-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #1503 üzenetére
A Liverpool zászló elég nyilvánvaló. Bár mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy Liverpoolból ment pár szurkoló, hogy az Internek drukkoljon az olasz derbin. Ha már a kedvenc csapat ennyire jól szerepel a bajnokságban. Néha szégyellem magam, hogy ilyen sportot szeretek, ahol ennyi primitív ember van a pályán és pályán kívül, akik csak azért tesznek ki ilyen-olyan zászlót vagy feliratot, hogy másokban indulatokat szítsanak.
-
baluka26
veterán
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #1554 üzenetére
Azért, mert kb. közepes szinten van mostanában.
Cech is kapta egy ívet az időben, teljesen jogosan, én le is mondtam akkor róla. Szerencsére nem lett igazom.
Nem kell elvakultnak lenni.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
veterán
válasz 7600 GS #1603 üzenetére
Miert is adtak volna meg? el kell hitetni, hogy a dortmund mekkora csapat, de igazabol sok keresnivalojuk nem volt... a masodik felidoben total odaszogeztek oket a kapuhoz, a golunkat is elvettek, csak legyeb egy dontetlenje a nemeteknek a bernabeuban. vicc.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #1660 üzenetére
Kérlek linkelj már egy videót ahol Xavi és Iniesta színészkedik. Vagy Abidal.
(#1660) 7600 GS: Kár, hogy a lábához van húzva a vonal és a feje előrébb van.
Persze, ha a következő meccsen továbbengednek a real ellen egy ilyet, akkor avval lenne tele a topic, hogy a rohadt bíró elengedett egy lest.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Az a les az les, de nézd meg jobban, elég csak a vonalat a reális helyre húzni. A kezezést meg csak Ti fújjátok fel... De ne menjünk ebbe bele, Real-nak mostanság nem megy a németek ellen.
Madridista blog előtt meg le a kalappal, úgy néz ki van olyan Real drukker, aki a realitások talaján maradva eltud vonatkoztatni az eredménytől, és jól látja a dolgokat. Nem sírnak olyan dolgokon, ami egyébként tök egyértelmű, csak jó belelátni mást is, és végig azt lovagolni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz 7600 GS #1664 üzenetére
Nem, nem volt elfogultság, nem is Neked szólt ez a mondatom... Nem is Veled van a bajom, mert Te pont azok közé tartozol, akik azon a bizonyos talajon tudnak maradni, és nem képzelnek bele képtelen dolgokat egy-egy szituációba, csak hogy Nekik legyen igazuk. A hangnemről meg ne is beszéljünk, amit az egyik szurkolótársad megengedett magának. Sajnos az ilyeneken már nem lehet segíteni, annyira szánalmasan xxxx...
Don't Tread On Me
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #1664 üzenetére
Ezek egyike sem nyílvánvaló színészkedés, Xavi szerintem elcsúszott (a reklamációból mondjuk lehet színészkedésnek nevezni), Iniesta meg simán kibillent az egyensúlyából, egyik sem durva eset, kb minden meccsen van ilyen szerintem.
Persze könnyen lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem lehetne ilyeneket találni szinte bármelyik játékosról.
Ami durva színészkedés az buszkecc az inter ellen meg cesc a múltkor a tizenegyesnél.
"hunfatal: Ha les is lett volna (amit továbbra sem hiszek, és nem csak én vagyok ezen az állásponton), akkor is, nem a támadó focit kéne erősíteni?"
A mai fociban, ahol egy fél centis lesen 3 napig rinyálnak a csapatok, ír róla a média, az edzők meg fenyegetik a bírókat, sajnos nem. Persze azt kéne, de mégsem kivitelezhető.Én a kezezést is rendberaknám, emelett. Teljesen röhejes, hogy mindent lefújnak, régen én nem emlékszem ilyenre. Egy csomó esetben szerintem már arra játszanak, hogy rárúgja a kezére az ellenfélnek, aztán meg reklamálja a szabadrúgást / tizenegyest.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
És miért a lábához rajzolták a vonalat? A feje szerintem előrébb volt, ami számít lesnél. Ezt bizony el lehetett nézni.
Ettől függetlenül Götzénél kéz volt a gól előtt.
Egyébként Weidenfeller is egy nagy tehetség, hogy Özil lövését nem tudta kiszedni, úgy, hogy egy elég lassú szabcsi volt, mellesleg a rövidre helyezkedett
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #1672 üzenetére
Igen, mert ezek szar gólok amik fel vannak istenítve. Hiába volt ez kicentizve, nevetségesen lassú volt.
Még mielőtt szólna valaki, ugyanezt elmondom Cech-re, amikor gyökérkedik, szerencsére mostanában ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #1674 üzenetére
Ha kapushibákat akarsz állandóan látni...
Egyébként hol vannak az Ibra-haterek a tegnapi meccs után?
Amúgy ami a tegnap Real meccsről eszembejutott, hogy Ronaldo meglehetősen zavarban volt most, hogy értelmes védők álltak előtte..
Az Ajax, ha nyer egy meccset, és a City megnyeri mindkettő hátralévőt, továbbmehet a City, jól számolok?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Realosok között is legalább annyian eljátszották már ezt, Di Maria, Pepe, CR mind nagy művészek. Továbbá emlékszem amikor Chelsea meccsen Drogbához 5 percenként szaladgált be az orvosi stáb. Szóval hagyni kellene ezt a Barcelona színészkedést, főleg a Realosoknak. Bundesliga drukkerek beszólhatnak emiatt, PL-ben is kevésbé divat, de már ott is láttam nagy alakításokat.
Más: A lessel kapcsolatban meg nem az volt a lényeg hogy valójában mi volt, hanem hogy egyesek szándékos bírói tévedésnek titulálják segítve a németeket. Ez meg szerintem vicc.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #1678 üzenetére
A Real-ban is bőven van színészkedés. Amit az én gyomrom nem bír bevenni, az di mariska. Mocskosul alattomos, agresszív. Ha szerelik és nem kap szabsit mindig úgy megy, mint egy debil állat.
-
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #1905 üzenetére
A letámadáshoz meg legalább kell 4+1 nagy teherbírású, türelmes, gyors, fegyelmezett ember és emögé egy nagyon stabil hátvédsor. Ezt 90 percen keresztül szerintem egy csapat sem tudja hozni. A leparkolást viszont könyebb 2×5-ös sorban a félpálya 3/4-e és a 16-os között védekezni szerintem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz 7600 GS #1943 üzenetére
nem kell egy ország bajnokságában kevenc csapatnak lennie ahhoz, hogy utáljunk egyet.
én több olasz csapatot is tudok úgy már-már tradicionálisan rühellni, hogy közben egynek sem drukkolok a serie a-ban...(a spanyolokat sem tudom szeretni. talán a levante az egyetlen kivétel, a 2011-12 eleji telejsítménye után megkedveltem őket.)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #1964 üzenetére
3 hét alatt összenő az elszakadt izom, és rá is tud már edzeni? én azt hittem, ezek hónapos dolgok, mint egy csonttörés
elég sokat lesz akkor pályán Callejon meg Kaka, úgy néz ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
homeless09
őstag
válasz 7600 GS #2031 üzenetére
Én már sokszor billentyűzetre vetettem ezen vágyamat. Nagyon jó lenne, ha végre ismét összecsapna a MU és a Real. Végkimenettől függetlenül....persze csak, ha jó meccseket játszanak (azért persze United továbbjutásért szorítanék )
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #2068 üzenetére
Valóban nem olyanok, a közel tökéletes égés miatt csomó szűrhetetlen, mindenen áthatoló mikrorészecskét termelnek, amik aztán minden bizonnyal nagyszerű hatással lesznek tüdőre, érrendszerre. Az meg nem meglepő, hogy egyesek a benzinest "választották", azt is nyomatni szeretné az Audi.
-
baluka26
veterán
válasz 7600 GS #2068 üzenetére
Csak a képeket néztem, csodálkoztam is hogy senki nem kért "Gallardo Junior" R8-at, látom azért CR-ék ízlése rendben van.
Mondjuk az az A7 is eléggé csinos.
A színválasztás ötcsillagos Kaká-nál és Benzemánál.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz 7600 GS #2070 üzenetére
Meg, de sajnos nem mindent. Olyan apró részecskéket, amik érfalon is át tudnak hatolni nemigen tudnak szűrni szerintem, és sajnos ilyeneket termelnek ezek a modern dízelek. Plusz az emberek még a katalizátort sem igazán cserélik 4-5-6 éves autókon pénzügyi okokra hivatkozva, akkor szerinted részecskeszűrőt fognak? Mindegy, térjünk vissza a focihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Ukrajnai háború
- Elden Ring
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen