Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
alphamoon #774 üzenetére
Dobnál youtube linket a kamerád egyik felvételéről?
Winner_hun: igen, a GS8000-nek jobb a képe, nagyobb a látószöge, csak a rögzítése nem olyan merev mint a GS1000-é, de ez inkább feszes futóműves autónál komolyabb probléma.
Most nézem hogy van LS430, és LS430W, ez utóbbinak mondjuk már tényleg durva képe van akár éjszaka is [link].
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
alphamoon #767 üzenetére
A 32 gigánál kisebb memóriakártyák FAT32-re vannak formázva. FAT32-ben a legnagyobb fájlméret 4giga. Ez kb 30 perc valódi fullHD videó aztán a felvétel a legtöbb kameránál leállna. Nekem volt olyan kamerám a 720p-ben csinál 1.5 gigás fájlt egy 10 perces videóból. (ez a kódolástól függ, legjobb a H264, sok kamera MJPG-ben kódol ami nagy fájlméretet jelent) Ezért is meg az egyszerübb visszakeresés miatt is a kamera szoftverétől függően lehet beállítani a loop (a felvételi ciklusok ideje) időt. Így a kártya írása folyamatos de darabokból áll a felvétel.
-
Turbomann
tag
válasz
alphamoon #538 üzenetére
Ha bevizsgáltatom akkor azt is vegyék alapul, mert gps valóban pontatlan az összes, de csak fázis késésekben vannak és 1-2km max km/ó csalás mutatkozik. Ha ügyvédre visszi én is ügyvédre visszem és valahogy a felvételt nem számítják bele mint tanúnak, akkor én sem fogom elfogadni az Ő állítását sem! Nekem volt egy ilyen ügyem és elfogadták, de a nő aki okozta a balesetet tanú meghalgatást kért. Nem is ment fel bíróság ig, mert hál istennek írtam egy másik papírt, mely az én szemre vételezésemet tükkrözte és hiába íratta alá a félmondatokból össze rakott hazugságait. Azt megfenyegetett, hogy becsukat, mert nem írom alá és továbbá hamis tanúkkal íratja alá. Gondoltam, hogy blőff, de ez annyira megrendült a rendőrökben a becsületem, mert én jó hiszeműleg függetlenek voltak velem szemben. Aztán rájöttem ez csak egy előadó muksó volt semmi köze az igazi rendőrhöz, mert a végeredmény akkor is az jött ki, hogy egyik fél sem tudta bebízonyítani az igazát! A felvételen egyértelmű ki volt a hibás, de nem kaptam érte pénz büntetés csak az eljárás ahogy intézték az nagyon nem volt korrekt. A kollegáimmal van csak vita, mert mondanak ilyet meg olyat is. köszönöm
-
TaaT
nagyúr
válasz
alphamoon #532 üzenetére
Igazad van, firmware frissítésről beszéltek a Dash Cam Talk fórumban és ezt dobták be, én meg aszittem hogy a firmware link van rajta
Próbálj a linkelt fórumban kérdezősködni, hátha vki küld egy firmware-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest