- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
válasz FollowTheORI #37592 üzenetére
Összeáll 2-3 ilyen emberke, azok röhögve végigtakarítják a mapot!
M&N
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #37578 üzenetére
az vajon ér, ha letakarítom a tornyot, de nem a toronyról, hanem máshonnan?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
devilinsid3
addikt
válasz kissd01 #37593 üzenetére
elkezded tölteni, megállítod, bemásolod abba a régebbi mappádat amit kimentettél oda ahová most leszedted játékfájlok ellenőrzése
#37592) NetTom: nem kempelnek csak védik a domboldalról a stratégiai pontot
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #37592 üzenetére
Inside the metro....valahol a metro épületén belül....ha a kocsik körül vagy már tuti, hogy beadja.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
válasz kissd01 #37593 üzenetére
Ugye alapból van az "Origin Games" könyvtár (azon belül a BF4).
Annyi hogy a windows 7-en is ugyanezt az Origin Games könyvtárat adod meg a beállításokban mint célkönyvtár (értelem szerűen amiben/ahol/ a BF4 könyvtára van, ha máshova tetted).
Aztán rámész a telepítésre normál módon mint ahogy csinálnád, és kiirja hogy letölt vagy mit csinál, de nem szedi le újra csak ha valami hiányzik/telepítőket (dx, vc ha nem mented ezt is el) stb.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
kissd01
tag
válasz devilinsid3 #37590 üzenetére
Ugyan abba a mappába adjam meg a letöltési helyet ahol most van? Szal rámentsek? Letöltés közben pedig játékfájlok ellenőrzése? Bocs , de nem nagyon értem.
-
nagyúr
Ezek a Gold klános srácok nem semmik... szemezgettem a leadbordokban és. Jó pár adat jópár embernél.
Killek száma meg K/D. Nagyon durván nyomhatják meg camp meg ki se száll a tankból éjjel nappal kb.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
devilinsid3
addikt
válasz kissd01 #37588 üzenetére
kezd el tölteni, bemásolod a mappába játékfájlok ellenőrzése majd játszol
remélem működik már rég jártam itt a topikban (még az is lehet, hogy nem működik így és le kell tölteni)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #37587 üzenetére
Üdv a táborban!
-
kissd01
tag
Sziasztok!
Gondoltam felrakom a win7-et a win 8.1 mellé.Hátha nem fagy ki annyiszor a gamma.Hogy tudom az originnel megcsinálni azt, hogy ne kelljen még egyszer letöltenem? Megadtam a telepítése mappának a BF4 mappáját,ráfrissítettem de ugyanúgy le akarja tölteni! Megköszönném ha segítene valaki.
-
devilinsid3
addikt
válasz sixpak #37556 üzenetére
az alap néhány még azt mondom "belefér" fagyáson kívül nem fagy nekem a játék, a 2nd pos. spawn bugnál néha belefutottam fagyásba (hiába már tudtam róla), de az is csak azért, mert később spawnoltam, mint a csapattársam.. a mantle patch óta kevesebb fps-em van hála az égnek, így se tudtam hova tenni azt az 50-60 fps-t
a többi szar bugot már kezdem megszokni, a játékosok nyomorult viselkedését nem igazán, miszerint ők "védik a pontot" és nem kempelnek (igaz egy normal cq largeban 2 pontjuk van, de ők azt kitartóan védik, nehogymár 0ba kapjanak ki hanem 500-0ba egy 800 ticketes szeron) vagy a skill weapon használat..
ennyi a véleményem a játékról[ Módosította: crey ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #37581 üzenetére
Nem kell a kocsiban lenni...én legalábbis nem voltam benn mégis megkaptam.
-
eugabesz
őstag
Gyertek minnél többen tesztelni,csak 5 napig fut a szerver,kizárólag a ping tesztelésre adták,kíváncsi vagyok,itt is lesz-e akit random kidobál.
Tehát hajrá,lehet próbálni,akinek eddig problémája volt.
A ping kicker 200-ra van állítva,tehát alapból,ha figyelmeztetést kapsz,ha magasabb volt.Akkor szerintem neked kell szétnézned a gépeden,nincs-e valami nyitva hagyva.(poresz letöltés,stb.)[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
senzaj
senior tag
6GB RAM nem elég fullhd-ig?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Svájcinéger #37576 üzenetére
Igen... metró kocsiban kell bent lenni.
-
marilllyo
veterán
Hát nem egy könnyű assignmen
....caspianon úgy lehet megcsinálni...hogy ha erősebb a másik csapat akkor felmegy jó pár enemy és onnan néz szerteszét.....na én felmentem egy shotgunnal közéjük...3 man voltak fenn...bamm-bamm-bamm aztán a másik kettőt meg megvártam a liftajtóba, hogy feljöjjenek....meg is voltak....egyébként akkor nem sikerült megcsinálnom mert nem volt már idő 6 sniper kill-re.Bár most üres de nincsenek rajta sokan és nincs killcam. 10- en voltunk fenn...mindenki sniperrel....jó poén volt mert...a "ki veszi észre a másikat előbb" játékot játszottuk. Ha sokan vannak mindenki a GOL-osokra vadászik a toronyba....vagy a 10-es ks-ért hajt a nagyobb szervereken. Nehéz
Nekem ezt a k@rva make a dent-et nem hajlandó beadni....pedig lőttem AA-val.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
F2000--nél nézd meg, nincsen már meg a fegyverek között. Ez is simán bugos mint a többi... be van ragadva. Mindig írja hogy nem oldottam fel azt ott van a fegyverek között
nem kötelező megadni
-
SkyS1gn
félisten
Nem a falra gondolnak hanem a rádiótoronyra ami ledönthető... inkább firestormon próbáld US oldalról mert akkor az amcsik fenntvannak mindíg aztán repülj a toronyhoz ugorj rá és kaszáld le a meglepődött csipásokat, könnyebb mintha te magad is csipáznál...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
raggg
senior tag
Én meg megcsináltam a Multi Talent assignmentet, azóta is mindig hozzáadja kör végén az X killt az assignment résznél, mintha nem lenne meg... pedig Battlelogon látszik, hogy már megvan és a fegyvert is tudom használni amit adott érte.
ragklaatPS
-
Svájcinéger
őstag
Aki megcsinálta már a GOL Magnumot az árulja már el, hogy hogy a tökömben csinálta. Felmentem Caspianra. Van egy fal, mellette tornyok. Felmentem az elsőbe első killnél kiírta, hogy 1/5. Mondom ez gyerekjáték lesz. Csináltam pár killt, aztán mentem a következő toronyba és még másik 3-ba. Volt 25 killem, de nem oldotta fel a GOL-t..
Ugyanez Metron is. Lenyomtam már 3-4 CQ-t, több TDM-et és egy nyamvadt killt nem kaptam rá az assignál az F2000-hez.. Az Inside mit jelent nekik, metrókocsit ?
Kaput is nyitogattam Caspianon, azt sem kaptam meg a DAO-hoz. Azt az 51 mp-et bezzeg számolja, amit Moballal a levegőben töltöttem.
M60-at sima volt.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
eugabesz
őstag
No problemo...a piacon fellelhető összes admin programot kipróbáltuk,de mindet ki lehet játszani,s nincs olyan,hogy "mindenkinek jó" plugin...2008 óta csinálom...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
urbi73
senior tag
Na gyerekek , ezt megláttam azt hittem valami vicc ,.[link] Ebben tényleg rambó módjára lehet haladni
-
-
mackosajt
addikt
Ne zavarjon, hogy amikor Gabeszéknél már futott rconnet.
Meg a kör végi pakolászást nem kell elhinni.
Amikor elbukod/megnyered a meccset, akkor a kört úgy is írja jóvá a blog, de te a játékban már azt látod, hogy a rossz oldalon vagy.
Sokszor olvasni körök végén erről.
Már ha erre gondolsz te is.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
nrk
tag
válasz eugabesz #37567 üzenetére
Erre van egy olyan lehetőség, hogy belehet állítani meddig engedje át az egyik csapatból a másikba így nem tud a vesztesből átállni a győztesbe. Tehát beállítod, hogy 100 ticket vagy annál nagyobb különbségnél ne tudjon csapatot váltani, csak az autoadmin.
Az auto balancal is kezdhetnétek valamit tegnap 4 kört toltam fent nálatok abból 3-ba a legvégén tett át a vesztesbe.
Mi ezt használtuk: [www.rconnet.de], kis aprópénzt belefektettek még és belehet állítani rendesen a balance-t is, normálisan a körvégén, nem pedig még előtte.
i7-6700K - 32GB DDR4 - MSI GTX1080G - 1,75TB SSD
-
eugabesz
őstag
válasz Chrys_ #37568 üzenetére
Am,én találtam egy újjat,gyors,egyszerű,nem drága...most ezt használjuk,egyenlőre beválni látszik,adunk neki egy esélyt...(tanács,ha kipróbálnád,a simple balance jobb mint a sima autobalance)
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Chrys_
addikt
válasz eugabesz #37567 üzenetére
Nem egyszerű a dolog. Igazából addig mindegy is, amíg a csapattagok száma nem borul, ami ugye szintén felügyelve van. Lehet score alapján is balance-olni, de ha jól gondolom, az szinte bárkit átdobálhat. Az kiverné a biztosítékot sokaknál.
Mi ráhagyunk majdnem mindent az autoadminra, csak a basecampereket figyelmeztetjük, meg a base-ről campereket. Ez utóbbi pl. tegnap is volt, a bázisunkról lőtt Lancang-n kifelé tankkal valaki, és még meg is próbálta indokolni...:S Nem normális. Kis rávezetéssel azért csak elkezdett normálisan játszani -
eugabesz
őstag
válasz Chrys_ #37566 üzenetére
Ezzel vitába szállnék,mert ugye aki minden áron a nyertes csapatban akar lenni,az nagyon is jól tudja ezt.Átáll a nyertes csapatba még időben,s ugye mivel már mondjuk 50 tickettel a vége előtt nem balanszol,ott is marad...na ez a nyomiság...Ergo:tegyél na adminként igazságot...
-
lotTóni
tag
"Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: You have been kicked to make teambalancing possible, sorry. Please rejoin."
Ilyen az,amikor nem autobalance van? Mondanom sem kell,a nyertes csapatban voltam,ez a vége előtt 3 perccel történt.
Egy másik szerón 1 gibbon az éppen aktuálisan nyerésre álló teambe ugrált át.A végén ráfázott,pont a vesztesek közt landolt Ennyire számít a K/D,skill és W/L?....two beer or not to be....
-
Kevin's
senior tag
válasz Liquidator #37562 üzenetére
Hehe pedig ebbe a játékban lassan már elkel a sok núúúúb közé
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Winne
nagyúr
válasz Liquidator #37560 üzenetére
Ne spameljél itt, menjél inkább gépalkatrészeket összeválogatni...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
eugabesz
őstag
válasz Liquidator #37555 üzenetére
Most miért kell mindjárt provokálni bazd...még elkezd itt megint irkálni...
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #37549 üzenetére
Hi devil. Neked fagy a játék?
Ma gyakorlatilag egész nap játszottam (a fos idő miatt), gondoltam is rá, hogy eddig azért volt szerencsém a játékkal, fagyás és egyéb problémák tekintetében, mert keveset játszom, akkor is csak 1-1,5 órát.
És nyomtam egy egész napos stress testet. . Gyakorlatilag reggel óta csak kajálni, cigizni meg sz@rni keltem fel de semmi....sehol semmi hiba, fagyás....[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
urbi73
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
Leállítottam 0%-ra a HUD-ot, azóta eltűnt és hiába állítom akárhova is... se minimap se ammo jelzés...
-
Kevin's
senior tag
válasz ingalls #37540 üzenetére
Külföldi forumokon azt írják hogy a Win7 esetében a fagyások és egyéb dolgok megszűnnek,bár én nekem még nem fagyott ki így nálam tökéletes a W8.1 is a játéknak,de lehet másoknak nem. Legyen ez a végső eset Win7 telepítése próbát megér ..
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #37541 üzenetére
Jah és még a punkbuster frissítése (az evenbalance.com-ról szedhető le a tool) kimaradt.
-
glok
csendes tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy intel i3 3220-as procival milyen a játszhatósága a játéknak, valaki esetleg játszik ilyen vagy ehhez hasonló processzorral, mindenképp érdemes lenne beújítani egy 4 magosat? (csak mert anyagiak miatt halasztanám a proci upgradet)
-
Olympos
aktív tag
Fagyás hangakadással.
Mantle alatt:
A hibát okozó alkalmazás neve: bf4.exe, verzió: 1.1.0.1, időbélyeg: 0x52f4ec9e
A hibát okozó modul neve: mantle64.dll, verzió: 9.1.10.8, időbélyeg: 0x52ec0683
Kivételkód: 0x80000003
Hiba pozíciója: 0x0000000000005262
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xc68
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cf30bd9dbb9f46
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\bf4.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\SYSTEM32\mantle64.dll
Jelentés azonosítója: f3b6b74f-9cb2-11e3-8258-f46d041bcb43
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:DirectX alatt:
A(z) bf4.exe program (verzió: 1.1.0.1) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt. A hibával kapcsolatos további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Műveletközpont vezérlőpulton.
Folyamatazonosító: 123c
Kezdés: 01cf2fbf16496c74
Befejezés: 4294967295
Alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\bf4.exe
Jelentés azonosítója: 7ed7eb76-9bb2-11e3-8253-f46d041bcb43
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója:Fura, hogy mind Mantle, mind DirectX alatt a C:\Windows\System32 alkönyvtárra mutat a hiba, ahol a mantle64.dll vagy atidxx64.dll fájlra hivatkozik, pedig ott nincs is ilyen fájl.
(Kézzel másoltam be oda, hátha jó lesz, de nem javult semmit.)
A hibaüzenet véletlenszerűen pár másodperctől 5-10 percig akármikor jelentkezik, főleg Metro alatt.- Valaki tud erre megoldást?
A Vezérlőpult/Felügyeleti Eszközök/Eseménynapló alatt lehet megtalálni a riportot a hiba után.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ingalls #37540 üzenetére
14.1-es driver. DirectX telepítése a BF lemezről, majd a microsoft honlapjáról is (runtime web installer), (ha originben töltötted le, akkor meg az lenne jó ha ott az installert is megtartanád ilyen esetekre és akkor onnan futtatva). VC redist-ek telepítése/javítása szintén ugyanonnan.
Újraindítás a gépnek majd játék indítása... ha ígyis rossz akkor kapcsold be a vsync-et az optionsba.
Esetleg kapcsold ki az AA-t és a AA postprocesst.
Mellesleg ezzel a géppel tedd ultra beállításra simán, csak a fentieket kapcsold ki.Kb ennyit tudsz tenni.
Ha ezután sem megy akkor más gond is lehet, illetve nem tudjuk.[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Segítség!!
Komolyra fordítva a szót - mert ez már kezd nem vicces lenni!
Hogyan érhető el, hogy ez a kedves játék tovább fusson, mint 10 másodperc? Az elmúlt 1 héten egyszer sem ment többet!
Kérlek, mondjátok meg!
Amit eddig tettem: játék javítás, origin ki-be, régi driver letöröl, új szabályszerűen felrak, türelem, DE az eredmény csak pályánkénti >10 mp játékidő, pályától függetlenül!Gép: i5, 7870, 8 giga, SSD, win 8.1., legújabb vga driver, dx 11.
Beállítások: LOW, 1440*900, szűrők off[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
Nah...ez a baja a szerverünknek:
Frankfurt Outage
We are aware of an outage affecting a portion of our Frankfurt services. We are investigating the issue and will update here as soon as we have additional information.If your Frankfurt server is currently not responding to pings, this is likely a result of the issue we are investigating and a ticket does not need to be opened at this time
Tehát kérünk egy kis türelmet még,míg helyreáll a rend.
-
raubisoda
senior tag
válasz fornettisuti #37533 üzenetére
Nekem újabban hangal megfagy a gém.Soha nem volt de most 2 napja ez a sláger.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
fornettisuti
veterán
Hibakod: 0cx000021a
Win8.1 crashelt, nem tolt be a winfos...
Volt mar valakinek ilyen ?
Ez is Bf4 feature??? 😄iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
lotTóni
tag
válasz Snip3r_HUN #37530 üzenetére
Igen,arra gondoltam köszi!
Mondjuk nem hinném,hogy lesz valaha,csak érdekelt.....two beer or not to be....
-
fornettisuti
veterán
Hibakod: 0cx000021a
Win8.1 crashelt, nem tolt be a winfos...
Volt mar valakinek ilyen ?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
-
lotTóni
tag
Na meg volt az első Metro2014.A kinézetén kívül semmit sem változott.Talán annyiban,hogy BF3-ban mindig a vesztesek közt voltam,egyet sem nyertem
Beizzítottam a várva várt eyefinityt.Nem rossz.Ezt hogyan lehet megoldani?
A kép csak illusztráció....
[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
marilllyo
veterán
válasz raubisoda #37522 üzenetére
Win 7 vs win 8.1 ( sima 8-ról már ne beszéljünk)
Egyrészt nagy változás nincs szerintem a 7 és a 8 között....nem találkoztam még játékkal ami 7-en futott volna...de 8-on nem..(bár bevallom csak a legnépszerűbbeket próbáltam).
Az legújabb illesztőprogramok szerintem már 8.1-ben gondolkoznak elsősorban.( Plusz asszem ssd-k is jobban szeretik a 8-at) Főleg ha újabb hardvered van. BF4 kifejezetten tudja és kéri a legújabb grafikus illesztőprogramot.
Egyelőre szerintem számottevő különbség nem lehet. De később lehet,hogy jobban feküdne az újabbon.Szvsz. ha wint akarsz telepíteni...és újabb hardvered van...mindenképp 8.1-et próbáld meg. Ha nem...és működik akkor hagyd úgy a francba ahogy van. EgyelőreDe páran beírtátok ide a topicba 1-2 napja, hogy 7/8 fut/nem....vót itt mán minden
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #37493 üzenetére
Amikor van csajom, akkor nem jellemző...
@(#37492) G4ula84: köszi, tőled ezt vártam..
@(#37496) pohár: tank főlöveg csinálja, de mellette a hmg-ből is sok mellémegy, annak rontania kellene nagyon.
A shotinak a söréteire rá lehetett fogni, hogy többszörös találat, de itt a főlöveg az vagy bemegy, vagy nem, de akkor is csak 1 db.
@(#37506) Liquidator: naja, csak nem adtad oda az aimodat, pedig most nincs is rá szükséged...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
SkyS1gn
félisten
válasz raubisoda #37519 üzenetére
Teljesítmény: 8.1
Stabilítás: 7 (ahogy olvasom többektől itt)//más:
Battlefield 4 Online Funny Second Assault Moments - Playing with Subscribers and 64 Player Fun!
-
raubisoda
senior tag
Szerintetek melyik a legjobb OP rendszer a BF4-nek?W7 W8 W8.1 x64.Előre is köszi.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Gyula84
veterán
miért a snipert kell tiltani? miért nem lehet a kempet? mennyivel jobb, ha valaki AA val kempel vagy tankkal éppen?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
marilllyo
veterán
Tök felesleges ez a shortkit....dupla xp van...elkezdtem metron snipeolni(nagy noobság..de fragelni itt a legkönnyebb vele)...4 metro kör alatt meglett az srr.
-
nagyúr
-
Prosector
addikt
Üdv mindenkinek!
Az létezik, hogy az optionsbol eltunt a "mantle" opció ?
Tegnap még megvolt, ma reggel ujraraktam a wint és a játékot is.
-
@rglaaf
veterán
oman egy játszhatatlan fos lett a homok vihar miatt többet se megyek rá
PSN:BiZzare_0 ️
-
afrojack1
senior tag
Uram isten !!!!
Van rajongó tábor!!SC: Herczku_Death
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Rufus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.