-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
válasz JamesHun #17214 üzenetére
De baszki,ne ez legyen már a mérvadó!!!Nem tudnak egy hasonló játék példájából tanulni??Folyton folyvást belefutnak ugyan abba a hibába??
Amúgy meg,mi a faszt állítgatjátok a video részt??Be automatára,oszt had szóljon....egy kezemen meg tudom számolni,hányszor állt le 3 napi játék után...erről ennyit.A másik meg a szerverek...az európai szerverek túl vannak terhelve...mi egy óceániai szerveren játszunk,40-50 közötti ping,nincs drop,lőhetőek az emberek...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
LamaCube
addikt
válasz JamesHun #17225 üzenetére
Én most tettem fel. Eredmény: első map betöltésénél fagyi, utána egy map tdm-en 400 ticketes végigment, majd köv. map és 1 perc után kidobott a szerver a szokásos wrong time mittudomén mivel
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
FaTHI
őstag
válasz JamesHun #17214 üzenetére
Én felemeltem! Nálam tuti jobb volt a megjelenéskor, és azóta is a BF3. Megvan a gépem is a BF4-hez is,szép is csillog is, nem is lép ki csak ritkán, de az hogy belépek a pályára és már lőnek is fejbe, 1-9-es rato-val szállok ki a meccs végén az nem hiszem hogy csak az én bénaságom. Érdekes a BF3-ban szint mindig 2x-annyi ölésem volt mint halálom. Vagy csak pro játékosoknak készitették a BF4-et? akkor hajrá!!
[ Szerkesztve ]
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz JamesHun #19272 üzenetére
Ez tény hogy 5v5 volt, de azért azt is vedd figyelembe hogy akkor nem voltak ilyen gépek/internetek.
Régen még ipx-en vagy bncvel is elszórakoztunk lanon, pedig az már tényleg ma nem lenne elképzelhető
Én még mindig azt mondom hogy a 30-as ping nem probléma ennél a játéknál.Lehet hogy csbe is voltak hitbox problémák sőt biztos.
De én ezt nem csak a pingre fognám -
zack
nagyúr
válasz JamesHun #19272 üzenetére
Ha nem tudják technikailag kivitelezni hogy ekkora létszám legyen, akkor minek erőltetik? Ott a Crysis 3, ahol nem véletlen, hogy csak 8v8 van. Nincs is semmi gond...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Gippo
senior tag
válasz JamesHun #22486 üzenetére
A spot rendszert igazán átdolgozhatták volna amúgy.... Tudom... játsszak hardcore-t... de akkoris túl nagy segítség a 3d spot. De a minimap spot is érdekes... bespotolom az ellent és elmegy, megpróbál más oldalról előjönni... én azt látom a minimapon attól függetlenül, hogy valszeg őt nem látja egy csapattársam sem... senki... ez mire jó?? :S
-
devilinsid3
addikt
válasz JamesHun #23840 üzenetére
itt nem azon van/volt a hangsúly, hogy mi életszerű és mi nem..
vannak dolgok amik igen is noobságnak számítanak akárki akármennyire bizonygatja az igazát
rpg az infre noobság, ha nem úgy találkozol egy enemyvel, hogy lőnéd a tankot, de már nincs időd visszaváltani fegyverre
viszont az már noobság, hogy ott van a távolban és elkezded rá szarni az rpg-t..
és ahogy olvasom ez a kis sunyi akna igen noob weapon gyanús
már-már olyan, mint amikor a 3ban csak olyan járművekre lősz javelinnel amiben még jelző rendszer sincs, hogy jön feléd egy löket vagy a laser painteres heli guided shellelprokxy: a "ne lőjj tankkal infre" szarkazmus volt és az rpg kapcsán került be a történetbe, hogy miért lőnek jettel infre..
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mcwolf79
veterán
válasz JamesHun #23995 üzenetére
Szerintem ezzel nem tudsz mit csinálni. A legutóbbi patch hozománya szerintem,mert addig nem csinálta.
Nálam is csinálja, bár nálam csak napi 2-3-szor fordult elő.
Milyen oprendszered van? Driver újratelepítés nem hiszem hogy megoldja, itt más lesz a bibi. Szerveroldali a dolog, mert sokszor látom a játszott szerver is lenullázódik,tehát mindenkit kivág.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz JamesHun #23997 üzenetére
Teljesen átérzem a problémádat.
BF3-ban engem a PB szopatott, mert ha olyanja volt (elég sok olyanja volt,ami soxor volt hogy egész nap nem tudtam játszani) kidobált No packet flow hibaüzenettel. És nem is tudtam vele mit kezdeni,mert valahogy a netszolgáltatóval és IP osztással lehetett összefüggésben. Szal nem marad más,mint várni a javítást.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mackosajt
addikt
válasz JamesHun #24407 üzenetére
A gond az, hogy én nem szeretek csak 1 pályás szerverre menni, és ugye a többin nincs ilyen gond, mert van hely, nem tud kialakulni gránát eső. Így ott, azokon nincs gond. Viszont amikor Locker kör megy, valami hihetetlen mennyiségű gránát kerül elő.
1 map miatt nem szokásom lelépni egy szerverről.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz JamesHun #24409 üzenetére
Jah, mert ha beáll a közepén a pálya, szerinted nem azért van, mert sem belül, sem kívül nem jut át egyik csapat sem a másikon?
Amúgy szokásom figyelni a mapot, és ha úgy látom, hogy kint talán kevesebb az ellen, akkor próbálkozom.
Sajnos amúgy kint meg sok a csipa, akik a pálya végéről figyelnek, és a kintieket lövik.
Persze nem lehetetlen eljutni a hátukba, csak nehéz, meg általában amikor eljut az ember az ellenség mögé, direkt úgy haladva, hogy még véletlen se moccanjon meg a hátsó zászló, amíg nem érkezik erősítés a squad személyében, tuti rám születik az egyik, aki elindul a zászlóhoz, és mivel az megmozdul, mi meg még csak 2-en vagyunk, a hirtelen ránk mozduló túlerő ellen elbukunk. Míg ha várt volna, hogy 4-en legyünk, vagy 5-en, és pillanatok alatt behúzzuk, akkor talán a csapat többi tagja is jöhetett volna.De még ha be is húzzuk, általában vak emberekkel sikerül játszani, akik nem látják a behúzott pontot, és továbbra is csak a gránát esőbe mennek a hátba támadás helyett.
Mert hát gondolkozni ahhoz nem kell. Csak nyomni a gombot.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
lotTóni
tag
válasz JamesHun #32761 üzenetére
Elég oda 11-es kill streak is,hogy kickeljenek.Gondolom admin kolléga benne volt 2x is.Indoklás : "no LMG"
Supportként mégis mivel kéne mennem? Operation Lockeren szerettem volna aprítani,mivel ott jók a körülmények hozzá.No majd máskor.......two beer or not to be....
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz JamesHun #33109 üzenetére
Ha nem szerver összeomlás volt, akkor ha vége a körnek kapod a pontot.
Más.: Nem tudom vótmá' ?
Naval Strike Map Names:
Lost Islands
Nansha Strike
Wave Breaker
Operation Mortar[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
r-chee
őstag
válasz JamesHun #33441 üzenetére
Hamarosan
Patch-től van értelme némi csodát várni, Mantle egyenlőre nem aktív még. Hogy az legyen, nem árt majd bekapcsolni a játék beállításainálOrigin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
nagyúr
-
-
lofagi
addikt
válasz JamesHun #34686 üzenetére
Volt egy petíció,h a spect módot később is le lehessen játszani, az király lenne. Akár cheater keresésére, videó vágásra pedig egyenesen tökéletes lenne. Mivel az alapjáték lassan 3 hónap után sem stabil, kétlem,h ilyen extrákat bele fognak rakni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
-
DeadMeat
nagyúr
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz JamesHun #37471 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék, carbines : ak5c kezdő de talán a legjobb, dmr : rfb kezdő de talán a legjobb, assault : ak12 szintén jól használható , csipa : m40 szintúgy... Csak a használóján múlik minden. ( na meg a hitreg-en )
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest