-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
addikt
-
Shodan
addikt
Basszus ha az ablak bereped hogy néz már ki, mint valami pókháós okádék.
A fegyvernek alig van recoilja. Grafba kb ugyanott van mint a 3 szerintemwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz aerosmith #8615 üzenetére
Ezek a betak nem arról szólnak, amiről egy valódi bétának kellene így 1 hónappal a megjelenés előtt gondolom.
Itt max a kiszolgáló rendszereket, servereket stb -t tesztelhetik. Ugye arra senki nem gondol hogy itt most kevesebb mint 1 hónap alatt radikális változások lesznek még benne.
Max gyűjtögetik a bugreportokat.
Nem tudom pl a dvd-ket mennyi idővel szokás pl a kiadás előtt egyátalán nyomni, azt sem tartom kizártnak hogy már ott van aranylemezen. Majd szép lassan hónapok alatt patchelgetik, hogy játszható legyen. Ennyi.[ Szerkesztve ]
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
-
Shodan
addikt
Lesz egy hülye kérdésem a single már megy vagy azt is csak holnap fogom tudni elindítani?
-
Shodan
addikt
Basszus dvdrol telepitve fél óra alatt kb ment 10% ot originről meg kb 15 perc alatt negyedénél van. Azt hiszem a doboz megy is a polcra
Most tenyleg még singleozni se tudok holnap 0:00 ig?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
-
Shodan
addikt
válasz LamaCube #17328 üzenetére
ez szerintem is így van
a pályák meg teljesen fantáziátlanok, midegyikek ez a sárgás barnás fos szín dominál, atom lensflarrel, nézzetek egy egy bf3 bármelyik perium pályát szerintem százszor szebbek. Két normális pálya esetleg a railwayes(bár infantryba az is szar, kb olyan armored killes pálya), meg a lancang. Az a börtönös meg a többi egy vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
na ma már 4x fagy ki ennyi leszarom megyek 3-azni , majd pár hónap mulva ránézek
-
Shodan
addikt
válasz Terminator17 #18076 üzenetére
ahh még soha senkinek
-
Shodan
addikt
Commander módot ipaden hogy lehet használni???
Feltelepítettem a battlelogot ott kiválasztok egy servert és ráállok hogy commander akkor annyit ír ki hogy:
Error commander app is not installedDe nincs is ilyen app vagy legalábbis én nem találok
ja hogy nov 19.től akkor ezért nem találom
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
ipaden hogy a pics@ba kapcsolom be a battlescreent?
-
Shodan
addikt
válasz Neoteric #19221 üzenetére
Megtaláltam , el kell indítani a gépen a játékot és utána a battlelogon belül a multiplayer menüpontban alul a kék sávon kell kiválasztani.(jobban nem is lehetett volna eldugni )
Szerintem te a commander móddal kevered, az később lesz csak.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Ennél egy retkesebb sz@rt mint ez a játék már rég láttam, napok óta egy nyomorult kört nem tudok lenyomni bánom hogy megvettem. Fosok a pályák , tiszta bug az egész, nevetséges hogy letermek és halott vagyok 1 lövésre, mindenki össze-vissza rohangál. Lelövök egyet, hátba lőnek, rendkívül izgalmas
-
Shodan
addikt
válasz lofagi #19507 üzenetére
Azért bf3-ba pár órát beletoltam már ,tehát nagyjából tudom hogy mi merre,nem vagyok kezdő, azt aláírom hogy pl pro se.
Én azért játszok hogy élvezzem. de ez így csak idegesít. Nem azzal teszem le hogy milyen jót játszottam, hanem azzal hogy mindjárt beleb@szok egy baltát a monitorba.
A pályák meg kinek mi jön be.
Nem teszik ez a teljes sárgás-barnás hatás. A pályáknak nincs semmi egyedisége, sok a víz. Levolution egy parasztvakítás.
Premiumba várom az uj pályákat , de azt csak a 2. dlc megejelénse után veszem ez biztos. Bf3 premium dlc-k akárhányszor jobbak mint bf4 alapmappok, szerintem.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Na most végeztem a Ghost-al, lehet hogy divat manapság utálni a COD-ot, de még mindig jobban tudnak single-t csinálni! Az eleje nem az igazi de aztán beindul, mozgásban is szebb mint képeken!
Azért kiváncsi lennék hogy pl az anyahajós részt ki másolta kiről, és hogy a gravity mennyire volt hatással az űrös részekreja még ami így beugrott a mocap még mindig üt mindent!
[ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
Nem is értem hogy őszintén van e olyan akinek jobban bejön a 4 mint a bf3. Ha tehetném és nem reggeltem volna be tuti eladnám.
-
-
Shodan
addikt
Na 5 perc alatt betölt a pálya, aztán 1-et lőttem és kifagyott, egyre jobb a game, de azt már látom hogy fagyás után is menti az állást így van egy killem, hajrá így tovább BF4ever!
-
Shodan
addikt
dupla XP időszak alatt a 100% XP boot érvényesül ?: ha igen akkor mennyi számolk?
-
Shodan
addikt
Az előbb volt egy 50 perces conquestem, de a végén annyi dolgot kaptam hogy végig se tudta mutatni az animációkat, ilyenkor azért a pontot megkapom ugye?
-
Shodan
addikt
Mi a szart csináltak már megint az egész pálya tele van zöld és piros fénylő pöttyökkel
-
Shodan
addikt
Na végre benne vagyok a budapesti top30-ba
-
Shodan
addikt
-
Shodan
addikt
Na most már annyira befosott ez a remek játék hogy má semmi serverhez nem enged csatlakozni
-
Shodan
addikt
válasz Plezs21 #25414 üzenetére
Ja és milyen esztétikusan oldották meg, duke nukembe jobban nézett ki, csak most már 2013-at írunk.
Na azt hiszem hogy itt be is fejeztem egy ideig a pályafutásomat, akkorát rákurt@m a billetyűzetre hogy elrepült a D betű. Ezt még egy játék se váltotta ki.
m416 bele eresztek egy tárat , aztán pisztolyal lemegy kb 50hp ja engem meg 2 lövésből megöl. Only in batllefield4.
Életembe 2 játékot vettem meg megjelenésekor ezt és a COD4-et, erre jobban sajnálom a pénzt!www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
BF4 premium hol most a legolcsóbb?
-
Shodan
addikt
Végre van egy olvan pálya az Altair Range amire nem tették rá ezt a fosbarna sárga szűrőt, bár nem éppen infantrys map, a guilin peaks egész jó de ott meg megint szarok a színek meg az összhatás én nem értem ezeknek nincs szemük BF3 ban legalább a legtöbb mapnak volt egyedisége de ezeknek semmi.
-
Shodan
addikt
befektetok-perlik-az-ea-t-a-battlefield-4-miatt]
Ez volt már?!www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz gali777 #28314 üzenetére
valóságosabbak szerintem egy kicsit sem. Az egész bevilágítás vagy bevilágitási rendszer tiszta gáz. Gyakorlatilag a legtöbb map abból áll hogy be van borulva de mégis olyan a map hogy világos a fények teljesen természet ellenesek a +lens flare ragyog a szivárvány minden színében. A bf3-ban szerintem közelebb állt a valósághoz, és a kék szűrő is jobban áll a játéknak, amit ebben a bughalmazban összehoztak azt inakbb egy II vh játékban tudnám elképzelni. Próbálták erőltetni ezt a chinás designt mindenhol a de nagyon nem jön át szerintem.
-
Shodan
addikt
Caspian border melyik valóságosabb??
-
Shodan
addikt
válasz Neoteric #28325 üzenetére
most épp melóban vagyok nem tudok screenshotot csinálniha kell csinálok majd , de szerintem a két képből érthető hogy mire gondolok. Na mindegy kinek mi szerintem az egyik izlésficam szerintem. zavodhoz speciel pont illik ez a dolog, csak az a baj hogy a többi 10 pályához nem.
Egyedül amit írtam az alatai rangen néz ki valahogy normálisan a dolog csak ott meg a pálya nem nagy szám nem éppen infantrys.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest