Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #109867 üzenetére
Ezek után meg is érdemlik. És ráadásul mindháromszor hátrányból jöttek vissza.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sh4d0w
félisten
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #109836 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy adható volt...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #109783 üzenetére
Az egyik kieső a diók. Addig jár a korsó a kútra, amíg... Ki nem esnek a diók
Úgy járnak, mint a HSVAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szami777
addikt
válasz bagyulajuve #109720 üzenetére
Meg Lloris.
Ez a kettő nálam amúgy is top3 kapus.Hát kár a meccsért, sajnálom a belgákat, de a franciák nagyon profin lehozták.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sh4d0w
félisten
válasz bagyulajuve #109619 üzenetére
Nem, ők a mérkőzések idején adategyeztetésen vannak a Scotland Yardon.
https://www.coreinfinity.tech
-
bandus
veterán
válasz bagyulajuve #109479 üzenetére
nekem is ez maradt a fo takeaway a meccsrol
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
IreN!CuS
őstag
válasz bagyulajuve #109479 üzenetére
Lehet vigasztalni ők a meccs után. Tegnap tele volt a helyi kocsma belga jányokkal csak hát nyertek szóval
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #109450 üzenetére
Jó szögletből szép fejesgól. Ebben mi volt a fos szerinted?
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #109455 üzenetére
Csak a nem látványos foci nem egyenlő a fossal.
Az egész premier liga top6 csapatát az ilyen "fos" játékú csapatok tartják rettegésben. Beszari foci, minimális kockázat, pozíciós játék, veszélyes ívelgetések, pontrúgások és néha egykét elfutás.
Ezért szenved Ali, meg mindenki, underdog foci, nagyon nem underdog játékosokkal.Pragmatikus, kicsit sem szórakoztató játék ez, az viszont tény
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #109450 üzenetére
Az egyik fos csapat miatt nincs a VB-n hollandia és olaszország. Hát még azok milyen fosok lehetnek akkor.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #109427 üzenetére
Én azon a meccsen pont, hogy úgy éreztem a Kolumbia jött ki jobban belőle.
Szerintem a Kompany-s esetnél, ha már azt nézzük, hogy kiment volna a labda, azt is nézni kéne, hogy Jesus nem tolta volna meg így, ha már akkor nem csúszott volna Kompany. Nálam tizenegyes, de a szabályok elég szarok és nem is tudom hogy lehetne jobbá tenni.
Amúgy a kőparaszt Barrios elvileg közel áll ahhoz, hogy a Spurs játokosa legyen. Hát...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #109323 üzenetére
Várják még egy kicsit, most jön az, hogy a brazilok hosszabbításban lőtt góllal továbbmennek
(#109320) Ringman
Ha már egy Kompany megengedheti magának, hogy szögletből sarokkal akar gólt lőni
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz bagyulajuve #109323 üzenetére
Szerintem jó meccs, ezekért a kontrákért élek
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #109298 üzenetére
hajrá balgák már most jobb meccs, mint a délutáni volt...
Coutinho feje tényleg zseniális
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #109272 üzenetére
Meg kell szokni, a következő másfél évtized lehet, hogy róla fog szólni.
Lám, a nagyoktól (Lajos, Jr.) már ellesett egy-két trükköt.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz bagyulajuve #109272 üzenetére
Olyan mint egy nindzsa teknőc.
-
Z'Z"
őstag
válasz bagyulajuve #109240 üzenetére
Persze
Olyan nevek maradtak ki ebből az összeállításból, mint pl.:
Didier C. Deschamps, Antonio Conte, David Trezeguet, vagy a nemrég visszavonult Pirlo.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #109243 üzenetére
hát akkor mi egyidősök vagyunk.. csak én az inter-t választottam
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #109240 üzenetére
robbie óta vagy juve-fan?..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #109181 üzenetére
jó, annyira azért nem..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #109179 üzenetére
n e viccelj már tűkön ülve várom
gondolj bele, az imádott játékosom, az imádott klubbomba... a tökéletes páros. jobb mint a Madrid, sokkal jobb. mert a Madridot ugye - krisztiánó előtt nem gyűlöltük, még előtte meg kifejezetten szimpatizánsai voltunk (nem, nem zidánék, a mr.hierro/carlos/seedorf/redondo/raul/suker féle)
hátha alakul egy jó bagázs lassan ismét a hófehér mezben, a retkes portugálok kikopnak, lassan bohóc marcelók is, hátha.. -
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #109157 üzenetére
Szerintem Salast akarta kölcsönbe adni valahova (a CR-ügylet részeként), de a játékos nem ment bele, így ugrott az ügylet.
Legendák egymás között (Alessandro Del Piero és Giampiero Boniperti)
-
Z'Z"
őstag
válasz bagyulajuve #109140 üzenetére
Moggi, once managing director of the Turin giants, is, however, of the opinion that the money being discussed for a five-time Ballon d'Or winner would be better invested elsewhere.
He told Sportitalia of the Ronaldo rumors: "It makes me laugh.
"Juve's problem is not Ronaldo, it's putting together the defense and the midfield.
"For me it would be wrong to get Cristiano with a € 30 million salary.
"Everyone should remember that I had a deal to buy him as a kid, Ronaldo, but [Marcelo] Salas said no, so it did not happen."
forrásMásik
juventushungary:
[link][ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #108969 üzenetére
Sejtettem, nem gond, én jót mosolyogtam
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #108956 üzenetére
No offence, de szerintem mindenkinek, aki hanggal nézte a videót
-
salesman
őstag
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #108864 üzenetére
Eddig elég jó erre az esély...
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #108773 üzenetére
Akkor meccsenként lennének pirosak manapság kivéve ha reaktív Mou, Simeone felé focit játszol ahol folyamat 6 ember van a labda mögött.
Pár évvel ezelőtt még piros volt az utolsó emberként történő szabálytalankodás, de mostmár csak akkor akkor ha úgy ítélik meg, hogy nem a labda megjátszása a cél hanem az ellenfél szándékos faltolása, vagy kezezése. Mindez azért hogy ne büntessék duplán a szenvedő felet.
Tegnap tisztán látszott, hogy Jorgensen labdára ment, csak nem érte el.Legalább ez olyan szabály, amit betartanak a játékvezetők ellenben a kezezésért (ami önmagában nem szabálytalan) amire minden egyes esetben tizit adnak.
-
veterán
válasz bagyulajuve #108773 üzenetére
Ha jól emlékszem, a francia VB-n volt ez, volt is érte jó pár piros, de valahogy kútba esett.
Pedig a támadófoci jó támogatója lehetne ez is...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #108764 üzenetére
Az elmebede úrtól sosem állt távol, hogy meg(b)ossza a közönséget.
-
veterán
válasz bagyulajuve #108764 üzenetére
Ez egy nagy baromság, visszahúzás helyett alá kell csúszni, azt nincs piros lap?
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
válasz bagyulajuve #108750 üzenetére
A befújt tizi-buktatás.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz bagyulajuve #108653 üzenetére
Hangulatvilágítás is van
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #108650 üzenetére
1. meccsek statja:
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
szami777
addikt
válasz bagyulajuve #108625 üzenetére
Kellett neked ezt leirjad.....
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #108586 üzenetére
komoly meccseken már évek óta ezt a nézhetetlen fost produkálják
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bagyulajuve #108364 üzenetére
És azt nagyon muszáj?
Még nem fáj annyira az élet, hogy ez még kell hozzá?? -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #108225 üzenetére
ez szerintem el lett balfaszkodva az inter részéről, sőt valahol olvastam hogy rafinha sem fog jönni, így hogy a belga piást leigazoltuk
-
maximilian4
addikt
válasz bagyulajuve #108110 üzenetére
Semmi. Nem mehet minden nap a szekér. Ez a 3. gól nagyon szerencsétlen volt, a 2. gól 11-es... SZerintem még rúgnak 1 gólt a svédeknek.
Brandt amúgy nem vágom miért most ment be. Eddig nagyon jó formában volt, vb-n is voltak helyzetei, kapufát is rúgott.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
zsoltzsolt
addikt
válasz bagyulajuve #108017 üzenetére
Igen, jó döntés.
Így kellett volna dönteni tegnap a Portugál meccsen is. Az sem volt 11-es. -
szami777
addikt
válasz bagyulajuve #108017 üzenetére
Igen, Cakir jól döntött, féltem, hogy be fogja fújni.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz bagyulajuve #107980 üzenetére
Szerintem pedig ez az Argentin csapat nem kiemelkedő. Nincsenek benne rossz játékosok de valami hiányzik.
Legtöbb ember itt csak azért utálja Argentínát mert Messi ott játszik...
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
dudu5130
őstag
válasz bagyulajuve #107934 üzenetére
Nainggolan ebben a PSG-ben kérdés nélkül kezdő lenne.
-
MdewC
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #107934 üzenetére
186 bajnoki meccse van a psg-ben (átlag 67 perc meccsenként) miközben a 11/12-es szezon óta ott játszik, mellette ilyen sérüléslista: [link]
hát nem tudom, 50-50%
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #107758 üzenetére
hatalmas arcok..
imádom őketgo Columbia!
-
7600 GS
addikt
válasz bagyulajuve #107637 üzenetére
Ettől függetlenül mondom, egész meccsen egy totál idegbeteg benyomását keltette.
-
MPowerPH
félisten
válasz bagyulajuve #107637 üzenetére
Nem elfogadhato semmikeppen sem.... De nem tudhatjuk, volt e elotte elojatek, egy-egy odaszolas a masik fel reszerol.
Don't Tread On Me
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #106897 üzenetére
pár tipp asszem borult.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #106685 üzenetére
Simán szerezhetett volna 3 gólt a 2.ban is Mexikó
-
máyköl
veterán
válasz bagyulajuve #106582 üzenetére
“van még világklasszisuk”
De miért a padon ül az egyik, a másik pedig otthon a fotelben?
-
LendvaiFeri1
addikt
CR tegnapi teljesítményét próbálták kompenzálni...
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
J.Hetfield
aktív tag
Mert ő a főnök, nem a szövkap.
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #106518 üzenetére
Megértem őket, ez a harnandez fetreng mint egy spanyol kurva, el kéne tiltani a pitsába
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #106405 üzenetére
mi ez a rohadt vuvuzela-hang itt is?? ugye nem kell majd ezt hallgatnunk a meccseken most is? a két afrikai/arab csőcselék csapat csőcselék szurkolói nyomják?
dudu5130 persze, nem az, nekem is tetszik. hátha villantanak most Messiék végre
csak olyan fura, hogy ezt így közhírré is tétetik, még a meccseik előtt -
paatrick
őstag
válasz bagyulajuve #106387 üzenetére
Ez az Uruguay eddig elég idény eleji forma. Nagyon alszanak.
Az egyiptomiak meg úgy dobálják magukat mint a cirkuszban. 20. percben már ki kellett volna sárgázni egyet hogy abbahagyják.Mondjuk szerintem az egyiptomiak a 70-80. percre elfogyhatnak erővel. Csak ahhoz emelni kéne a fordulatot.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #106326 üzenetére
Extra emóciók nélkül linkeltem, de ez is hozzátartozik a háttér történethez.
-
MdewC
nagyúr
válasz bagyulajuve #106266 üzenetére
Sőt, örüljön, ha ingyen jöhet.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #106059 üzenetére
Azt olvastam, nem tudom igaz-e, hogy ő mindig a legmagasabb kísérő gyereket kéri maga mellé, amivel demózza az őt korábban bírálóknak, hogy a termete ellenére is profi futballista lett belőle.
-
simondr
senior tag
válasz bagyulajuve #105816 üzenetére
ne csináld már Gyula, leigazolunk téged is a francia szurkolói táborba
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #105149 üzenetére
Most legalább minden olasz osztozhat a László fájdalmában, vb-hiányzóként.
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #104999 üzenetére
szerintem serie A középcsapatban védve több mint 1 év is benne van, ha ő is úgy akarja, ballotta pl 44 évesen is védett, vagy ott van fontana is, akik hirtelen eszembe jutottak - toplista itt:
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #104970 üzenetére
Elég megosztó ahhoz hogy témát szolgáltasson. Törökországból emigrált német válogatott labdarúgók egy keleti diktátort támogatnak aki bebörtönzi az ellenzék politikusait, újságíróit, ami már a politikailag is komoly szarkavarás.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #104938 üzenetére
Capellói magasságokba ért Allegri?
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #104932 üzenetére
Ugyan már, megvolt a szükséges kiegyensúlyozottság, és ez a fontos. Legalábbis Allegri szerint. Beppe és valamelyik játékos a kupadöntő után amúgy is arról beszélt, hogy a Juventusnak szüksége van a pontra a bajnokság bebiztosításához. Az egy pontra. Annyi lett. Az élvezhetetlen játékhoz meg hozzászokhattál az év során, kevés félresiklás/kivétel volt, amikor tényleg jó meccset nyomott a csapat.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #104174 üzenetére
Ez az, még mindig megvan a Juve-botlás lehetôsége, de ahhoz közel kellene, hogy maradjon a Napoli.
Vajon a Fior ultrái tudnak tiszta szívbôl örülni ennek a gyôzelemnek tudván, mekkora segítség ez a Juvének a scudetto tekintetében?
-
dudu5130
őstag
válasz bagyulajuve #104174 üzenetére
AZért annyira nem volt ez megterhelő a Napolinak. 2010-ben az Inter lényegében 13-14 emberrel nyomta le 3 fronton a szezont. A Napolinál még mindig hatalmas hiányosságok vannak. Callejon és Albiol nem ez a szint.
-
addikt
válasz bagyulajuve #104163 üzenetére
a még mindig Michael Oliver nevét skandálgató Juventus szurkolókat
Ebben én sehol nem látom azt ,hogy akár csak célozgattam volna arra ,hogy az itteni Juventus szurkolókra érteném. Ezt értettem mindazon Juve szurkolókra a világban akik nem tudják elengedni a témát.
Mert bizony ha olvasol külföldi oldalakat vagy akár más magyar fórumokat akkor látni fogod ,hogy rengetegen nem képesek elengedni a dolgot.Na meg persze vannak bizonyos (tehát szintén nem is utalok arra ,hogy mindenki) Bara szurkolók akik sosem lesznek képesek elengedni a dolgot. Ők felírták ezt a Perez/Real összeesküvések füzetkébe és bizony évek múlva is tudni fogják a pontos dátumotait a vélt vagy valós Real-t segítő bírói döntéseknek.
Nem általánosítottam egyik esetben sem, nem is szabad, ez egyértelmű.
Azért hoztam fel, mert baromira szemet szúr annak a dolog aki több helyen szeret olvasgatni tájékozódni.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
veterán
válasz bagyulajuve #104025 üzenetére
Ha ebben a csapatban játszol, akkor igen:
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
MdewC
nagyúr
Bármit csinálhatsz vele.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
jegenye77
addikt
Meglehet nézni valahol egy olyan statisztikát, hogy Benzema hányszor ért bele a labdába értelmesen? Jó passz vagy ilyesmi. Kapura lövést hagyjuk mert az....
Szerencsére nem kezdő volt de nem értem mit keres még mindig a Madridban.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #103844 üzenetére
hajrá calcio di italy!
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #103829 üzenetére
Engem leginkább az zavar, hogy ez már nem a Conte féle rengeteg kompromisszumot tartalmazó keret, de nincs játék. Ilyen bika támadósor mellett mindez vicc és szánalom. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy meggyengült a védősor és a középpálya, ergo logikus lenne a lőtt gólokra rámenni (ahogy Madridban).
-
drachoHUN
senior tag
Én amit láttam a meccseken az a szervezett játék hiánya. Támadás építésben nulla szervezettség, amit egyénileg villan valaki, abból alakulnak ki helyzetek. Dybala, Costa, Cuadrado, Berna,Higuain, Pjanic egy-egy passza.
Szezon elején a sok kapott góltól megijedt a mister, pedig a keret sokkal inkább alkalmas lenne támadójátékra, mintsem erre a valamire amit próbál "játszatni".Sok-sok bekezdésen keresztül tudnám kifejteni gondolataimat, hogy miért örülnék ha Allegrit elvinné valaki. Mert az idei produktuma nagyon durván negatív az én szememben.
Egy két sarkalatos pont: támadójáték, középpálya totális csőd, Rugani, Mandzukic, Marchisio, Dybala, maga a felállás, meccs közbeni cserék.
No de majd hosszabbítunk vele, és meglátjuk mi lesz jövőre.Forza JUVE!!!
-
Cartevo
őstag
Az eredménykényszer miatt van ez. Ha egy csapat évtizedek alatt az egész városát hozzászoktatja a sikerélményhez, akkor elvárássá válik a címvédés. Mindenki szintet lépett a klubnál, ezért eredménycentrikus a játék a látványosság rovására.
Debrecenben is ez a gond, hogy annyira föltették a lécet ebben az évezredben, amit már nem tudnak megugrani, ezért maradnak el az elkényeztetett nézők.
De inkább a Nápoly itt a lényeg, amely idénre nagyon összeállt, amire nehéz magyarázatot találni. Szagértők úgy mondják ezt , hogy nagy egymásra találás, ha akár tudatosan, akár véletlenül, de minden elem a helyére kerül. Olyan szintű csoda ez, mint a leicesteri, amiért most Wengernek mennie kell, mert azzal a bajnoki címmel a vitrinben tovább regnálhatna.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #103817 üzenetére
nézd, egy juventus legyőzése -főleg a saját otthonában- egy olyasféle öröm, melyet sajnos te vagy venember sohasem fogsz tudni átérezni, de hidd el, mint ahogy ezek a képek is bizonyítják, fantasztikus egy érzés. mámorító
-
dudu5130
őstag
válasz bagyulajuve #103817 üzenetére
Mostanában nem nyertek ellenük.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #103800 üzenetére
Kb. Lehet Sarrit szarozni, amiért nem képes váltani, de Allegri cseréje is a hülyeség netovábbja.
Félnek Mandzutól, alig jött be, máris lerúgják a falloszba...
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #103795 üzenetére
Nyilvánvaló, de a Napoli ellen? Öngyilkosság. Ennyi sárga után csoda, ha nem lesz hazai emberhátrány a második félidôben.
-
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #103697 üzenetére
woow, de annyiert mar jar vmi chips+kola is, nem? vagy azt meg a bufeben meg kell venni?
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #103468 üzenetére
attol, hogy "erzi" vagy csak sejti/gondolja, hogy jon vki mogotte, es kb allva veszi/venne le a labdat, meg senki nem esik 2m-t elore magatol
ez max akkor lenne igaz, ha az 5-sön kontaktolva az 5-sön is rogyik ossze Vazquez
itt azert volt kontakt is rendesen, foleg a sebesseg diffi miattmeg ha a vedo valoban hozza is ert volna a labdahoz, akkor egy ilyen odakanalazaskor az kifele elrepult volna bubanatba, es nem Vazquez mellerol pattan ode a lokes lenduletebol adódóan Buffon kezebe
ha el tudja ugy rugni Benatia, akkor szerintem nem is fujta volna be 11-snek, a hiszen labdat rugta el felszabadítva a kaputes azert lassunk tisztan, ez nagyon nem a mennyei bajnoksag sörvirsli meccsek szintje, itt normal esetben le tudjak kezelni a labdat a jatekosok annelkul is, hogy az 3-4m-re elpattanna toluk
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #103468 üzenetére
Juve - Roma 3:2, 2014: "Complaining about the referee is what losers do. At Juventus we can't do that".
ez Buffon-tol egy idezet
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #103385 üzenetére
nem gazolsz
de a Benatia kiallitodik mar elotte, akkor a hosszabbításban 10 emberrel 30-32 percig meg kitartanak a Real ellen szerinted?
a 75-80. perctol mar rugdosodtak a faradtsag miatt, mire 11-s parbajra kerult volna a sor vagy 9 emberrel van fent a Juve es bízik a szerencsejeben, vagy siman beszopnak 1 vagy 2 golt amúgy is - 6 (5) sarga lapos Juve jatekos volt mar a palyan, abbol mar eleg konnyu vkinek bepirosodnia
ott meg mar vagy odalep, hogy szereljen es ha nem jon be a muvelet, beficcen a 2. sargalap, vagy nem lep oda es akkor meg esetleg gol van belolees ezt meg fel oraig tudjak jól csinalni elfaradtan?
haaaaat....nemtom, CR azert nem annyira faradekonygondolj a BL dontore tavajrol, rendes jatekido 1-1, aztán a hosszabbitasban beficcent meg 3 gol pikk-pakk
ha visszanezed a youtube-s highlights-okat errol a meccsrol, a Lucas Vazquez a 5-s vonalan van es 2m-t esik elore akkorat lok rajta Benatia hatulrol
eleve eloszor ket kezzel megtamasztva a hatat tolja meg, aztán labbal elenyulva mellbe rugja kicsit, meg a labdahoz sem er hozza, az Vazquez-rol pattant Buffon kezebeakinek ez "véleményes" 11-s, az nemtom mit nezett...
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
shotika
őstag
Jó, akkor lelökte, és még bele is rúgott
Az 1-2 ismerősödnek, aki más véleményen van, pedig ajánlom a visszanézést.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
paatrick
őstag
Igen Benatia-nak már 5 perccel előtte elgurult a gyógyszer és nem is sikerült lenyugodni.
De azt tegyük hozzá utána Ronaldo úgy rúgta a 11-est hogy azt egy kapus se fogta volna ki.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
shotika
őstag
válasz bagyulajuve #103377 üzenetére
Élőben is egyértelmű volt, hogy lerúgta a földre; kikockázva is tökéletesen látszik, ezen nincs mit magyarázni.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #103377 üzenetére
uhm... sot
hagyjuk mar ezt plznem lathatta hol van mogotte Benatia, mert teljesen hátulról jon neki, mivel a labda fele nez
Benatia kb 3perccel korabban kapott amúgy egy sárgát, ezert meg siman kaphatott volna megegyet amúgy is
több drón kell ;P
-
Cartevo
őstag
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #103327 üzenetére
El, sajnos
-
bandus
veterán
válasz bagyulajuve #103167 üzenetére
amúgy erre nem tudom, hogyan éreztek rá az atleticónál, de ott valami zseniális módon tudnak csatárokat találni/kinevelni. torres, agüero, diego costa, griezmann, falcao akik így hirtelen eszembe jutnak, de biztosan tudtok mondani még 1-2-t, akik ott nagyonnagy királyok voltak. viszont érdekes módon az atletin kívül nem nagyon találták meg a helyüket agüero kivételével.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Motion_Blur
félisten
válasz bagyulajuve #102961 üzenetére
Nacho
Amúgy nincs.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
paatrick
őstag
válasz bagyulajuve #102854 üzenetére
ha meg lemaradtál volna róla egy magyar együttes már meg is látta a lehetőséget vele a hírnév felé: [link]
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #102785 üzenetére
Padoinnal, Moratával, Ogbonnával, Pelusóval, Romulóval? Oké, hogy volt Pirlo, Tévez, Bonucci, Chiellini, Barzagli, de azért sok volt a lyuk és rövid a pad. Igaz, egyes dolgokban vissza is fejlődött azóta a keret, pl. a középpálya tekintetében. Meg a védősorban. És Gigi is megöregedett. De nem gond, mert Beppe szerint így is versenyképes a keret természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz bagyulajuve #102765 üzenetére
Nem rossz de azért a csúcskategóriától még odébb van.
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #102744 üzenetére
az a porto-kezdő sem volt kispályás... kegyetlen.
nem véletlenül játszottak bl-döntőt -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #102706 üzenetére
hiba volt sturarot a padon hagyni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest