- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Csatlakoznék azoknak a táborához, akik szerint érdekes kompromisszumokat kötöttek.
A zoom kamera az amit a legkevésbé értek. -
Draun01
tag
válasz
Freeman961 #34 üzenetére
Nem értem ezt a szőrszálhasogatást. 80 W töltés már hirtelen nem elég? Miben rosszabb a kijelző ami belekerült? meg hogy a szelfi kamera fele annyi megapixel? A kamerás érveket megértem, főleg a telefotót. Ha összenézzük a Vivo X200 Pro minivel vagy Oppo X8s-sel, azok sok szempontból jobban teljesítenek ez így van. (nekem meg személy szerint jobban tetszik az OP)
-
Nem kell minden is. De ott kellene kompromisszumot kötni, ahol van értelme. Elsősorban a csúcsproci nem kell a helyhiány miatt megoldhatatlan hütés miatt. Egy visszafogottabb teljesitményű, nem forrósodó proci nem lenne elég mindenre is? Minek 3 milliós antutu? A másfél millió nem lenne elég? Ami a 8gen2 teljesitménye, és még mindíg a duplája egy középkategóriás chip teljesitményének. Nekem böven elég lenne az a kameraszett ami a Vivo X200 miniben van. Más helyigényes alkatrész nincs. Nem kell, hogy 100 wattal töltsön, elég a 66 is, de egy qi töltés férjen már bele. Szerintem a kijelző se a méret miatt lett spórolós ebben. Tehát mehetett volna bele jobb. És akkor el lehet mondani, hogy csúcstelefon.
-
Freeman961
csendes tag
Pont ezaz, hogy nem vár el az ember mindent. Csak szerintem itt rosszul priorizáltak. Meg amint mondtam, attól túlzás csúcstelónak nevezni, hogy benne van egy csúcs chip... Valaki pont nem azért fog kompakt telót venni, hogy 0-24 gameeljen rajta... De például a csúcskijelző, ami a többi telójukban van(persze kisebb méretben), belefért volna a méretbe... USB 3.1 is belefért volna a méretbe... Töltési sebesség is, akkor már... Akksiból meg nagyobbat raktak bele, mint a tepsikbe(mármint mAh-ban), tehát láthatóan a hellyel nem volt problémájuk...
-
janeszgol
félisten
Majd én is kipróbálom, de addig itt egy videó: iPhone 15 is Now a Computer Thanks to USB-C
-
MrPetya19
addikt
Nem USB-n megy a displayport. A szabvány definiál USB 2.0-s C portot amiben kevesebb érintkező van, így nem tudja a DP alt módot. (ami az USB 3.x extra érintkezőit használja).
Az i15, i16 és valamelyik iPad csatlakozója teljes 24 érintkezős porttal rendelkezik, így tudnak USB 2.0 sebesség mellett DP jelet is kiadni. -
Shyciii
veterán
Akkor nem jövök vissza iphoneról androidra. Ez többszörösen el lett baszerintva. Kár érte.
-
Ricardo
titán
Legyen még kisebb, de legyen benne minden is.
Tehát legyen bivalyerős vas, jó kamera (sokszoros optikai zoommal, ultraszéles lencsével, és bazi nagy érzéklővel), vezetékmentes töltés , Gyorsan is tudjon tölteni nagy akku és persze ne fogja vissza a teljesítményt hő hatására, tehát legyen benne tisztességes hűtés is, mindezt lehetőleg Unihertz Jelly méretben.
Vannak elvárások -
Felesbandi
senior tag
Eleg jol nez ki, hatul a kamera sziget emlekeztet a Pixel 9 Pro Fold-ra.
-
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Majd nézd meg mekkorát laggol a képernyőtükrözés usb2-es displayportos kapcsolatban és milyen minőségű videoátvitelre elég a 480 megabit. Többek között ez miatt adtam el egy Motorola telefont. És a displayport kimenetet csak displayportos monitorra tudod kötni. Ha csak hdmi port van a monitoron akkor már bukta. Tévére sem nem tudod rákötni, mert azon csak hdmi van. A telefonon csak usb3-as csati tud hdmi kimenetet.
-
-
Ez nem kis méretű teló (a kis méret pl Unihertz Jelly), csak kisebb mint az átlag péklapátok. De legalább már kezelhető méret.
Rinyálás minden telefonnál megy mérettől fuggetlenül amit csúcstelefonnak kummantanak, aztán a telefonokra jellemző 6-8 lényeges műszaki paraméterből csak a fele valóban csúcs tulajdonság (pl. proci, ram), aztán minden más csak felső vagy közép kategória (töltés, kamera, adatátvitel, usb sebesség stb). Sőt, az usb 2.0 már inkább alsópolcos. -
Legendd
senior tag
Amúgy ez az IP-védelem nem mindegy? Nyilván jó, ha vízállónak mondják, mert csak egy fontos védelem, ám egyrészről az évek alatt veszít ebből a "képességéből" a telefon, illetve bármi ilyen típusú baja lesz, egy gyártó sem vállal rá garanciát.
-
h4h01
senior tag
Az kb. szinte biztos, hogy ide is jönni fog! A 13R is kapható hivatalosan..Annak a kezdőára 310 ezer Ft volt, mostmár himihumi GSM boltban 215-220-ért lehet vinni..szal ennél max olyan 300 ezres nyitóárat tippelek, remélem nem lesz több..de amúgy szimpatikus készülék lett..
-
realist
őstag
-
janeszgol
félisten
Jöhetne ide is. Franc.
-
13R-t használok jelenleg, ez viszont nagyon tetszik , főleg hogy megkapom kb ugyanazt az aksit.
Az Oxygen OS olyan jól sikerült, hogy 2 napos üzemidő garantált egy jó LTPO panellel. -
vacs
veterán
A jelenleg is használt Oneplus 7T utódját keresem, remélem megtaláltam a 13T személyében.
-
Bennyboy
őstag
Kár az ip65-ért, pedig érdekelt volna. Igazából nem sürgős a csere poco x6 pro-ról. Vízálló telefont keresek majd viszonylag jó kamerával és közepes méretben. Túl sok választék nincs ebben a szegmensben.
-
bollokcs80
Korrektor
Egész jól sikerült, kérdés, hogy itt majd mennyi lesz az ára.
-
natë
nagyúr
EZ piszok jól néz ki, az sem baj, hogy nincs uw.
-
tms+
aktív tag
válasz
Freeman961 #4 üzenetére
+1 én se használom soha az ultraszélest, a főkamerák is széleslátószögűek már, azokkal is 2X-ben szoktam fotózni
-
eXtremeHUN3
csendes tag
Inkább ez, vagy a Xiaomi 15?
-
realist
őstag
A xiaomi 15 jóval erősebb tudásban, sw fronton mondjuk ízlés kérdése (nem az esetem).
Ip65 -ért kár. Ill. micsoda bemutató ahol nem léhetett megtudni milyen típus a tele kamera. Az ára döntő lesz, ha elér persze EU-ba. Kivancsi leszek akkor a global tesztekre. Addig is a méret miatt a listámon van (ha nagyobb akkor find x8 pro).
-
kbyte1024
veterán
Na itt egy kisméretű erős jó teló de megy rinyálás.... Mondjuk nem is vártam mást. Akkor nézzük mi van a piacon hasonló?
-
paatrick
őstag
Vártam, nézegettem, elégedett vagyok, pár napja már vannak fenn kínai videók róla. Végre egy szolid megjelenésű kicsi telefon. Számomra a spec is tökéletes, talán a vízállóság lehetne jobb de ennyi. Én szerintem be fogok nevezni egyre, kíváncsi vagyok mennyiért lesz itthon, remélem megáll 250-ben a legkisebb.
-
Freeman961
csendes tag
Mondjuk én ennek pont örülök. Ultraszélest szinte soha nem használom, a telefonok nagyrészén olyan rossz minőségű, hogy semmi értelme. Helyette sokszor hasznosabb lenne, hogy optikával zoomoljak, mert sokszor ponthogy túl széles a látószöge a főkamerának is. Valóban, a 3x-os jobb lenne, de én a 2x-esnek is jobban örülök, mint a szélesnek.
-
hdavid1
tag
Kétszeres optikai zoom ultraszéles helyett?
Mi értelme? Vagy legyen akkor már 3x, vagy inkább ultraszéles...
-
válasz
Freeman961 #1 üzenetére
Igen, sajnos ez a modell több kompromisszumot kíván, mint én is szerettem volna.
-
Freeman961
csendes tag
Hát, remélhetőleg jelentősen olcsóbb lesz itthon, mint a "nagyok", mert így első blikkre nehéz csúcsmobilnak nevezni azokhoz képest. Nincs wireless charge, jelentősen rosszabb selfie, USB2.0, rosszabb töltés(a nagyobb akksival, tehát jóval hosszabb töltési idő), gyengébb kijelző, kisebb főkamera, stb stb stb... Szvsz inkább vették volna vissza a chipet, vagy az akksit(ha már kisebb kijelzőt kell ellátnia), és mehetett volna bele még pár extra.
Meglátjuk. Én vártam erre, mert szeretem a kicsi telókat, de ezek alapján még mindig inkább a tavalyi flagshipet venném, ha nem lenne "régi"(mármint új telónak).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újra van T-modell, ráadásul egyből kompakt méretben, de csúcskategóriás hardverrel.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest