- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
Szerintem egy körben kell meg csinálni a 10 ölést és a landolást is. Eddig mindig elveszett az "eredmény"ha csak az egyiket csináltam meg. Erre a Firestorm tűnik a legalkalmasabbnak mivel ott nem lehet rombolni a tornyot.
Elsőnek landolni érdemes a tornyon aztán lehet gyúrni a 10 k-s-re .
Kicsit bugos ez a küldetés.Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Balika23hun
aktív tag
Amúgy nem úgy volt hogy az új dlc-vel a rang is növekedik 10 szintet??
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
marilllyo
veterán
válasz eugabesz #37295 üzenetére
Én még nem hallottam olyan programról....(játékról meg aztán pláne nem)...ami minden létező számítógépen ilyen játszi könnyedséggel indult volna mint ahogyan azt te leírtad... Ma 2014-ben meg aztán pláne nem Ez a pc hátránya Egyébként a leírás nagyjából stimmel konzol esetén.
(#37297) VAN der BOSS : Annyi, hogy automata...kis minigéppisztoly Én kipörgettem a pisztolyokat...nem éreztem op-nak. Alig használták páran.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
nagyúr
-
eugabesz
őstag
válasz marilllyo #37287 üzenetére
Ezzel egyetlen probléma van,kedves topik-társam...(nagyra értékelem a segítséged,de tényleg!)
Egy ilyen leírásnak ebből kellene állnia:1.Regisztrálsz a Origin nevű programba.
2.Beírod a kódot a megfelelő helyre és vársz türelmesen,amíg a játékot letölti és telepíti.
3.Kattints a "bf4" ikonra az asztalon.
4.A böngészőben válaszd a neked megfelelő játékmódot.
5.Kattints a "join" gombra és élvezd a játékot.2014-ben ennyinek elégnek kellene lennie,mint leírásnak.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
marilllyo
veterán
válasz eszakas #37291 üzenetére
Jogos...teljes mértékben igazad van. Itt egyelőre azokat foglaltam össze amit Ti írtatok,(Kb 50-60 oldalt lapoztam vissza) hogy javulást hozott a játékban. Az mondjuk biztos, hogy a virtuális meghajtó teljes kikapcsolása...-függetlenül attól, hogy mennyi memóra van a gépben- egyértelműen több probléma okozója lehet.
(#37288) VAN der BOSS: A top fegyverei is durvák...Glockkal ölte a legtöbbet..
[ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
-
eszakas
senior tag
válasz marilllyo #37287 üzenetére
A virtuális memória mérete sem kihagyandó. Ha nincs elég hely a vinyón akkor is fagyás lehet a vége.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
@rglaaf
veterán
1078 óra játék ez nooormális? mi élete van ennek[link]
PSN:BiZzare_0 ️
-
marilllyo
veterán
Én metrón csináltam egy 12-es kill streak-ot sniperrel. Nem adta be...morcos is voltam
Ismét összefoglaltam és kiegészítettem.
Ebből a topicból szerzett információk alapján :
1: Directx update legalább 2 embernek segített. Microsoft honlapjáról letölthető a legfrissebb (dxwebsetup)
2: Valaki nemrég írta ,hogy butított a grafikai beállításokon és megjavult.
3: Olyanra is emlékszem, hogy valaki kipucolta a registry-t és voilá .
4: Vga driver downgrade legalább 2 játékosnak bevált . Ha régebbi van akkor meg update. Bár szvsz.ha elkezdték a mantle miatt drivert mókolni akkor sztem bukó.
5: 2/3 usernek bejött a win reinstall.
6: Punkbuster update. www.evenbalance.com
8: Vcredist_x64 felfrissítése
9: Akinek 4 giga ramja van.. Megpróbálnék kölcsön kérni egy 4 gigás modult próba képpen. A játéknak kell a 8 giga ram. Minden update-al magasabb a gépigény. Egy embernek megoldotta a problémát (nekem ).
10: S.A. újratelepítése
11: A matchmaking rendszert egyelőre ne használjuk (E.A. szerint okozhat fagyást) keressünk szervert a szerverkeresőből.
12: Vezérlőpult / Eszközkezelő / Hang, videó- és játékvezérlők / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez. + Óra mellett Lejátszóeszközök / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez. (1 ember)
13: MSI Afterburner kikapcsolása(+minden third party program ami nem létszükség a bf4-hez. Plusz csítek is (1 ember)
14: CPU parking is okozhat fagyást. Külföldi fórumok szerint...bf4 nem kezeli rendesen. Nehézkesen éleszti fel. Sokan FPS növekedést tapasztaltak a kikapcsolása után....nem tudom, hogy köze lehet e a fagyáshoz. Ha valakit érdekel elmondom neki a folyamatot.
Ati vs. Nvidia... Én nem hiszek benne.[ Szerkesztve ]
-
huby80
senior tag
válasz Olympos #37281 üzenetére
Addig próbálgattam amiket ajánlottál ,hogy ma még nem volt fagyásom és kb. 2 orát játszottam ! Igazábol nem tudom mi segített de valami bevált !!!
De ha esetleg ujra elkezdek fagyni akkor is értékelem a segitség nyujtásodat amit itt nyujtasz mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Ybron
senior tag
Ezt a PERFECT LANDING assignments-et ugye nem kötelező SA pályán megcsinálni, itt csak a Get a kill-streak of 10 in a round gondolok, mert ugye a többit részét hogy játsszak 10 órát meg azt nyilván SA mapo-on kell kivitelezni. Csak azért érdekel mert ugye a PHANTOM PROSPECT nem volt kötelező CR-es pályán kivitelezni, meg ugye ott sem volt kötelező az 5 kill streak, meg a suavos kill.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Laraxior #37257 üzenetére
a Golt beadja elvileg úgy is, ha a tornyot robbantod fel, és ha vannak rajta 5-en...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Olympos
aktív tag
válasz Dexter-2000 #37239 üzenetére
@Dexter-2000: amit írtam azért írtam, mert megoldotta a problémámat, amit a legutóbbi patch óta kaptam ajándékba.
Ha nekem megoldotta, akkor nem hülyeség.A Te javaslatodra is rögtön rávághatnám, hogy hülyeség, de gondolom hogy Neked segített.
Már csak azért is mondhatnám ezt, mert a hivatalos gépigényél ajánlottként van fent a Win 8.Win 8.1-et használok mióta kiadták és nem volt gond vele az utolsó patchig.
De ennek ellenére nem vetem el az ötleted, csak én nem az egész windowst minősítem le, hanem keresem azt, hogy mi volt a más, a különbség a win7 és a win8 között.
- van is különbség a win 7 és win 8 hangkártya vezérlő drivereim között. Lehet, hogy az okozta a gubancot nálam, de nem az egész windows maga.
- az esnlauncher, amit a battlelog webinstaller tesz fel hónapokig jó volt, aztán egy újabb patch után nem ment az 5.1-es füles mikrofonja vagy fél évig; csak akkor működött, ha 4.0-ra állítottam át a hangrendszerem.
Aztán ez megint jó lett egy újabb battlelog patch után, ami egy újabb esn-t hozott.
Összetettebb a probléma, nem lehet csak úgy ráhúzni arra, hogy win 8 és pl. mondjuk csak az nvidia/amd a rossz, stb....De ez csak egy vélemény, tiszteletben tartom a Tied, Te is tegyél úgy!
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
na megint dupla xp hiányzott már
PSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
VSYNC-et kapcsoljátok be hátha segít. Állítólag igen. Nekem be van.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ThePoweR
senior tag
válasz Snip3r_HUN #37274 üzenetére
Én múltkor egy csónakot lőttem ki véletlenül. Hárman verették benne. Na modndom jól kisnipeolom belőle a drivert. Aztán valami még szétlőtte én meg a hajót találtam el és 3 kill. Csak pislogtam hogy mit történt.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
8.1-en használom... 2 haverom meg win 7-el nyomja. A hivatalos EA fórumot átnyálazva egyedül a Vistára írták, hogy gond lehet de csak a legújabb ATI driver miatt...mert,hogy nem adták ki hivatalosan vistára csak 7-8 ra.
[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
megint Sniper vs Jet...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
nagyúr
-
eugabesz
őstag
Az is volt...
Újra tettem a SA-t,meg felfrissítettem a vcredist_x64 -et,nem fogjátok elhinni,de egy egész kört játszottam metro-n.utálom,mint a bűnt,de hajtott a kíváncsiság,hogy fut-e a játék.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
ThePoweR
senior tag
Akkor nekem mér nem fagy?
-
Gyula84
veterán
ki írta neked ezt az infót?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
ciry
őstag
Mekkora jó már, hogy egy másfél órás kanyar vége előtt 2 perccel áll le ez a szar.
A legszebb az, hogy vissza is joinolt igy elbuktam az összes pontot, killt.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
Snip3r_HUN
addikt
250/600 ticket arányból fordult a kör metron és végül 2/0-rá hoztuk a kört
BattlereportIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
@rglaaf
veterán
-
Laraxior
titán
Ami camokat kapunk a Firestarter assignmentsért, azok a többi között vannak? Mert nemigen találom
Csak a DPM6 színt látom, ami SA-os.
Van még itt ez az Ink Blotch szín is, ide is assignment van írva, de melyik oldja fel? Mert azok között meg nem találom
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz urbi73 #37255 üzenetére
Fy-JS:
Obtain 50 Marksman Ribbons 50/50
Obtain 200 kills with any Sniper rifle 200/200
Obtain 10 Sniper Rifle Ribbons 10/10Gol Magnum:
Sniper Rifle Ribbon x1
In a round, kill 5 players from the Caspian or Firestorm towersHajrá, az FY-JS a legkörülményesebb, leghosszadalmasabb
-
urbi73
senior tag
Az SSR61 - után , hogyan lehet megszerezni az utolsó kettő snipert ? Tudom egyszer már leírta valaki de nem találom .
-
-
D.Orion
veterán
Volt Com Mission-ben ez a jármű elpusztítás. Nem is figyeltem, sikerült összegyűjteni a darabszámot? Most látom Cap Mission van.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
azért kedves a Dice, hogy hétvégéig amit tönkre vágtak csesztek helyrehozni
remélem lesz dupla xp-s event
jah, de az új SA óta a kedvenc mapjaim fagynak
legalább locker menne, de az is kifagySeriesX: JamesSHun
-
ForRedGlory
félisten
Ejj, reg olvastam a topicot, de azt hiszem, surubben kell. Van itt par csokkentett agytevekenysegu, akit orom olvasni
-
Laraxior
titán
Error
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.Na ilyet se kaptam még
-
SkyS1gn
félisten
2,5 ajró a BF2 Complete Collection, 3,3 a 2142...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
eszakas
senior tag
Ez a Windows 7,8,8.1 elmélet elég hibás mert az AMD alig várta a win8 kiadását a Windows 7 feladatütemezője miatt. Minek írnának csak arra egy API-t ami nem kezeli a legjobban a procijait?
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
-
SkyS1gn
félisten
Nem tényleg nem... csak mindehol erre ajánlják, meg januártól megírták és most 1 hete törölték a támogatást igaz? Össze vissza beszélt hülyeségeket!
-
pohár
félisten
jóhogynem XP-re írták meg... ilyen baromságot
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spanglee001
addikt
kivéve a kiválasztottaknak, akiknek mint nekem is win8-on hibátlanul megy.
egyébként aki segíteni akar, azt kell hurrogni aki meg bődületes hülyeségeket ír az úgy jó?
Így szinte biztos vagyok benne, hogy nem az oprendszerrel van probléma hanem a játékkal....kérdeném hogy windóz 98-on megy e valakinek, ha nem akkor mérnem?[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Dexter-2000
őstag
(#37190) aizen92 eredeti win 8.1 prom van
(#37194) Cris99 hallgatlak mi a problémád? (a játék tényleg szar win 8.1 alatt még nem csinálták meg ezalá az OP.-rendszer alá)
(#37195) NetTom ea help nél beszéltem a jóemberekkel ahol a problémámat tovább küldték és 2 nappal később kaptam a választ
Olympos a fagyás elleni megoldásod meg hülyeség... itt az op. rendszerrel van a probléma!
!!! többször nem fogok ismételni akinek fagy a játék az tegyen win 7-et a játékot arra írták egyelőre még meg !!!
Szép napot!
-
Olympos
aktív tag
válasz ScomComputer #37237 üzenetére
Kimaradt egy lépés (a 2-es), ami fontos, nélküle ugyanúgy kifagytam. (Ezért linkeltem be újra immár a teljes átmeneti megoldást.)
Gondoltam segítek azon társaimnak, akik ezzel a gonddal küszködnek, sajnos vagyunk egy páran.moderálva
[ Módosította: Qru ]
-
Olympos
aktív tag
FIGYELEM!
Akinek fagy a kép/játék (hangakadással), az próbálja kikapcsolni az összes hangkártyáját: csak az maradjon, amit a játékhoz használ.1) Vezérlőpult / Eszközkezelő / Hang, videó- és játékvezérlők / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez.
2) Vezérlőpult / Eszközkezelő / Hangbementek és -kimenetek / Itt letilt minden!
3) Óra mellett Lejátszóeszközök / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez.Nálam most ez segített.
-
spanglee001
addikt
válasz Olympos #37232 üzenetére
Nekem is van 4-5 hangeszkozom, és letiltottam amit nemhasznaltam, már nagyonrég, de 2 nincs tiltva, a külső hangkari amit használok, és a füles beepitett hangkarija. Mikor melyiket használom azt engedelyezem. De lehet benne valami hogy a sok hangeszkoz beakad , sőt ujrainditast és kekhalalt is okozhat a hangilleszto zavarja.
Akiknek gondjuk van próbálják meg nem veszítenek semmit.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Olympos
aktív tag
FIGYELEM!
Akinek fagy (hangakadással), az próbálja kikapcsolni az összes hangkártyáját: csak az maradjon, amit a játékhoz használ.
1) Vezérlőpult / Eszközkezelő / Hang, videó- és játékvezérlők / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez.
2) Óra mellett Lejátszóeszközök / Letilt minden, ami nem kell a BF4-hez.Nálam most ez segített.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
SA mapok fagynak...
Locker, Dawnbreaker, Paracel fagy... Ahogy Zeronak és EMS-nek is...
-
huby80
senior tag
Most a mantle alatt direkt fakobbak a szinek vagy csak ez is egy bug a sokbol?
-
tixem
addikt
válasz ForRedGlory #37221 üzenetére
na, konkrétan meg lett indokolva, mit kell itt méltatlankodni. Örülj, hogy nem azt írta oda, hogy you're fu**ed
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
-
urbi73
senior tag
Azért elég gáz hogy egy négy hónapja megjelent játékkal kínlódunk .
-
-
ForRedGlory
félisten
e'sehiszem
-
Honzi
senior tag
válasz SkyS1gn #37219 üzenetére
Nem tudom miért vagy mitől függ az hogy ennyi embernek szar.
Már írtam nekem 1 exe leállás volt január óta 2 hete de azt is betudom annak hogy az volt az első indítás lap+proci csere után friss winel de a játékot nem raktam újra.
Pedig régen Q9550 most i5-3470 7790 1GB 4GB ram van.
BF4 óta 2 drivert használtam az első még a betához kiadott most meg a legfrissebbet mióta win instal volt.[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
SkyS1gn
félisten
válasz marilllyo #37200 üzenetére
Épp próbálom mi lesz... újra leszedtem!
First join...
"zárja be programokat infoormációvesztés érdekében" 4GB van használatban a 8-ból...
Erre egyszercsak kijelentkezik a gép.. ezt mostanában többször is csinálja, kilép a profilból a winfos, ezMI
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Állítólag csak ezek, akit épp érint:
- Metro
- Paracel Storm
- Dawnbreaker
- Operation LockerDe egyébként ott van minden oldalon tényleg ez battlelogon, tehát tudnak róla, kérdés mikorra javítják:
"WE ARE WORKING ON A FIX FOR AN ISSUE ON PC THAT CAUSES THE GAME TO FREEZE, RESULTING IN A SOUND LOOP. WE WILL SHARE MORE INFORMATION ONCE AVAILABLE."
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ThePoweR
senior tag
Na hát srácok. Nekem most sem fagy ki.
-
Def26
félisten
Volt már? [link] Nem tudom javítható e, de ezek szerint nem sok változás jöhet a netkódban.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Kezd kialakulni, intel proci vídia kártya és win7 kell
Xbox One: bandymnc
-
urbi73
senior tag
válasz Dexter-2000 #37187 üzenetére
? . Ha ilyen egyszerű lenne a probléma , akkor már mindenki gondtalanul játszana .
Nekem win7 , 64 bit .van fent már régóta , a legutóbbi patch óta fagy, stb . A patch előtt azért legalább végig lehetett játszani egy pár mappot .-
-
pils00
tag
válasz marilllyo #37196 üzenetére
Hali!
Win 8.1 pro (khmm )
i5 3470, 2x4gb
gtx 670 mini, 334.89.exe leáll, fagyás rendszeresen(csak feladatkezelőből leállítható)
Mondjuk a leállított AB mellett ma végigjátszottam 3 kört IRAM-on.
Metrónál ráindítottam az AB-t, fél percen belül fagyi.Mondjuk megjelenés óta win7, AB beta18 mellett egyszer sem fagyott vagy állt le, csak a standard bugok voltak. (sajnos az uccsó pecs és az oprendszer csere együtt volt, így nem tudom behatárolni a bűnöst )
Ezért mérgembe vettem 3.5Kért egy BF3 PE-t.
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
Én arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen hangeszköze van és az vajon tudja-e az OpenAl-t.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
Olympos
aktív tag
Figyelem!
Akinek úgy fagy ki a kép azaz a játék, hogy a hang megakad, mint egy rossz CD lejátszóban, az próbálja meg nálunk: Teszt
Én is ezzel a problémával küszködtem, de frissítettem a szerverünk Punkbusterét és azóta nincs gond!
Csak annak javaslom a kipróbálást, aki pontosan így fagyott ki.
A teszt előtt frissítse a saját PB-t, aztán jöjjön be:
1) Uninstall, majd Reinstall
2) UpdateVisszajelzést kérek! Köszönöm!
Másra már nem gondolok, más különbség nem lehet a szerverek között.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Z400 Workstation RX580 4gb + 16Gb Ram+ CPU 6/12 szál
- Gamer PC + 170Hz Monitor (Ryzen 5 5600g, RTX 4060, 16GB RAM, garancia)
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest