-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
envagyok #25129 üzenetére
Az árat én vágólapról szoktam beilleszteni, úgy jó.
A képfeltöltésre nem találtam még megoldást, de sok mindenkinek van. Írtam a supportnak már egy hete, de semmi válasz. A facebook lite-ban működik a hirdetés, de ott meg nem lehet a hozzászólásba képet tenni, ha jól tudom. -
qqzs
őstag
-
envagyok
veterán
Facebook marketplace, google chrome és edge.
Nem tölti fel a fotókat, így hirdetést sem tudok feltenni
Erre van megoldás? -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Mobilos feltöltések valamint Idővonalra feltöltött fényképek albumot nem látom böngészőből
. Androidos appban pedig ott vannak teli képpel. Mi lehet az oka?
-
StLui
veterán
Üdv!
Feleségem iOS-ről Androidra költözött Xiaomi Mi A3 telefon.
értesítések között megjelenik, ha egy csoportban ahol tag valami történik, de hiába kattint rá, nem oda dobja, hanem a csoportok menübe, és olyan mintha nem lenne egy csoportnak sem tagja. iOS-es telón most is belép az üzenetre kattintva. Asztali gépen is minden ok.
Mi lehet a gond? -
choco01
addikt
Hali.
Nem tudom jó topic-e, de..
Hirdetnék bejegyzést Facen és a célközönség beállításánál ezt a hibát dobja:
"Hibával kapcsolatos értesítése: A célhelyként WhatsAppot használó hirdetések esetében érvénytelen ország szerepel a célzásban. Kérjük, távolítsd el az EU-országokat és Indiát a célzási beállításokból."
Erre valaki?
-
flash-
veterán
üdv
be lehet állitani valahogy az instragram fiókot úgy hogy a googlebe beírva a nevem ne hozza ki illetve ha ki is hozza találatként, a profilképem ne legyen látható? -
Hegyirabló
veterán
Húhú, valami nagy gebasz van.
-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
A napokban volt egy frissítés ios-en, és szerintem valami pc-n is. Azóta egyes zárt csoportokban a hozzászólásoknál megjelent egy opció, hogy mi szerint szeretném látni a hozzászólásokat: “a legérdekesebb”, “a legújabb”, “az összes hozzászólás”.
Ezek közül egyikkel sem tudom úgy megjeleníteni a hozzászólásokat, mint korábban (amikor nem volt semmi opció), vagyis hogy időrendben látom a hozzászólásokat úgy, hogy fent van a legrégebbi, és lejjebb jönnek a későbbi írások. Mindegyik opcionál össze-vissza vannak a hozzászólások, követhetetlen a dolog...
Van erre valami beállítás, amit én meg tudok változtatni? Vagy a csoport kezelői tudják ezt beállítani az adott csoportra? (Zárt csoportokról van szó, nem oldalakról.)
Nem minden csoportnál változott ez meg, valamelyiknél maradt a “régi”, kronologikus rendszer. -
Newyorker
addikt
Akik rendszerint használják hirdetésre a marketplacet azok észrevettek vmi szigorítást? Bmi hirdetést felteszek ellenőrzés alá kerül
tegnap óta érzékelem ezt
-
qqzs
őstag
Van otletetek arra miert nem tudok arat beirni a marketplace hirdetesekhez? Ket szam beirasa utan osszevissza ugral a kurzo es nem tudom beirni az osszes szamjegyet. Desktopon, angol nyelvu FB
-
Laraxior
titán
Nem tudjatok mi ez a hullam hogy ismeretlen nok jelolnek be az adatlapjukon csak egy videora mutato link es ennyi... Egy hete majdnem mindennap, a fold minden tajarol. Gondolom a link virusos nem nyitottam meg csak erdekes. Csak nekem jon ez a sok szarsag vagy masnak is?
-
weinmaker
őstag
Sziasztok! Mostanában többször feldobja a facebook egy adott oldalnál, ahol lájkoltam egy bejegyzést, hogy mivel lájkoltam egy bejegyzést csatlakozzak az oldalhoz. Ilyen automatizmust, hogy lehet létrehozni? Köszi!
-
modflow
veterán
A profilomon a kedvencek közül hogy lehet elemet eltávolítani?
Hiába nyomom, hogy nem követem, attól még kedvencnek van jelölve. -
Salex1
őstag
A feleségem a facebookon nem tud hozzászólni és hirdetést feladni. Alkalmazás bezáródik a pc-n meg egyszerűen nem engedi. Nem írja ki, hogy le lenne tiltva. Van valami ötletetek mi lehet a gond?
-
tylerddd
veterán
válasz
krizmo_ #25100 üzenetére
Nem, FB-appben, Android alkalmazásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest