Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Úgy néz ki a Bayern-nél talán rájöttek, ha tartani akarják a lépést a két spanyollal, akkor nem jó a háttérben egyezkedős fillérb@szós modell. Soha nem adtak még ki 40M€-nál többet egy játékosért, pedig az FFP még akkor sem cseszegetné őket ha 300M€-t tapsolnának el, de azért hangoztatják, hogy a tökéletes üzleti modell...

    Na szóval... Verratti-t akarják a visszavonuló Alonso helyére és Alexis Sanches-t. Felreppent James és Willian neve is, sőt rajtuk kívül a védelmet is erősítenék.
    Minden bizonnyal nem is állnak le Süle és Rudy után...

    Szimpi a csapat, már Carlo miatt is, de a vezetőség nagy részétől felfordul a gyomrom. Hoeneß... #bloahh
    Az az "uber alles" öntelt megmondóemberség, majd szivarral a szájában az edzőnek is megmondja mit csináljon a saját bajnokságában a saját csapatával. Rummenigge is elkezdett asszimilálódni ebbe a közegbe.

    Lényeg a lényeg, Alexis-t és Jamest-t még én is szívesen elnézném Bayern mezben Carlo keze alatt. Verratti is illene oda.
    Ha már a Real-nál olyan hülyék, hogy James-től megválnának.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák