Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
válasz 7600 GS #5356 üzenetére
Igen Vida a Captain.
Angliában nagy esőzések vannak, a Newcastle ellen is már szakadt az eső Manchesterben, a WBA elleni meccset majdnem is el is halasztották annyira felázott a pálya, de játszható minőségűre sikerült összehozni. RM ellen 5 csillagos gyep lesz
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #5469 üzenetére
ki volt jobb?.. az elhízott, kiégett Ronaldo? a vén Zidane? a lassu figo? a semmitérő de totál reklámérték-Beckham? vagy a kis óven? ugyan már..
Raul is gyenge volt 2000-es évek közepétől már
a katalánoknál volt hogyaszongya, egy Ronaldinho, aki szimplán a világ legjobbja volt, jobbkeze egy Eto'o, aki a legjobb befejező csatár volt a világon, segédkezett mellettük még egy Deco, egy tapasztalt, hasznos svéd, alattuk egy xavi meg iniesta, a hátsó alakzat se volt olyan szar, leszámítva azt a szar de katalán vagyok és ezért van itt bérelt helyem-olegert
de ezért is nyert bl-t a barca, real meg semmit abban a két évben. max sok pénzt a mezeladásokból[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #5491 üzenetére
Igen, így vágom. Így értettem elsőre is, csak ugye ha szigorúan vesszük (ahogyan én kezeltem elsőre), akkor a nyelv miatt nem jöhetett létre ez a szituáció, és ebből a poén. Vagy is hogy érthető legyek, ezt a poént nem angolból fordították, hanem csak valamelyik magyar kitalálta, mert így magyarul vicces.
Igen, a tiédre. A videókártyáról vagy mi?
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #5511 üzenetére
Sok okosságot mond, ellenben semmi újat. A 3-as szűkítés nekem sem tetszik, lehetne az 5 is, és az első három simán kaphatna díjat (úgy tudom nem szoktak, csak az első helyezett ugye, ha mégsem, akkor nem szóltam).
Egyébként a nyáron az UEFA Év játékosa díjat Ini kapta, miért ne kaphatná meg az aranylabdát is? Nincs még lefutva, csak egyesek már most eldöntik előre, hogy márpedig Messi fogja kapni. Mi ez a Messi-fóbia?
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #5524 üzenetére
Szoktam NSO-t olvasni, most Messi a favorit, mivel C nem is csinál semmit mostanság. De pl két éve, amikor C a bajnokságban döntögette a rekordokat? Akkor őt nyomták jobban. Mikor melyik csinál többet a pályán. Az meg azért nem mindennapi, ha valaki ilyen 50 meg 100 éves rekordokat döntöget meg, had cikkezzenek már róla... Engem pl sokkal jobban idegesített, amikor egy-két éve nyáron minden nap 3-4 Dzsudzsák hírt lehetett olvasni, ráadásul fő cikként (csak hogy a hazai sajtónál maradjunk, külföldit nem olvasok), na nem mintha most ez lenne a téma, de mégis...
"Iniesta-t viszont sajnos nem annyira tolja a média."
Nem hiszem, hogy ezért ő annyira bánkódna.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #5531 üzenetére
Jogos. Ilyenre én sem emlékszem. Persze ettől még lehet, hogy volt ilyen cikk. Nem kell komolyan venni, foglalkozni ezzel, ennyi.
Viszont azt még tartom, hogy amikor C jól játszik, akkor ő is megkapja a maga kis szeletét abból a bizonyos tortából (viszont ha rosszul, akkor is, csak akkor meg találnak mást, ami nem mindig pozitív dolog). Messi azért elég kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a bajnokságban már vagy 2 éve, de pl ugyan úgy megvolt említve, amikor 2010-ben a VB-ről kihullottak azzal a teljesítménnyel...
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5565 üzenetére
haha
ennek örülnék, csak a sok favágó lehet szétcsapná hamar, Belgiumban biztos nem ehhez szokott
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #5601 üzenetére
higgyek
remélem jól be tud épülni a csapatba, és szórja a gólokat ő is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5613 üzenetére
Ez statisztikailag nem statisztikailag is egy átlagos játékost jelöl, semmivel többet.
Nyilván oka van annak, hogy az edző, aki idehozatja, nem játszatja. De nyilván utálja. Meg azt akarja, hogy szarul menjen a csapatának, és direkt ezért nem játszatja.
Ilyen középpályás van ezer+1 a világban.De legalább ő is elkúrja a karrierjét Madridban.
Essien-ért most aztán igazán összeteheti a kezét Mou, és tudta ezt ő is nagyon jól. Gyakorlatilag középpályán és védelemben bárhol bevethető, és ennél jobban semmi nem jön most RMA-nak.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #5615 üzenetére
Szerintem majdnem az összes eddigi Madrid meccset láttam. Volt két kiemelkedően jó meccse, a többiben meg annyira beleszürkült, hogy nem is lehetett tudni, hogy pályán van. Az, hogy te csak erre a két alkalomra emlékszel az kurvára nem az én bajom, és kettőnk közül valószínűleg én tudom objektívebben megítélni a játékát.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #5615 üzenetére
Imádom,hogy azt a visszavágót szerintetek,csak Mou miatt buktátok el,egyáltalán nem azért mert utána nem sok közötök volt a meccshez,kb. a tizenegyesgóltól a büntetőket vártátok
Persze Mou is benne volt,de minden 2. madridista úgy beszél a meccsről,mintha Mou nélkül semmiség lett volna nektek az a meccs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI kábel TV
- Opel topik
- Borongós őszt felvidító hardverportfólió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika