- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
válasz
krizmo_ #21444 üzenetére
Direkt ide irtam, mivel ez nem politikai dolog ez a facebook dolga. Nem a fidesz vagy a fidelitasz oldalarol tiltottak le, hanem az egesz facebookrol egy publikus poszt (444, de nem a 444 tiltott) hozzaszolasa miatt. Ahhoz pedig, hogy teljes kepet kapjatok a problemarol, ahhoz le kell irni a problemat is. Plusz mint lathato nem azt irtam, hogy X partra szavazok, hanem azt, hogy barkire szavazok.
"Azért, mert nem csak telefonszámmal lehet regisztrálni.
"
Nem erted, hogy mit irok. Kizarolag valos telefonszammal rendelkezo embereket kellene engedni regisztralni, mivel igy a retardalt kamu profilok mennenek a levesbe, azok a gyoker, nevtelen, arctalan, fereg senkik, akik miatt 24 oras letiltast kaptam egy 9 eves account-al.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
YASKATIR #21442 üzenetére
Örülj neki, hogy csak ennyi időre tiltottak ki. És mielőtt még tovább frusztrálnád magad megkérlek, hogy figyelj arra mit írsz le...
További ilyen jellegű sérelmednek inkább itt adj hangot: Politika topik"Egyszeruen keptelen vagyok felfogni, hogy miert lehet a facebookra regisztralni valos telefonszam nelkul... "
Azért, mert nem csak telefonszámmal lehet regisztrálni. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
MadGame #21441 üzenetére
Szerintem, nem hackerkedésről van szó... ha mégis így érzed jelentsd a Facebooknak az illetőt. Ha letiltod, akkor nem látja a profilod... Nem lehet, hogy valahogy ki vannak kotyogva a belépési adatok?
Generáltassatok egy jelszót, nem olyat használjatok, ami köthető hozzátok, hanem véletlenszerű betűkből és számokból rajtátok össze. -
YASKATIR
senior tag
Az azert kemeny, hogy a 2009-es profilomat, amit naponta hasznalok jelentette par 2018-as fidelitaszos kamuprofil es 24 orara letiltottak az egesz facebookrol, pedig meg csak nem is kurva anyaztam oket, hanem egyszeruen bermagyarnak neveztem azokat, akik ugy szavaznak barkire, hogy sosem eltek az orszagban.
Egyszeruen keptelen vagyok felfogni, hogy miert lehet a facebookra regisztralni valos telefonszam nelkul... Egyszeruen keptelen vagyok felfogni, hogy miert nem bannolja a facebook automatikusan azokat az embereket, akiknek meg a google kepkereso is megtalalja a lelopott kepeit..
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, van egy gyönyörű bug, amit nem tudom, hogyan tudnék áthidalni. Szóval admin vagyok az egyik csoportban és így a napokban már nem tölt be a csoport, csak a fehér post thumbnail-ek. Kipróbáltam azt, hogy másik fiókomat hozzá adtam a csoporthoz, így betöltött minden, adminná tettem, így viszont már ugyan az az eredmény nem tölt be semmi, levettem az admint és ismét jó. Találkozott már ilyennel valaki?
-
MadGame
senior tag
válasz
krizmo_ #21436 üzenetére
Nem tudni. Csak azt közölték (vszínűleg az enyémet is, de anyámét biztosan), hogy gyerekjáték feltörni. Azért is biztos ez, mert visszahallottuk anyám chates beszélgetéseit tőlük. Anya már nem él ott, tehát az a lehetőség nem áll fenn, hogy bemásztak a gépébe/úgy hagyta, stb. Teljesen más lakás, más IP-cím. És gyanús pesti bejelentkezéseket is látunk anyámnál, nálam csak egyszer szerepel ilyen. Szóval ezért érthetetlen az egész, mert igaz, hogy laikus vagyok, de teljesen hülye azért nem vagyok az informatikához, hackerkedtem már én is, igaz, hogy keyloggerrel, de hát ilyen nincs, hogy távolról így belemásszanak?!
Ezért gondoltam erre a megoldásra, hogy ha töröljük és egyben letiltjuk az illetőt, talán nem tud ránk keresni főleg, ha közben még jelszót is változtatunk és akkor megszűnik ez az egész herce-hurca… -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Segítségre lenne szükségem. Azt hogyan tudom beállítani az adatlapomon, hogy csak a közös ismerősöket jelenítse meg? Tehát azt, hogy hány ismerősöm és kik azok, azokat ne jelenítse meg.Tehát csak a közös ismerősöket.
Más embernél ezt láttam már, de nem tudom hogy lehet beállítani.
Köszi.
-
krizmo_
Topikgazda
Szerintem inkább olvassa el a topikban az erről szerzett tapasztalatokat, mert már sokszor volt szó róla, mennyi gond van vele...
MadGame
A tiltás attól nem véd meg, ha valaki megtudja a jelszavad és azzal belép, mert szerintem itt ilyen törésről lehet szó, és nem hacker támadásról. Hogy szerzi meg folyton a jelszót? -
törölt tag
Hol lehet az én már szavaztam bejegyzést előszedni? Éjjel felajánlotta a Facebook, de akkor még nem szavaztam most meg nem találom
-
MadGame
senior tag
válasz
krizmo_ #21428 üzenetére
Bocsi, csak németre állítottam a FB-ot és ott blokkolásnak írja a tiltást. Szóval ha egy ismerősömet letiltom (nem tud rám keresni, nem lát semmit, stb., a második bejegyzés a Tiltás funkciónál), attól még az ismerősöm marad?
Az a szitu, hogy szerintem egy ismerősöm feltörte a FB-omat. Viszont akárhányszor jelszót változtatok, valószínűleg ezt mindig meg tudja tenni. Az jutott eszembe, ha letiltanám, ergo nem tudna rám keresni és úgy változtatnék jelszót, akkor már nem tudná többé feltörné? Meg a kérdés, hogy attól még az ismerősöm marad vagy töröljem is, az a biztos? Remélem érthető…
-
toto0569
addikt
Sziasztok!
Lehet az ellen tenni valamit,hogy amíg olvasok valamit megnyitás nélkül,addig ne ugráljon(léptessen) automatikusan felfelé?Nagyon idegesítő,hogy egy sort mindig ugrik olvasás közben... -
MadGame
senior tag
Ha valakit úgy blokkolok, hogy még az ismerősöm, attól ő még rám tud keresni? Nem csak letiltom, hanem a blokklistára teszem, de törölni (még) nem szeretném.
-
btz
addikt
válasz
krizmo_ #21421 üzenetére
Kénytelen az ember használni, ha sok emberhez akar eljutni a netes világban, de az is egyre sz rabb, egyre több pénzt kell fektetni bele. Hol vannak már azok az idők, amikor csak felraktam valamit és ott voltak 3000-ren az oldalamon. Sehol.
A lényeg hogy ha tehetném, nem használnám. -
MadGame
senior tag
Ha törlök egy családi kapcsolatot, akkor azt látni fogja a másik illető, kap róla értesítést?
-
btz
addikt
Az évben már a harmadik telómat b szom a falhoz emiatt a sz r katyvasz miatt. Igazán bezárhatna örökre.
Lejárt munka menet meg gyanús tevékenység. R hadjanak meg ezek. -
-
F34R
nagyúr
Hali
Ha deaktivalom az accountom, azt irja hogy tudok attol meg Messengeren szarakodni...
Nos aki nincs a partnerlistan azzal nem tudok chatelni..
mi lehet erre a megoldas?
email-es regisztracio volt, es hozza van adva a telefon is. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
piocasember #21414 üzenetére
Szívesen!
Ha vannak bekapcsolva blokkolok, érdemes kikapcsolni és megnézni úgy mi a helyzet.
Valószínűleg összeakadtak az algoritmusok, és nem tudják eldönteni, hogy mi legyen. Ezek, amúgy többnyire reklámok. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
piocasember #21412 üzenetére
Igen, tapasztaltuk ezt páran. Nekem szerencsére már eltűnt.
-
piocasember
tag
Bocsánat, ha már kérdezte valaki, de a kereső használatával sem találtam hasonló problémát. Mostanában az üzenőfalon megjelennek bejegyzések, amelyek csak egy pillanatra látszanak, aztán eltűnnek. Úgy értem, gögetés közben látszik egy bejegyzés, de csak egy-két másodpercre, aztán eltűnik. Tapasztalt mér ilyet valaki?
-
repvez
addikt
Másnál nem fordult elő, hogy ha valaki feltöltött több mint 2 képet akkor kinagyitva nem tudok jobbra vagy balra lépkedni köztük?
Probáltam chrome , edge és vivaldi alatt is és csak azt az egy képet nagyitja ki amire rákattintok, a többire nem lép át -
bali114
csendes tag
válasz
krizmo_ #21407 üzenetére
Szia!
Én már nem kevésszer végignéztem ezt az oldalt, vicc......
A problémamegoldást ugyan oda vezeti vissza, és feltételezi, hogy nincs a rendszerben hiba, ha új jelszót generálnánk. Így gyakorlatilag ez alapján az oldal alapján nem jutunk sehová se, de amúgy, jó hogy van.....
Sok, vagy a legtöbb esetben hasznos valószínűleg.Van esetleg bármi más opció?
Hogyan lehetne felvenni a facebookkal a kapcsolatot?Köszi előre is a választ, meg így is a fáradozást.
Üdv.: Balázs
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Thunderzolee #21408 üzenetére
Üdv,
Itt meg tudod nézni honnan léptek be:
Bejelentkezett helyek -
válasz
krizmo_ #21407 üzenetére
Üdv!
Kapott egyik barátnőm egy üzit telefonjára, mintha jelszó cserét kezdeményezett volna.
De hát ugye nem ő volt.
Facebook jelzi, h honnét kezdeményezték?
Arra gondolok, h nekem volt már párszor, h értesítést kaptam gmailre, h Koreából, Kínából próbáltak belépni, és tudhatják a jelszavam is, csak a Google megakadályozta, h belépjenek. Viszont nekem mondjuk ilyen elveszett jelszó pótlásával nem próbálkoztak.
Szóval Face is tud küldeni fölrajzi helyzetet? IP alapján persze, ami még ha nem is lesz pontos, de legalább kiderülne, h helyi hxlye, vagy nem helyi.
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
Itt érdemes körülnézni:
Mit tehetek a rosszindulatú szoftverekkel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest