Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI kábel TV
- VMware
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #78510 üzenetére
Nem fog menni sajnos. Nincs kétszázmillió még két játékosra, egy százmilliós játékos meg nem elég.
Ez viszont elég komoly mutató Pogbától: 35 bajnokiból 33 meccsen játszott, 2-n csereként állt be. 11 gólpassz, 8 gól. Nem semmi egy huszonhároméves ficsúrtól.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #78295 üzenetére
Egyszerű: a románok azt hiszik, hogy Magyarország vissza akarja venni Erdélyt, plusz bennük van, hogy milyen rossz volt nekik az Osztrák-magyar monarchia idején, mert ugye akkor Erdélyben a románok jellemzően alárendelt szereppel rendelkeztek, nem vezetői munkaköröket láttak el.
-
marositech
senior tag
válasz 7600 GS #78295 üzenetére
Valószínűleg aza bizonyos vicc miatt:
"románoknál omladozik a nemzeti stadion, de nincs pénzük újat felépíteni.
Így hát körbekoldulnak világ minden pontján, sikerrel is járnak.
Németektől mérnököt, angoloktól munkaerőt, franciáktól műanyag székeket, japánoktól vasat, amcsiktól betont és így tovább...de a magyaroktól semmit.
Nem értik a románok, de csakazért is megkérdezik.
Erre a magyarok sértődötten válaszolnak:
- Hát a telek nem elég???"meunier: megelőztél
[ Szerkesztve ]
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #78161 üzenetére
Jah, Modric a jobb.
Ne haragudj, erre mar nem tudok mit mondani, szemelyeskedni meg plane, de nagyon remelem, h ezt nem gondoltad komolyan.
Vagy nagyon be vagy baszva. Mas otletem nincs, ez meg real drukkertol is eros.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz 7600 GS #78045 üzenetére
Van egy oldal, ami a sakkban hasznalt Élő-pontszam alapjan rangsorolja a klubokat; ez talan a legrealisabb ertekeles.
Ez alapjan meg soha nem kapott olyan konnyu sorsolast csapat a BL egyenes kiesesi rendszereben, mint iden a Real. A masodik egyebkent a 2012-13-as Real.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
addikt
válasz 7600 GS #77630 üzenetére
Szerintem nem nagy veszteség a franciáknak. Mai napig nem értem, miért van annyira felhype-olva ez a játékos, vagy hogy mit keres egy Realban. Még a Liverpoolban sem cserélném le egy Sturridge-ra, vagy egy Origire. (Suarezről meg ne is beszéljünk)
Griezmann, Lacazette, Martial simán lesznek olyan jók szerintem.Bár az elég szánalmas ok, amiért nem viszik el. Nem értem, mi a probléma a pályán kívüli magánügyeivel, és ennek mi köze a válogatottbeli szerepléshez.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #77575 üzenetére
Csak az ne.
Bar a citynel itt mar mind erosebb.
Egy olyat adnek viszont h hnap Barca kiesik es akkor egy city atleti parharc lenne. Azt megneznem szivesen.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #77029 üzenetére
Na.. Ezt mondtam én is..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
L_YKing
addikt
válasz 7600 GS #76955 üzenetére
Ha lett volna akkora tetje (kupa, tovabbjutas stb..) nem igy alakul ez a meccs, meg ugye a birok is szepen kozrejatszottak a Real gyozelmenek erdekeben.
Cruyff miatt miert? Napi tobb ezer gyerek hal ehen es a tobbi.. Lehetne sorolni evekig mi miatt kene nyerni mindent de ez egy nagy baromsag.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #76881 üzenetére
kapusa jobb, védelme sokkal, klasszissal jobb a madridnak
ennyi.amikor a barca kinyílik és a real kontráz, kb csak imádkozhat a katalán szurkoló.. nem feltétlen azért, mert úristen, annyira über a csita-kárim-cé hármas, hanem mert annyira nulla ellenük ez a vicc katalán védelem.. lófasz albával, idióta alves-zel, egyszem piqué-vel. mascerano meg nem is tudom, hol volt ma este, amikor szükség lett volna rá-
és a legdurvább, h ramost kirakták, a madrid védelme majd ugyanaz a busz-szint maradt..
vicc#76880 venember83 huhh. nna, jóvan akkor. addig nem aludtam volna el, míg nem tudom meg az eredményt
[ Szerkesztve ]
-
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #76672 üzenetére
Április 1..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #76635 üzenetére
Remélem most nem konkrét meccseket vársz tőlem yt-s linkekkel. ...
Amióta követem a párharcaikat, ez mindig jellemző volt a madridra, hol kevésbé, hol jobban. Nyilván a mou-s érában jobban, de azért addig sem volt idegen ez a fajta viselkedés arrafelé.
____Nevillet is kipenderítették. Csodálom, hogy ennyit vártak vele.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #76638 üzenetére
Idén annál még a kandalló tv is izgalmasabb..
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #76615 üzenetére
Pepe hogy top5 védő, az barokkos túlzás, azért ott elég sűrű a mezőny.
(Thiago Silva, Pique, Chiellini, Koscielny, Hummels, Ramos, Godin, csak így kapásból ennyi ugrott be. )
Ramos viszont simán Top5 szerintem is.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #76399 üzenetére
Én azért ezt kicsit túlzásnak érzem..
Nem megerőszakolta, mint a Brabham "gyerek" a hat évest, a csaj benne volt, és 14 volt, nem 6..
ÉS úgy gondolom, hogy a szülők hibája is, ha a kislányuk egy ribi és szét teszi a lábát egy focistának..(#76401) cyberkind De ha én nem akarom, hogy meghágjanak, akkor nem is fognak.. ignore/telszám letiltás, meg egyebek...
Biztos imponált a kis huncutnak, hogy egy válogatott focistával unga-bungázhat..[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz 7600 GS #75957 üzenetére
Elküldtem neki.
Tessék, választ kaptál:
"Az ember vakon van, Modric a Barcába se férne be sem az argentin válogatottba. Fogalmatlan emberekkel nem szállok vitába, akik engem ebben a kérdésben meghallgattak 95 százalékban megértették mit mondok. Valószínű így lenne itt is, de mivel te vagy az összekötő kapocs, nem alakulhat másként... Azt is mondtad az embernek hogy jobb mint Busquets?" -
máyköl
veterán
válasz 7600 GS #75951 üzenetére
A Madridban is az.
Csak amiatt kérdezem, mert valakivel vitázom erről régebb óta. Szentül meg van győződve róla, hogy Modric nem Real Madrid szintű játékos...
Természetesen szerintem is az, nem lehet kérdés.De szerinte a Real Madrid történelmében a mércét olyan magasra tette a középpályásaival (Redondo, Makalele, Guti, Zidane), hogy nekik Modric a cipőjüket sem pucolhatná, ergo ő nem Madrid szintű játékos.
-
-
pohár
félisten
-
szami777
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz 7600 GS #75136 üzenetére
Hat hogy mondjam... Inkabb sehogy. Szerintem az emberunk nem tud ertelmezni, a tobb mint egy klubb jelentese nem egyenlo az "uber mensch"-el.
Az MSN szidasa meg majd kiderul az oda vissza vagon, hogy mennyit is er.Nagyon beteg lelke lehet ennek az embernek az mar egyszer biztos.
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest