-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
-
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #11973 üzenetére
Egyébként angol drukker? Mármint a válogatottnak? Na ne viccelj már.
------------------------------------------
Visszatérve a meccsre. A románok miért szarták le? Mert azt nem hiszem, hogy csak ennyit tudnak. Még tőlünk is manapság ritka az ennyire szar teljesítmény. Vagy ennyire lenéztek minket?
-
Sztbeni
őstag
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #12134 üzenetére
te vagy aki itt keveri, nem én. attól, hogy eredményes edző, még egy idióta marad, ennyi. én ezt írtam, special idióta one. aztán megmagyarázod azt, amit én régesrégen tudok. szóval most mit magyarázol már megint? imádsz ilyen téren belehúzni mindig
tanul a hibáiból? muhaha, nap vicce
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #12139 üzenetére
akkor már rég lekellett volna essen, hogy emberileg egy gané, egy idióta. most meg itt győzködsz a nagy tudásodról, meg a szakedzői képesítésedről, meg, hogy milyen fasza gyerek vagy, mert rogyásig meccset nézel, meg az emberismeretedről. csak azt nem értem miért meg minek
elárulom, nem kell meccset nézni ahhoz, hogy megállapítsd róla, hogy milyen emberileg, elég megnézni a szemkinyomós videóját, hogy tisztában légy vele, hogy egy jellem gyenge ember. a többi csak hablababla...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Sickboy25
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #12185 üzenetére
Hatvan millióért vihető. Annyiból már lehet venni egy normális csatárt és 1-2 valóban ígéretes fiatalt. A helyén ott van Asamoah, Pogba, Marrone. De húsz-harminc millióért elkótyavetyélni bűn lenne, hisz kulcsfontosságú a szerepe a jelenlegi Juventusban.
[ Szerkesztve ]
-
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #12372 üzenetére
De Varane-t két meccs után szétszopkodod.
Tegnap is olyat balfaszkodott két méteren, hogy öröm volt nézni. Így szépen betli is van a frankoknak.Tegnap is rúgott kettőt, braziloknak is ő lőtte azt a kis gólt+bajnokságban is eszméletlen. Ragozzam még?
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #12374 üzenetére
Nem hibázott? Ha kicsit hamarabb kilép a gyerekre akkor nem passzolja el neki köténybe a labdát.
Konkrétan egy olyan embert fogott, akit más is fogott mellette. Ne mondjál már faszságokat azért, mert szerelmes vagy.Nézd csak meg nyugodtan ismétlést.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #12380 üzenetére
Hárman hibáztak ott, és Varane is köztük volt. Szerinted hibátlanul védekezett.
A másik kettő védőnek viszont nem akadt 100-as ziccere.Szerintem Böszme az egyenlet ember a világon, akinél egy jelenlegi Mata nem fér be a csapatba. Meg mondjuk Cazorla, esetleg Isco, de képbe sem kerülnek.
Pedig ez a spanyol válogatott kb. gólképtelen.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #12387 üzenetére
Oké, Lukaku-tól szétesik valaki itt a topikban? Senki az ég világon, nincs szétszopkodva, közben elég jó helyen áll PL góllövői között, és '93-as ő is.
Moura-tól hülyét kapunk? Nem, mert a mocskos péesgében játszik. Pedig az az ember eszméletlen.
Oscar-tól szétesünk, hogy a brazil válogatott egyik legjobbja? Nem igazán.
Érted?
Ezt teszi az, hogy jókor fejelt gólt a Barca ellen. Meg hogy a Real-ban játszik.
szerk: De még Götze sincs ennyire hájpolva, pedig azért, bakker..
[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
válasz 7600 GS #12410 üzenetére
"Jó futball" drukker.
Juve, Barca (de tisztelem a Milant is és a Realt is - Mourinho, Pepe és CR kivételével).
De most ne köss bele ebbe.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #12426 üzenetére
Na jó már kezd elegem lenni, hogy lassan annyi emberrel hoznak minket is Guardiola miatt szóba mint egy Real-t vagy City-t,egyszerűen nagyon felbasz,hogy még nem is erőlködnek a lapok,csak aki jó formában van azt már is le akarjuk igazolni,nem számít,hogy mondjuk azon a poszton állunk legjobban,vagy az a játékos kibaszott már a klubbal....
Lehet,hogy ezt más klub szurkolói már megszokták,de nekem,mint BM szurkolóknak ez nagyon új és egyáltalán nem tetszik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorolaj és szűrő topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Algieba: Rádiótelefontól a digitális kiszolgáltatottságik az ökológiai válság korában
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen