Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Sziasztok!
Szeretnék DIGI csomagokat beköttetni majd nyáron, egyetlen félelmem, hogy - elmondások szerint, már akinek az van a környezetemben - a TV adás időnként eltűnik, kockásodik a képe, Ti akik használjátok, ez mennyire általános, zavaró, milyen mértékű?
Köszönöm.
-
Flashget
félisten
Nem mivel eleve a chipet a szolgáltatók programozzák be.
Digitányéroshoz külsőre pont ugyanolyan CI+ CAM-ot adnak mint kábeltv-hez. Kiváncsiságból a kábeltv-hez adott kártyát, modult használtuk a tányéroshoz. Épp csak ki nem köpte a Samsung H6500-as tv. hogy mit akarok azzal a kártyával.CI a Mindigtvextrához jó.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Lackooo84 #32094 üzenetére
mikor kemény telek voltak Bp-n is -15 fok vagy alatta, dízel autóba tankoltam 1 liter benzint arra ráküldtem 40 liter gázolajat, olyan szépen indult reggel.
nem most volt ez a dízel is még a régi kályha féle fűstőlős, nem a közvetlen befecskendezős CDIFGHTRESCV fajta. :pRealme GT Master Edition
-
veterán
-
A benzines autóba olcsó dízelt tankolást sehogyan sem lehet megoldani? Pedig a tankoláskor beletudom dugni a töltőcsövet, meg is tudom tankolni vele az autót, oszt mégse megy vele.
Legális trükk, ilyesmi? Nem létezik, mint ahogy a felprogramozott "CI+" sem értelmezhető (mondhatni illiberális )
Nem, akkor sem, ha kakast áldozol éjfélkor.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
VGYke
addikt
Ok, értettem én! De nekem sincs! Ráadásul volt 3 hónapig HBOGO, mivel vettem egy TV-t, amihez promócióban járt "ingyenes" regisztráció és működött, tök jó volt, pröccenés mentesen jöttek TV-WiFi internet kapcsolaton a FHD filmek. Csak hát a promóció lejárt.
Viszont ha promócióként működött, miért nem tud működni rendes előfizetésként, amikor is csak ezt akarom, a digitális HBO csatornák nem érdekelnek. Itt akkor nézek meg egy filmet amikor akarok, nem akkor amikor sugározzák[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Olvasgattam én vissza CI+ kártya ügyben, de azért csak bepróbálkoznék.... Egyik TV "CI+", másik sima "CI" kártyahelyel rendelkezik. A régebbi "CI" kártyát sehogyan sem lehet megoldani? Legális trükk, ilyesmi? Pl. veszek (bérlek?) 2db felprogramozott "CI+"-t, aztán abból az egyik kártya adatai valahogy átvarázsolódnak a "CI" kártyára?
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Félig offtopic: Időközben kiderült, hogy van Aktiv1-nél is RTL3 HD, csak éppen elfelejtették bárhol is reklámozni... Honlapon lévő kiosztásban benne van, de se ÁSZF, se hír. (Az ÁSZF-ük még tartalmazza a Universal-t és társait is...)
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
VGYke
addikt
válasz kecsawi #32082 üzenetére
Köszönöm! De ez az! Nekem a net is digi, az meg nincs a listában (a honlapot én is megtaláltam).
Ezt írja: "HBO GO szolgáltatás az alábbi szolgáltatóknál elérhető HBO előfizetés esetén"
Egyenként kérjek árajánlatot mindegyiktől, függetlenül attól hogy sem a TV "adást", sem a netet nem ök adják?[ Szerkesztve ]
-
kecsawi
senior tag
Szolgáltatóktól kapsz rá választ.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Szerintetek az interneten elérhető HBOGO-t okos TV-re hogyan lehet megrendelni úgy hogy nem kell a Digi (digitális és kódolt CI+ kártyát, vagy STB-t) igénylő csomagja?
-
allfinanz
senior tag
Disney 16:9 lett! :-)
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Lackooo84
nagyúr
Igen én is pont ezt akartam kérdezni, amúgy nem csak az RTL HD csatornái (RTL klub, RTLII, Film+, Cool), a TV2 HD, Super TV2 HD is ezt csinálják kb. egy hete (előtte nem vettem észre ilyet), úgy 5-10 percenként egy pillanatra bekockásodnak. Gondolom ez szolgáltatói probléma, de mégis hogy jelentsem be nekik?
Más: nálam (Tatabánya) Cool HD EPG-je vagy 2-3 hete az RTLII HD műsorait írja, jeleztem nekik facen, azt mondták központilag minden rendben. Újrahangoltam a tv-t (KDL40W605), de a hiba továbbra is fenn áll. Nálatok jó?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Bogyi007
veterán
Kiskunhalas, Tompa, Kelebia körzeti használókat kérdezném, nálatok sincs normális EPG?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
fcc
aktív tag
Hol lehet venni Techwood beltérit? A gugli nem talál magyar oldalon, csak használtat.
-
fcc
aktív tag
Napok óta figyelem, hogy az RTL3 csatornái rendszeresen szétesnek egy-egy pillanatra. A hangon nem venni észre, csak pixeles lesz. Másnál is csinál ilyet? Csak ez a három , és csak a HD változatuk.
-
sarkan
aktív tag
Nekem D8000-es samsungom van, ha jól tudom 2011-es model.
Jelenleg a telekomos kábel tv-t nézem stb nélkül csak kártyával. Működni fog a digi is kártyával?
Júniusban lejár a hűség és váltanék de nem szeretnék stb-t. -
devil-k
nagyúr
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, működik a dolog! Az első ügyfélszolgálatos fickó akivel beszéltem, egy teljesen, totálisan idióta, hozzá nem értő valaki volt. Nem értem, hogy hogy a francba dolgozhat valaki ilyen helyen, amikor azt sem tudja, hogy mit beszél? Ráadásul próbálja az embert hülyének nézni. Vicc!
Még egyszer köszönöm és szép napot mindenkinek!
Üdv.
- mozi bolondéria -
-
zsolt501
nagyúr
válasz devil-k #32059 üzenetére
Azért nem megy, mert nem aktiválták még a kártyát, fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és aktiválást kell kérni, ehhez tudni kell majd a kártyán lévő számsort.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
devil-k
nagyúr
Én is leellenőriztem most és valóban! Akkor miért nem megy? Minden csatorna bejön, csak az nem... Azt írja, hogy kódolt jel.... pedig elő van ám fizetve!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Flashget
félisten
válasz devil-k #32053 üzenetére
Abba mennie kell.
Nekem van 2009-es tuneres monitorom amibe csak CI van, ki is írta nem kompatibilis a behelyezett CI+al.zsolt501 csak bizonyos B szériás típusban amit Franciaországba szántak.
A 2010-es C verzió kapta már a CI+t.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
veterán
-
devil-k
nagyúr
Ez a muterom TV-je. Samsung H6200 a TV.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Srácok!
Az valóban igaz, hogy a Samsung TV-ken ha nincs CI+ kártyafoglalat (csak CI), akkor nem jön be a Digi Film adás? A telefonos üsz-on ezt az infót osztották meg velem. Bár ez így eléggé hihetetlen és vicces, hogy egy új Samsung TV-n nincs erre lehetőség.
- mozi bolondéria -
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #32036 üzenetére
Nyugi ez a MusicMix /SuperOne csati lesz....
A HD verziós marad...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
jeszi
tag
Sziasztok!
HDMI kábellel összekötve a digi kábel boxot, a tv így zúg.
Ugyan azzal a kábellel számítógéppel összekötve viszont nincs ez a zavaró jelenség. Mitől lehet ez?
Másik HDMI kábellel másabb a zúgás, de jelen van akkor is.Egyenlőre azt gyanítom, a box miatt lehet a zúgás. Ha így van, vajon egy box csere megoldja vagy ezek ilyen minőségűek? (A legújabb digi hd box.)
Lehet, ha veszek egy új HDMI kábelt, azzal már megszünne a zúgás?
Nem félek a haláltól, majdcsak túlélem valahogy!
-
-
Flashget
félisten
válasz unravel #32039 üzenetére
viszont nem írják a zene csatorna megszűnését pedig az volt elsőnek bejelentve.kerestem közvetlen linket a pdf fájlhoz...na azt nem találtam de ez ott van.
Fájlnév: digi_kft_weboldal_aszf_modositas_2015.03.01.pdf
Fájlméret:520 KB (532 750 bájt)
Cím:-
Szerző: Berzlánovich Lívia
Tárgy:-
Kulcsszavak:-
Létrehozás dátuma:2015. 01. 30., 15:10:04
Módosítás dátuma:2015. 01. 30., 15:10:04
Létrehozta: Microsoft® Office Word 2007
PDF előállító: Microsoft® Office Word 2007
PDF verzió: 1.5
Oldalszám:1[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (a továbbiakban:„Szolgáltató”) az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban:ÁSZF”) 2015.március 1. napjától hatályba lépő módosításai az alábbiak:
Az ÁSZF „E” és „E.1” Mellékletekben szereplő csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
A SuperOne (23-04h-ig) –a csatorna megszűnése miatt- kikerül a Szolgáltató kábel és műholdas televízió szolgáltatásainak programkínálatából.http://digi.hu/aszf
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Digim van és most SD box-om.
Milyen boxot lehet venni (akár használtan is), ami HD-ban tudja lejátszani a HD adásokat. HDMI-n szeretném
csatlakoztatni a TV-hez.Kiborg
Ésszel él az ember - mondá a kannibál!
-
Aflamin
tag
Ide írom,mert dvb-c box problémám van!
Egy Synaps CHD-3100M box, a NAT GEO WILD HD csatornánál nem választható a magyar nyelv csak 6 idegen.A többi csati sd,hd jó. Magyar nyelv van. A szolgáltatónál (magán cég) rendesen van magyar nyelv is az NGW HD csatinál. Próbaképen egy Amiko mini hd t2/c boxnál viszont rendben van a magyar hang is!
Hibás lenne a boxom? Esetleg szoftver csere egy másik ilyen tipusról segítene?A szolgáltató és egy UPC-s szaki is csak nézett,hogy mi van! Ilyett még nem láttak!
[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
Sziasztok,
Az alábbi osztó megfelelő a digi kábeltv-hez? Anno Telekomos kábeltv-nél volt használva:
Köszi
-
zsombor1
csendes tag
Sziasztok. Az én problémám az, hogy van vagy 4-5 olyan csatorna amelyek csak analógon mennek. Szolgáltató: Digi KábelTV Szeged, TV: Samsung UE32F6100AW. Bementem az ügyfélszolgálatra, azt mondták, hogy manuálisan kell megkeresni ezeket. Adtak egy listát, amelyen rajta van, hogy ezek a catornák(M1,M2, parlamentTV, d1, Duna, Duna2...) milyen frekvencián vannak. 114,5MHz, 121,5MHz és 128,5MHz. Próbáltam újrahangolni, automatikuson nem találta meg őket, manuálisan ha beállítottam ezeket a frekvenciákat, nem talált semmit. Telefonáltam a 1772-re, ott azt mondák, hogy valószínű, hogy a TV nem tudja. Tudna valaki erre valamilyen ötletet?
-
-
guelph
újonc
igen próbáltam de ugyanaz a hiba
-
guelph
újonc
Sziasztok, tud valaki segíteni? az a problémám, hogy most kötötték be a digikábelt, ami eddig szuper csak van kb. 10 csatorna amin nem jelenik meg a kép-a csatorna kiosztást néztem a 770 mhz, c58 hibázik-mindig az van kiírva hogy jelenleg nincs adás nézze meg a műsorújságot egy Sharp led tv-m van valakinek van valami ötlete mi a baj? előre is köszi a segítséget
-
Trotter66
tag
válasz M_AND_Ms #32019 üzenetére
Erre kértem őket, hogy mondják meg, hogy melyik firware jobb a tv-mhez a fentlévő kettő közül. Ezt nem tették meg. Aztán a kettőből csak az egyik "működött" nálam- De szerintem már sokat is offoltunk e tárgyban. Lényeg az, hogyha nem lett volna fent a Samu oldalán a firmware és nem szórakoztam volna egy jó félnapot vele, akkor nem lett volna megoldás a problémára. Én elégedett vagyok.
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #32010 üzenetére
"Nemzetközi Úszószövetség (FINA) - Műugró világkupa-sorozat"
Ennek kiváltképpen örülök -
imádomszeretem nézni a női szakág versenyeit, főleg mióta van Eurosporton is HD, így meg még több látvány lesz. Az olaszokat jó szemmel tartani, de remélem a magyarok is indulnak pár versenyen. Szép lányaink vannak na!Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Trotter66 #32014 üzenetére
A hálózaton az Internetet értettem. A tévé adás melletti frissítés sugárzás (OTA) nem nagyon megy a hazai szolgáltatóknál. Ha menne, akkor ugyanolyan biztonsággal lehetne onnan is telepíteni, mint a netről.
A lényeg, hogy a Samsung üf által adott válasz, hogy ,miért nem javasolják a frissítést nem elfogadható.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Trotter66 #32001 üzenetére
Az ügyfélszolgálat nem tudja - ez igaz. De a tévé tudja. Gondolom a Samsung is tud a hálózatról firmware-t frissíteni. Vagy nem?
Én a pana tévén, már vagy 5-szor kaptam frissítést. Ha megjelenik és a tévé érzékeli, akkor pl. az okos funkciók egy részét nem is engedi addig, amíg nem frissítekAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Dan-szan
senior tag
Üdv. Egy 6 lakásos társasházban lakom van előttünk egy ilyen doboz,osztó nem tudom pontosan. A házban én lennék az első akihez bekötik,ha minden jól megy. Szerintetek légkábellel hozzák át egyből a lakásba vagy a házba kiépítik és úgy hozzák be a lakásba/sokba? Mitől függhet,van egyáltalán erre fix vagy a cég,alvállalkozó aki éppen csinálja dönti el neki épp melyik megoldás a jó? Légkábel esetén befolyásolhat e az időjárás bármit?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
-
Trotter66
tag
válasz M_AND_Ms #32000 üzenetére
Az ügyfélszolgálat nem tudja, hogy az egyszeri user milyen firmware-t tölt le a netről, így inkább alapból óv a frissítéstól. Ha nem megfelelőt választ ki az ember fia, akkor könnyen téglásodhat. Más kérdés, hogy akkor is van visszaút a service menüből, de ezt egy szimpla user már biztosan nem képes megoldani.
Az én esetemben egy LE szériás Samuról volt szó, ami nem okostv, hanem azelőtti típus, így nem netképes, csak okosítható. Viszont külső tárat kezel és lejátszik mindent, így a frissítés USB-n keresztül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest