuk, hogy mire lett kitalálva. Nem voltak hirdetések, mindenki leírta a saját gondolatát az üzenőfalára. Még azt hiszem a chat funkció sem volt meg, helyette nyilván ment az MSN. Bődületes, hogy 12 év alatt mennyire lesüllyedt a színvonal.
-
-
válasz
szabonagyur #27568 üzenetére
Kivesznek, letiltanak, egyre megy
(de értem a különbséget)
Azt tudom, hogy több hullámban, az évek során szinte minden így történt, az új és meglepő nekem itt, hogy nem profilonként egységesen tűnnek el dolgok (tehát, ami egy helyen nincs, az máshol se, ugyanazzal bejelentkezve), hanem "apponként", pl. most akkor már én is megnéztem:
- weben van galéria, keresés meg nincs,
- mobil tartalmaz szövegre keresést, de a galéria hiányzik,
- win10-esben pedig még becenevek is vannak, ami a másik két helyen már elveszett. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
tothjozsi96 #27558 üzenetére
Előfordul, viszonylag sokszor az ilyesmi.
Ha nagyon zavar használd angolul, de biztos javítva lesz.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
muszurkefal #27562 üzenetére
Üdv,
Apud nem posztolt valami olyasmit, amit eltávolítottak, mert jelentve lett? Vagy nem osztott meg túl sok mindent? Rendeltetésszerűen használta a fiókját?
-
szabonagyur
félisten
válasz
muszurkefal #27562 üzenetére
Sütik (cookie) törlése hátha segít.
-
muszurkefal
aktív tag
Hali, apum, anyum ilyen üzenettel találkozott a családi laptopon bejelentkezéskor.
Beléptem apumnak a saját gépemen, beengedett, kiléptem, megint megpróbáltam belépni neki, és ugyanezt az üzenetet kaptam. A sajátomból már nem merek kilépni
Valaki tudja mi a teendő vagy miért lehet ez?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ha a hulyek megszavazzak lehet itt barmi majd
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Nagy bajban lesznek sokan, ha a továbbiakban azt mondom nekik, hogy majd a „Hírnök”-ön elküldöm...
-
zeon.hu
nagyúr
Messengerből kivették a kép keresési opciót?
Főleg azért használjuk, mert rengeteg képet küldünk munka közben. -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Folyamatosan kapom Facebookon azokat a videokat, amikre rohadtul nem volnek kivancsi "Neked Javasoltak" cimszo alatt!
Csupa arabnyelvu video. Kivancsi lennek, hogy ugyan ki javasolta ezt nekem????
Esetleg tudja valaki, hogy ezt hogy lehet eltuntetni? -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Android Messengerből ki lehet valahogy irtani a reklámot?
Baromi idegesítő és soha egyiket se fogom megnyitni amúgy sem.
Muszájból használom, kell a munkához sajnos.
Facebook-om nincs (mikor kellett a messengerhez, akkor csináltam kényszerből, de rögtön le is tiltottam). -
szabonagyur
félisten
válasz
Thunderzolee #27552 üzenetére
Ide nem jött ilyen.
-
Üdv!
Nem volt ma reggelre valami Face hiba?
Jelszóemlékeztetöt kért valaki nekem.
Emailt kaptam róla, csak hát ugye nem én kértem.Viszont egyik ismerös barátnőm is kapott pont ma reggelre.
Most vagy valaki mindkettőnk e-mail cimét ismerve próbálkozott, amit azért tartok furcsának, mert nekem egy régi, már nem használt címmel van a fiókom regisztrálva, amit nem nagyon tud senki, h nekem olyan címem is volt. (Postafiok.hu-s, amit már nem használok, mert megszünt, csak átirányitás van bekapcsolva rajta, h az arra a domainre menő leveleket is megkapjam még ha beesik néha valami.)
Nem valami általános rendszerhiba történt, és véletlenül kiküldött a Facebook egy rakás ilyen jelszóvisszaállitós e-mailt mittudomén, fél Európának?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest