Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz allfinanz #61799 üzenetére
Melyik HD adó az ami nincs még bent a kínálatban?
Gyanítom azért nincs bővítés mert nincs HD csatorna több
az SD-t meg már rég ki kellett volna lőni hiszen amelyik TV tudja az mpeg4-et az HD-t is tudni fogja, HDReady TV-nek is tudnia kell a HD adókat mert van ilyen LG TV itthon nekünkMondjuk az a 30-40SD adó ami kikerül elfér 3x8MHz blokkon vígan miközben van bőven sáv digitális TV-re DIGI-nél
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
allfinanz
senior tag
fent van az új ászf: [link]
úgy látszik a párhuzamos SD csatornákat fokozatosan építik le területenként.
reméljük, hogy a helyükre majd fokozatosan több hd csatorna kerül.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
cof
veterán
válasz M_AND_Ms #61794 üzenetére
Nincsen. Csináltam próbafelvételeket 30 perc, Duna HD 121.5 MHz, Digi Life HD 346 MHz, Film Cafe HD 426 MHz, nálam ez a vége a frekvenciatartománynak.
Digi FTTH-n használom, FTTB-re nem ajánlom rákötni közvetlen mert nekem egy tönkrement anno UPC-vel... csakis földhurok leválasztó után.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
maroni
aktív tag
Sziasztok valaki lenne szíves privátban egy digi online belépési kódot, meg szeretném nézni milyen a stremelés, sajnos ma megszűnik a upc-s a vodás meg csak laptopon keresztül megy és még a gépet is pörgeti mint az őrült! Van egy műholdas mini előfizetésem , de arra nem enged csak az eggyel nagyobb csomaggal, de ha jó akkor fizetek nagyobb csomagot:
Ha valaki küldene megköszönném, de ha leírja az is jó!
Köszönöm Laci[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Ma érkezett meg a 3. tuner valaki keresett jó áron, én Aliexpressről vettem [link] Lengyel raktárról bár kínából indult, de DPD hozta mindössze 12 nap alatt plusz költségek nélkül. Ajánlom.
-
garga01
őstag
válasz nfsu17 #61789 üzenetére
Hidd el, tudom miről írok. Kábelezés, minden más rendben van. Sok boxot telepítettem, állítottam már be. Ez a box mellett egy tv és egy másik box vígan megy ugyannról a kábelről.
Van megfeleő eszközöm (több is) DVB-C vételre, szimlán az e-hulldaéktól gondoltam megmenteni ezt a boxot is. Csak mielőtt nekilátnék a tápegységét feljavítani, megpróbálnék biztosra menni, hogy ott van a gond és nem magával a régi hardverrel.
A bitrátákat köszi, a feltételezésem alapján még simán lehet ez is a gond...[ Szerkesztve ]
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
nfsu17
veterán
válasz garga01 #61787 üzenetére
Nem a bitráta a gond, hidd el.
Kábelezés, jelerősség, stb, ebbe az irányba menj el, hagyd a bitrátát.
Mellesleg HA! bitráta miatt lenne, akkor úgysem tudnál ellene tenni, csak beletörődni...vagy új eszközt venni.Eurosport1 sd mpeg2: 4.05 mbit
Viasat history: 3.2-3.8 mbit -
garga01
őstag
Sziasztok, esetleg van valakinak egy táblázata/listája az adók bitrátájáról, abban a felállásban, ahol SD és HD-k dupláza vannak még. Egy pár példa is elég lenne, nagyobb és kisebbekre, főleg az SD adókra. Van nálam egy nagyon régi SD kábeles box, és némely adók akadoznak rajta, szétesik időnként a kép rajta. Vagy a box tápja/tunerja döglődik, vagy a bitráta túl nagy lehet neki... ezt szeretném kideríteni. Pl. az Eurosportok akadnak, de a Viasat History nem.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
adika4444
addikt
Hali!
Másnak is haldoklik a DVBC?
XVII. kerület, ma javították az optikát, a net hibátlan, a ledek sem jeleznek gondot a ZTE F668-on (csak a CATV piros).
üdv, adika4444
-
MDanny
senior tag
Comedy Central, Comedy Central Family nem működik.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
yogibear
addikt
válasz Flashget #61777 üzenetére
Nálunk augusztus közepén hét elején járt körbe egy csajszi felírta, hogy itt is volt, és még azon a héten 1-2 napra rá hívtak hogy mikor jöhetnek, köv hétre kértem, mert addig fel kellett raknom plusz aljzatot áramnak, meg a koaxot kicserélni az első elosztóig, mert nem ért volna el az ONT-hoz, ahova azt terveztem tenni, meg oda is kiépíteni pár dolgot...
Pali jött kb 1-1,5 óra alatt berakta a ZTE-t, meg behúzta az optikát, minden más kábelvég már oda volt készítve...
Azóta megy a cucc...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Papandreu
csendes tag
Sziasztok!
(szolg. hely: BP XI. kerület, Sasad - problémás elem: DIGI JC20 box)
Egy ideje már kínlódok az újnak számító Digi JC20 boxxal, aminek az elődje is JC20 volt, de annál a digitális hangkimenet koax volt, ennél a mostani pedig optikai.
Az előd egy darabig egész jól muzsikált, aztán nyártól kezdve bizonyos csatornák folyamatosan pixelesedtek benne. Mivel a ház többi részén lévő TV-ken ilyen gond nem volt, így múlt pénteken kicseréltem a mostanira. A kép és a hangkimenet is azonnal megjavult, problémásnak bizonyult a boxon tett felhasználói beállítások használata.1/ A menüzár és a korhatár kikapcsolását ugyan megőrizte az első lekapcsolás után is a box, viszont folyamatosan ignorálja az ott tett beállításokat.
2/ A csatornák és a kedvencek kezelésével meg az a helyzet, hogy kizárólag az első kikapcsolásig tárolja az ottani beállításokat, újraindítás után már jön is a "Nincsenek kedvencek az adatbázisban" hibaüzenet, ha megnyomom a kedvenc választó gombot.Már kétszer cseréltem a boxot, nem segített, be is jelentettem, de azzal se mentem sokra, csak kaptam egy sms-t, hogy a bejelentésemet megoldották. Mondom is magamban ez aztán érdekes lesz, mert miként fértek hozzá a boxhoz távolról, vagy esetleg holmi szerver oldali kapcsolót kellett átállítani ... Természetesen egyik se történt, mindössze arról volt szó, hogy akire kiosztották a hibajegyet elolvasta azt majd azzal a lendülettel le is zárta mondván, hogy úgysem tud tenni semmit az ügyben. Épp csak ez nem volt benne az SMS-ben.
Mindegy, ha már ennyi energiát rááldoztam, ismét felhívtam a 1272-t, hogy megtudjam mi történt, hiszen azt láttam, hogy a probléma továbbra is fennállt. Az ügyintéző jó fej volt, mondta, hogy náluk is van egy tesztpéldány a boxból, gyorsan ő is megnézte nála is jelentkezik-e a hiba.
Természetesen ott is élt, ahogyan szerintem mindenkinél, aki ilyen boxot használ (JC20 optikai hangkimenettel), hiszen szinte biztos, hogy firmware hibáról van szól. Ő is egyetértett, mondta, hogy ez majd akkor javul, ha kijön az új FW, addig végezzem el naponta a kedvencek beállítását vagy lapozzak a 176 csatorna között, hogy a számomra érdekes 54-et nézhessem.Kérdéseim:
1/ Meg tudja-e más is erőseteni az általam leírtakat?
2/ Valakinek nincs-e régi típusú JC20-as boxa (ahol a digitális hangkimenet még coax és nem optikai) és ha igen, akkor meg tudná-e mondani az azon futó firmware verziószámát és a készítés dátumát?Utóbbi azért lehet érdekes, mert a régin futó firmwareen ezek a hibák nem voltak tapasztalhatók ....
Minden segítséget előre is köszönök!(Azért nem a TV-vel dekódolok a nappaliban, mert van egy projektrorom is, csak a boxról tudom oda kitenni a képet)
-
Flashget
félisten
válasz Lackooo84 #61769 üzenetére
J széria óta van tizen rendszer a korábbiakon valamilyen kiherélt linux. Így az én F szériásomon a régi van. Ez leginkább csak olyan hibákat okozott, hogy a J szériás tévénél Digikábelen szolgáltatónak valaki a Digit választotta értelemszerüen és nem az "Egyébb" azzal járt hogy csatornahangolásnál csak az analógokat találta meg. A H szériáig kompatibilis BT eszközök pl. soundbarok nem lettek kompatibilisek Tizen rendszert használó Samukkal.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Calogero #61736 üzenetére
És mi a helyzet FTTB vs FTTH átállásnál?
3 hete itt járt a Digis ember, új szerződés megkötve (pontosabban előfizetői szerződés kiegészítés van ráírva) annyit mondott majd hív a szerelő mikor jönnek átkötni. Mivel van szolgáltatás én ráérek még hetekig, ha már 5 évig nem csináltak semmit a felhúzott optikával.Realme GT Master Edition
-
Luissimo
veterán
válasz ElektrikusDE #61774 üzenetére
Segitsmàr,
Mi is a pontos problèmàd, mit kellene keresni a fotón, mert akkor megkeresem a szemuvegemet ès a nagyitómat.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz ElektrikusDE #61773 üzenetére
Tegnap megismételte.
Pedig minden beállításom jó! (az hittem hogy a hibás ország beállítás okozta, de nem!)
Set-top-box, DIGI Románia
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
veterán
válasz yechtech #61771 üzenetére
kossuth és sláger 128 kbps, petőfi és bartók 192 kbps mp2. egy mux kb 50 mbps, szóval elég sok rádió elférne, de így is szűkös a hely már, nem hiszem, hogy csak ezért elindítanak egy külön multiplexet. amúgy se hiszem, hogy túl nagy a hallgatottsága
meg ez nem csak úgy megy, hogy feldobáljuk a rádiókat, valószínűleg meg is kell mindegyikkel egyezni, meg némi hardver is kellhet hozzá.hanyas vagy, te disznó?
-
yechtech
csendes újonc
Tudja-e valaki, hogy a rádiócsatornák (a jelenlegi 4 db) milyen bitsebességgel mennek a Digi kábelhálózatán?
Egy 8MHZ-es csatornán vajon hány rádiócsatorna férne el?
Még az lehet is, hogy amikor a 4IG végre megveszi a DIGI-t, akkor nyitna egy multiplexet a rádióműsoroknak is.
-
cof
veterán
válasz nfsu17 #61763 üzenetére
Csak az MPEG4 streammel van probléma mint kiderült itt, most sem jó 4:3 az egész csatorna még a reklámok is. Az alapértelmezett képarány náluk nincs beállítva, vagy 4:3-ra van állítva. Ha átállítom manuálisan 16:9-re akkor nálam is jó.
-
allfinanz
senior tag
RTL+ 4:3-as felbontású Medicopter című adást a következő felbontással adják:
-> RTL Most 640x360 (4:3)
-> Telenor MyTV: 1024x576 (4:3)
-> Berotel: 1024x576 (16:9)
Itt sincs HD felbontás!Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
zsolti72837
addikt
válasz Die Fohlen #61744 üzenetére
Nemsokára eladásra kerül a cég, aztán akkor majd lehet történik valami.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
cof
veterán
válasz Lackooo84 #61753 üzenetére
Várpalota, Gödöllő fejállomás.
General
ID : 10 (0xA)
Complete name : C:\Documents\vlc-record-2021-09-17-10h17m38s-RTL+ _ DIGI Godollo-A dadus.ts
Format : MPEG-TS
File size : 3.67 MiB
Duration : 18 s 38 ms
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 1 701 kb/s
Video
ID : 600 (0x258)
Menu ID : 61 (0x3D)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L3
Format settings : CABAC / 4 Ref Frames
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, Reference : 4 frames
Codec ID : 27
Duration : 18 s 120 ms
Bit rate : 1 326 kb/s
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Frame rate : 25.000 FPS
Standard : PAL
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : MBAFF
Scan type, store method : Interleaved fields
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.128
Stream size : 2.86 MiB (78%)
Color range : Limited
Audio #1
ID : 601 (0x259)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Codec ID : 3
Duration : 18 s 48 ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 kb/s
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 41.667 FPS (1152 SPF)
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : -795 ms
Stream size : 423 KiB (11%)
Language : Hungarian
Audio #2
ID : 602 (0x25A)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Codec ID : 3
Duration : 18 s 0 ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 96.0 kb/s
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 32.0 kHz
Frame rate : 27.778 FPS (1152 SPF)
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : -758 ms
Stream size : 211 KiB (6%)
Language : English
Menu
ID : 630 (0x276)
Duration : 18 s 38 ms
List : 600 (0x258) (AVC) / 601 (0x259) (MPEG Audio, Hungarian) / 602 (0x25A) (MPEG Audio, English)
Language : / Hungarian / English
Service name : RTL+
Service provider : DIGI Godollo
Service type : advanced codec SD digital television(#61755) garga01 Igen, még erről is felismerhető.
Amúgy itt az RTL+-on ultratrágya a bitráta.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Lackooo84 #61749 üzenetére
Nálam már az új csatornakiosztás van, nem tudom a topiktársnál melyik. Még ezt tudom elképzelni, hogy ott a hiba, nincs jól beállítva náluk mert ugye itt már MPEG4 nem MPEG2 az SD. Szóval az, hogy nálad oké, nem jelent semmit, mert eltérő a forrásunk.
Ezért ki is zárnám, hogy nálunk a hiba, mert TVheadend adja a stream-et, VLC-vel is ellenőriztem auto a képarány. Nagyon nincs mit elállítanom rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Csatravi
senior tag
válasz Lackooo84 #61741 üzenetére
"Mondom a hiba nálad lesz"
Ez egy erős kijelentés. Azért beszélj már egy Digis szerelővel aki nem csak kábelt szerelget, hogy hogy is van ez a dolog. Azon se lepődj meg hogy ha nem egy fejállomáshoz tartoztok akkor nem biztos hogy ugyanabba a problémába futtok bele.
Szóval 100% hogy nem nála van a hiba!
Amúgy gondolj bele logikusan. Ha otthoni beállítási probléma lenne akkor miért csak pár csatornánál adódik a probléma? -
Bubaaa
aktív tag
Ne nézz eurépa ligát,és a gond megoldva Úgy sincs ott értelmes csapat.
-
Akosman
aktív tag
Egyenlőre akkor, ha szólgáltatót váltasz! Nem terveznek a Diginél + HD csatornák bevezetését.
-
Die Fohlen
csendes tag
Vajon Mi Digisek mikor élvezhetjük HD-ban az RTL+ adását?
Valljuk be SD-ben már nem igazi a labdarúgás napjainkban...Die FohlenElf
-
Lackooo84
nagyúr
válasz bksgbr #61740 üzenetére
Mondom a hiba nálad lesz. Nálam tökéletes a kép mind2 csatornán, "eredeti"-re van állítva a képarány. Nem szemből fotóztam, szóval azért látszódhat tojásnak a korhatáros karika, a valóságban tökéletes kör. A sorozat+ újított ahogy látom, már nem 4:3-ban adják a Columbo-t, hanem rázoomolnak 16:9-ben adják. Nálam az LG-n de anyumnál az ex Samu tévémen is jó a képarány.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
bksgbr
tag
-
veterán
-
Calogero
addikt
válasz sityupityu #61731 üzenetére
Ténylegesen úgy általában 5-50 nap között szokott lenni a a bekötési idő.
Hivatalosan
"A Szolgáltató a szolgáltatás igénybevételét, az Előfizetői hozzáférési pont kiépítését, illetve az
előfizetői Berendezés, egyéb eszköz Szolgáltató
hálózatához való csatlakoztatását (a továbbiakban: a
szolgáltatás létesítése) az Előfizetői Szerződés
megkötését követő 15 napon belül biztosítja, illetve
végzi el, ha ennek feltételei fennállnak, illetve ha a
Felek nem egyeztek meg ettől eltérő időpontban.
Amennyiben a Felek az előfizetői hozzáférési pont
létesítésének konkrét időpontjában állapodnak meg,
úgy ebben az időpontban, de legfeljebb az Egyedi
Előfizetői Szerződés megkötésétől számított 90 napon
belül a Szolgáltató a megadott szolgáltatás nyújtását
megkezdi. " -
ElektrikusDE
senior tag
válasz Csatravi #61734 üzenetére
Szerencsére nálam (Romániában) mindkettő jó!
A 204 csatornából egyiknél sem látok ilyen hibát szerencsére!
Ui:
Egyébként ismerős a probléma, tapasztaltam már ilyet, több szolgáltatónál is (régebben).
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Csatravi
senior tag
válasz bksgbr #61729 üzenetére
Igen olyan. És a Sorozat+ is olyan. A helyi szerelőket cseszegetik, hogy oldják meg miközben a központban kellene rátenni a jelet. Volt hogy megcsinálták (odafent) nagy kegyesen aztán 2 nap múlva megint rossz lett. Mindkét csatorna 4:3-ban jön. **szogasd őket Te is aztán hátha végre olyannak adják ki a feladatot odafent aki megkeresi azt is hogy mi lövi ki a beállított formátumjelet az említett két csatornánál.
Ha bejelented akkor készülj fel az alábbiakra a ügyfélszolgálatostól.
" próbálta újrahangolni a tv-t? Ha nem akkor tegye meg" FELESLEGES, nem ez a probléma
" Állítsa át a formátumot 16:9-re" MARHASÁG mert akkor az eredi 4:3 film is elmegy
" kiküldjük a szerelőt de ha Önnél van a hiba akkor 5000 Ft lesz a kiszállási díj" FELESLEGES kijönni mert nem a helyszínen van a probléma de jöhetnek nyugodtan ha ennyi idejük van. -
Gabesz87
veterán
válasz sityupityu #61731 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert pár héten belül költözünk kertes házba a 16. kerbe, és nem mindegy, hogy bejelentéstől számítva 2 napot, vagy 2 hónapot kell várni, hogy bekössék. Mondjuk most is Digi optikai net van bekötve ha minden igaz, szóval kb. csak névváltozás lesz (meg gondolom eszközt adnak), nem kell kábelezni.
-
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre, és szeretnék kérdezni valamit.
Nagyon régi ős digis vagyok, de mivel nagy nehezen eljutott hozzánk is az optikai net, és visszajövök a nettel is a digihez, ezért új szerződést kötöttem velük. Múlt hét csütörtökön kötöttem meg az új szerződést. Múlt héten úgy volt, hogy e hét hétfőjén ki is jönnek, viszont közben kaptam egy telefont, hogy mégsem jó az időpont. Azt mondták, hogy valamikor jövő héten majd rámcsörögnek. A kérdésem tulajdonképpen az volna, hogy a szerződéskötés dátumától számítva mennyi időn belül kötelesek kijönni?
köszi.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz bksgbr #61729 üzenetére
Szia!
Nálam is ugyanolyan, mind nálad!Tévedtem!
4:3 volt a film, miután végetért, a reklám már 16:9-ben, teljes képernyőn futott!
[ Szerkesztve ]
-
bksgbr
tag
Ránézne valaki az RTL+ csatornára? Másnál is össze van nyomva vízszintesen 4:3-ra?
A tv automatikus képarány-ra van állítva, így 4:3-ra összenyomva jelenik meg, ha átállítom szélesvásznú beállításra, akkor jelenik meg rendesen 16:9-ként. -
MDanny
senior tag
ATV HD-n ismét probléma van, ~1 óra alatt 4 szétesés...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
MDanny
senior tag
válasz qnadam #61720 üzenetére
Igen, korábban én is egy nagy xml-t illesztettem be, aztán az megszűnt. Azóta az amúgy rendelkezésre állókat EPG Collector-ral 6 naponta letöltöm és azt illesztem be, mert sajnos a DVBViewerrel pár perc után lőttek a "valós idejű" EPG-nek.
-
MDanny
senior tag
válasz garga01 #61716 üzenetére
Ez nem akkor volt, amikor még volt VOX, Super RTL, RTL II? Nekem akkor még nem volt itthon kábeles DIGI, de úgy emlékszem máshol azokon láttam. 2015 májusa óta (mióta nálam is van DIGI) a maradék német csatornákon nem rémlik, hogy lett volna.
-
garga01
őstag
válasz Intruder2k5 #61717 üzenetére
Lehet, de volt olyan idő (kb. 2 éve), hogy ment kábelen.
Mondjuk EPG mehetne ettől még.
Illetve egy apró megjegyzés, ha már a külföldi adókról van szó. Nem tudom miért váltották le a DW-t németre, korábban (kb. 2 évvel ezelőtt) az angol nyelvű volt. (Érdekes amúgy, a legtöbb műholdon az angol nyelvű adást adják és ezen a műsor is eltér a némettől)Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
MODERÁTOR
-
garga01
őstag
válasz zsolti72837 #61706 üzenetére
Mondjuk nekem úgy rémlik pár éve volt EPG a német csatornákon. A Hbb tv ment rajtuk biztosan, de mostmár az csak az m1-en jön elő.
(Egyébként az Astra-n, ahol ingyen adják a német csatornákat, 1 hétre előre fent van az EPG... csak át kellene venniük.)Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
lala666
őstag
válasz Flashget #61712 üzenetére
Nálam a Samukkal nincs ez a probléma az a jó!!!
Viszont lg nél rá megyek akkor se jó csak ha olyan kedve van. CI + nem használok....[ Szerkesztve ]
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Lackooo84
nagyúr
válasz zsolti72837 #61706 üzenetére
Hát nálam van, hogy sokminden üresen marad, de ez változó, nem mindig ilyen. Ezért is akarom kideríteni, hogy ez most a webOS vagy a digi hibája. Az előző Tizen-es samu tévémen nem igen volt ilyen probléma.
-
zsolti72837
addikt
válasz Lackooo84 #61705 üzenetére
Külföldi, meg pár kisebb helyi adónál szinte mindig üres. Nálam sportadóknál néha mást mutat, mint amit közvetítenek.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Lackooo84
nagyúr
Másnál is hiányos mostanában az EPG? Új tévét vettem, nem tudom azzal van a baj, vagy a digi szarkodik megint...
-
TeeJay
félisten
válasz Lackooo84 #61703 üzenetére
Nem mindegyiken
Valahol csak 4 van valahol 5 (s25, s26, s27)
S4-en 2HD 2SD + 4 rádióHa jól tudom egy ilyen mux ~50 megabit szóval 5 HD adó esetén maximum 10 megabit körül lehet/adó
Ahol meg az M4 Sport HD van ott van bőven még lejeteksoMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest