Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Psychonaut #395 üzenetére
"Az, hogy a FB átment Magyarországon myVIP-be (vegyél fel mindenkit ismerősnek akit egyszer láttál,"
pontosan erről van szó, zéró kultúra....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Klemens
őstag
Ha valakinél letiltottam, hogy az üzenőfalamon megjelenjenek a dolgai, akkor ezt hogyan tudom visszakapcsol?
MaciG: Én nem tudom lájolni.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
MaciG
addikt
Arra kérném szépen a tisztelt fórumtársakat, hogy aki fent van facebookon, az nyomjon ide egy lájkot! Előre is köszönöm.
BANZAII
-
Psychonaut
veterán
válasz Thunderzolee #394 üzenetére
Ha nem ismertél fel egy képet, a fészbúk kapásból letiltott, és nem tudtál belépni a SAJÁT oldaladra.
Mert fő a TE biztonságod.. vagy miHát LOL, mégis ki a f***om biztonságát szolgálja egy ilyen, ha nem az enyémet? Tök nyilvánvaló a rendszer: ha valaki ismerősöd Facebookon, azt ismered is, ergo felismered egy képen. Viszont ha valaki más lép be az accountodba, mondjuk Ukrajnából, kifejezetten adathalász célból, ő nem fogja felismerni az ismerősöket, és (ennek a rendszernek köszönhetően) nem fog hozzáférni az adatokhoz.
Az, hogy a FB átment Magyarországon myVIP-be (vegyél fel mindenkit ismerősnek akit egyszer láttál, illetve az ő ismerősei közül is párat, csak a biztonság kedvéért), még nem jelenti azt, hogy ezzel a szűrővel lenne a gond, sőt.
Érdekelne, hogy ki volt ennek a bejegyzésnek a szerzője, és mire alapozta ezt a gunyoros hangnemet.
Amúgy tudtommal nem egy, hanem több kép hibázása után tiltott ki a rendszer, és akkor is csak ideiglenesen.
SZERK: Thunderzolee: ez nyilvánvalóan nem ellened irányult, csak ki tudnak akasztani ezek az önjelölt internetes okosgyerekek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt hittem itt mindenki tisztában van vele, h miért cserélődtek/cserélődnek le a képek, elvégre ez egy infós oldal.
Tessék:"Am az egész onnét ered, h a fácsé túlzásba vitte a bejelentkezési azonosítást egyes esetekben.
Nem tudom ki járt már úgy, h idegen helyről/országból belépve beadott pár képet, és ki kellett választani, ki ismerős, és ki nem.
Ha nem ismertél fel egy képet, a fészbúk kapásból letiltott, és nem tudtál belépni a SAJÁT oldaladra.
Mert fő a TE biztonságod.. vagy mi." :/Sajnálatos módon az egész egy "éld át a gyerekkort újra" feelinget kapott időközben, de ettől még van célja, és nem feltétlenül birka mindenki aki lecserélte a képét.
Én pl. ezt cseréltem le:
Erre (stílusosan):
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz CurrentValue #389 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy lehet Firefox alatt kitiltani?
-
rii
nagyúr
nekem ezért van köbö 13 ismerősöm, és abból le van hide-olva már vagy 5 és olyan néven vagyok fent, mintha aszondanám, hogy Gregor Börsh
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #389 üzenetére
asszem még mindig nem érted.
ez eredetileg egy platform arra, hogy a személyes (akármilyen furán is hangzik) dolgokból ossz meg, a másikkal beszélsz, ha szeretnél, ha nem nem, de a lényeg, hogy mindig valami apró pici személyeset osztasz meg és könnyen megtalálod az infot ha szeretnéd. ez nem egyenlő azzal, hogy oszd meg az összes faszságot, mert ha te megosztod, szorozd be magad 50-nel és legalább annyian ugyanezt megcsinálják. ahogy meg is teszik. nem akarod letiltani x-et meg y-t mert kíváncsi vagy az ő saját gondolataikra, de a végén úgyis kirakod, mert eleged lesz az idióta körlevelekből, meg ma anyukák emlékére, holnap nagy fingós nap miatt, aztán kolbásztöltő verseny.. érted? tele személytelen, semmilyen, tartalmi info nélküli spammal. mert ez spam, semmi más. mondom, nincsen kultúrája ennek itt....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
CurrentValue
tag
Én is előbb használtam mint bejött a köztudatba, én is utálom a mobil és iphone fb alkalmazásokat, blogolásokat, etcetcetc
de ennek ellenére magasan a leghasználhatóbb szál ami jelenleg a neten fut, tetszik nem tetszik, eddig bárkit akartam keresni, rajta volt, nekem már ezért megéri, ami meg a falat illeti, elvesztette rég a jelentőségét (már azzal hogy fv meg hasonló szar játékok autopostolnak egyfolytában... Ha valaki valamit akar azt meg észreveszed, minden nyereményjáték egy motorra épül, amit firefox alatt kitilthatsz, amugy meg én pl nem veszem figyelembe és cső. -
Integra
titán
válasz ChuckyOsb #384 üzenetére
persze hogy nem tudják használni, én törlöm is őket ki szépen lassan.
a fél társaságom külföldi, egyetlen egy sem küldött soha meghívót, hogy nyerjél ájfónt, meg tévét, meg wellness hétvégét, vagy hogy rakd ki a faladra, meg küldd el 10 embernek, meg hoaxokat.. ja és nem fél éve használok fb-t, mint a magyarok 95%-a. amióta az index meg a többi elkezdett cikkezni, azóta van ez, jól mérhető. nincsen kultúra.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz CurrentValue #385 üzenetére
azért mert nem csak profil váltás van, hanem mindegyik kirakja hogy küldd tovább... és ezzel van tele minden. és már heti rendszerességgel ezek a faszságok mennek, de megint csak ismételni tudom magam, csak magyar részről.. nyugati kultúrában a social network teljesen mást jelent, mint magyarországon, ahol fogalmuk sincsen róla, hogy mire való és hogy kell használni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Thunderzolee #381 üzenetére
Gyereknek lenni jó volt nekünk még (mondjuk úgy a '90, és azelőttieknek), a mai generációnak meg szerintem nincs igazi gyerekkora (tessék megnézni pl. a 14-15 éves kislányok myvip adatlapját, meg úgy általában az öltözködésüket, céljaikat, stb), és ebben a facebook is aktív "szerepet vállal". Ezek után ez a felhívás nekem eleve bűzlik.
Miért nem buzdítanak arra, hogy dobd ki a gépet az ablakon? Sokkal szimpatikusabb lenne. -
CurrentValue
tag
EZ nem tudom téged miben befolyásol hogy valaki virtual flashmobot készít. Én is beszállok a játékba, mert miért ne? te nem szeretnél, nem szálsz be, 1 sor az fb-n ahova kiirja neked hogy mostantol 2345 ismerősöd és klaudia megváltoztatta profilképét. Azért ez türhető szerintem.
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
Integra
titán
nagyon jó, tele van a falam ezzel a szeméttel...
két hét múlva mindenki ugorjon le egy 10 emeletes ház tetejéről, megy majd arról is egy körlevél, az ugrók között földkörüli utazást sorsolnak ki!! remélem minél többen jelentkeznek.[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
-
veterán
válasz ChuckyOsb #380 üzenetére
November 14-től 17-ig cseréld le a Facebook-os profilképedet a kedvenc gyerekkori rajzfilmhősödre és biztasd erre a többieket is! Cél: ne legyenek emberi arcok Facebook-on, csak a gyermekkor emlékei szerdáig! Mert gyereknek lenni jó!
Le is cseréltem én is
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
Már csak ez kellett. "Cartoon Network" láz.
-
runner 125
nagyúr
válasz Psychonaut #372 üzenetére
Sejtettem, köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ibroni
csendes tag
Sziasztok!
Nekem azt irta ki a phrases csinálásnál h Legalább ifejezést kell megadni a “Kifejezések férfiaknak ÉS nőknek" szakaszban. pedig oda is irtam.Nem értem mért csinálja
-
rii
nagyúr
havercsajnak sokszor b*sz*kszik a chat ... állandóan offline-ra vágja a FB, .... van hogy 1 perc alatt 4 x el-vissza-el-vissza ....
ez másnál is előfordul? vagy esetleg a sok hülye applikáció kavar be?
asszem mind a melóhelyén, mind otthon ez történik, ... szóval gép, helyi háló kizárva .. egy közös pont a FB
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
runner 125
nagyúr
Jah és még valami eszembe jutott.
Vannak ezek a segg kvízek, ezeket kik szerkesztik?
Mert komolyan mondom eddig alig láttam olyat, ami helyesen lett volna leírva. De olyan szintű helyesírási hibákkal vannak tele, h az valami borzasztó.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Psychonaut
veterán
válasz Poll Tamás #368 üzenetére
Nem, Hotmaillel természetesen nem jár együtt a Facebook account.
Biztosan jól olvastad el a levelet? Nem lehet, hogy a levél küldője meghívott Facebookra? Mivel az ottani ismerőskereső az email-cím címlistája alapján működik, így mindenkinek küld emailt, aki az illetővel kapcsolatban állhat.Ha nem meghívott, hanem ismerősnek jelölt, akkor valaki csinált neked egy fiókot, vagy használja a te e-mail címedet.
Az lehetséges, keletkezik, egy facebookos user, hotmail összevonásával követően?
Ez a mondat meg nem értelmes. -
Poll Tamás
tag
Üdv
Nem egy mail jött a hotmailos fiókomhoz, hogy XY ismerősnek jelölt facebook-ra.
De ebben az a poén, hogy nem vagyok fent a facebookon.
Vagyis én biztos, hogy nem regeltem be oda.
Az lehetséges, keletkezik, egy facebookos user, hotmail összevonásával követően?
Ez, hogy lehetséges?
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
runner 125
nagyúr
válasz Thunderzolee #366 üzenetére
..továbbra is kérdezi, kb 3 napja.
Igazság szerint nem zavar, majd elmúlik nekem is.
-
veterán
válasz runner 125 #365 üzenetére
Nekem már abbahagyta, másnap nem kérdezgette.
-
runner 125
nagyúr
válasz Thunderzolee #364 üzenetére
Visszaolvastam köszi, ugyanúgy állok ahogy Te, kiírta, h sajnáljuk bla bla..
-
veterán
válasz runner 125 #362 üzenetére
Olvass vissza, a 350-es hsz.-tól kezdve már szóba került.
[ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
az eltávolított bökéseket vissza lehet valahogy hozni?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Ezt miért írja ki nekem?
"Kérlek, ellenőrizd az e-mail címed
Rendszerünk azt érzékelte, hogy a(z) ---@freemail.hu e-mail cím már nem érvényes. A Facebook használatához legalább egy aktív e-mail cím szükséges. Kérlek, lentebb adj és erősíts meg egy kapcsolatfelvételre szolgáló címet:"Köszi.
-
adam_
senior tag
Hogyan lehet olyan boxot elhelyezni az oldalamon, amiben kis ikonokban azoknak a képe is szerepel akiknek tetszett az oldalam? Mert most csak simán "lájkolni" lehet.. ezt amúgy nem lehet olyanná átalakítani, hogy képeket is mutasson, teljesen újat kéne indítani akkor ebből, hogy ez megvalósítható legyen? Mit gondoltok?
-
veterán
Képek az egomi filmforgatásról
facebook.com/album.php?aid=41632&id=100000595215716&l=228b481a49
-
veterán
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Thunderzolee #357 üzenetére
Régen még üzletekben, megtaláltam néhány válogatás cd-ét, de most már sehol. Csak a vaterán.
-
veterán
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Thunderzolee #354 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok segíteni.
-
veterán
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Thunderzolee #350 üzenetére
Nekem is kidobta reggel. Ugyan arra a címemre kértem amin regisztrálva vagyok, egy megerősítő linket és rá klikk és kész. El is fogadta, megy tovább, mint régen.
Nekem freemail-es és még is jött.
[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz Thunderzolee #350 üzenetére
Hiba
Add meg neki újra ezt.
Vagy lehet az a baja, hogy a G már nem engedi meg a Facebooknak, hogy átkutassa a kontaktjaidat.rip and tear, until it is done
-
veterán
"Kérlek, ellenőrizd az e-mail címed
Rendszerünk azt érzékelte, hogy a : ×××××@gamil.com e-mail cím már nem érvényes. A Facebook használatához legalább egy aktív e-mail cím szükséges. Kérlek, lentebb adj és erősíts meg egy kapcsolatfelvételre szolgáló címet:New Email: ..................................
Ha úgy gondolod, hogy valami hiba folytán kaptad ezt az üzenetet, kérlek erősítsd meg újra a jelenlegi e-mail címedet."
Ezt írja a fácsén a kezdőoldalam.
De nekem él a gmailes címem. Nem értem.
Rámegyek folyton arra, hogy hiba folytán kaptam
erre azt írja, hogy rendben
és aztán semmi
folyamatosan megjelenik ez az üzenetMijez?
[ Szerkesztve ]
-
biatomi
csendes tag
Helló !!!!
mit lehet tenni akkor ha eltűnnek az ismerőseim?
tegnap megvolt az összes ma meg nincs egy sem (Farmville)
ha valaki tud segíteni akkor írjon!!!! Köszi !!!! -
MaciG
addikt
Valahogy be lehet azt állítani, hogy bizonyos ember üzeneteit, linkjeit ne lásd az üzenőfalon?
Illetve, h lehet olyan ember állapotához hozzászólni aki nem ismerősöd?
BANZAII
-
Klemens
őstag
válasz bluespirit #342 üzenetére
Köszönöm, de időközben kiderült, hogy mégsem kell ilyenhez folyamodnom.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
adam_
senior tag
Volt egy ismim, facebookról törölt, majd újra felvett, vagyis én ismerősnek jelöltem, a kezdőlapon már látom, hogy miket csinál, holott még úgy van beállítva, hogy nem az ismerősöm, ismerősnek jelöltem státusza van, akkor most mivan?!
-
ChuckyOsb
aktív tag
Valakinek az adatlapján láttam, hasonló skint, mint a myspace adatlapokon is ami van. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak én magam lássam a skint a gépemen,(mert
ez már sikerült régen) hanem akkor is látható legyen, ha valaki nézi az adatlapomat? -
Klemens
őstag
Sziasztok!
Ha a face üzemeltetőinek/fejlesztőinek szeretnék írni vagy szeretnék velük felvenni a kapcsolatot, ezt hol tudom megtenni?
Előre is köszi!"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz Psychonaut #330 üzenetére
Köszönöm.
-
HardSanyeee
őstag
válasz Psychonaut #334 üzenetére
Akkor ezt benéztem, elnézést Ezért nem stimmeltek a dolgok.
-
Psychonaut
veterán
válasz HardSanyeee #333 üzenetére
...egy év alatt megduplázta a magyar látogatottságát, és utolérte a sokáig verhetetlennek tartott Iwiwet.
Vagyis a látogatottságban érte utol az iWiW-et, nem a felhasználók számában.
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
-
Integra
titán
-
ChuckyOsb
aktív tag
Hogy lehet üzenőfalon egy ismerősöm nevét kiírni, úgy, hogy más egyből rá tud kattintani, mint egy direkt link itt a pron pl.?
-
R
senior tag
profilom lűtogatóit kijelzi már valami alkalmazás?
Facebookon van olyan szarság mint Myvipen, hogyha rá keresek valakire akkor neki megjelenik hogy megnéztem az adatlapját. Van ilyen baromság?:S[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
A legtöbb közösségi oldalon megvan ez a funkció, a kérdés csak annyi, hogy megengeded-e, hogy lekérje a címlistádat. A dolog opciónális, szóval az erőszakosság relatív. Én inkább abból a szemszögből nézném a kérdést, hogy a te ismerőseid úgy tűnik simán kiadják a saját mail acc. adataikat.
- http://pazsitz.hu -
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Nem vagyok fenn a facebook-on, nem is voltam fenn.
Nem is akarok.
De.
Többször előfordult, hogy vki a mail címemre facebook meghívót küldött, hogy regisztráljak (nem fogok).
Azonban ezen levelek alján ott vannak olyan emberek, akik már fenn vannak, és akiket a leírás szerint ISMERHETEK.
És a furcsa: ezeket az embereket tényleg ismerem!
De hogyan jelölhet ki nekem a facebook olyanokat akiket tényleg ismerek, ha egyszer még sose voltam fenn és semmit se tud rólam?
Tipp?Köszönöm
-
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Arra van lehetőség, hogy ha vki offline a chaten és lenttről is ki x-eltem, de beszéltem vele, vhogy megnézhessem a beszélgetéseket?
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
Ice!?
őstag
ha van pénz a kártyámon, ingyenes továbbra is a face, vagy von le pénzt érte?
-
Gergő_
őstag
válasz zsolesz010 #316 üzenetére
köszönöm.
Az Egyéb oldalak menüpontban lehetett kitakarítani. -
zsolesz010
senior tag
Adatalpod - adatok fül - Érdeklődési kör kategória jobb felső sarkában Szerkeszt - kijelölöd a mocskot (Szerk.: Vagy ha az Egyéb oldalak menüpont alatt van, akkor Oldal törlése) - jobb oldalon eltávolítás
[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Köszönöm a gyors választ.
Szóval úgy szoktam megnézni az összes kiírást amit ismerősök kiraknak, hogy a baloldalon rá kattintok az ismerősök opcióra és azon belül az állapot frissítésre. Ekkor látom mindenkiét, amúgy nem minden ismerősömét mutatja a fő oldalon, de nem ikszeltem ki senkit.
-
Gergő_
őstag
Ha likeoltam valamit véletlenül, mert valami mcdonalds-al kapcsolatos 'vírus' volt, azaz lájkolodott magától, mivel csak egy linkre kattintottam. szóval ezeket a like-okat hol lehet külön eltűntetni a like-listából? (Egyelőre beállítottam hogy csak én lássam a like-jaimat, de jó lenne valahogy rendberakni.
-
Integra
titán
válasz ChuckyOsb #296 üzenetére
default látod mindenkiét tudtommal.
ha valakiét meg nem, csak az adatlapján, az azért lehet, mert véletlen hide-oltad.
nézd meg a listában, hogy nem tetted e láthatatlanná.
a hozzászólásoknál jobb oldalt megjelenik egy x és ha arra klikkelsz akkor több opciót hoz fel. vagy a személyt tudod hide-olni, vagy magát az alkalmazást, vagy spam-ként jelenteni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ChuckyOsb
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
KisBundi
őstag
Nem tudja vki, hogy hogyan tudnám a phrases alkalmázást visszatenni a helyére, mert eltünt de sehogy nem tudom visszatenni?
-
Integra
titán
válasz samfishR #305 üzenetére
most ez a legújabb
mindent tud. 8 évesen: Anya sok mindent tud. 12 évesen: Anya nem is
igazán tud mindent. 14 évesen: Anya nem is tud semmit. 16 évesen: Anya
nem is létezik. 18 évesen: Anya ódivatú. 22 évesen: Anya ért ehhez!35
évesen: Mielőtt döntenénk, kérdezzük meg anyát. 55 évesen: Bárcsak
...ittlenne anya… 75 évesen: Remélem, voltam olyan jó ember, mint ANYA.
Teddki ezt, ha Neked van a világ legjobb anyukája!vicc...
-
Ice!?
őstag
ha a fb mobilnál telefonszám beírásánál lelimitál a rendszer, akkor mikor próbálkozhatok újra, legközelebb? 1h?
2x v 3x rossz formátumban adtam meg a számomat. -
Integra
titán
nagyon kezd a tököm tele lenni a magyar kontaktokkal fb-n..
jön valami fasz körlevél, és már ontják körbe. most épp ez az i like it the table kampány megy, és orrvérzésig nyomják. aztán ma megjelent valami rákos megemlékezés körlevél is, mert valaki ökör kitalálta. és 100 helyről nyomják..
kibaszott idegesítő. és csak és kizárólag a magyarok csinálják ezt. ahogy csak és kizárolag csak a magyarok nyomják a nyerj szifont, meg tévét, meg egyél féláron etc etc etc reklámokat. hihetetlen, komolyan....
egyetlen más országból származó ismerősöm soha egyetlen ilyet nem küldött vagy másolt be news feed-be soha a 4 év alatt..
egyszerűen nincsen kultúrája fb használatnak sem mo-n, miért nem marad az ilyen iwiw-en... vagy myvipezzen. mennek ignore listre, faszom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest