- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Szerintem esélytelen ilyen korán, de ha igaz akkor hajrá! Bár eleve hétvégén lesz, hétvégén nemigen szoktak demózgatni semmit
De csinálhatták volna fordítva MP demózzák GDC-n aztán most meg az SP, úgyis mindenki MP-re kíváncsi!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz xavix13 #1917 üzenetére
ki az a szerencsétlen?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
gali777
őstag
válasz xavix13 #2100 üzenetére
Arról van szó, hogy lesznek ilyen előre beállított "utak". Például mondjuk az első perked a sprint, utána gránát, flak stb. Lesz több ilyen előre meghatározott út. Ezekből választ mindenki a squadban és ezek csak egyénre hatnak, nem a teljes squadra, de a szintlépés közös, mindenki hozzájárul csapatpontokkal, pl zászlófoglalás együtt, attack order teljesítése meg ilyenek. Ha eléritek az utolsó szintet akkor fog élni az összes beállított squad perked. Addig maradnak meg amíg valaki él a squadból, ha az egész squadot kinyírják elölről kell kezdeni.
(#2112) Cris99: Szerintem az angled foregripre gondol, úgy emlékszem azt mondta lvlcap, hogy ez nem segít annyira hipfire-nél, de talán könnyebb tartani vele a recoilt.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz xavix13 #2275 üzenetére
Az a vicc mikor hazaértem pont láttam ezt a hsz. Sorry
Mindegy véleményt írtam legalább
Rengeteg dolog hiányzik még ezekből a cuccokból a pre alhában, de így is sokkal több cucc van. Az a hajó meg nem kispályás, úgy fel lehet szerelni mindennel hogy csak na!
Képzeljétek el lesz ugyanolyan camo mindehol aztán beállítasz mondjuk kéket fegyóra, piszolyra, tankra, helire, hajóra, jetre
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz xavix13 #3889 üzenetére
hát ha az rpg követni fogja még ha valami különleges töltettel is akkor is baromság.. arra van a szutykos Javelin, direkt erre van kitalálva az a fegyver, lézerrel megfestett pontokra lőnek vele messziről.. a következő lépés a beépített aim lesz a fegyverekben?
amúgy a tracer egy jó ötlet, de max úgy tudnám elképzelni, mint egy soflam pótlót vagy helyettesítőt, de semmiképpen sem egy átlagos rakétával, követő módon
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
válasz xavix13 #3889 üzenetére
Szerintem nem tracer, talán csak a festett járműveknél írja ki a távolságot, ha RPG-vel vagy valami hasonlóval becélozzuk, mint pl. a snipereknek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Laraxior
titán
válasz xavix13 #3910 üzenetére
Na és akkor az vajon milyen elven működik? Akkor lehetett használni az RPG-t, célra irányítva is, meg az ezzel a szarral megjelölt célpontokra is? Érdekes. Volt lézeres bemérés is? Mondjuk a Javelinnek.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz xavix13 #4265 üzenetére
én már annak örülnék, ha a bolt sniperek olyan hatékonyak lennének, mint a bc2ben.. ott még lehetett azokkal ölni itt meg kb. a csoda is kell, mert mindenki csak ugrál meg a golyó is lassú..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz xavix13 #4265 üzenetére
Úgy látom ez már az igazi Barrett. 50-es kaliber, páncéltörő Azért jó volna, ha az ilyen fegyverekkel ronggyá lehetne lőni, mondjuk a helikoptert, a jeepet, mert végülis erre lett kitalálva
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz xavix13 #6820 üzenetére
Nekem nincs dvd olvasóm, meg kódot vettem csak anno, és amikor nem volt origin azt szotam leszedem torrentről és simán belépek a regisztrált fiókomra nem crackeled. De neked van olvasód...
Vietnam kieg. megvan nektek?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest