Új hozzászólás Aktív témák

  • Noukoum

    veterán

    válasz forceberg #137333 üzenetére

    Átlag Nb1-es játékos nem ferencvárosi szint. És biztos vagyok benne hogy a Fradi keretébe is megállná a helyét, nem a játéktudásával van/volt a gond hanem a fizetési igényeivel.
    Ugye te sem gondolod komolyan hogy egy nb1-en felsülne?

    Mocsok egy nép a magyar, kb 7 éve folyamatosan megy a srác szidása, de bezzeg akkor milyen jó volt mikor bebaszta a románoknak, a finneknek, a portugáloknak, a horvátok elleni gólpassza. Ezek nem alibi meccsek.. Ja meg hogy az elmúlt évtizedek egyetlen nemzetközi tornáján amin részt vett a válogatott a csapat vezére volt.. Ezek ilyenkor elfelejtődnek. Csak tudnám hogy ha ilyen erős az NB1 akkor mi a francért van az hogy bármely "alibi" csapat kiejti a honvédet, a puskást meg igazából a Fradin kívűl bárkit. Hogy van ez?
    A Fradi nem NB1 szintű csapat, semmilyen tekintetben.
    De nem baj, mi magyarok legyünk birkák. Szidjuk szalait mert csak, nem lő gólokat basszus. Igaz hogy fingunk sincs hogy mit csinál a pályán mert ahhoz gondolkodni kéne. Tapsoljunk hogy végre kirakta őt a Mainz, Németországban pedig felháborodás van hogy mégis mennyire méltatlan ez vele szemben. Amikor visszatért a Mainzba kb hősként tisztelték, pedig messze nem ő volt a csapat akkori legjobb játékosa. De nem baj, 10 millió magyar csak jobban ért a focihoz nem? Hát de.

    „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák