- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
Lehet volt már, de hátha nem látta még mindenki:
Battlefield 4™ Handgun Shortcut Kit - "megvehető" 0 pénzért a battlelog store-ban.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
Tegnap este melo elott Firestormon mentem egy CQ-t, kedvenc volt Bf3-ba, de most jobban tetszik, otthonosabbnak erzem, talan a Bf3-as szuro hianya miatt. Gol pikk-pakk meglett -nem rossz, de nem is jo -SRR jobb. Utana Caspian jott CTF modban -nem is tudtam, hogy van ilyen mod. Elindultam zaszlohoz, de a dombra mar nemjutottam fel, mert voros halal lett. Caspian szepen pompazik ebben az oszes szineben, de ezt a palyat nem nekem talaltak ki, ahogy a Metrot sem 😊
Karkand nagy favoritom regrol, hianyzik nagyon, meg Canal TDM.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Plezs21
tag
És igen.... Köszi DICE, hogy újra elkezdhetek lefagyni Amúgy Caspian nagyon jól lett balanceolva 3 pont a fal mögött a ruszkiknak Zseniális
30 másodperc Metron Miért ilyen böszmék?
[ Szerkesztve ]
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
lofagi
addikt
Amúgy nem értem azokat az embereket akik változást vártak a pályáktól. Igaz még csak 1 pályát sikerült kipróbálnom, de az pont azt adta amit megszoktam a 3ban. + hogy jobban néz ki, az ördög a részletekben rejlik. Ha pedig radikális változásokat csináltak volna akkor az lenne a baj. Jó ez így.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
eszakas
senior tag
válasz kengyel #36690 üzenetére
Hát egy metrón milyen változtatást vártál? Nem csinálhatnak belőle buszpályaudvart de vizet tettek bele bár nem értem miért.
[ Szerkesztve ]
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Most töltötte le nekem is az SA.t. Egy nagy szerencsém van, nem fagy a játék
Viszont a Metro tiszta BF3 pálya ! Kis hangeffekt dúsítással, meg kicsit "modernebb " kinézettel
A többit még most fogom megnézni !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
eugabesz
őstag
válasz sixpak #36683 üzenetére
Mert nem mind1 kivel tolod egy szerveren...tegnap még csodálkoztunk is,hogy né má',megállt a vihar a tenger fölött...aztán jobban ránéztem a játékoslistára,oszt felfedeztem csaknorisz-t...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Mr.White
senior tag
ezeket a böszme foglalható pont jeleket nem lehet kisebbre tenni, vagy átlátszóbbá?
mindenhova belelógnak és mindent látok csak az enemyt nem. -
Gyula84
veterán
metró elég is volt azt hiszem ennyi... 1kört toltam le következőn nade m320 nade m320 ennyi igazi metró gyökereknek való ez igaz 64 players de akkor is
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Olympos
aktív tag
válasz eugabesz #36665 üzenetére
Az én viszonyom a BF4-el olyan, mint sokaknak egy párkapcsolat: az elején jó, de amint elkötelezed magad mellette csak jönnek a bajok.
A Béta kifejezetten hibátlan volt számomra: semmi bug, semmi kifagyás és még gyors is volt.
Röhögtem is a sok "bambán", hogy "hehe, biztos az Ő gépükben van a hiba, nem tudják karbantartani a gépet, teleszemetelik mindenféle performance javító programmal".
Aztán kijött a játék, ami nekem még lassabb is volt, mint a béta, de legalább futott fagyás nélkül.
(Fura, itt még a bugok sem tűntek fel.)
Aztán jött az első patch és fagyás, amikor a torony összeomlott, pedig addig jó volt.
Aztán újabb patch és sokszor némafilmbe ment át a csatamező.
Megint egy új patch, majd megint....és röhejes hibák jöttek elő defuse, ill. egyéb módokban, ill. hihetetlen helyeken. Volt olyan hiba, amit visszahoztak nekünk, had nosztalgiázzunk.
Aztán most jött ez patch egy vagy két hete és megismerkedtem a totál kifagyás fogalmával: ctrl+alt+del, bf4.exe bezár.Az Alpha sem fagyott nekem (bár az még ronda volt), de komolyan...ez egyre szarabb.
(A Second Assault pályák meg olyan rondák lettek, hogy inkább visszarakom a BF3-at.)
[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
Nagyon jó új DLC mellé új driver jött az Nvidia tulajoknak 334.89
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz spanglee001 #36668 üzenetére
Start 5 fires in Second Assault: gyújts 5 tüzet az új mapokon ( pl az engi repair tooljával)
Transport a flag carrier in a helicopter which results in a capture : Helivel szállíts el egy zászlóvivőt, és vigye be az ellen zászlaját.In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
ricsiii01
tag
Hello!
Tudnátok valami videót vagy nem tudom mit ajánlani ami megtanít játszani? Mármint repülőt, hajót és tankot vezetni normálisan?
Előre is köszi!.
-
fletoka
tag
Thx akkor egy darabig kuka és megyek warozni vagy esl-re bf3-ba.
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #36662 üzenetére
érdekes volt na
(#36663) urbi73
hát nehezebb az biztos(#36668) spanglee001
na lehet ez volt az[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Na hát a 4 mapot végigpörköltem....aztán egy áramszünetet bekaptam Jeah vidéki man Caspian border egy kicsit nagyobb gépigényű lett...ellenben gulf of oman-ra simán tudok egy szintet feljebb állítani a beállításokban.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
spanglee001
addikt
válasz Snip3r_HUN #36662 üzenetére
elég csak egy létrányit is, és nem is muszáj sniper fegyóval az 5 kill, claymore is jó, azzal 1 perc alatt megvan az 5 kill.vagy c4 el is lehet a létrám
de attól függetlenül kell még a sniper assist is amit bárhonnan könnyen bekempelhetünk
legalább nem 32 en lődöznek egyszerre rád a toronynál
remélem segítettem azokat akik hasonlóan nem reconnal nyomulnak nonstopStart 5 fires in Second Assault ez mit jelent 4 már van belőle
Transport a flag carrier in a helicopter which results in a capture és ezt sem tudom hogy kellszerk: 36661 Gyula szerintem kilőtték a tartó oszlopot a csapattársaid és a rádomló törmeléktől szédeleg egy kicsit, sok helyen van dupla oszlopok teteje sárga szétlőhető és beszakad a tető.
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
fletoka
tag
Valaki árulja el legyenszíves mi ló
...t csináljak hogy jó legyen a hitreg mert már komolyan szétbasz az ideg.Engem utál ez a fos.Vaktölténnyel lövöldözök mig más 3-4golyóból leszed.Már a networksmothingot is állitgatam. -
Olympos
aktív tag
Akinek kifagy és a hang "megakad" és High/Ultra felbontáson játszik, az tegye Médiumra.
Nálam ez átmenetileg megoldotta, bár nem volt időm csak pár percig tesztelni.- Additional fix for the "sound loop" deadlock when running High/Ultra graphics settings Forrás
...csak még nem sikerült "tökéletesre" fejleszteni.[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Na úgy tűnik firestormon sem muszáj felmászni legfelülre a gol magnum unlockolásához, 2 létrányit is elég hozzá mászni is onnan is számolja a killt. ( Legfelül amúgy is ott a négyes "pörzsölő" ami felér egy öngyilkossággal )
(#36661) G4ula84: Beb@szott a katonád.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Gyula84
veterán
nekem se fagyott ki igaz pár kört toltam de minden oké volt idáig homokvihar az nagyon jó lett szvsz
más: metrón mentem fel lécsőn nagy robbanások és ilyen furán futottam fel az mi a fene lehetett? mintha megpróbált volna támaszkodni
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz Olympos #36655 üzenetére
jó, hát nem kevés időt sza**tam el ezekkel, jó, hogy nem kell megint újra vacakolni vele.
más: van itt akinek logitech egere van? A gaming software az istennek nem találja a játékot, manuálisan meg ha berakom nem adja be a profilt. Ingame meg derogál neki rárakni az oldalsó gombokra a parancsokat.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
STC Speed
őstag
Jó újra ismerős pályákon tolni,de azért az fps nem annyi nekem,mint ami volt.
Caspian meg bf2 nek tűnik a 3 hoz képestAmúgy emlékszem bf3 is mikor megjelent szépen futott,és egyre rosszabb lett a patchekkel és a kiegészítőkkel.
-
marilllyo
veterán
válasz blaca83 #36647 üzenetére
Y510p-ről játszom...
Eddig tökéletes volt. 1 fagyásom se volt.
Sli-s mikrolaggot magas részletességen leszámítva tökéletes.De ma.... A játék is frissült ..plusz új nvidia driver is jött ki ....izgalmas.. Valami tuti elszaródik nálam is.
Félek hazamenni...PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Betelt az SSD-m és átállítottam a vinyóra a többi cumó telepítését. A second assaultot mért nem a vinyóra telepíti, mikor átállítottam? Valami megoldás nincsen rá?
-
blaca83
őstag
válasz Olympos #36644 üzenetére
Ne szívd már mellre... Megfoghatatlan a dolog!
Nálunk is a fél csapatnak kifagy és sz@rakodik a játék, a másik felének semmi gondja. Szerencsére Én a szerencsésebbek között vagyok, nálam semmi gond nincsen.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Olympos
aktív tag
válasz blaca83 #36638 üzenetére
jaja bakker ne fárassz már, inkább maradj csendben.
szeretem az nvidiát, de most nincs szükségem ilyen építő jellegű hozzászólásokra ember.
amd karim van,de amint látod gtx760-al is kifagynak az emberek.és itt a battlelogos hibaüzenet: BF4 fórum fent
WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE.de nem baj, írogasd a sötétoldalas...áhh...mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
No összegészében jó az SA, de nekem még mindig az új alap mapok jobban bejönnek.
Meg 1-2 CR map is jobban tetszik. pl a Gilin Peaks.... várom a következő DLC-t.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pilu85
őstag
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Try next time !rules idiot!
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
blaca83
őstag
válasz Snip3r_HUN #36639 üzenetére
Nem értem, Nekem az előző patch előtt se és most se fagy a játék semmilyen hibaüzenettel.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Olympos
aktív tag
Nem szoktam ilyet, de a jó büdös fészkes fenét az EA/DICE párosba.
Két hete kaptunk egy kedves kis patch-et, azóta kifagy, előtte pedig minden jó volt.
Gép is megvan hozzá, FullHD ultra +60FPS átlag megvan.De azóta ctrl+alt+del gombot többet nyomom le, mint a gránátvetőt.
Mind DX11, mind Mantle alatt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Hálistennek az "outofmemory" hibat nem sikerult javitani, pedig benne volt a patchnote-ban.
Egyebkent mostanaban nem volt, ma kezdte megint, remelem a SA-nak koszonhetem...
Gratula
[ Szerkesztve ]
-
BIROD5
tag
válasz Dexter-2000 #36610 üzenetére
Felesleges !
Én megtettem de ugyanúgy szopelló !
Van egy intel nvidia ill. intel ati gépem egyik sem jobb. -
Gyula84
veterán
válasz Lavidaloka #36605 üzenetére
te tuti fantát iszol
-
Algotis
addikt
Lehet, hogy a bug is fícsör ebben a játékban?
A többi játékokban nem nagyon lehet ilyeneket látniAndroidos Outlookból küldve
-
urbi73
senior tag
-
pohár
félisten
válasz Dexter-2000 #36628 üzenetére
jól mondod, megyünk "inkáb cs 1.6 ni"
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dexter-2000
őstag
gyertek inkáb cs 1.6 ni
van hozzá mindenkinek fejenként 10000 fps e a bf es konfigotokkal, és abban ilyen bugok nincsenekSzép napot!
-
Kephamos
addikt
Van rá esély, hogy javítják ezt a játékot vagy ilyen bugos szar marad örökre?
-
urbi73
senior tag
-
xFLOWEx
tag
szerintem is sokkal jobb lett volna ha total uj palyakat tolnak ki, nem a regieket, szepszep de szamomra nem tul sok feludulest nyujt hogy az unalomig ismert palyak egy tupirozott verziojaval jatszhatok.. de mindenekelott a fosszar netkod es hitreg amit javitani kellene
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Úgy látom vegyesek az érzelmek
-
marilllyo
veterán
-
Shodan
addikt
caspian border 20 percet nyomtam gyorsba és pont ugyanolyan szarul néz ki mint képeken. Ezek után kíváncsian várom mit műveltek a többivel...
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
SkyS1gn
félisten
válasz ForRedGlory #36582 üzenetére
Nekem LÁTÁSRA jobban bejön ezzel a kormosabb, mindenlángol kinézettel, igazi firestormy... gépközel híján csak pénteken tudom megállapítani játszani milyen rajta.
Gulfon a homokvihar milyen?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
tixem
addikt
na asszem én is csatlakozom köreitekhez újabb sötét felhők érkeznek a tanulás fölé
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Anfänger
őstag
Tölem adhatnának egy Noshahr mapot,azon ellövöldöznék vagy 3-400 órát.
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
marilllyo
veterán
válasz tom_tol #36608 üzenetére
Ez a Battlefield sorozatnál bevett szokás, hogy adnak egy DLC-t a régi mapokkal. Lásd Bad Company 2. De asszem a BF3-hoz is adtak valami régi mapokat.
A Border még PS3-mon is nagyon szépre sikerült a BF3-ban.(#36609) bandi0000 : A 7k az egy egész jó ár érte ahogy nézem a többi oldalt ahol árusítanak.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Dexter-2000
őstag
ezt az állandó fagyást már tényleg unom... lassan beruházok egy intel/amd konfigra
Szép napot!
-
urbi73
senior tag
válasz bandi0000 #36600 üzenetére
Szerintem nagyon gagyi " . Ezt értem a grafikára , meg a kivitelezésre .Valahogy az a őszi falevél fíling az nagyon gagyira sikeredett. Néhol olyan színvonalon kivitelezve , hogy PS1 es gépen láttam ilyet . A zöld szín az sokkal szebb volt a háromban , meg még , maga az egész pálya is jobban nézett ki . A homokvihar , na itt meg nem sokat lehet látni . Ez a DLC még nagyon ráért volna . Egy összecsapott férc munka , inkább a javítással foglalkoztak volna .
-
-
spanglee001
addikt
továbbra is hibátlan minden
néha gunnernál nincs célkeresz kiszál beszáll minden oké, ettől eltekintve hibátlanejj de nem akar sikerülni a 2 assist ribbon...
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Dexter-2000
őstag
eddig metron nekem fagy a játék, a többin nem az új dlc-k ben
erre még mindig nincsen megoldás?Szép napot!
-
JamesHun
addikt
WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE.
Király
Nincsenek nekik tesztelésért felelős embereik?
Nehéz elhinni, hogy hardveres a gond amikkel találkozunk és nem szoftveresSeriesX: JamesSHun
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest