Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #4582 üzenetére
Hagyd rá... majd amikor elmúlik a Messi imádat pár éven belül, akkor megnézem hogy kire lesz ennyire rácuppanva?!
Tippre azóta lehet ekkora Barcelona drukker, amióta elkezdték megnyerni a dolgokat.(#4585) MikE008
Ronaldo akármit tesz az egyeseknek sose lesz elég jó. Sok az irigy ember és a divatdrukker, de lesz ez még így se.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #4582 üzenetére
Hát amelyik hozzászólásomnál a "válasza" után a te neved áll, azt neked. Amelyiknél nem, azt vagy másnak vagy csak úgy a semmibe (ilyenkor te szoktál rá reagálni általában). Szóval nem értelek.
Ez nagyon szar kifogás. Simán elmehetett volna, ha akar (ugyan ez igaz Mou-ra is).
MikE008: Akkor ott lettek volna a gondok. Meghívják egy olyan gálára, ami egy évben csak egyszer van, a fél világ odafigyel rá, és azért elég nagy szerepe van neki is az egészben. Miért lett volna baj, ha elmegy? Nem BL döntőre készült a csapata...
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #4587 üzenetére
Engem is hidegen hagy hogy ki melyik csapatnak szurkol. Mindenkinek a saját dolga amit teljes mértékben elfogadok, de amit a kedves delikvens csinál már egy ideje, az már kezd áthajlani nálam szánalmasba.
Mondjuk gyerekfejjel lehet én is ilyen voltam 10 éve... de soha nem voltam elájulva csak egy játékostól.Kíváncsi lennék hányan mennének el Ronaldo helyében az ilyen átadókra, ha már évek óta mindig ugyan az a vége?!
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #4587 üzenetére
pedig mindannyian tudjuk, hogy nem ezek a világ legjobb játékosai, hanem koplárovics béla....
(vujity tvrtko után szabadon...)
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #4606 üzenetére
Ja bocs. Csak nem láttam sehol kérdőjelet. Már miért lenne? Hisz nem is ismerlek.
A második része meg nem neked szólt, tisztában vagyok vele, hogy Te nem írtál ilyet, azért ne vegyél mindent magadra légyszíves. Toltam is egy ilyet ("_____________") a kettő közé. Amúgy gyuromoj hsz-eit olvasd vissza egy kicsit... Bár reagáltál is rá. Na mindegy.
bandus
veterán
válasz 7600 GS #4674 üzenetére
, nanemazért, de te gyengébbnek neveznéd a 08-09-es keretet?
oké, hogy nem volt velünk cr7 akkor, de ott volt a fél holland válogatott: vdv, sneijder, robben, huntelaar, és azt hiszem még nistelrooy is, a védelemben pedig cannavaro. és persze raúl is.
kizárt, hogy az a keret ne lett volna olyan jó, mint a mostani.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
cyberkind
félisten
válasz 7600 GS #4674 üzenetére
Ez jó de akk se lettünk bajnokok az erő is elfogyott, egyetlen kupa se lett, így már ink célszerű lenne hagyni a fenébe, elég lenne egy 3. hely, és mindent a 10. Bajnokok Ligájára feltenni !
(#4675) bandus
Ez akk derülne ki ha már akk is Mou edzette vna őket, mert pl. Sneijder az ő kezei alatt brillírozott ![ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #4699 üzenetére
A Real Madrid hivatalos közlemény formájában biztosította támogatásáról Tito Vilanovát...
Igen, kíváncsi vagyok, ez milyen támogatás. Pénzt nyilván nem a Realtól fog kérni (ha neki nem lenne a kezelésre), morális támogatással meg sokra megy. Tudom, földhözragadt, kukacoskodó ember vagyok.
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #4773 üzenetére
Izgalmas csak akkor lesz a párharc ha a Madrid az előző szezon beli formáját hozza. Ha úgy folytatja mint az utóbbi időben akkor nagyon csúnya leszereplés lesz, főleg idegenben, mert előtte hétvégén El Classico... Remélem a legjobbakat és győzzön a jobb csapat.
(#4772) Integra
Gané, mocsok világ ez...[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
-
nagyúr
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #4836 üzenetére
Nem kap az arcához, és hol látod a köpést?
Tök bírom ezt a képmutatást amúgy, a Malaga most sajnálva van, meg szimpatikus csapat, meg dejó, hogy ott vannak BL-ben, PSG-t, City-t, Chelsea-t meg legszívesebben mindenki lehányná ..
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #4838 üzenetére
Mi köze az eredményeknek a szimpatikussághoz, úgy amúgy?
Nem költenek annyit, még is ők kerülnek csődbe, és ez a lényeg. Ha sok a bevételed senkit nem érdekel mennyit költesz. Látod, a többiek nem buktak meg a szabályon.
Másik videón sem kap az arcához a bíró, csak hátulról a nyakmozdulat miatt tűnhet úgy, hogy köp, ebből egyértelmű, hogy nem.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Sztbeni
őstag
válasz 7600 GS #4840 üzenetére
szerintem hosszú távon nagyon jót fog tenni a focinak. Tele lesznek a csapatok saját nevelésekkel. A Bundesligának meg különösen jó lesz. Sok csapat ki lesz zárva a BL-ből, meg akár az első osztályokból is. Romániában jelen állás szerint nyolc (!) csapat nem kap elsőosztályú licencet.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #4872 üzenetére
hát igen..
ezt is jó ujranézni.. hihetetlen. madridban, a nézők megtapsolnak egy barca-playert. már az elején is lehet látni, a háttérben
ez már több, mint hihetetlen, szinte felfoghatatlan.
és mégis megtörtént..
gondoljatok már bele. lenne egy olyan játékos ma mo-m, aki -mondjuk- játszana ujpest mezben a fradi pályáján (vagy fordítva, mindegy) és megtapsolnák a hazai szurkolók, meg ugy mindenki, a játéka miatt[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #4922 üzenetére
döntetlewn? miért? nem fog nyerni a malaga?
ezeken a cr szabadrúgásokon nem bírok napirendre térni. mostanában sarokra irányítani nem tudja.
de amit a labda művel, az kész. mint az előző generációs, szitáló.
csapódik, megy össze-vissza.
nekem tetszik.
és ez a zöld mez is.
(de mint mindig remélem, kikapnak. igaz, ennek kevés az esélye...)***
(#4924) pohár
csak nem tettél egy kövér x-re?
ja, elnéztem egy sorral a témát...
csak 5x? én legalább 7-8x-ra adnám....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen