Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- OpenMediaVault
- Total Commander
- eBay
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz Lackooo84 #62899 üzenetére
Leggyakoribb ok, hogy állítottak a fejállomáson és túl erőssé vált a tv-d tunere számára a jelerősség. Ez FTTH esetén a legjellemzőbb, mert ott közel van a tv a jelforráshoz (ont vagy receiver). TV-n milyen a jelszint? 99-100% környéki? Ha igen, állítható csillapító megoldja a problémát (vagy erre kevésbé érzékeny tuner).
-
Lackooo84
nagyúr
Mostanában elég sokszor fordulnak elő nálam (Tatabánya) pár másodperces adás kimaradások, "nincs jel" - azaz teljesen elmegy a tv jel, majd visszajön (az összes csatornáé). Teljesen random időközökben, néha délelőtt, néha este. Másnál is van ilyen?
The Truth is out there...
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Calogero
addikt
válasz Perillustris #62892 üzenetére
Ez a netes topic: [link]
Lackooo84 : Igen (Debrecen, új csatornakiosztás)
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Paramount networkon nektek is csúszik a hang?
-
Lackooo84
nagyúr
-
Perillustris
senior tag
Jó estét,
Tegnap óta a Digi hálózatát használva nem tudok levelet küldeni és fogadni a céges postafiókkal (IMAP), sem PC-n, sem telefonon. Pénteken még nem volt gond. Mobilneten mindkettő továbbra is problémamentes. A levelező szerveren semmilyen módosítás, változtatás nem történt.
Mobilon nincs hibaüzenet, csak rögtön kiírja, hogy sikertelen a küldés, PC-n szinte azonnal megjelenik ez:
Bármi ötlete van valakinek ezzel kapcsolatban?
Az ügyfélszolgálatnak írtam, de első körben elhajtottak, hogy a céges levelezésünkre nem látnak rá. Persze válaszoltam, hogy ez egyértelmű, de az is, hogy kizárólag a Digin lógva nem megy.
Perillustris
-
jovás
aktív tag
válasz Lackooo84 #62888 üzenetére
Már tavaly nyáron írtam nekik, (pont F1 szabadedzés alatt volt egy adáskimaradás, és azután maradt el a kommentár nélküli hangsáv is) de azt válaszolták, hogy ők változatlan minőségben továbbítják az adatfolyamot, tehát rákenték a királyi TV-re. Idén április 8-án az Ausztrál 2. szabadedzésnél megint volt egy nagyobb adáskimaradás, miután visszajött a jel megint működött a kommentár nélküli hangsáv, ennek örömére írtam is nekik egy köszönő levelet hogy sikerült visszaállítani, erre 5 percen belül megint eltűnt a kommentár nélküli hangsáv, szóval DIGI-nél is vannak problémák.
Csak a Forma-1 miatt szoktam nézni az M4 Sport HD-t, ezért tűnt fel a változás, de a kedvedért ránéztem, még az M1 HD is így járt, a többinél maradt a Full HD felbontás.[ Szerkesztve ]
-
jovás
aktív tag
válasz nfsu17 #62886 üzenetére
Igen, a Mindigtv-nek ennyi a felbontása, de sajnos igaz, a DIGI kábelen is ennyi lett május elseje óta.
Ezt most megy, Újpest Fehérvár meccs ismétlése.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
Hmm úgy látom, hogy a napokban valamikor sikerült megcsinálni a 2021 Július közepe óta eltűnt kommentátor nélküli hangsávot az M4-en...
-
No ma, az imént rendeltem meg a DIGI Internetem mellé a DIGI TV-t + a DIGI Telefon 250-et.
Hűségidőt vállaltam rá. Így 5990 Ft lesz a három szolgáltatás együtt, és NINCS újabb 6000 Ft-os beszerelési díj.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #62875 üzenetére
Nahhh, valamikor ma délutánra sikerült nekik megoldani. Annyi bizonyos, hogy délben még nem volt semmilyen TV szolgáltatás, szóval majd egy nap kiesés volt.
-
attilam
őstag
Sziasztok! Ha csak internet csomagra fizetek elő a Diginél, akkor is elérhető lesz néhány tv adás? Közszolgálati csatornákra gondolok. Ez a másik szolgáltatónál működik csak internetelőfizettéssel. Köszönöm.
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #62877 üzenetére
Nem irtad mel,ik csati.
-
MODERÁTOR
RTL klub szerintem nincs a DIGI Online-ban, de ez amúgy is részletkérdés, a lényeg az volt, hogy a TV szolgáltatásban kimaradás van. Azóta hívtam a DIGI-t, és vagy 8-10 települést felsorolnak, hogy érintett, a hiba elhárítása folyamatban van, türelmet kérnek.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz Intruder2k5 #62875 üzenetére
Online megy,most néztem.
-
MODERÁTOR
Gondoltam nézek egy esti híradót, erre "Nincs jel". Nézem az FTTH Receiver-t, és valóban, csak a Power LED világít rajta, szóval semmilyen TV adás nincs. Net van.
-
so_ha
senior tag
válasz ozakila #62871 üzenetére
"Ezeket Én is ovastam" => "most már elég sok idő eltelt a tulajdonosváltás óta,és az ügyfelek felé nulla komunikáció"
Ha tudtad, hogy most nevezték ki a cég új menedzsmentjét, akkor nem értem hogy milyen kommunikációt vártál eddig az ügyfelek felé?"érdemi infó a kérdésekre ezekben nem sok van..." => "mi lesz a sorsa mobil üzletágnak?"
A mobil üzletágra (is) kijelentették, hogy "meghatározó piaci szereplő lesz itthon, valamint a régióban is", tehát az egyik felvetésedre elég konkrét választ kaptál, azaz nem beszántják, hanem bővítik ... történjen ez akárhogyan is. -
Lackooo84
nagyúr
Tatabányán szarakodik a Film+, máshol is?
-
őstag
válasz ozakila #62871 üzenetére
Mi neked a sok idő? Egy céges fúzió néha eltart egy évig is.
Első körben nem a szolgáltatások átvilágítása megy, hanem a háttér és kiszolgáló feladatok összefésülése.
Ráadásul itt volt felvásárlás, összevonás ezek nem egyszerű történetek. A román volt tulajdonos adott átmeneti időszakot. Most folynak ezek, és persze ott a márkaváltás kényszere, hisz 2-3 céget hoznak egy márka alá. -
so_ha
senior tag
válasz ozakila #62869 üzenetére
Jászai Gellért: egy új vállalatot építünk, a felvásárlások új dimenziókba emelik a 4iG-t (2021.12.01.)
"Hogy nézhet ki öt év múlva a távközlési portfólió? Az a célkitűzésünk, hogy a távközlési iparágban, beleértve az infrastruktúrát is, a teljes szolgáltatási spektrumban jelen legyünk. Vagyis komplex távközlési szolgáltató csoportot szeretnénk felépíteni, amely a tv szolgáltatások, a mobil és vezetékes hangszolgáltatások, valamint az internet szolgáltatások területén is meghatározó piaci szereplő lesz itthon, valamin a régióban is."Szintet lépett a 4iG, jön a stratégiai átalakítás (2022.04.20.)
"A közlemény szerint a 4iG távközlési portfóliójának és az Antenna Hungária egyesítésével lezárult az a transzformációs folyamat, amelynek eredményeként a 4iG informatikai rendszerintegrátor vállalatból széleskörű, távközlési és informatikai szolgáltatásokat nyújtó, nemzetközi infokommunikációs vállalatcsoporttá alakult.""Teljesen átalakul a DIGI szervezeti felépítése és megújul vezetése is. Az új menedzsment elsődleges feladata a DIGI szolgáltatási stratégiájának és portfóliójának, valamint pénzügyi és beruházási terveinek megalkotása lesz, amely mellett a vállalat márkaváltásának levezénylése is kiemelt feladatot jelent. A DIGI technológiai igazgatói pozíciójára Dévényi Istvánt május 1-től nevezték ki."
All-stars csapatot verbuvált a 4iG a távközlési területre (2022.04.20.)
-
ozakila
tag
Üdv! Eszembe jutott,most már elég sok idő eltelt a tulajdonosváltás óta,és az ügyfelek felé nulla komunikáció...Kérdés pedig akad bőven,mi lesz a Digi csatornákkal,maradnak vagy nem,ha igen,meddig? Terveznek-e Ők is mint Pl. Telekom hogy bevezetnek néhány 4K csatornát? Kivezetik-e az analógot,ez azoknak fontos akiket még érint...És akkor a nagy kérdés,mi lesz a sorsa mobil üzletágnak? Kíváncsi vagyok mikor lesz valami hivatalos infó...
-
lord_m
senior tag
válasz gabo89 #62862 üzenetére
Jó pár éves emlékeim szerint mi ügyfélszolgálaton igényeltük a dolgot, aláírtuk a papírokat, majd 1-2 hét múlva jött egy alvállalkozó srác, aki elvégezte a bekötést (oszlopról be az optika, berendezések beüzemelése, ont, receiver).
És ő csak erről adott dokumentumokat, munkalapot.Ha esetleg rosszul emlékszem, majd valaki kijavít, akinek esetleg a közelmúltban végeztek új bekötést.
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Szerdán jönnek bekötni a szolgáltatást, és a szerződést megkötni.
Az a kérdésem, hogy a szerződéskötés a szerelés elött szokott megtörténni, vagy utána?
Csak mert akinek a nevén lesz, épp nem lenne itthon, de mire bekötnék, már megjönne. Persze, ha nem megy máshogy, elöbb eljön.indul a sörös aludni
-
Flashget
félisten
Az volna a kérdésem, másnál is rossz a közmédia M4 hangsáv?
Elviekben élő sportközvetítésnél van kommentátor nélküli hang. Bő 1 éve talán az M4-en mind 3 sávon riporteri hang jön nálam. A TV szinkronhangnyelvnek ír magyar-magyar-meghatározatlan-t.
A Duna tv csatornákon nincs ilyen gond, most is női kézin tudok megfelelő hangsávot választani. magyar-magyar-több nyelv ezt írja a samsung.
Bp. kiosztás.
Megnézné más is?Realme GT Master Edition
-
-
válasz Intruder2k5 #62855 üzenetére
Köszi.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
MODERÁTOR
-
válasz 4Grider #62852 üzenetére
Sehogy , hirtelen azt gondoltam, hogy az ONTból kell csak rákötni és kész Akkor a sávszélességből nem is vesz le?
[ Szerkesztve ]
-
válasz Watt25 #62838 üzenetére
1.Ennek a kis doboznak mi a neve? Gyártója, típusa?
2. Ha én bemegyek érte személyesen Debrecenbe, akkor ide is adhatnák nekem, én meg elhozom és beszerelem. Ekkor gondolom nem kell fizetni extra díjat.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
őstag
Nálam 3az1ben előfizetésnél ua cucc jött, mint Watt25 képén. Apósnál csak tv és telefon van, ő kapott egybe cuccot. A kettő között van 200 méter és 3 hónap.
-
-
MODERÁTOR
-
Watt25
veterán
-
senior tag
válasz TommyGun #62832 üzenetére
Az én tévémbe sem lehet beírni, választani lehet: van a UPC és az egyéb... Viszont eddig mindig megtalált mindent az automata keresés. Kivéve pár hónapja azt az egy frekvenciát, ahol rossz a jel, viszont azt is meg lehetett kerestetni manuálisan (bár sok értelme nincs, mert nézhetetlenek az azon továbbított csatornák). Ehhez a letölthető csatorna lista kell (amit véletlenül sem lehet frekvencia szerint rendezni, de egy-egy adó ellenőrzéséhez jó).
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Arról van szó, hogy már 1 hónapja DIGI Internet előfizető vagyok. Plusz Vodafone-tól van még májusig TV+ Internet + Telefon. Nekem gazdaságosabb lenne, ha csak a DIGI-től lenne a TV is. Nem akartam egyből beleugrani a dologba teljesen, szóval ez az óvatosság ára.
[ Szerkesztve ]
-
Helló, az lenne a kérdésem, ha DIGI TV-t igénylek, mert már van DIGI Internet FTTH a lakásomban, akkor az újabb 6K beszerelési díjjal jár?
-
garga01
őstag
válasz TommyGun #62832 üzenetére
Digi oldalán nézd meg melyik frekin jön az m4 nálad. Az átrendezés után egy csomó adó átkerült másik frekire, én most ránéztem Szigetszentmiklósra, 128,5 MHz-et írja. Nem csoda ha 135,5-ön nincs jel, a táblázatban benne sincs már.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
TommyGun
őstag
dögöljek meg ha találok ilyen hálózat azonosítót bárhol, se a menüben se keresésénél, az a vicc hogy megvan 4 éve az LG TV és a faqban szereplő frekiken eddig mindig hozzá tudtam adni az M4-et....most meg a helyén nincs jel...és eddig sose szarakodtam ezzel a területi izével
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
MODERÁTOR
válasz Pityu89 #62829 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz. Bár az átvitt jel már valóban digitális, viszont RF jelként van továbbítva, ami ugyanúgy zavarható mint az analóg jel, csak itt nem szemcsés lesz a kép, hanem akad, szétesik, kockásodik, stb.
Sőt, még a koaxon továbbított DOCSIS internet esetén is felléphet rádiófrekvenciás zavarás ha rossz a kábelezés, pedig az internettől talán semmi sem digitálisabb már.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
válasz IP1954 #62827 üzenetére
Már digitális jel megy a kábelen keresztül. Nem tud felvenni zajt. Vagy van kép, vagy nincs. Ha túl erős a jel maximum kockásodni fog, de van rá megoldás.
A DVB-C kódolás miatt itt gyönyörű HD adást fogsz látni. Az IP tévén a sávszélesség korlátai miatt összetömörített moslék a HD adás is, hiába vannak meg a képpontok.
-
IP1954
aktív tag
válasz Watt25 #62826 üzenetére
Volt koaxos kábeltévém 1990-ben, a hibás kábel vagy a rossz csatlakozás "csodákra" képes.
Látom az előnyeit és a hátrányait.
Szeretnék objektív információkat adni az ismerősömnek.
A digikábel egyszerű, sok tévén használható, és a képminőséggel sincs gond ezek szerint.
A megbízhatósága nem egyértelmű, de ez talán bekalkulálható az árba.
Az ügyfélszolgálat is sokat változott, azonnal felveszik a telefont, és ötből egyszer
fogtam ki olyan ügyintézőt, aki semmire nem akart válaszolni, és mindent félreértett.
Nekem egyébként nincs tévé előfizetésem még streaming sem.
Más módon jutok kellő számú anyaghoz jobb minőségben reklám és logó mentesen. -
trec12
addikt
válasz IP1954 #62823 üzenetére
A HD-k rendben vannak, ONT wifi helyett saját router javasolt de van akinek az ONT-é is megfelel, bérelhető router normál felhasználásra teljesen oké. Nekem Fiberhome ONT van TP-Link bérelt routerrel már kb. 9 hónapja használom őket, semmi probléma nincsen velük sem tv sem net terén.
-
IP1954
aktív tag
Egy megrendelés előtt szembesültem azzal, hogy a Digi ONT (digitális elosztó) az optikai kábelen bejövő jelet visszakonvertálja egy kábeltévés rendszerre, ami koax kábelen vezethető egy vagy több tévéhez.
A HD csatornák milyen minőségűek, és nincsenek a koax kábellel felszedett zavaró zajok?
Az ONT WiFi milyen?
A bérelhető WiFi6 Router jól működik? -
cof
veterán
És szükség van 3 osztóra a rendszerben? Mert akkor az első helyére betehetsz egy toldót pláne ha van üres kimenet is.
Viszont az első képen levő osztóról sem találtam sok infót csak orosz webáruházban, de nem tiszta a csillapítása, -3.7 dB-t ír kimenetenként viszont 500 MHz felett -20 dB-t.
Ha így van és tényleg -20 dB akkor az már sok is lehet. Mindenesetre cserélném az osztókat itthon is kaphatóra amire egyértelműen rá van írva a csillapítás is, de nem több mint -3.5 dB kimenetenként.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
Persze meg kell próbálni az állíthatós jobb, bár ha van otthon -5-6-7-8 dB elég lehet. de ne a tuner elé hanem már az ONT után, mert attól a TV még nem lesz hibátlan. Viszont csak találgatunk mert nem írtál semmit a rendszeredről. Milyen ONT, hány méter koax, hányszoros árnyékolású, milyen osztó, csatlakozók megfelelőek-e azaz nem tákolt, hanem normál F dugó stb...
De ha a TV is kockásodik akkor valószínűleg a túl erős jel lehet a probléma.
"CoF: Szerintem a netflix és hbomax korában az ilyen eszközök teljesen haszontalanok.(legalábbis én így érzem)"
Ezt mondjuk nem értem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
ToBeY
nagyúr
Ha így szétesik a kép usb tv tunernel néhány csatornánál,a quality lemegy nullára akkor lehet cseszegetni a szolgáltatót,hogy csináljon valamit? [kép]
Igazából tv-n is töredezik a kép csak nem ennyire durván mint pc-n,ott még éppen nézhető (gondolom kevésbé érzékeny mint az usb tv tuner) -
garga01
őstag
válasz raziel01 #62808 üzenetére
Micsoda igénytelenség .Már mint ne értsd félre, a szerelők részéről. Nem akarok megbántani senkit, mert nem biztos hogy ez csak a szerelők sara (pl. egy napra túl sok bekötést kapnak), de 2000-es évek eleje óta járok ismerősökhöz, meg ha megkért valaki elosztót bekötni, kábelt áthúzni másik szobába, stb.. és állandóan tróger, félig megcsinált, vagy a lehető legjobban leegyszerűsített megoldásokat látok.
Itt is egy normális fúró és egy bergmann-cső sokat segített volna.
De hogy ne menjünk messzire, a héten voltam egy ismerősnél, hálóba bekötni a tv-t, a falban már ben volt a kábel. Keressük a másik végét, nincs sehol, mire meglett, hogy amúgy a nappali tv mögött ment el, na nem tettek be a szerelők másikat annak a tv-nek vagy elosztót, nemes egyszerűséggel elvágták a kábelcsatornában a vezetéket, tettek egy dugót rá azt jólvan'. Sok év eltelt a kábeltv-k indulása óta, de szerelés minősége nem akar változni.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
koby11h
őstag
-
raziel01
veterán
Kb a megrendeléstől számítva 1 héttel később kijöttek bekötni a TV-t/netet. Rettenet mód rohantak, kapkodtak.
Megfúrta a szoba ajtó felett a falat, hogy át tudja húzni a koax kábelt. Szoba felől fúrta. Folyosó felől öklömnyi fal darab kiszakadt, ütvefúróval kellett fúrnia, mert simán nem vitte. Veszek glettet és javítom annyi vagy hogy szokták ezt?[ Szerkesztve ]
-
Bubaaa
aktív tag
HIBAELHÁRÍTÁS MIATT AKADOZHAT A DIGI TV SZOLGÁLTATÁS
Központi probléma miatt jelenleg egyes ügyfeleinknél hiba észlelhető a tévészolgáltatásban. Szakembereink folyamatosan dolgoznak a probléma megoldásán és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a szolgáltatás mielőbb helyreálljon.
Megértését és türelmét köszönjük!
Üdvözlettel:
DIGIAkkor ez volt!
-
Bubaaa
aktív tag
Más is tapasztalja a kép szétesését? Most nagyon durván,szinte percenként. Tegnap este még semmi gond nem volt.
-
MODERÁTOR
Van, de elég kihalt. DIGI vezetékes telefon
-
g0dl
addikt
A digi vezetékes telefonnak nincs saját topikja ezért itt próbálom.
Aki nomadikus telefon előfizetést használ, az nem tapasztalt mostanában kapcsolódási problémákat?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest