- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vírusirtó topic
- Programozás topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
levin70 #74558 üzenetére
Ez melyik dokumentum amúgy? Vajon az ASZF csatornakiosztás dokumentumban miért nincs egy ilyen normális lista frekvenciákkal, csatornákkal?
Elég gáz nézni a sok üres csatornát amit a lepusztított bitráták helyében "kaptunk". És akkor ebben benne sincsenek a már nem használt frekvenciák... -
-
BÉCSÉ
csendes tag
-
gulyasa
őstag
válasz
levin70 #66925 üzenetére
Szerintem félreértettél valamit...
Csak a belinkelt listára reagáltam, hogy abban nincsenek 300 MHz alattiak, de Kecskeméten (is) még használják.Nekem nincs szükségem frekvencia táblázatra, mert én is hozzá tudok jutni.
Vagy a tévéből kimentve a ChanShort-al, vagy az enigmás beltérimből többféle módszerrel is. -
cof
veterán
válasz
levin70 #64634 üzenetére
Köszi. Ebből a listából is szépen látszik, hogy az analóg csatornák környéke ki van hagyva bő ráhagyással a digitálisnak. Még ha kivennének 3 analóg csatornát akkor frankón elférne ugyanennyi MUX a 432, 440, 448 Mhz-en. Így már egész szépen el lehetne osztani a csatornákat, ami bitráta szempontjából jó lehetne.
Amúgy látszik, hogy nagyon nincsenek a topon vagy nem tudom még mennyi ember van a régebbi Digis brigádból, gyanítom nem sok, mert az ID HD elsődleges hangsávja is angol magyar helyett.
-
válasz
levin70 #64414 üzenetére
Ez már másodjára kerül ide, és másodjára nem értem. Mi ennek a forrása? Egyedi gyűjtés? És mihez képest? Itt van megadva három link, az ott szereplő csatorna listák uniója lenne? És mi a jelentősége? Mert ez így kissé félrevezető, mert azt sugallja, hogy a Digi nem közvetít egy csomó csatornát, amit a másik két szolgáltató (Voda, Telekom) igen.
- A legtöbb felsorolt csatorna nem hiányzik a Digi kínálatából, legfeljebb nem HD-ban, hanem SD-ben továbbítják.
- Vannak olyan csatornák a listában, amik valójában szerepelnek a Digi kínálatában (Apostol TV, Hegyvidék TV), legalábbis nálam igen.
- Vannak olyan csatornák, amiket egyetlen linkelt szolgáltató kínálatában sem látok (Russia Today, RTR Planeta (felfüggesztett egyiknél)).
- A streaming szolgáltatások hogy keverednek ide???És persze vannak csatornák, amik csak a Digi kínálatában szerepelnek (Deutsche Welle), ami persze nem scope-ja a fenti listának, de a teljes képhez mégis hozzátartozik valamennyire.
Ha már valaki szenvedett ennyit az összehasonlítással, akkor produkálhatott volna egy használhatóbb összehasonlítást, ahol a többi szolgáltató hiányosságai (vagy erényei) is látszanának. (Amúgy az ilyen összehasonlításnak sincs feltétlen értelme, mert hiába tetszik nekem jobban a Vodafone vagy a Tarr csatorna választéka, ha nálunk csak Digi meg Telekom van... Szóval maximum idegeskedni lehet miatta, hogy bezzeg másoknak milyen jó. V.ö. a szomszéd rétje...)
-
levin70
tag
válasz
levin70 #64414 üzenetére
Direct One TV.Benne maradt véletlenül,azért raktam ki mert megy a vita a fórumon,hogy a kivett csatornák helyett milyen újat rakjon be a DIGI. mindegyik csatorna megtalálható valahogy a három másik szolgáltatónál.most már csak digin múlik és az embereken,hogy írnak-e a DIGI facebook oldalára,hogy milyen csatornákat akarnak.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
levin70 #64401 üzenetére
Hát, elnézve ezeket a listákat a "digi" tényleg elmehet a jó búsba....amik ezeknél sd a többinél ezer éve hd, viasat3, discovery, stb. nálunk kb. 1.2Mbps hányás minőségben.... most eltüntetnek ugye 8 csatornát, amiből 7 hd, adnak helyette 2 sportot azt jóvan, részükről letudva...
-
Lackooo84
nagyúr
-
válasz
levin70 #63256 üzenetére
Ez a lista azért kicsit megtévesztő (az inviteles dologra értem), legalább is pl Dorog esetében. Itt élek, tudom hogy mi történt. Dorog jelentős része hálózatilag eleve ősdigis terület volt, de pár éve felvásárolta az inviteles részeket is. Ezért került erre a listára.
-
-
so_ha
senior tag
válasz
levin70 #61868 üzenetére
Az a rövid tény lett "kiszínezve egy cikké", hogy a 4iG közgyűlés után nem volt a Digi-t érintő bejelentés.
-
Cr00py
senior tag
válasz
levin70 #60780 üzenetére
Igen, ezt tudom.
Hajnalban nem volt adás, ezért ilyenkor mindig megnézem a weboldalt, hátha tervezett karbantartás van, és amiatt nem jó. Ezt találtam.
Eddig nem is lenne baj, fejlesztenek. A leírás alapján újra hangoltam a csatornákat, ahogyan írták is, mert össze-vissza volt minden.
A legtöbb, főleg analóg csatornát viszont szinte lehetetlen megtalálni, mert auto kereséssel talál kb 1000-t ( van amiből több is van. ) illetve még a csatorna nevét sem írja ki sok esetben.
Egy örökkévalóság sorba rendezni sajnos.
Persze tudom, hogy ez inkább a tv hibája. Van egy másik LG is, ahol csak egy auto keresést csinálok, és az magától sorba is rendezi, be is számozza 1-től.
Na most a philips ezt ismét össze-vissza teszi. 27-től kezdődik, és jó pár szám ki is marad.
Ezt még el is viselném.. de a műsorújság egy katasztrófa lett.
Próbálok majd keresni egy képet a régiről, illetve lefotózom az újat.
Valamit biztosan változtattak, mert teljesen más design-t kapott, és nem is magyar. Ugyan találtam pár magyar csatornát is köztük, de 90%-ban valamilyen orosz, lengyel csatornákat mutat. ( nem is értem, hisz gondolom ez a tv sw-től függ, nem? )
Smart tv, viszont ez még nem androidos. Ilyen van egész pontosan. -
levin70
tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
levin70 #45046 üzenetére
Ez volt az általam betett képen is, amit csak tájékoztatásként mutattam a hozzáértők részére, hogy mégis miről van szó.
Akié a TV, az viszont egyáltalán nem hozzáértő.
Mégpedig azt nem lehet érteni, hogy le lett futtatva az automatikus keresés egy újonnan vásárolt Samsung TV-n, át lettek lapozva a digitális adók, de nem találja sehol a Sorozat + műsort.
Lehet, hogy ott van valahol, ehhez kellene valamilyen programszám, programhely, hogy mégis merrefelé keresse.
Kihasználva azt a tényt, hogy a digitális műsorokat a digitális TV-k a logikai azonosító segítségével a szolgáltató által meghatározott sorrendbe rendezik, általában. (Most lényegtelen, hogy lehetnek kivételek is).
Felejtsük el a MHz-eket, nem mindenki szakember. Vannak idős, beteg stb. emberek is stb., akiknek még a TV bekapcsolása, használata is problémát jelent.
-
inter29
csendes tag
válasz
levin70 #40393 üzenetére
Igen. A samsung lcd tv és 3d felvevő hdmi-vel van összekötve. A digis antennakábel bemegy a dvd-be, és rf kábel van még a tv és dvd között ennyi.
Amúgy a bejövő digi főkábel kettes elosztón van, egyik tévének másik a netnek, ennyi.
Viszont tv így is hibátlanul fog mindent.
-
Flashget
félisten
válasz
levin70 #37289 üzenetére
Kezdjük ott, hogy az milyen Sportcsatorna ami nem közvetít egyetlen sporteseményt sem élőben? Nincsenek már jogai. Melyik cég akar ilyen csatornán reklámozni akit a kutya sem néz? melyik szolgáltató akar fizetni stúdiós talkshowért, konzerv műsorokért, ismétlésekért élőben sugárzott sport helyett? Na jó nézik, de elenyésző számban.
Stúdió dumák, arcoskodó Havas egyedül a Troll foci ért ott valamit. Ezek arra jók, hogy kitöltsék az időt két sportesemény között, de már azok nincsenek.
Innentől kezdve ez a csatorna vagy átalakul teljesen mássá (már pedig sport riporterek nem kellenek Horti, Léderer) csak még az sem biztos, hogy érdekli az embereket majd. vagy most még megy a maszatolás majd a bejelentés, hogy game over.
Arról nem is szólva az UPC már kidobta őket a következő a Digi lenne,ha nem a Digihez közeli ember vette volna meg a SK-t rossz nyelvek szerint :pJobban járnánk, ha a Digi ezt reptetné és helyére berakná a Sport 2 HD-t vagy ha azt nem akarja az UPC akkor a Digifilm HD-t..
-
rocket
nagyúr
válasz
levin70 #36091 üzenetére
Szuper, mostmar lehet adni heti 39 meccset plusz megismetelni a 0-0-as meccseket 2x
Akkor kellett volna, amikor tele voltak jogokkal, es egymást utottek eloben a foci nelkuli sport adasok.DTM es az F1 betetfutamait visszaszerezhetnek, ramatyul bantak vele az M4-en, sokszor meg a musorban szereplo idopontban se voltak.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPad topik
- Autós topik
- Politika
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest