Új hozzászólás Aktív témák

  • Septum15

    aktív tag

    válasz hobizoli #98197 üzenetére

    Szerintem biztosan maradunk a La Ligában, mert mindenkinek az lesz a legjobb.
    De, ha valami csoda folytán mégse és a PL lenne a cél, az szerintem óriási hiba lenne. Oké, maga a PL-nek nagyon jó lenne a reklám pénzek miatt, hiszen még is csak a Barca ott van a top 3 legismertebb klubb között, illetve több néző is lenne, hiszen csak bekerülne egy közel 100.000-res stadion is. Az más kérdés hogy hogyan kerülhetne be. Kivágnának egy rosszul teljesítő csapatot? Leraknák a legkisebb osztályba? +1el növelnék a létszámot? Szerintem egyik se igazi megoldás.
    Szerintem a Barca simán ott lenne a Top 2-ben minden egyes évben egy jó ideig, de többször lenne első. Tény hogy nem tetszene az összes játékosnak, akik amúgy is szeretnek delfineskedni, hogy szét rúgnák őket, de az is egy tény, hogy a PL csapatokat nagyon le húzná, hiszen rájuk lehetne mondani hogy egyedül rúgdosni tudnak, ezt szerintem egyik csapat se akarná -kivéve a Stoke, hiszen ők erről híresek-.
    A másik ok amiért szerintem rohadtul nem lenne jó ötlet a PL, de úgy igazán egyik másik liga se az a utazás. Mindegy egyes meccsre 1000 kilométereket kellene utazni. Az rengeteg hetente 1-2szer. Nagyon kimerítő a játékosoknak, és az sem opció, hogy a székhelyüket tegyék át Angliában, hiszen a Barcáról van szó, Katalónia jelképéről, és lehet hogy egy némelyik elnök, aki a jövőben jöhet az még a saját anyját is eladná, és megpróbálná a csapattal is, akkor őt ott azonnal lefejeznék a szurkolók.

    Szóval ezek miatt is szerintem biztosan nem fog menni sehova. Tebas is mondta, hogy a Barcának hamar kéne döntenie, és a következő szezon előtt tárgyaljanak. Vagyis nem élből elutasította, hanem inkább várta hogy jöjjenek hozzá a csapat ügyvédei.

Új hozzászólás Aktív témák