Új hozzászólás Aktív témák

  • 7600 GS

    addikt

    válasz Integra #55045 üzenetére

    Nem kell a provokáció. ;)

    Egy clasico-n meg sosincs underdog. Az utóbbi év történései is ezt bizonyítják.

    Most fogtok beszarni, olvassátok el, én tegnap óta sírok. :DDD :DDD

    Benzemáról „távirati” stílusban:
    Benzema valószínűleg az éjszaka királya, gyorshajtásos bűncselekményeit nem győzi takarítani a Madrid erre fenntartott takarító brigádja. Nem azzal van bajom, hogy kiskorúakat csinál fel, hogy kocsit tör, mások életét veszélyezteti. Az legyen az ottani hatóság, a pszichológus vagy mentálhigiénikus dolga. Esetleg a bűnügyi orvosszakértőé. Hanem az álszent pofával való semmittevése a pályán.
    Tegnap valóban adott egy jó labdát, s volt egy látványos megmozdulása. Egyébként a lazulás, a semmittevés jellemezte, rossz beindulások, lassító játék (ezt James is művelte), lesen maradás, vizenyős tekintettel való semmibe bámulás. És sorolhatnám. Közben egy Kroos megdöglött a pályán, Bale és Ronaldo vitte a támadószekciót Carvajallal, Modriccsal.
    Ennyi a probléma. Ha idióta szmájlikkal, sejtető pontokkal, a műveletlen bunkókra jellemző semmitmondással sikerül csak nyalogatni a sebeket, akkor ez támogatja azt, amit leírtam.
    Tehát Benzema továbbra is a kerékkötő, s bár szinte 100 %, hogy nem jön Falcao, az ember reménykedik, hogy mégis csoda történik, s nyilvánvalóvá válik, hogy Karim játéka ugyanolyan, mint az élete: értéktelen.

    :DDD :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák