Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
sziasztok!
Kis segitgsegget kérek.
vettem a gyereknek egy ilyen cooler master maserair2-t. azt mikor feltettük vettem észre, hogy a procit nem fedi le teljesen a talpa annak a hőcsöves résznek, aminek 100% fedni kéne. vagy lehet csak nekem para, hogy minden oldalt a proci IHS kikandikál legalább 0.5-1mm-t?
[link]
köszi
amúgy bő 10C° alacsonyabb prime 95.el mint a gyári rézmag nélküli fostaligával. -
Vesa
veterán
Üdv,
Van valakinek ötlete arra, hogyan oldható meg egyszerűen egy PC ház ventilátor (Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 ) manuális (potis) vezérlése úgy, hogy a ventilátor nem egy PC-ben lesz elhelyezve? Nem találok rá megoldást. Ideális esetben egy 12V-os adapterről lehetne táplálni, bár már oda is kéne valamilyen átalakító ami a 5.5-ös adaptercsatlakozót váltja a 4pines ventilátor csatira, de akkor még mindig csak max speed lesz, a potis PWM-re ötletem sincs.
Bár van a Noctuának egy FC1 jelű manuális vezérlője, de azt meg SATA-ról kell táplálni, ami PC híján elég nehéz lenne. -
sgg
tag
Sziasztok, légyszi segítsetek, vettem egy SFF gépbe egy Asus Geforce GT 1030-st, ennek valami iszonyat hangos a coolere. Lehet-e ezt cserélni valami halkabbra? esetleg ne is menjen? Sajnos a vezérlés nem megy rajta azt próbáltam már.
ez a kártya pontosan: https://www.asus.com/hu/motherboards-components/graphics-cards/asus/gt1030-2g-brk/
köszi szépen
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Érdeklodnék hogy van e tapasztalata valakinek Aerocool Astro 12 Pro-val? CPU_FAN1-re van rádugva a PWM 4PIN csatlakozoja, de ennek ellenére a BIOS nem érzékel RPM-et es nem is vezerli a hofoknak megfeleloen.
MSI MPG B550 Gaming plus lappal használom, az aerocool hozzáadott HUB-al. Érdekes, hogy a 4pin pwm csatlakozora csak 2 kabelt huztak be. Az 1es és a 4es pin, ami ugye GND és PWM signal. Nem tudom igy hogyan tud mérni RPMet ami elvileg a 3mas pin lenne. A ventik saját 6pin-es csatival mennek az aerocool hub-ba, amibol 5 pin van van hasznalva. ebbol 4 az ARGB, az 5. fogalmam sincs, lehet az az rpm, fene tudja.
Tapasztalatokat, elore is koszonom
Üdv
Breaker -
Yodamest
veterán
Sziasztok,
Tartanék egy heveny közvéleménykutatást, érdekelne a véleményetek:Ti miért nem használtok aio-t? Van valami kimondott oka, rossz múltbéli élmény és ezért, vagy szimplán csak sosem volt opció?
Csak azért kérdem, mert rengeteget filóztam rajta mostanság, de a relative kevésbé megbízhatóságuk (a léghez képest) az egyetlen dolog, ami miatt nem cseréltem még le a Noctuámat. Ti miért nem cseréltek, nálatok is ez az oka?
-
abdulka1
őstag
válasz
19Lumpy83 #27782 üzenetére
Szia!
Ez a "Léghűtés" topik, ezért a nevéből adódóan, nem foglakozik vízhűtéssel.
A megfelelő válaszért, fáradj át a Kompakt vízhűtés vagy ha vállalkozó szelleműbb vagy, akkor az Épített vízhűtés topikba. -
19Lumpy83
kezdő
Sziasztok!
Szeretnék egy vízhűtöt a procimra, de annyi fajta-féle van, hogy elvesztem benne..Szóval a proci nem annyira erős, de később fejleszteni szeretném, jelenleg egy AMD Ryzen 5 5600X-em van, házam egy NZXT H7 Flow RGB White + hozzá venti vezérlő, mivel van benne elöl 3 és hátul egy venti. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen hűtőt tudtok ajánlani ami azért a videókártyát is hűti ami 4070 super. -
ricsko72
tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek, merre tovább.
Vettem a fiam gépébe egy 3-as pakk darkflash C6MS ARGB venti pakkot. Az alaplap egy Rog H370 i gaming.
Mi a max amit ki lehet hozni ebből a kombóból?
Jelenleg működnek, fúllspektromon világítanak. Nem világos nekem, hogy a vdg és a resetswitch kábeleket hova lehet ezen az alaplapon csatlakoztatni. Megoldható valamilyen módon a fordulatszám szabályozás? Jelenleg az alaplapon lévő cha fan-ra nincs semmi csatlakoztatva.
Köszönöm a segítséget. -
-
fckdup01
tag
[link] Ebből rendeltem 2 packot,
Van itthon 10 db [link] ebből. Ezek ugye nem pwm-ek, hanem maxon mennek végig ugye. Ezeket ha rádugom mondjuk úgy, hogy alsó 3 intake 1 csatlakozóra, oldalsó 3 szintén intake 1 csatlakozóra, felső 2 és hátsó exhaust 1-1 csatlakozón.
Ha jól értelmezem az alaplapi system fan portok 1A-t tudnak, ezek meg 0.2+-10%, akkor 3 venti 0.6+-10% lenne.
Ez így működni fog? -
jimpo
senior tag
válasz
fckdup01 #27773 üzenetére
Attól függ milyet ventiket rendeltél....
Az ARCTIC PWM PST ventillátorai például egymás után köthetőek, még a PWM PST A-RGB verzió is.
Tehát egy alaplapi csatalakozóról simán mehet kettő, három ventillátor is. Bár ez attól is függ mekkora áramerősséggel ajánlott terhelni az adott csatlakozót... Külön van a Fan Connector és külön van a LED connector. Plussz ügye mekkora Áramerősséget kér a ventillátor, és a világítás. -
fckdup01
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy O11 Dynamic házat. Ez ugye ventik nélkül érkezik és eléggé sötétben tapogatózom ebben a témában.
Első körben 6 db ventit terveztem bele.
Ezekhez a ventiken kívül mire van szükség? Egy B550 Tomahawk alaplapom van.
Bocsi, ha hülye kérdés tettem fel -
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Bár nem teljesen ide tartozó kérdés azt hiszem de milyen léghűtést érdemes venni a házba? Az artic slim 12 es ventieim közül az összes alig 1 hónap után max fordulaton már kerreg van amelyik már kisebben is. A be quiet ventik tudom hogy jók de azok meg drágák.
-
Osziii02
csendes tag
Sziasztok.
Van egy FSP Cut 593A gépházam, tervezek bele venni összesen 7db házventit amik nagy valószinűséggel Artic P12/P14 PWM ARGB-k lennének. Szerintetek melyik lenne a jobb elhelyezés? Lesz egy nagy be quiet dark rock pro 4 hütőm is benne.
-
Pet84
tag
Helló,
van 2 db Noctua Chromax 15 egy Meshify 2 ház elejében. Sajnos a front panel és a venti kialakítása miatt hümmögő hangot ad ki, de van erre 3d nyomtatott megoldás ami bentebb viszi a ventit a gépházba. Kérdésem hogy van most olyan venti ami jobb ettől teljesítményben/célra jobban megfelel és lecseréljem rá, vagy tartsam meg és tegyem bentebb őket? Melyik lehet a jobb megoldás.
-
Morris
veterán
válasz
sinya85 #27761 üzenetére
Akkor ebben az esetben köthetek rá mondjuk 3db 3-as pack-ot?
És akkor a többi vezérlőnél miért adnak meg csatornánkénti terhelést?Amúgy megrendeltem. 1200ft-ért teljesen jó. Köszi még1x.
Amúgy pl a deepcool sc700-nál ezt írja:
RGB Safety Current 0.5A/1Port) / Total 6A(12 Ports)
-
sinya85
senior tag
válasz
Morris #27758 üzenetére
[Szívesen]
Ha jobban körülnézel van olcsóbban is -
Morris
veterán
Sziasztok.
Segítsetek légyszi nekem.
Szóval 10db phanteks D30 rgb ventilátort tervezek venni.
Az alaplapomon 1 db argb csati van.Gondolom kellene egy argb hub. Igen ám, de a ventik led áramfelvétele 0.45 A
Ugye ezek egymásba kapcsolható ventilátorok aminek eredményeként két kábel jön ki mondjuk egy 3-as telepből (az egyik a 4 pin pwm, de nem ezzel lesz a gond)
Na most 3 összekapcsolt venti áram felvétele 1.35A.Olyan sata tápos hub kellene aminek 4 csatornája van és csatornánként min 1.5A-el lehet terhelni.
Létezik ilyen?
3db 3-as venti telep lesz és 1db egyedüli.
-
sinya85
senior tag
válasz
LittleSami #27753 üzenetére
ezt amit leírtál vezérlő terén aliexpressen megoldottam 3000 forintból
Szerk:
és nem is írom tovább mert elkerülte a figyelmem, hogy abridabri tökéletesen megválaszolta a kérdést -
Sammie30
csendes tag
válasz
abridabri #27754 üzenetére
Ez az a ház https://ipon.hu/shop/termek/darkflash-ds900-aquarium-szamitogephaz-feher/2238025?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=HU|IPON|PMX|:%20C02%20-%20Sz%C3%A1m%C3%ADt%C3%B3g%C3%A9p%20alkatr%C3%A9sz&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAl4a6BhBqEiwAqvrqun-fUACNZH3aCl-TIkM71jMIyw95d6Kv5RnGQ5NT-jSNRRRIb_aGShoC2G4QAvD_BwE
-
válasz
LittleSami #27753 üzenetére
Tehát 9 venti +vezérlő kellene ( 3 fent /3 lent /1 hátul /2 oldalt (oda nem fog elférni 3)
Hát ez nem lesz olcsó. Eleve a 9portos ARGB hubok is drágák ,meg kell PWM hub is ,mert az alaplapodon összesen 1 dab fan header van .
Drágább verzió :
[Deepcool 10portos pwm hub]
[Deepcool ARGB hub]
+9db ARGB venti ízlés szerint
Előnyök :
standard csatlakozók , bővíthető a későbbiekben.
Hátrány :
2külön vezérlő foglal helyet /2 satavagy relatív olcsón Aliról
[Aigo AM12 Rgb Fan+controller] 9dbos pack 16k .
Előny :
-olcsó
-csak 1db vezérlő /sata helyet foglal
Hátrányok :
-sima RGB ,nem ARGB
- egyedi 6pines csati (tehát lehet érdemesebb a 10es pakkot rendelni 18k ért, hogy legyen egy tartalék ventid is )
-rpm nem állítható, fix 1200 rpm
Előnyök : rengeteg 5csillagos visszajelzés , állítólag megéri az árát.Szerk :
van ARGB-s változat is, igaz csak 5ös pakkban, de a vezérlő tud 10 ventit , tehát 2db 5ös pakkot rendelsz akkor lesz 1 tartalék ventid meg 1 tartalék vezérlőd
[Ali ] 2x 8800FT -
LittleSami
csendes tag
válasz
abridabri #27751 üzenetére
A ház a Darkflash DS9000 Air, alaplap ASUS PRIME H610M-R-SI, a házba 10 venti megy, előre akarok 3at ami befúj, felülre 3-at ami kiszív alulra 3-at ami befúj és hátra egyet ami szív. Erre egy olyan kombó kellene amivel 10 ventit tudok pörgetni de úgy hogy villogni is tudjak vele mer rgb +10fps, de ki is tudjam kapcsolni mert van villany felszerelve a lakásba szóval nem kell game közben vakítani a háznak.
-
sinya85
senior tag
válasz
LittleSami #27750 üzenetére
Világításnak külön csatlakozója van, ha nem dugod be akkor nem világít.
ha világítósat szeretnél akkor mindenféleképp az a-rgb -t ajánlom.
Én pl olyan hármas pakkot vettem aimhez alapból adtak vezérlőt és távirányítót.
de a házamon is van alapból a-rgb vezérlő és funkció gomb az előlapon.
magyarországon kb 4000ft lehet
aliexpress 1000 huf -
válasz
LittleSami #27750 üzenetére
Megvannak -e már a ventik és ,ha igen milyen csati van rajtuk ? ARGB (5V -3pin ) vagy RGB (12V-4pin ) ?
Ha nincsenek meg; akkor hány darabra és milyen méretűre(120 vs 140mm ) van szükséged ? És hova kell ? (házhűtés / cpu borda /radiátor ? ) Mennyit szánsz rá ? -
LittleSami
csendes tag
Sziasztok! Az alaplapomon nincs rgb header csatlakozó. Hogyan tudom megoldani és mivel hogy kikapcsolhassam az rgb villágítást a ventieimről? Vagy ha valami argb akkor szint tudjak váltani? Láttam távirányítós ventiket de azok megérik e és ha igen tudtok tippeket adni mire érdemes költeni?
-
Morris
veterán
Hali.
Lian li ventiket szeretnék venni a házba. Konkrétan az uni fan AL120 v2 -t.
Ennél mindegy hogy egy darabot vagy a 3 packot veszem?
Van valami plusz amit csak a 3 packoshoz adnak? -
jimpo
senior tag
válasz
sacren #27741 üzenetére
Amennyiben a videóban látható csatlakozó található a ventillátoron és csatlakoztattad az alaplapon a megfelelő helyre. Abban az esetben tudnod kell vezérelni...
-
sacren
junior tag
Sziasztok!
Vettem egy [link] hűtőt.
Bekapcsolás után egy darabig a egy adott színt váltogatja aztán a szivárvány színeiben körben változik.A kérdésem az lenne mivel ez csak pwmes lehetséges e pl egy adott színre fixre állítani?Msi mystic lightban sajnos nincs ott. -
Icamingo
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez így jó?
A proci ventik is 12 cm-esek.
Esetleg a jobb oldali felső ventit befújásra állítsam?Köszönöm szépen!
-
Sziasztok. Bocsánat, hogy nem olvastam vissza és ezmiatt hülyeséget kérdezek
Vettem egy ilyen házat: [link] . Rendeltem hozzá egy artic 240-es vízhűtőt, 2db 140-es és egy 120-as ventillátort. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan legyenek elhelyezve? A 120-as ugye hátulra magy és kifele szívja a levegőt. Ha a radiátort felűre teszem, akkor a 2x140-es alul befelé kell, hogy szívja a levegőt? Tényleg bocsánat a kérdésért, ha nagy hülyeség
-
sacren
junior tag
Sziasztok!
Ryzen 3600hoz ajánlanátok ledes toronyhűtőt?Msi b450 gaming laphoz kellene.
Házba elméletileg 160mmesig befér.Jelenleg egy xilence 402 hűtő van rajta ami tökéletesen hűti ,de mivel egy másik gépbe kelleni fog egy erősebb hűtő igy gondoltam ezt átteszem abba és ebbe veszek egy ledest mivel a többi ventim is ledes a házban.10000-nél többet nem tervezek kiadni rá. -
gumisxxx
tag
Sziasztok! Nvr-be szeretném a ventit lecserélni halkabb ventire.40x40x10es 2 pin kellene. Van a Noctua-nál olcsóbb,de jó venti,ami ajánlott és halk?
-
válasz
Xenncso #27729 üzenetére
Őszintén szólva a privát véleményem az, hogy válaszd azt a házat, amelyik jobban tetszik. A H6 Flow-nak alul vannak a kezelőszervei és elülső csatlakozói, és némileg más a kiképzése. Ott a 360-as AIO csak felülre kerülhet, ahogy látom, de amúgy is így tervezted.
A Neo Qube 2 egy fokkal kevésbé fancy talán, de a célját az is ellátja szerintem.
Az adott VGA mellé megfelelő ventikkel a légáramlás biztos elegendő lesz.
-
Xenncso
csendes tag
Igazad van, mivel attól is függ hogy mit szeretnék belerakni. A mostani rendszeremet szeretném átköltöztetni ami egy i7 14700KF egy Asus PRIME Z790-A WIFI lap Kíséretében, a vga egyenlőre egy GTX 1080 de ameddig bírja ez marad vagy ha már nem lenne elég de ha cserélem akkor majd egy RTX xx70/xx70ti szint amit megcélzok.
A mostani házat azért akarom lecserélni mivel nem fér el a felső részen egy 360-as AIO mivel szeretnék jobb hűtést a mostanitól. -
válasz
Xenncso #27727 üzenetére
Ez nem egy Mach3-al repesztő repülőgép, de még csak nem is valami irtó összetett gépház. Itt a légáramlás balta egyszerűségű.
Nincs nagy csoda bennük, a beléjük rakott ventiktől, az AIO / CPU hűtő elhelyezésétől, a leadott hőtől, stb. függ a végeredmény.Nekem nincs nagy tapasztalatom velük, és nem is rajongok értük, így összeségében csak általános véleményt tudok adni.
Egyébként azt sem árultad el, mi a péklapátot szeretnél belerakni.
Ha egy Ryzen 7800X3D-t, meg valami nem csúcs VGA-t (tehát nem 7900XTX, RTX4090 szintű cuccot), akkor esélyesen a Neo Qube 2 is megteszi a dolgát. Max. a ventiket érdemes megnézni alaposan. -
Xenncso
csendes tag
Értem, akkor összességében jó a háznak a légáramlása?
Egyébként amit még kinéztem közben az az [NZXT H6 Flow] arról viszont jókat írtak, de a Neo Cube 2-ről nem igazán találtam sok mindent. -
válasz
Xenncso #27725 üzenetére
Az egész ház arra épít, hogy 6 vagy 9 belefele fújó ventit rakj bele, és 3 vagy 0 kifele "húzó" venti legyen. Hátul nem véletlenül nincs rögzítés a ventiknek, arra épít, hogy a befele fújó ventik hozzák létre a légmozgást, ha fentre raksz kifele fújó AIO-t, akkor is esélyesen van akkora túlnyomás a házban, hogy hátul távozik még egy adag levegő.
Szóval én akkor már inkább plusz 1db 12cm-es ventit raknék alulra...
-
Xenncso
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni gépház légáramlásával kapcsolatosan.
Megtetszettek a side-intake/"fishtank" gépházak de nem tudom hogy mennyire jó a bennük lévő légáramlás mint amelyeknek teljesen az elején szívja be a levegőt.
Van egy kiszemelt gépház is a [MagniumGear Neo Qube 2] aminek ráadásul hátul nincs is kihúzó venti de az aljában viszont van 3-nak is hely.
A terv az lenne hogy elől-oldalt 3db Arctic P12 max ami befúj, fent egy 360-aio ami kifúj lent pedig egy-két P12 max szintén ami befúj de azok úgyis a gpu-nak segítenének főként. Az egyik gond ami felmerült bennem hogy nincs hátul semmi hogy így is jó lehet? Mit gondoltok erről a felépítésről? Jó lehet így is?
Arra gondoltam még, bár lehet az nagyon kókány lenne hogy hátra, arra rácsos részre valahogy 2 kb 80mm ventit (ha elférne) felrakni hogy legyen valami hátra is ami kifúj -
chatran
őstag
válasz
Pityu. #27722 üzenetére
Köszi, ez úgy néz ki, hogy megoldódott. 🙂 Viszont fölöslegesen belóg a vga PCI x kábele. [link]
Működik úgy a vga, hogy a vastagabb kábelből kivezetett plusz 8 pinest használom? Így talán jobban vissza tudnám húzni a kábelt az alaplap mögé. Nem lesz így instabil a rendszer? -
Pityu.
nagyúr
válasz
chatran #27721 üzenetére
Azért van pár csatlakozó a lapodon
Nekem pl msi lapom a waterpump csatlaozás fent van a cpu é mellett bár itt fent pl két cpu csatlakozás van de ahogy nézem minden fan mellé oda van írva a wp ha az water pump akkor szerintem simán mehet oda a hátsó ventilátor ahova dugtad.Nekem is oda van dugva mert rövid a venti kábele meg így nem is látszik.A másik kettő ha egyforma akkor tökéletes evy csatlakozásra dugva.A biosban egyébként lehet állítgatni a ventilátorokat. -
chatran
őstag
válasz
Pityu. #27719 üzenetére
Asrock B650 Pro RS a lap, ryzen 7800x3d cpu, a ház meg egy pár éves SilentiumPc Rg4t.
amúgy találtam egy csatit a PCI x csatoló előtt, amit chassis/ water pump fan connector- nak ír a manual. Erre dugtam a hátsó ventit, a két elsőt meg sikerült összekötve egy csatlakozóra dugni a lap jobb szélére. -
Pityu.
nagyúr
-
chatran
őstag
válasz
Pityu. #27717 üzenetére
Valamit sikerült alkotni, de nem az igazi. Belóg valamennyi kábel.
Viszont újabb probléma, hogy a hátsó kifújó ventillátort nem tudom hová bekötni. A korábbi lapomon az ATX csati mellett volt 2 chassis fan csati is, erről, Asrock B650 Pro Rs hiányzik.
Van értelme egy csatolóra tenni a két első befújó Arctic P14 Pwm-et a hátsó kifújó Arctic P12 pwm-mel? -
chatran
őstag
A Phantom Spirit 120 ventillátorait és úgy általában a 2 ventis cpu hűtőket, hogyan érdemes bekötni?
Menjenek a cpu fan 1 és 2 csatlakozókra az alaplapon, vagy inkább az egyesítő kábelre és csak 1 csatlakozóra? -
Pityu.
nagyúr
Na külön csatlakozásra dugtam a ventilátorokat most jelenleg ennyin mennek még nem nyúltam hozzájuk.Csendes minden bár ugye a csend is relatív kinek mi a csendes nekem most kb a hdd hangja ami leginkább hallatszik.
-
Richard!
addikt
Jó estét!
Lett egy ilyen ventillátorom. Ezt PC-re dugva valahogy életre lehet kelteni?
Létezik valamiféle átalakító, hogy a tápra tudjam dugni, vagy vágni kell?
2 pin, 24V -
válasz
Pityu. #27704 üzenetére
Teszteld le egy füstölővel / cigivel :
[ Case Flow and Pressure Demonstration - How to balance airflow ]
Nyilván nem a ventikhez kell irányítani a füstöt , hanem ahol van nyílás a házon , de épp nincs venti (VGA alatti pci takarólemezek pl ). Akkor kiderül befele szívja -e a vákum, vagy eltolja a füstöt a háztól -
Pityu.
nagyúr
Nem száz százalék léghűtés de egy kérdésem lenne.A gépemet most raktam össze van egy hátsó 120mm ventilátor ami kifúj,elöl van 3db 140mm ventilátor ami beszív meg egy vízhűtés került "ARCTIC Liquid Freezer 280 II" a procira aminek a radiátora felülre került a ventilátora 2db 140mm és kifelé szívja a levegőt.Most ez akkor milyen nyomást fog elérni,hogy három kifelé,három befelé pozitív,negatív,vagy semleges?És mondjuk porosodásra mennyire számíthatok így?
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Cserélném a SilentiumPC RG4T házban a gyári ventillátorokat. Azt már kiderítettem a fórum olvasgatása után, hogy Arctic PXX PWM kellene. Abban vagyok bizonytalan, hogy előre 3db P12 vagy 2db P14 menjen-e.
A házban lesz egy ASRock B650 Pro RS lap, 7800X3D CPU, Thermalright Phantom Spirit 120 SE hűtés, 2x16GB G.SKILL Flare X5, EVGA 3060 XC, 3Tb winchester, PCi X-es wifi kártya.
Szóval 2db P14 PWM vagy 3db P12 PWM-et szereljek előre? Felülre érdemes rakni ventillátort ehhez az összeállításhoz?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS 18W USB ADAPTER
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest