- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- WD My Cloud NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- A francia akkumulátorgyártó szerint későn jött az EU-s segítség
- Arch Linux
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Milyen routert?
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Nos, az én véleményem az, hogy a képességeimhez mérten én is megtettem minden tőlem telhetőt, az eladót meg a 99,8%-os átlaga minősíti. Az, hogy milyen leírást kapott, és mellékelt a hirdetés mellé, teljesen másodlagos, az ember lehet, hogy egyáltalán nem ért ezekhez a dolgokhoz, és nem is érdekli, csak árulja. Az elején vagyunk, egyelőre nincs okom direkt átveréssel vádolni, de persze ha pár napon belül nem érkezik megnyugtató válasz tőle, ügyet fogok csinálni az ügyből. Na, ezt jól megaszontam.
Az épp menő kamerák közé én odaírnám, hogy most éppen a NTK96650 chippel, és AR0330 szenzorral szerelt kütyük számítanak a legfelkapottabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest