-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
válasz
JamesHun #45405 üzenetére
Ad el mind a hármat!
CPU+2*VGA
Az 1GB-s 7850 teljesítményéről a topikjában érdeklődhetsz! -
M@rdel
őstag
válasz
JamesHun #45398 üzenetére
A 7850-n erősebb, az alapórajel ne tévesszen meg lazán mennek a driver által engedélyezett 1050-t, sőt általában többet.
Egy i5 7850 2GB párossal játszhatsz high-ban, élsímítás nélkül.De ha van pénzed akkor inkább 7870-t vegyél.
-
Ybron
senior tag
-
eugabesz
őstag
válasz
JamesHun #42888 üzenetére
Megszokott,állandó pályákra,szerverre jár a jó nép...próbáltuk az ilyen pálya listát is,nagyon hamar leszoktak az emberek a szerverről.Az nem járható út,hogy legyen benne 3 népszerű alap pálya,mert melyik a népszerű??Biztosan??
Ha már van benne DLC-s pálya,nem tud az alappal rendelkező feljönni rá,csak akkor ha teljesen az alap pályák futnak,ez már a bf3 vége felé is így volt.Nem úgy van,hogy az alappályán játszik,aztán ha a DLC-s jön kidobja...fel sem engedi.Ez azért van,hogy ne ürüljön le a szerver,meg persze azért,hogy vásárolj...ki van ez találva.
A NS DLC-vel most állandóan fullon van a szerver,ti garantáljátok,hogy az alap pályákkal is tele lesz játékossal??
Miből van több,prémiumosból,vagy normál júzerből??Mit szeretne a csapat??
Nos,ezeket mind mind fontolóra kell venni,ennyit az egyenlő esélyről.Természetesen ígéretünkhöz híven egy teljes hétig lehet majd alapjátékkal játszani,ez szerintem most az arány,tehát talán a játékosok 1/3-a akinek nincs DLC,vagy prémium.De cáfoljatok meg,ha nem így van...
-
eugabesz
őstag
válasz
JamesHun #42606 üzenetére
Kérlek szépen,ha elolvasod a hírt,minden világossá válik."A játék április 4-én pénteken este 6-kor kezdődik"
Ha előtte játszottál,akkor 0-nak is kell lennie,ha utána,akkor viszont már mutatnia kell...(Időközben megnéztem,JameSHun néven a reset óta nem játszott senki...)
-
pils00
tag
-
marilllyo
veterán
válasz
JamesHun #38703 üzenetére
Na a késelős assignment az nagyon KDR gyilkos..
bf3ban megcsináltam az awardot ,bár ott asszem csak 30 ribbont kért érte ....itt inkább nem erőltetem .
Nem akar valaki air superiorityzni... Ha mást nem a jet ribbonokért ? Van egy hc szerver ..de szinte mindig üres . Van egy amin meg mindig sokan vannak ...lehetetlen érvényesülni.
-
-
-
-
-
mackosajt
addikt
válasz
JamesHun #24409 üzenetére
Jah, mert ha beáll a közepén a pálya, szerinted nem azért van, mert sem belül, sem kívül nem jut át egyik csapat sem a másikon?
Amúgy szokásom figyelni a mapot, és ha úgy látom, hogy kint talán kevesebb az ellen, akkor próbálkozom.
Sajnos amúgy kint meg sok a csipa, akik a pálya végéről figyelnek, és a kintieket lövik.
Persze nem lehetetlen eljutni a hátukba, csak nehéz, meg általában amikor eljut az ember az ellenség mögé, direkt úgy haladva, hogy még véletlen se moccanjon meg a hátsó zászló, amíg nem érkezik erősítés a squad személyében, tuti rám születik az egyik, aki elindul a zászlóhoz, és mivel az megmozdul, mi meg még csak 2-en vagyunk, a hirtelen ránk mozduló túlerő ellen elbukunk. Míg ha várt volna, hogy 4-en legyünk, vagy 5-en, és pillanatok alatt behúzzuk, akkor talán a csapat többi tagja is jöhetett volna.De még ha be is húzzuk, általában vak emberekkel sikerül játszani, akik nem látják a behúzott pontot, és továbbra is csak a gránát esőbe mennek a hátba támadás helyett.
Mert hát gondolkozni ahhoz nem kell. Csak nyomni a gombot.
-
mackosajt
addikt
válasz
JamesHun #24407 üzenetére
A gond az, hogy én nem szeretek csak 1 pályás szerverre menni, és ugye a többin nincs ilyen gond, mert van hely, nem tud kialakulni gránát eső. Így ott, azokon nincs gond. Viszont amikor Locker kör megy, valami hihetetlen mennyiségű gránát kerül elő.
1 map miatt nem szokásom lelépni egy szerverről. -
mcwolf79
veterán
válasz
JamesHun #23997 üzenetére
Teljesen átérzem a problémádat.
BF3-ban engem a PB szopatott, mert ha olyanja volt (elég sok olyanja volt,ami soxor volt hogy egész nap nem tudtam játszani) kidobált No packet flow hibaüzenettel. És nem is tudtam vele mit kezdeni,mert valahogy a netszolgáltatóval és IP osztással lehetett összefüggésben. Szal nem marad más,mint várni a javítást. -
mcwolf79
veterán
válasz
JamesHun #23995 üzenetére
Szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni. A legutóbbi patch hozománya szerintem,mert addig nem csinálta.
Nálam is csinálja, bár nálam csak napi 2-3-szor fordult elő.
Milyen oprendszered van? Driver újratelepítés nem hiszem hogy megoldja, itt más lesz a bibi. Szerveroldali a dolog, mert sokszor látom a játszott szerver is lenullázódik,tehát mindenkit kivág. -
devilinsid3
addikt
válasz
JamesHun #23840 üzenetére
itt nem azon van/volt a hangsúly, hogy mi életszerű és mi nem..
vannak dolgok amik igen is noobságnak számítanak akárki akármennyire bizonygatja az igazát
rpg az infre noobság, ha nem úgy találkozol egy enemyvel, hogy lőnéd a tankot, de már nincs időd visszaváltani fegyverre
viszont az már noobság, hogy ott van a távolban és elkezded rá szarni az rpg-t..
és ahogy olvasom ez a kis sunyi akna igen noob weapon gyanús
már-már olyan, mint amikor a 3ban csak olyan járművekre lősz javelinnel amiben még jelző rendszer sincs, hogy jön feléd egy löket vagy a laser painteres heli guided shellelprokxy: a "ne lőjj tankkal infre" szarkazmus volt és az rpg kapcsán került be a történetbe, hogy miért lőnek jettel infre..
-
Gippo
senior tag
válasz
JamesHun #22486 üzenetére
A spot rendszert igazán átdolgozhatták volna amúgy.... Tudom... játsszak hardcore-t... de akkoris túl nagy segítség a 3d spot. De a minimap spot is érdekes... bespotolom az ellent és elmegy, megpróbál más oldalról előjönni... én azt látom a minimapon attól függetlenül, hogy valszeg őt nem látja egy csapattársam sem... senki... ez mire jó?? :S
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
JamesHun #19272 üzenetére
Ez tény hogy 5v5 volt, de azért azt is vedd figyelembe hogy akkor nem voltak ilyen gépek/internetek.
Régen még ipx-en vagy bncvel is elszórakoztunk lanon, pedig az már tényleg ma nem lenne elképzelhető
Én még mindig azt mondom hogy a 30-as ping nem probléma ennél a játéknál.Lehet hogy csbe is voltak hitbox problémák sőt biztos.
De én ezt nem csak a pingre fognám -
FaTHI
őstag
válasz
JamesHun #17214 üzenetére
Én felemeltem! Nálam tuti jobb volt a megjelenéskor, és azóta is a BF3. Megvan a gépem is a BF4-hez is,szép is csillog is, nem is lép ki csak ritkán, de az hogy belépek a pályára és már lőnek is fejbe, 1-9-es rato-val szállok ki a meccs végén az nem hiszem hogy csak az én bénaságom. Érdekes a BF3-ban szint mindig 2x-annyi ölésem volt mint halálom. Vagy csak pro játékosoknak készitették a BF4-et? akkor hajrá!!
-
eugabesz
őstag
válasz
JamesHun #17214 üzenetére
De baszki,ne ez legyen már a mérvadó!!!Nem tudnak egy hasonló játék példájából tanulni??Folyton folyvást belefutnak ugyan abba a hibába??
Amúgy meg,mi a faszt állítgatjátok a video részt??Be automatára,oszt had szóljon....egy kezemen meg tudom számolni,hányszor állt le 3 napi játék után...erről ennyit.A másik meg a szerverek...az európai szerverek túl vannak terhelve...mi egy óceániai szerveren játszunk,40-50 közötti ping,nincs drop,lőhetőek az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest