Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #95066 üzenetére

    +1

    Ez Storck és az ő feletteseinek a hibája. Hiába nagyon patent az AS Roma Primavera, nem tehetik félre az első csapatot és küldhetik fel őket nyugodt szívvel egyetlen alsóházi csapat ellen sem.
    Ezért a meccsért is 3 pont járt, és hülye aki úgy gondolja hogy van könnyű 3 pont, mert abból lesz ez.

    De legalább ezeken a srácokon csattant az ostor. Nem Storck és barátai kényszerültek arra, hogy levegyék a mezt és takarodjanak megszégyenülve.
    Ez hatalmas törést jelenthet nekik de ezt mindenki leszarja.
    Nem is Balázst kell szidni, aki a legtöbbet tette az egész meccsen...
    Az EB Dárdai érdeme, az általa kijelölt út volt. Meg kell kérdezni mit szól az összeállításhoz és Storck belterjes brigádjához. Így képzelte el, vagy a kiszállásával eltűnt a szakmaiság is?
    Az megvan hogy az MLSZ-ben fogalmatlanok ülnek, de legalább a szöv. kapitány és csapata életképes és profi volt Palival.

    De legalább a politikai propagandát is egyből belekeverték, mert ez itt mindennek a közepe, mert a kormány mert a szegény emberek és a burkolt kampánynak mennie kell, mert egyes rétegeknek a szájukba kell adni valamit amit hangosan kántálhatnak.
    Végre ismét fenhetik a nyelvüket a múmiák, a Détári és a többi, meg a károgók akiknek az EB is szégyen volt hogy kijutottunk, de akkor a szavaik porba hullottak. Most meg olyan kárörömmel ugranak a klaviatúra elé és fürdenek a saját gondolataik vélt érvényében mint Dagobert bácsi a pénzében.

    Ez a többoldalú politikai befolyás és nyomás teszi tönkre az egészet. A kellő szakértelem és egyetértés hiánya, a mentalitás. Az állandó elégedetlenség, az érdekek, az örökös negatív hozzáállás és a széthúzás.
    Máshol is tesznek tettek rengeteg pénzt a futball feltámasztásába, nem ez a gond, (csak ezt lehet önös politikai érdekből felhasználni) itt az a gond hogy soha nem volt és nem is lesz olyan hogy közös érdek, összefogás és pozitív gondolkodás. Itt marakodás van a koncon és belterjesség ami gátat szab a szakmai fejlődésnek.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák