Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz 7600 GS #56896 üzenetére
ó bazeg, muszáj ezt?
komolyan, már az is elég idegesítő, hogy ez a bárszá gyerek a gagyi avatarjával linkel minden létező real-os botlást, kötelező fordítva is ezt csinálni? engem inkább felhúz a dolog, mindenki hibázhat. #56891 viszont jó
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Integra
titán
válasz 7600 GS #56550 üzenetére
próbálj meg nem szalai személyénél leragadni és azzal foglalkozni, hogy ő szerinted most jó vagy nem jó játékos. itt nem erről van szó. arról van szó, hogy vannak játékosok akik megjárták a nyugatot és letettek az asztalra nem keveset. és ezekből a játékosokból több is hangját emelte a jelenlegi rendszer ellen és kimondta azt, amit nagyon sokan tudnak, de nem vállalnak soha fel, mindegy milyen okból, hogy gyávák, vagy nem mernek, mert anyagilag függenek, vagy mert haszonlesők. nem számít.
ők elmondták a véleményük, ami nyílván más, mint azoké, akik sosem jutottak odáig, mint ők. egyikőjük sem hazudik, nyers és egyenes.
azt kell megérteni, hogy itt rengeteg érdek van, szinte csak az. az, hogy a magyar foci jobb legyen... ja, de kinek a szájából hallod ezt? azokéból akik bort isznak és vizet prédikálnak.
egész egyszerűen az van, hogy a magyar futball egy akkora pénznyelő a hatalom számára mint a négyes metro. bevett szisztémák, rendszerek, megszámlálhatatlanul tűnik el a pénz, apuci kétballábas fia az utánpótlásban, mert az cserébe tol pénzt a csapatnak, köttetnek mindenféle kétes és nevetséges szerződések folyamatosan, a foci meg klub és válogatott szinten is olyan amilyen...
és akkor ezt a pintért megteszik válogatott edzőnek? te nem érzed, hogy itt iszonyú nagy baj van?
aki ezt nem veszi észre az tényleg struccpolitikát folytat vagy ostoba, hogy ha szalaiékat minősíti azért mert ők nem hajtanak fejet a rendszernek.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #56550 üzenetére
A tehetséges szóval vigyázzunk. Egy 2x-3x éves focista ne legyen tehetséges, jó játékos legyen. Ha ilyen idősen, csak tehetséges, az nagyon rossz. Már ha a helyes értelemben használjuk.
Magyar viszonylatban nincs baj Szalai képességeivel, sőt... Gera meg azért egy kicsit másik generáció, még ha nem is nagyon. De az igaz, hogy az utóbbi jónéhány évből egyedül rá lehettünk úgy igazán büszkék. Dzsudzsi lehett volna még, de hát ő tudjuk hol cseszte el. Más meg egész egyszerűen nem elég jó, hogy kitörjön. És itt most nem csak a képességekre gondolok.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #56517 üzenetére
Semmi. Csak meglepődtem, hogy barcásként ilyet olvas.
Ugyanonnan Sallói interjú: "...Ronaldo a Manchester Uniteddel volt Magyarországon. Fiam kedvenc játékosa is Ő, így a meccs végén a busznál várakoztunk, hátha sikerül egy közös képet készíteni a sztárokkal. Először Rooney jött ki az öltözőből, fiam gyorsan oda is lépett egy fotóra, de a biztonságiak ellökték, utat nyitva Rooneynak a buszhoz, aki rá se hederített az ott várakozó gyerekekre. Aztán jött CR, a forgatókönyv ugyanaz volt, gyerek félrelökve, Roni vonult, de én utána szóltam, hogy a gyerek csak egy fotót szeretne vele. Roni már kb 10 métert haladt addigra, de meghallott, megállt, félretolta a testőröket és odaállt a fiam mellé a fotóra! Nem tudom leírni azt a boldogságot, amit akkor a fiamnak okozott!" ...
Mondjuk a kép már viccesebb. [link]
-
IreN!CuS
őstag
válasz 7600 GS #56517 üzenetére
Sok a Realos rajta
Annak ki nem bírta ki a 4 perces videót itt van gyorsítva a Paks Fradi komédia
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Rypejakten
addikt
válasz 7600 GS #56461 üzenetére
azért meg ne szakadj az erőlködésben hogy valami barszaimádó szöveget hozzámvágj.
közöm nincs ahhoz a csapathoz, de kezd úgy tűnni számomra, hogy ha valaki realos, akkor már egyből ráragad ez a kurvanagy galaktikus grandiózus, és nem tud 25 millió euró alatt gondolkodni.
szerinted El Haddadi vagy Sandro világklasszisok? közel sem, mindkettő egy közepes játékos, aki most kezdi a pályafutását. mint anno Messi vagy Bojan, megkapják az esélyt, és vagy élnek vele, vagy nem (mindkettő példa valamelyikre), de legalább megkapják.
Benavente vagy Medrán, Jesé szintűek, de főleg Derik, ők is ugyanúgy megérdemelnének egy esélyt, ám valszeg úgysem kapják meg. Mata, Negredo, Borja Valero, Parejo, de akár mondhatnám Moratát is mindannyian világklasszisok lehettek volna itt Madridban is, de elüldözték őket, mert kellett az évi minimum egy sztárigazolás.
ez az, amit nonszensznek tartok.
-
Sickboy25
addikt
-
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #56432 üzenetére
"Lopez nem 1 évig védett kiváló szinten. "
Ennyi Villareal meg Sevilla meccset néztél?
Elhiszem hogy nagyon jó kapus, de ettől még nem nő fel Cech szintjére.10 év nem túlzás kicsit sem, de mindegy, nem szeretnék veled ezen vitatkozni.
(nincs is min vitatkozni )[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
válasz 7600 GS #56429 üzenetére
Aki meg Petr Cech-el rakja egy szintre Lopezt........ide találj ki magadnak valamit
1 jó szezon után összehasonlítgatni egy 10 évig kiválóan védő kapussal, aki a klub meghatározó alakjává nőtte ki magát...ejj[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #56351 üzenetére
Jah. Ez most csak így hirtelen jött.
_______________"Az olasz harmadosztályban szereplő Novarában folytatja pályafutását Adorján Krisztián."
Most elgondolkodtam, hogy az utóbbi években hányan voltak a poolnál magyarok. Most hol vannak? Mi történt időközben? Mert valószínűleg nem random módjára, egy kalapból húzták ki a neveiket. Kicsit megszedték magukat és úgy gondolták ennyi elég?
Egyedül Gulácsi ér valamit abból a csapatból.
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #56340 üzenetére
Lónolások, így jó??????
(#56341) Tibiajax United-es szurkoló társam, neked elnézem...
Amúgy Vidát már leküldték pirossal? Ez mekkora tré már..(#56342) Napfénysüti bocsi, oroszul nem beszélek, ez mit jelent??
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
válasz 7600 GS #56307 üzenetére
aha, szóval hoz a csapat egy alig játszó csereembert, hogy ugyanúgy csereember legyen, nem pedig azért, hogy a padra ültesse ezt a szerencsétlent... micsoda fogás
fuck logic
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #56175 üzenetére
NSO-s pletyka, szóval... De amúgy ja.
xsanyi77: Meg egy kicsit még kapkod. Főleg, amikor hátra adják neki a labdát, sokszor nem tudja, mit kezdjen vele. Én legalábbis ezt vettem észre.
Hivatalos, Rémy a Chelseaé. 10 misi euró. Valaki írjon már róla valamit.
Tibiajax: Hagyjad már. Hogy hogy? Sehogy. Nehogy már meglepő legyen ennyi idő után is, hogy ez az arsenal képtelen komoly trófeákat nyerni.
Egyébként ne felejtsük el, hogy Giroud sérült, és még sokáig az is lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #55583 üzenetére
Ráadásul ahhoz az emberhez hasonlítjuk, aki régebbi meccsei viszonylag nagy részén használhatatlanul szar volt. Ez volt az első olyan éve, hogy konstans jó teljesítményt nyújtott. Ráadásul sérülékeny és nem melleseleg el akart menni. Így a 60-70 millió teljesen reális ár egy ilyen szezon után.
James nyilván túl drága volt, de nagyobb piacon népszerű ezáltal a marketingje is nagyobb. Nem játszott ő olyan szarul a második meccsen, felesleges őt elővenni ezért. Ronaldo-nál sokkal jobb volt abból amit láttam a meccsből.
És hogy a horvát tahó miért illett be az atleti játékába az első meccsén? Mert illik a stílusa a csapathoz, kemény, melós, jó játékos.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #55583 üzenetére
igen, csak tudod mi elgondolkodtató mégis?
hogy van pl egy olyan játékos, aki Mándzsukics névre hallgat, akit kidobtak a bajorok és aki egyszer csak Madrid szebbik felén találta magát, ahol máris belopta magát a nem kevésbé kritikus közönség szívébe - gondolom mindezt abból, hogy tapsolták ezerrel amikor lejött
egyből tette a dolgát, vágta a gólt, amiért megvásároltákmondhatsz ilyeneket, lehetnek is példák rá melyek alátámasztanak, de amíg nekem lesz olyan sztárjátékos a mai fociban, aki erre képes, hogy egyből, azonnal teszi a dolgát és sikeres, addig felesleges minden rizsa
az meg hogy a Real Madridba berakott -addig csodaplayer- valahogy nem találja magát, próbálkozik de mégsem, erőlködik, árnyéka magának.... ezt meg mintha már láttuk volna jónéhányszor, könyökünkön jön ki -
szami777
addikt
válasz 7600 GS #55109 üzenetére
Bezzeg ha 2-1 lett volna Mu-nak most itt olvashatnánk, hogy mekkora zseni...
Harmat gyenge volt ma a Mu, 45-től-55. percig nem néztem a meccset, de egy normális támadást nem láttam egész mérkőzés alatt tőlük.
Azt meg pláne nem értettem, hogy a 2. bekapott gól után mért nem kezdtek el nyomni, utolsó három percre szorították be csak a Swanseat. Kár, mert jobb lenne ha Ők is meccsben lennének a bajnokság végéig.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz 7600 GS #54615 üzenetére
Tavasszal nagyon szerettem volna, hogy megvegyék a Liverpoolba, volt is róla szó, nekem jó játékosnak tűnik (jobbnak, mint Lallana... mégis utóbbit sikerült elhozni dupla akkora áron), mérges voltam, hogy végül a Barca vette meg.
Mondanám, hogy simán megérte, ha ilyen olcsón sikerült elhozni, csakhogy Fabregas is elég olcsón ment el ahhoz képest, amennyit érhet. Így nem biztos.
Lehet, hogy közel olyan jó képességű, csak még nem volt alkalma bizonyítani jó csapatban. De ez kérdéses még.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest