Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- OpenMediaVault
- Total Commander
- eBay
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
Samsung Tv esetén meg itt próbáld megnézni
Beállítások /Terméktám. /Öndiagnosztika /Jelinformációsfefe
A Ledekről közben ezt találtam.Solid green - The CATV interface is started, and the received optical power is between -6 dB and 0 dB.
Solid orange - The CATV interface is started, and the received optical power is larger than 0 dB.
Solid red - The CATV interface is started, and the received optical power is smaller than -6 dBÉs neked -21-et mondtak, ami a piros zónába tartozik.És lehet csak az analóg adásoknál kavar be .
-
Kija
aktív tag
Azért azt vegyétek figyelembe hogy ezek a TV-k nem profi mérőműszerek
Egyik eszközben így van megvalósítva a másikban úgy... -
-
sfefe
addikt
A nagy laposon nálam is 100%-ot ír de az analóg azóta szar mióta piros a CATV...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
cof
veterán
Gondolom a Philips TV messzebb van mint az Amiko az ONT-tól akkor jóval. Bár elég hozzá egy rosszul préselt dugó, vagy gyengébb minőségű koax kábel.
Nálam 20 méter koax után is 100/100 az érték 1 db. 3-as osztó után Samsung TV-n.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
nfsu17
veterán
Nálunk évekig piros volt, de semmiben nem.volt. hiba.
Tv.net, teló
Egyszer valamikor zöld lett, azóta is jó.
Szerintem is jelerősség 'probléma' és valamit állítgattak rajta bent, mert nálunk kint nem voltak.
Csak mondok valamit: lehet mondjuk 80% körül piros már, de nem lesz még ettől rossz az adás.
Kb mint a wifi jelerősség visszajelzés. Lehet csak 2 csík az ötből, de attól még tudsz netezni. -
sfefe
addikt
-
veterán
-
sfefe
addikt
válasz sityupityu #62177 üzenetére
Úgy emlékszünk zölden.
Csak mióta a másik szobában lévő régebbi tv-n szar lett az analóg adás azóta pirosan világít...
( Meg most irattuk át 1 névre az egészet a net az én nevemen volt a tv +vonalas a párom nevén és mondták, hogy ez így nem jó mert az eszköz ugye csak az egyik néven van. Átírattuk de az analóg adás szar lett...mondja ma a digis szaki kérjünk hozzá box-ot.. mondom neki eddig jó volt azon a tv-n is tehát náluk nem ok vmi. Újraindított vmit de semmi nem változott.) Mintha azt olvastam volna ez vmi jel probléma de azt mondja a jel ok mert -21... Bármit is jelentsen.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
veterán
-
sfefe
addikt
válasz sityupityu #62172 üzenetére
Na akkor lehet nálunk sem világított mindig pirosan...akkor mégis jól emlékszünk.
De miért világít pirosan.Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
veterán
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a digi eszközön a CATV felirat másnak is pirosan világít?
Hívtam a digit, hogy a régebbi tv-n amin ugye analóg adás jön elég szar lett a kép. Azt mondta igen sokan telefonálnak be emiatt de fej átállítások meg nem tudom mit csinálnak mostanában. De mondja inkább rendeljünk egy boxot hozzá...
Ez ok, de nem emlékszünk, hogy a CATV felirat eddig is világított volna....Köszi
SfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
levin70
tag
válasz szemcsi65 #62155 üzenetére
[Remek paraméterek egy Hitachi Android TV-től 5 év garanciával]
nem hitachi 50hak5350 szól de a beüzemelés és a kábel keresés ugyan az mint a többi hitachi, akkor is ha más szolgáltató.[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
Kija
aktív tag
válasz headhunter #62159 üzenetére
Én már kedden eljátszottam velük. Ugyan az a szerelő hívott fel hogy mit írjon a fejállomási mérnököknek aki júliusban kint volt nálunk mert nem hitte el hogy központi hiba. Semmiféle intézkedés nem történt.
-
headhunter
addikt
"Laza" 30 perces hibabejelentés után remélem intézkednek, júliusi emailt újra küldtem, benne a fórum címével és az akkori táblázattal.
Hibajegyszám: 6245073
----------------------------------------------------------------------------------------------Következő napokban figyeljétek megszűnik-e a "szétesés"!
-
4Grider
nagyúr
válasz petrusz82 #62154 üzenetére
A szétesésnek több oka lehet. Ilyen negyedóránkénti, csak egyes frekvenciákat érintő csuklások miatt nem cserélnek panelt a tv-ben, valószínűbb nála a tuner érzékenysége a túl erős jelszintre. Sokkal látványosabb is, többnyire nem is csak egy másodpercig tart. Az más kérdés, hogy a szervizesnek és a szerelőnek sem jut eszébe 100% körüli értéknél gyanakodni a tunerre...
A Diginél meg sajnos nem csak két hónapja megy a negyedóránkénti csuklás. Csak mivel nem két filléres eszközökről van szó, egyszerűbb migrálni őket, mint cserélni... -
szemcsi65
csendes tag
Vettek az Öcsémék Hitachi 50HAK5350 tévét az volna a kérdés,hogy Magyarországra állítva a menűben csak Vodafon kábelt adja ki Digit nem.Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
petrusz82
aktív tag
válasz 4Grider #62153 üzenetére
Most direkt megnéztem ezt az időpont dolgot. Viasat Nature Hd esetében minden óra 16 31 46 percnél van egy kis szétesés. Sok adónál nincsen gond. Általában digis adóknál szintén jelentkezik, csak más időpontokban. Hozzám fél éve kötötték be az optikát. A szétesés 2 hónapja van jelen.
-
4Grider
nagyúr
válasz Daróczi #62151 üzenetére
Az egyik ok lehet Digis is, akkor jellemzően a hibajelenség pont az óra megfelelő perceiben jelentkezik (ha azonos adón pont egy óra múlva nézed a műsort, akkor is szét kell essen). Ebben az esetben jelentsd be hibára pontos időpontot megadva.
De a leggyakoribb ok, hogy egyes tv-knek túl erős az a jelszint, amit a lakásokban elhelyezett médiakonverterek előállítanak. Az ont-okon és ftth receivereken ez nem állítható, utána viszont a koax ágra helyezett állítható csillapítóval viszont igen. Filléres eszköz, könnyű beszerelni. Nem minden tv egyformán háklis a túl erős jelszintre, ezért ajánlom az állítható csillapítót. -
petrusz82
aktív tag
Ha egy kicsit visszaolvasol, látod hogy ez a probléma mindenkit érint. Itt nem a tv-vel van probléma.
-
Daróczi
újonc
Sziasztok! 3 hónapja kötöttünk a Digi szolgáltatóval szerződést és vettünk egy LG Nano lct tévét. Egy idő óta a HD adások időnként szétesnek. Nem mindig , de napi szinten. Digi kijött kicseréltek kábeleket és dugaszokat. Lg garanciás kijött , panelt cserélt. Továbbra is szétesik időnként a kép. A digi azt mondja nem náluk van a hiba, a LG azt mondja , hogy a tévé jó. Már nem tudom merre forduljak. Előre is köszönöm tanácsot!
-
jsk
senior tag
Mivel mára sem jöttek helyre a közszolgálatik, most újra hangoltam. Ugyanaz a hiba. M1, M2, Duna, Duna World SD-k rendben vannak. Az M4Sport, M5 SD nézhetetlen, valamint az összes HD verzió is.
Ha éppen 1 percre jó a HD adás, akkor a jelerősség/jelminőség 100/100. Ha szét van esve a kép, akkor a jelerősség 10 és 90 között ingadozik, a jelminőség 0. A BER egészen felugrik 2000-re.
A koaxot kihúztam, visszadugtam, de max. 2-3 percig volt jó. Lehet a kábelnek annyi? Bár az összes többi adás hibátlan. -
jsk
senior tag
Újpest-központban mára megadták magukat a közszolgálati csatornák. Az összes HD nézhetetlen, szétesett kép. Az M4 Sport-nak még az SD-je is nézhetetlen. Újrahangoltam, nem segített.
-
oszy
veterán
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha nekem már van hűséégidő nélküli internet előfizetésem, akkor előfizethetek DIGI NEKEM csomagra?
Vagy először ezt le kell mondani és utána megrendelni a csomagot?Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
A digi tv kábelt(koax) át kéne vinnem a gyerekszobába. Hol tudnék venni könnyen hajlítgatható koaxot? Néztem ilyen szilikonos koaxot, de nem szeretnék rendelni, inkább személyesen venném Budapesten.
Továbbá, milyen elosztó szükséges? Köszönöm a segítséget. -
Kija
aktív tag
válasz headhunter #62134 üzenetére
Én leadtam.
A hibajegy számom 6233956, nyugodtan hivatkozzon mindenki erre.
El mondtam minden dolgot a hibáról (15 percenként egész országban, mely csatornákon, és hogy már volt ugyanez a hiba júliusban a 6002692 hibajegyen) -
Lackooo84
nagyúr
Super TV2 "érvénytelen szolgáltatás" WTF...
The Truth is out there...
-
-
acel786
tag
sziasztok
mecool kt1 android tv okositot használ valaki [link] ? tesztek szerint van dvb-c dekodere, de jó lenne tudni hogy tenyleg működik-e digin -
headhunter
addikt
Bejelentette már valaki a hibát? (országos)
Tegnap: 5, 20, 35, 50 perc este 6, 21, 36, 51
Ma: 7, 22, 37, 52 perc -
Kija
aktív tag
válasz Die Fohlen #62129 üzenetére
Le kell adni hibára. Közölni hogy az egész országban tapasztalható azonos időben.
Maguktól semmit sem fognak csinálni, már kb 10 napja észlelhető. -
Die Fohlen
csendes tag
Sajnos Miskolcra is visszatért a "megdöccenés"
Bízom benne, hogy hamar javítva lesz...
Én a sportokon tapasztaltam mivel azokat nézem legtöbbet.
Sport 1-2 HD, EuroSport 1-2 HD, ill. ATV HD mikor épp odakapcsoltam a Géniusz játékra.[ Szerkesztve ]
Die FohlenElf
-
gulyasa
őstag
Most meg nem mondom, melyik csatornákon, de itt (Kecskeméten) is vannak megakadások (kép és hang).
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
yogibear
addikt
Sport 1-2, Viasat Ex, His, Nat, Spektrum, History, Nat Geo, ezeken mind, de még van pár amik most nem jutnak eszembe... Van amikor csak a kép törik meg, van, amikor vele együtt a hang is kimarad...
Kockásodást a két Sony kanális kb azóta csinálja nálam, mióta Sonyk lettek...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
mzso
veterán
Helló!
A digi soha nem fogja megcsinálni azt a nyavalyás kommentátor nélküli hangsávot az m4-en? Már jó pár hónapja így van, amikor volt egy nagyobb hiba és nem volt M4 egy jó ideig.
-
pixta78
senior tag
Köszönöm nektek.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
gulyasa
őstag
válasz pixta78 #62114 üzenetére
Az extra csomag csatornáin kívül a többi csatornát bármennyi DVB-C tuneres eszközzel nézheted. Csak egy kábel splitter kell hozzá. Bekötéskor talán ad is olyat az alvállalkozó (de valójában pénzben nem nagy tétel). Nálam egy 3OUT-os van (1 bemenet, 3 kimenet).
Viszont az extra csatornákhoz való kártyát csak egy tévében tudod használni. A kártya (és CAM) díja benne van az extra előfizetésben.
Ezen kívül bérelhetsz további kártya+CAM-okat - összesen 5 lehet nálad - 200Ft/hó külön díjért.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
MODERÁTOR
-
pixta78
senior tag
pz6t
Sziasztok!
Leváltanám a jelenlegi váci kábelszolgáltatóm. Arra lennék kíváncsi, hogy egy előfizetéssel több TV-n is nézhetem a műsort? Minden Tv-ben van DVB/c. Jelenleg így megy.
KöszönömHegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
laszlo168
senior tag
Köszönöm, próbálkozom.
-
gulyasa
őstag
válasz laszlo168 #62110 üzenetére
Egyetlen - több helyen is visszatérő - erre vonatkozó infót találtam ezzel a készülékkel kapcsolatban, hogy az USB-je 2.0-s, 5V, 500mA.
Más eszközökkel való tapasztalat alapján azt mondanám, hogy ennél modernebb és többet fogyasztó tárolóval ne próbálkozz. (Pl. hiába kompatibilis az USB3.0 visszafelé, attól még nem minden eszköz szereti). Vagy saját külső tápos HDD vagy USB HUB megoldás lehet, de csak elmélet.
Vagy az is lehet, hogy a fájlrendszer nem mindegy neki - de ezt sem részletezik sehol. FAT? NTFS? EXT?
De előfordulhat az is, hogy gyárilag hibás a készülék USB-je.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
veterán
-
laszlo168
senior tag
Sziasztok, be kötötték az optikát, minden jó, csak azt szeretném megtudni, hogy a tv box az tud felvételt késziteni, és ha tud mit tud kezelni, mert eddig amiket próbáltam, vinyó ssd, semmivel nem működik. Saját magának nem formázza le, Hogy tudnám rá venni hogy rögzitse az adást?
-
allein
addikt
Sziasztok, kettő tv készüléken is fennáll a probléma: Cool TV HD és RTL II HD, a nem HD az ok. MIndkét HD csatorna esetében kockás a kép, hiába hangolom újra nem javul meg. Mit lehet csinálni?
#62103Intruder2k5 - olvasom, bocsi.
Lehet egy újraindítás az ONT-on megoldja?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
S z o l n o k tökéletes a kép dvb-c
-
ToBeY
nagyúr
Másnál nem esik szét a kép némelyik adónál?Most nem tudom,hogy az usb tv tunerem halt be vagy simán sz@r a digi?!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest