- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz eugabesz #36396 üzenetére
Köszi rendes vagy...de miattam ne rakd feljebb a limitet... Így is sok ruszki jár fel Gyakran szarakodik a net itt vidéken...
lehet, hogy nem érzékelte mert figyelmeztetés nélkül repültem...kb a deploy után 3 lépést engedettRájöttem, hogy tök fölösleges a magyaroknak beleírni a nicknevébe,hogy HUN..mint nálam is. Azonnal ki lehet szúrni egy külföldi szerveren...vagy akárhol...csak merészeld lelőni pl. shotgunnal...akkor értelemszerűen te és az egész családfád az egy sz@rházi "shotgun fag" ,...vagy "pumper" . Felmentem egy német 0-24-es 1000 ticketes locker-re shotgunt tápolni picit....egyik német játékosnak sem volt egy árva szava sem....de egy magyar kölyök egyből belémveszett.... .3 napja ugyanez volt egy német zavodon tdm only pistol....3x lelőttem egy gyereket...értelemszerűen a létező összes cheat-et felhozta vádként.....az is magyar volt.
Volt anno css szerverem...ezt még akkor fogalmaztam meg.
Multiplayer lövöldés szótár magyaroknak
Wh-s: Játékos aki lelő téged.
Aimos: Játékos aki headshottal lelő téged.
Rohadt wh-s köcsög: Nálad jobb játékos aki több körben is lelő téged.
Rohadt wh-s aimos kis b@zigyerek: Feltűnően jó játékos sokkal tapasztaltabb és ügyesebb mint Te és ez számodra borzasztóan idegesítő ezért ezzel a jelzővel egy bann-t próbálsz kicsikarni a szerver többi felhasználójától
és ezt egy votebannal kezdeményezed.Voteban: Ezt írod be ha valaki jobb nálad!
WTJ: Azon esetben, ha a 2 csapat közül a te csapatod áll vesztésre az összesített eredmény alapján ezáltal a rankod, valamint a folytonos sikerélmény alapján magadban elkönyvelt "jó játékos vagyok" cím megdől ,akkor az ellenfél csapatának tagjai WTJ jelzővel illethetők!
Blocker: Csapattárs aki a közeledben van mikor lelőnek!
Camper: Játékos aki 3x is képes ugyanott és ugyanúgy lelőni téged.
Damage Given to "Xy" - 65 in 8 hit Konzolból say-be másolásával hívod fel a társaid figyelmét, hogy 8 kislábujjlövéssel sem tudtál megölni egy ellenfél játékost
Rusher:Az a játékos aki még a kezdőn ér téged míg te bőszen keresed a billentyűzeten a "b" "r" valamint az "1-9" gombokat.
Tk-s láma: A W,A,S,D gombok próbálgátásával lágy sziluetted az ellenfél és saját csapattársad közt folyó tűzharc közé libbent téged ezáltal a csapattársad a testeden keresztül kénytelen lelőni az ellenfelet.
uLow: Játékos akire rákenhetsz mindent.
Wp-s láma,Pumper: Azon játékosok akik 1 bizonyos fegyverrel jobban bánnak mint Te az összessel.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Gyula84
veterán
válasz eugabesz #36396 üzenetére
nekem egy megabites netem van mikor belépek egy szerverre felmegy a pingem, majd kell egy kis idő mire beáll német szerón olyan 40-50 most, de van hogy ledob így is nem tudom mi lehet ez bf3 ban nem volt ilyen tehát általában kerülöm a ping leső pluginos szervert
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
eugabesz
őstag
válasz Zolee11 #36388 üzenetére
marilllyo:Rendben...én feltehetem 180-ra,de akkor csend legyen,ha belaggoltok egy ukrán magas pingestől...
Oh baszki,most jut eszembe,nem lehet,hogy lemaradt a pinged??Ha nem mutatja,vagy is nem érzékeli,akkor is kidob...akkor azonnal...sztem ez lehetett.
Kikapcsolom.[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
aizen92
addikt
válasz spanglee001 #36393 üzenetére
mivel origin lokalizál, így ott a CET időzonát látod. Közép-európai időt.
a battlelog meg a Pacific Time Zone-t írt, attól függetlenül hol logolsz be.
Lényeg, proxy állítás nélkül holnap 10-kor tudod letölteni!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #36393 üzenetére
és arra alapozol? bug minden jó lesz az holnap 10nek is ami 11 lesz ?
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #36389 üzenetére
hol írják hogy előbb? nem arra gondolnak hogy ami itt 10 óra az ott még csak hajnal?
-
CoolBoy323
nagyúr
köszönöm, akkor megyek hegeszteni
OFF: originen ha van egy másik játékom, amit nem az SSD-re akarok tenni, akkor ha átállítom a telepítés helyét, akkor újra oda le akarja majd tölteni a BF4-et is?
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz eugabesz #36376 üzenetére
Én is úgy sejtem, hogy nálam volt valami gebasz a nettel...csak gondoltam hátha valaki másnál is előfordult.Fos vidéki kábeles nettől nem várok sokat
Csak ugye amit én láttam az csak 38 körül mozgott... grr
Meg azért egy 750-es pinget megérezni játék közben[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Gyula84 #36385 üzenetére
szerintem arra gondolt, de azért hentelnek is vele.
Más: elvileg jött egy új szerver patch is 1-2 órája, facebookon írták
elvileg 3 óra múlva már elérhető a SA
de origin szerint 13 óra, vpn el megoldható a korábbi kezdés? valaki fog vele mókolni?15 millió vehicle destroy hiányzik még 42 óra van hátra
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Zolee11
senior tag
válasz eugabesz #36376 üzenetére
Második figyelmeztetés után? Én nem láttam figyelmeztetést..
A 10 mp valós érték, betöltés után kb. ennyi ideig játszottam kétszer is, majd ban. Míg más szerverrel nincs gond, az IRAM egyre többször csinálja ezt nálam is. A társaság általában elég jó, így ide járnék legtöbbször. Most 15-33 között mozog. Érdekes.no brain, no problem
-
DeadMeat
nagyúr
válasz CoolBoy323 #36384 üzenetére
Mint a hegesztő páka, kb így képzeld el.Közel kell vele menni és hegeszteni
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
blaca83
őstag
Lőni nem tudsz!
Szerelhetsz, vagy "széthegesztheted" a járművet vagy akár a kempelő emberkéket. Ezen kívűl az M-Com-ot aktiválhatod még vele.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Gyula84
veterán
Eod bot ra gondoltál? akkor azzal javítani kell... vagy mire?
vagy ez már a titán mert már azt se zárom ki a bf4 topikba[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Azzal a kis robottal hogy kell lőni? Nincs benne muníció alapból, v mi a franc? Tök király kis cucc, de nem tudok csak menni vele
-
-
blaca83
őstag
válasz aizen92 #36380 üzenetére
Fura volt azt hittem először, hogy elállítottam valamit a tankon, de megnéztem a beállításoknál és minden OK volt!
Utána beültem egy Jeep-be és ott minden rendben volt majd ismét a tankba szállva megint sz@r volt.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy beül a tankba és a géppuska nem működik?
A "célzója" megvan, de lőni nem enged vele.
-
kissz84
tag
Folyamat kifagyok ez nálam van csak vagy csak simán kaki mindenkinek?
némelyik szerón oké de a nagy részé 4-5 másodperc azt beakad minden:S[ Szerkesztve ]
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
eugabesz
őstag
válasz marilllyo #36373 üzenetére
Hát...pedig 120-ra van állítva...lehet mikor te nézed annyi,de a programot nem lehet "átverni"...minimum 10 másodpercig annyi fölött kell lenned és akkor is csak második figyelmeztetés után dob ki,úgy hogy nem értem...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
Mi értelme az "only crouch" szervernek? Miért a fun abban, ha csak guggolva lehet közlekedni?!
Fel akartam menni IRAM-ra...de folyton kidobál, hogy nagy a pingem...pedig néztem 38 fölé nem ment...és picit sem éreztem, hogy laggoltam volna...és más szerveren semmi gondom...itt meg zsinórban kidobál
"ERROR
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Rio_HUN' (for 0 minutes) ... Oo..High ping (746)" [Admin Decision"[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Ezek a cover,sprint stb zöld cuccoknak mi értelme van? (Ami megjelenik ölésnél valamikor) ?
SC: Herczku_Death
-
zack
nagyúr
válasz blaca83 #36359 üzenetére
Jah...Tapasztalom én is ezt. Max 1-2 hónap és vége a varázsnak. Ehhez képest meg drága.
Azért a BF4-ben nagyobb potenciál van.
Ez a Titanfall egy 5k játék. Többet nem ér.
Jó móka, de a játékmenet unható, és a térképek is. Ez az elmúlt pár óra konklúziójaHonor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
tjb007
nagyúr
válasz TechArtist #36364 üzenetére
Nálad lehet, hogy így, nálam viszont nem.
Tök mindegy, hogy 100 vagy 300 ticketes volt a szerver, meg hogy mikor csatlakoztam be (3-4 vagy 150-220 volt állás), nem volt hang.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Ér ám bf4-ről is írni a topicban. Buszon haza Bp-ről.... Kell egy kicsit kockulni este ....az SA debütről pont lecsúszom mert holnap este 10-ig meló ...Előre félek, hogy keddtől fogva menny új "nemindulpázzeg" hsz lesz itt
-
blaca83
őstag
Eléggé megoszlottak a vélemények róla és sajnos aki első körben "szuperlatívusz"-ban beszélt róla az is azt mondta, hogy 1 óra alatt megunta.
Én is nagyon vártam, de elbizonytalanodtam. Ráadásul hiába a nyílt béta, ma már nem engedett regelni sem.
-
aizen92
addikt
válasz Algotis #36354 üzenetére
You think grammar is a motherfu**in game?
A helyesírási szabályzatban így szerepel:
243. a) A tagmondatok határán a vessző mindig kiteendő, akár van kötőszó, akár nincs.
b) A tagmondatokat bevezető és, s, meg, vagy kötőszó előtt is ki kell tenni a vesszőt.bukta az össze "kamu" grammar nazi. ki vagytok rúgva!
-De hogy es kis ON is legyen: ugye nem a second assaultban debütál az anti-heli mine???
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Algotis
addikt
-
-
Kephamos
addikt
Jó ez a játék. Kifagy, kilép, szétesik, felrobban, összedől, leég, elsüllyed. Bugware.
-
-
eugabesz
őstag
Jól van ügyeletes,ha fölötted is ott lihegtek volna,hogy mikor indulunk már,lehet te is eltéveszted.Mintha nem tudnád mire képesek a nők,ha vásárolni kell menni....
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
aizen92
addikt
válasz spanglee001 #36340 üzenetére
nem azért a huszasért, de hajnali 2-ig ébren maradsz, mire lejön lesz az 3-4 is ha a szerver túlterhelt lesz, és jobb esetben error nélkül fél4-4 fele tudsz játszani. Nem éri meg inkább várni, holnap délig?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
spanglee001
addikt
9 óra múlva jön a SA a battlelog premium menüje szerint.
az origin szerint 17 óra mulva.
akkor gondolon vpn el lehet majd 9 óra mulva is játszaninetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Frozzy
őstag
-
Mappa
addikt
Azt mondja Febr. 13 patch notes
-Fix for missing sound in Team/Squad Deathmatch
Törném le az összes kezét aki ezt bele merte írni, hogy a bőr hűlne rá.
nem kötelező megadni
-
Frozzy
őstag
...gondolja az ember szarabb már nem lehet.. kitudja mi lesz a DLC után
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Winne
nagyúr
Miért kapok még mindig portrékat a csomagokban, ha már megvan mindegyik?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
válasz Nxn908xxx #36328 üzenetére
Nekem játszhatatlanul laggol, míg DX-en simán futkoz.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Nxn908xxx
őstag
Van észrevehető minőségbeli különbség a mantle illetve dx között? Mennyivel rosszabb a mantles megjelenítés?
-
Zolee11
senior tag
Nekem tegnap megvolt az első leesésem a pályáról a Guilin Peaks-en.
Nem tudom pontosan hol lukas a pálya, de alá estem, szépen zuhantam a végtelenbe, majd láthatatlan vízbe értem, felúsztam a tetejére, majd leestem ismét, de most oldalasan haladhattam mert kiértem a pálya szélére, és múvolnom kellett volna vissza a pályára, mert nagy szükségük lett volna rám, de zuhanás közben nem tapadt a lábam.
Ezenkívül találtam még fal mögé bújási lehetőséget is a Hainan Resort-on, jó kis kemperhely, azt még nem tudom látnak-e mögötte, szerintem nem, de én látok kifele és lőni is lehet, majd ha egyszer már nagyon fáradt leszek, onnan hentelem a jó népet. Ugyanezen a pályán tegnap szétestek a fák a hotel és a nagy hajóroncs közötti részen, a levegőben volt a törzsük, és a koronájuk pár méterrel odébb szintén a levegőben, jól nézett ki. Mindig mondtam, hogy tudnak ezek a fiuk, csak jól titkolják.no brain, no problem
-
-
eugabesz
őstag
válasz kengyel #36320 üzenetére
Helyedben nem reménykednék egy kb. hat hónapja kész DLC kiadásában,hogy lesz benne bármi ilyen is.
Am,szerver oldali pach kell hozzá,mert szerintem ott van a bibi...hiába mókolunk itt a gépekkel,nem user hiba,az szinte tuti...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nem tartott sokáig az örömöm ! Tegnap hibátlanul futott a játék, most akartam kicsit játszani erre megint 5-perc és kifagyott
Nincs más megvárom a holnapi DLC, remélem abban lesz némi javítás is .
kengyel
-
urbi73
senior tag
Holnap csak megveszem a Prémiumot , remélem nem bánom meg . Mondjuk eleve rá kényszeritenek , lassan már csak olyan szerverek vannak .
-
-
S1M0N
senior tag
-
ThePoweR
senior tag
Hitbox/reg persze hogy rendben van mivel Source engine. Grafikáról már nem mondható el ugyan ez. Fakó csúnya textúrák, csúnya árnyék stb. Régi már az a motor. Az "katonák" mozgása, a hitreg, a fegyverek viselkedése, ahogy dobja a gránátot pedig full MW2. Nem hiába... ugyan az a csapat csinálta. Szal éppen lehet jó szórakozás. Egy darabig. Utána ugyan úgy megunható mint az összes többi pub cod.
-
Winne
nagyúr
Hol találok importálható BF4 emblémákat? Nem arra gondolok, hogy emberektől át tudom másolni, hanem ha tudom milyen témakörben keresek, akkor rá tudjak szűrni és böngészgetni.
-
eugabesz
őstag
Nyissatok neki egy totyikot,mert elkezdődött...ennyi még belefér a bf4 fórumba,de kérlek ne tovább...
-
zack
nagyúr
válasz kriszpontaz #36311 üzenetére
Ebből is látszik, hogy a motor egy dolog...Ha valami az igényesség jegyében készül, a motornak kevesebb a szerepe a végeredményt illetően. Nagyon sokat kihoztak ebből a motorból.
Előrendeltem.Melyik beállítás adja a legjobb képminőséget? A trilinear filter, vagy a 16X AF?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz gali777 #36283 üzenetére
Remek játék ez a Titanfall. Jó a hitbox, szép a grafika, minden a helyén. Az egyetlen gond az lehet, amit nem látok át, hogy mennyire lesz unható. Nem tudom hány játékmód lesz, milyen pályák és mennyi.
Ezek a pályák amik a bétában vannak tetszenek, igényesen vannak kitalálva és megalkotva, jók a robotok is, az evakuálás is ötletes. Komoly iparosmunka lett. A 6v6 elég szvsz, ha kellően tömörek a map-ok. Pörgős a játékmenet, pont amilyet én szeretek.
A fegyók realisztikus mivolta meg másodlagos, mert a BF4-ben hiába próbálták megoldani csak 1-2 esetben sikerült. Sok fegyver használhatatlanul rángat. Az LMG-vel úgy lövök csípőből, mintha én lennék Hulk... Kíváncsi lennék egy M249-cel az életben hogy menne a "rush", és a gyors mozgás a sok AK és MP7 között. Szóval ez se jó meg az se. Ez jó lenne, ha meg tudnák valósítani realisztikusabban.
Ez a Titanfall meg baromi jó szórakozás.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Winne
nagyúr
válasz xavix13 #36304 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy aki ezt csinálja az egy rohadék, csak a saját csapata ellensége..
Az megint más, hogy egyszer felmész és megpróbálsz minél nagyobb hs-t lőni, de ezt ha rendszeresen csinálod, akkor tényleg nem vagy normális.@(#36306) G4ula84: na látod pontosan erről beszéltem. Felteszel egy kisebbet és mész csinálni amit kell.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
na jó de a 20x meg a 40x es scope nem arra való, hogy rohangásszál mert azzal előbb ölsz nozoom ban mint zoomal én is inkább 8x ost meg iron sighet használok
(#36304) xavix13
igen(#36307) xavix13
erről nem tudott senki.... idáig[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Lavidaloka #36299 üzenetére
RPG-vel hogyan működhet az aim? Annak van ideje, hogy odaérjen, akkor meg nem ott van már a heli, mint amikor ráfogott és kilőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest