-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz kriszpontaz #207 üzenetére
mihmei őt is láttam "sírni" a női karakterért itt egy magyar is imm0rtal_katka
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Dexter-2000
őstag
válasz kriszpontaz #1280 üzenetére
de az mind a kettőhöz jár csak elő kell rendelni őket
Szép napot!
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #1280 üzenetére
Annyit biztos mint a 3-nál, vagy többet
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #1467 üzenetére
PC!
Énmeg simán a ps4 kinézetére is kíváncsi vagyok, soha nem lesz konzolom ezt nyugtázom mert szar az összes de akkoris
(#1469) Godlike79
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #1467 üzenetére
Sokan lesznek így vele.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #1472 üzenetére
DICE a playstation 4 -et preferálja. Még az is lehet, hogy engedélyezik.
-
aizen92
addikt
válasz kriszpontaz #1472 üzenetére
Azért fura fotelból bill,+ egérrel. de tényleg aránytalan egy sima kontrolleressel szemben. Szóval tuti lesz sirás
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #1483 üzenetére
2-be így volt.. Vagy a commander dobott supply-t. A repülők/helik meg a felszállópályán töltötték a töltényt/életüket, vagy ugyanúgy supply-ból.
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #1488 üzenetére
Nem volt muszáj leszállni, helivel elég volt fölötte lebegni, jettel meg párszor elhúzni a felszálló pálya fölött, csak hát ugye akkor ki voltál téve a többi jetnek Élvezetesebb volt mint itt a végtelen lőszer meg újratöltődő hp
(#1491) Def26: Én meg remélem visszatérnek a rögzített igla-hoz és nem fog minden engi azzal szaladgálni
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #1492 üzenetére
Á. Az is elég lenne, ha visszahoznák az AT4 irányított rakétát. Huhuhúúú bad comany 2 -ben mennyi helit leszedtem vele.
-
aizen92
addikt
válasz kriszpontaz #1492 üzenetére
Azzal nincs (akkora ) gond, csak legyen normális légvédelem egyes mappokon. És ne tudják legyorsulni a rájuk küldött rakétát.
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #1496 üzenetére
Nekem nagyon ment. Sok gyakorlás kellett de imádtam. Iszonyat sok jó helist lehetett kiszedni vele.
-
Exorsized
tag
válasz kriszpontaz #1583 üzenetére
asd itt is megy viszonylag szép minőségben
[ Szerkesztve ]
XONE : MrExoQt
-
Gyula84
veterán
válasz kriszpontaz #1694 üzenetére
másiknak meg csak a hs jut vagy az csak vezet vagy mi? amúgy egyszerű, azért csinálták így hogy a jethez nem értők is végig tudjanak menni azon a pályán és nem kell 30x nekifutni még el nem tudja vezetni
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
stoon
addikt
válasz kriszpontaz #1696 üzenetére
a jetek igy is elég erőssek bf3 ban gondolj bele ha mind a pilot és a gunner egy azon célt lő és már miért tenne másképpen! ahogy az impérium galactikában mondja a kahren :" Halál,Halál Halál! és ez a földieknek nem volna tul szorakoztató
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #1696 üzenetére
Így is elég op a jet a BF3-ban, hova emelnéd még? A heli, légvédelmi hatástalan ellene, szinte csak egy másik jet tudja leszedni, semmi más.
Tegnap úgy bealudtam este 9-kor, h reggeli telócsipogásra ébredtem, h meló van, szóval lemaradtam mindenről.
Reggel a vonaton telón néztem meg a multis jeleneteket:
- a commander mód nekem bejövős, BF2-vel nem játszottam, szóval ez nekem új. Gyulával egyet kell értsek ez ügyben, nem igazán látom, hogy ha publicol az ember nem ismerősökkel, akkor ez miként fog megvalósulni, mert ahogy a gameplay-ből kiderül, eléggé sokat tud segíteni a távolsági tüzérség, de ki fogja ezt menedzselni, ez még nekem homály.
- amennyire telóról lehet ezt megítélni, grafikára szép a játék, az többi katona picit béna volt, de hát ez volt a dolguk! IDDQD az befigyelt a főszereplőnél, az látszik, na meg hogy a heli mindent körbelőtt, hááát... Megrendezett, értem én, de ennyire?
- Az út alatti tartópilléres rész az kifejezetten tetszett! Bár mindenki az el fogja kerülni tankkal, már látom előre! Csak az esik ebe a hibába, aki nem látta a trailert!Összességében ez nagyon várós, tuti előrendelős lesz. Ez a késes sztori hogy? Ha épp késelne az enemi, de te épp időben megnyomsz vmit, akkor a visszafelé sül el részéről a dolog? És ha ő is ép időben süti el, akkor végtelenciklus?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
BigBlue69
őstag
válasz kriszpontaz #1706 üzenetére
Miért? Hova máshova akartad?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Honzi
senior tag
válasz kriszpontaz #1857 üzenetére
Ha a piros oldalon spectel akkor a kék az enemy ha kék oldalon akkor pedig a piros.
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Winne
nagyúr
válasz kriszpontaz #2025 üzenetére
Még mindig van ember, aki ilyen árban AMD procit választana?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
aAron_
őstag
nem jó...
inkább ezt:
AMD FX 8320 40k
KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX 18k
ASUS M5A97 EVO R2.0 25k
AMD HD 7950 GIGABYTE GV-R795WF3-3GD 80k
FSP Hexa 500W 13k
ha SLI/CF késpes lap kell: MSI 990FXA-GD65 30k
jóval olcsóbb, normális cuccok, erős hardver
kb pont annyi fps-ed lenne ezzel mint amit te írtál
(#2011) leviske: ez nekem jó hír
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #2031 üzenetére
Azért ez sem egy gyengusz laptop. GTX670.
-
aAron_
őstag
válasz kriszpontaz #2031 üzenetére
ha komoly munkára is kell a gép az más, akkor még a 8350 is megérheti, meg a 16 gb ram
(#2035) Laraxior: őszinte részvétem
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
leviske
veterán
Nem biztos, hogy van értelme ennyivel előre rohanni. Teljesen igaz, amit írsz, a jelenlegi helyzetre, de hogy ez mennyit fog változni, az nagy kérdés. Mindenesetre a tény az, hogy a BF4 még nem sikít új konzolért (hogy is gondolhattam, ha PS3-ra és X360-ra is jön) és a DICE/AMD hozzáállása inkább arról győzött meg, hogy nekem nem is kell egy pár évig számítanom olyan játékra, ami fog. És ha minden igaz, az olyan minőségtelen portok korszaka is leáldozóban lehet, ami a X360/PS3 érát uralta, így a folyamatos hardverfejlesztés se lesz indokolt.
Abban meg bízom, hogy játékra egy Kaveri+HD7850/8850 is elegendő lesz, ami gyakorlatilag megvan egy HD7950 vagy rosszabb esetben egy PS4 árából.
MOD: DE megértem, hogy neked más az álláspontod, szóval most nem győzködni akarlak.
(#2053) aAron_: Az első multis trailerben benne van, hogy lesz. Vagy benéztem valamit?
(#2055) Cris99: Elnézést, ez volt az utolsó off. Mondjuk eleve nem is terveztem többet.
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #2401 üzenetére
Megoldom nyugi. Meg ma meglesz holnap meg itt a gtx680.... lesz min tesztelni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #2697 üzenetére
Akkor ez neked most elmarad
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #2754 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #2820 üzenetére
Nyomna legalább... akkor lehet csinálni alapból is, de a 3ba se lehet 90foknál jobban megdönteni
-
emiki6
veterán
válasz kriszpontaz #2991 üzenetére
Ellenünk lenne egész Európa - mint az régen volt (ja és most is) -
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Gippo
senior tag
válasz kriszpontaz #2991 üzenetére
Ja meg battle of Don kanyar lawl
-
aizen92
addikt
válasz kriszpontaz #3030 üzenetére
CAIC - WZ-10
-
Def26
félisten
válasz kriszpontaz #3051 üzenetére
Jó, de ez még csak alfa. Ne rinyálj előre, lehet tényleg jól fog futni régebbi vasakon is.
-
HunFly
csendes tag
-
Zoli54213
aktív tag
válasz kriszpontaz #3225 üzenetére
Honnan tudnák meg hogy ki volt?? Mikor kihomályosítottam mindent?
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #3228 üzenetére
Csak elvették az Alphát, meg megvonták egy hónapra, hogy a Battlelog fórumára írjak, de oda sosem írtam még A játékkal kijátszottam magam, a video megmaradt, szóval különösképpen nagy veszteség nem ért. Béta meglesz, teljes game meg úgyis megvesz.
-
Zoli54213
aktív tag
válasz kriszpontaz #3228 üzenetére
Nekem nem listázottban már 2 hete fenn van egy videó, ami cenzúrázva sincs.....és rendes gameplay, majd 12perc.
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
DEV_NULL
őstag
válasz kriszpontaz #3341 üzenetére
-
DEV_NULL
őstag
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #3431 üzenetére
az nincs tiltva, mert ott el kell találnia a másiknak, ennyi erővel korlátozhatnák a sotit vagy mást is
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
sittes79
addikt
-
emiki6
veterán
válasz kriszpontaz #4017 üzenetére
Kill it with fire!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
urbi73
senior tag
Igen + a gyerekek . Így a gépfejlesztés az felejtős egyenlőre .
-
-
m0h0senator
őstag
de legalább négyet vett nem egyet
An odyssey through the realm of consciousness.
-
csibe1
addikt
válasz kriszpontaz #4031 üzenetére
"Mindenkinek köszi az együttérzést! "
Ó, igazán nincs mit, két sör lesz fejenként.
Csak hogy érezd a törődést." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
emiki6
veterán
válasz kriszpontaz #4031 üzenetére
Addig jó amíg a szekrényben vannak a cuccai. Akkor kezd rosszra fordulni, amikor szétpakolja, mert onnantól már sose lesz rend.
Amúgy meg lebuktatja saját magát?!
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #4151 üzenetére
Este leszel? Ma mi filmezünk, de 10-től vagyok! még 2 szint és megvan a 100!!!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #4156 üzenetére
BFBC2-ről diskurálunk, h ott is 2 kasztnál volt C4. Assault és recon.
-
SkyS1gn
félisten
válasz kriszpontaz #4173 üzenetére
Bark of Dogs
(#4175) prokxy
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest